Kassit & laukut painatuksella

Kangaskassit, laukut ja reput ovat tyylikkäitä tapoja tuoda yrityksesi viesti katukuvaan, asiakkaille tai kotiin. Kestävä ja tarpeellinen mainoslahja on myös ekologinen vaihtoehto, koska sen käyttöikä on usein pitkä.

Näytetään tulokset 1–16 / 351

Monipuolinen laukkuvalikoima

Marleassa on erityisesti yrityksille suunnattu valikoima kasseja, laukkuja ja reppuja, joihin tehtävällä painatuksella tai brodeerauksella saat yrityksesi viestin jalkautettua toimistoihin, asiakkaille ja työntekijöiden arkeen.

 • Kangaskassit painatuksella: Perinteinen ja ekologinen kangaskassi on käytännöllinen ostoskassi tai lahjatuote, jolla tuot yrityksesi näkyviin arjessa.
 • Tietokonelaukut ja tietokonereput painatuksella: Kannettavien tietokoneiden suojaamiseen soveltuvat laukut ja reput vähentävät tietokoneiden rikkoontumista, ja saat logosi näkyviin erityisesti liikkuvassa työssä.
 • Kylmälaukut painatuksella : Kankaiset, hyvin eristetyt kylmälaukut säilyttävät niin kylmän kuin kuumankin erilaisilla retkillä ja piknikeillä. Ne ovat toimivia laukkuja myös pakasteiden kotiinkuljetuksessa.
 • Urheilukassit ja salikassit painatuksella: Kankaiset, vahvat ja ekologiset kassit ovat suosittuja yrityslahjoja, ja soveltuvat käytännöllisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden palkitsemiseen.
 • Heijastinreput painatuksella: Heijastinreppu on jokasyksyinen ja talvinen hittituote, joka on tarpeellinen ja näyttävä tuote. Yrityksesi lahjoittama heijastinreppu logolla on huomioonottavainen, turvallisuutta lisäävä tuote.

Kassi omalla painatuksella – miten hyödyntää markkinoinnissa?

Kassi omalla painatuksella on erinomainen tapa lisätä brändisi tunnettuutta ja näkyvyyttä. Tässä on muutama tapa, miten voit hyödyntää niitä markkinoinnissa:

 • Messut ja tapahtumat: Kassi omalla painatuksella on loistava tapa mainostaa brändiäsi tapahtumissa, kuten messuilla ja konferensseissa. Voit jakaa kasseja potentiaalisille asiakkaille ja näin lisätä brändisi tunnettuutta.
 • Myymälät ja kaupat: Kassi omalla painatuksella voi olla erinomainen tapa mainostaa brändiäsi ja lisätä sen näkyvyyttä kaupoissa ja myymälöissä. Voit jakaa kasseja asiakkaille ostoprosessin yhteydessä tai tarjota niitä lahjaksi kampanjoissa.
 • Työntekijöiden käytössä: Kassi omalla painatuksella voi olla erinomainen tapa edistää yhtenäistä brändi-ilmettä. Voit jakaa kasseja työntekijöille ja kannustaa heitä käyttämään niitä työmatkoilla tai asiakaskäynneillä.
 • Sosiaalisen median kampanjat: Voit järjestää kampanjoita, joissa asiakkaat voivat voittaa kassin omalla painatuksella. Tämä voi lisätä brändisi tunnettuutta sosiaalisessa mediassa ja tuoda sinulle uusia asiakkaita.
 • Ympäristöystävällisyys: Voit valita ympäristöystävällisiä kasseja ja käyttää niitä mainostamaan brändiäsi. Tämä voi olla erinomainen tapa viestiä brändisi arvoista ja tukea ympäristöystävällistä toimintaa.

Kassi omalla painatuksella on erinomainen tapa mainostaa brändiäsi ja lisätä sen näkyvyyttä. Sen avulla voit levittää brändiäsi tehokkaasti ja edullisesti.

Ympäristöystävällinen laukku logo painatuksella

Marleassa on laaja valikoima ympäristöystävällisiä kasseja, joihin voit merkata oman logon. Monet kangaskasseista ja laukuista on valmistettu luomu- tai kierrätyspuuvillasta, ja niillä on myönnetty arvostettu Reilu Kauppa-sertifikaatti. Valikoimassa on myös laukkuja ja kasseja, joiden materiaalina on kierrätetty PET-muovi tai kierrätyspolyesteri. Sertifikaatin omaavat laukut ovat hyvä valinta jos haluat ekologisen liikelahjan.

Painotekniikat

Logon painotekniikat laukkuihin

Laukkuihin logon painamiseen on useita eri menetelmiä, jotka soveltuvat erilaisille materiaaleille ja designeille. Tässä muutamia suosituimpia painatustekniikoita:

 1. Silkkipainatus: Silkkipainatus on yleinen ja kustannustehokas menetelmä, joka sopii hyvin kangaslaukkuihin, kuten puuvillakasseihin ja reppuihin. Se mahdollistaa tasaisen ja kestävän väripinnan.
 2. Lämpösiirto: Tässä menetelmässä logo painetaan ensin erityiselle siirtokalvolle, joka sitten siirretään laukun pinnalle kuumalla painimella. Lämpösiirto sopii hyvin monimutkaisille ja monivärisille kuvioille ja useille eri materiaaleille, kuten polyesterille ja nailonille.
 3. Brodeeraus: Logon brodeeraaminen laukkuun luo ylellisen ja kestävän lopputuloksen. Tämä menetelmä sopii parhaiten kangaslaukkuihin, kuten reppuihin, olkalaukkuihin ja lompakoihin.
 4. UV-tulostus: UV-tulostus on digitaalinen painatustekniikka, joka soveltuu monenlaisille materiaaleille, kuten muoville, nahalle ja synteettisille kankaille. Tässä menetelmässä väri kovetetaan ultraviolettivalolla, jolloin saadaan erittäin kestävä ja laadukas lopputulos.
 5. Sublimaatiopainatus: Sublimaatiopainatus sopii erityisesti polyesterille ja muille lämpöä kestäville materiaaleille. Menetelmässä väriaine siirtyy kiinteästä kaasumaiseen tilaan ja takaisin kiinteäksi, mikä mahdollistaa värien sulautumisen materiaalin pintaan.

Jos tarvitset apua ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja voimme yhdessä valita parhaiten laukkuusi ja materiaaliisi sopivan painatustekniikan.

Yksilöi kassit ja laukut painatuksella

Kun tarpeesi on laukku logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kassi tai laukku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas kassi tai reppu logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Suurimmassa osassa valikoimamme laukuista ja kasseista on painatettavissa. Osaan laukuista saa suurenkin painatuksen (esimerkiksi kangaskassit), ja vastaavasti osassa tuotteissa on erillinen painatettava alue. Myös kassien ja laukkujen brodeeraaminen on mahdollista – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tietokonelaukuissa on aina suojakankaan lisäksi pieni toppaus, joka pehmustaa ja suojaa erilaisilta iskuilta. Tällöin esimerkiksi läppäreiden näyttöjen tai kulmien hajoaminen on keskimäärin vähäisempää. Edulliset tietokonelaukut vähentävät lisäksi huoltokuluja.

Heijastinreppu ja heijastimella varustetut laukut näkyvät erittäin hyvin auton valokeilassa. Niiden heijastinpinta-ala on suuri, ja kolmiulotteisen muotonsa ansiosta ne näkyvät useasta eri kulmasta. Heijastinreppu painatuksella on moderni ja muodikas yrityslahja!

Kankaiset kylmälaukut ovat erittäin käteviä laukkuja kylmien tuotteiden lyhytaikaiseen säilytykseen. Ne eivät pidä kylmää niin hyvin kuin esimerkiksi styroxiset kylmälaukut, mutta ne ovat kevyempiä ja käytännöllisempiä. Pakasteiden kotiinkuljetus tai piknik-juomien viileänä pitäminen on kankaisten kylmälaukkujen toimivimmat käyttökohteet.

Kangaskassi on kestävä ja ekologinen tuote, jota voi käyttää lukuisia kertoja. Tavanomaiseen muovipussiin verrattuna, kangaskassin ekologisuus tulee esille vasta toistuvien käyttökertojen muodossa. Kangaskasseissa, samoin kuin muovipusseissa, käytetään nykyisin paljon kierrätysmateriaaleja, joten niiden hiilijalanjälki on varsin pieni. Kertakäyttöiseksi kangaskassia ei kannata kuitenkaan hankkia. Oikein valittu kangaskassi on siis erinomainen valinta, jos haluat ekologisen liikelahjan.


Miten tilaan kangaskassin tai laukun painatuksella?

Marlean yritystuotteiden tilaaminen on tehty yrityksen ehdoilla – tuotevalikoima on huolellisesti valittu laadukkaista tuotteista, ja painoaineiston lähettäminen tarjouspyynnön yhteydessä on tehty mahdollisimman helpoksi. Mikäli tarvitset apua tai neuvoja – ole yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 050 413 8277!

Hinta: Alkaen 0,40 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: