Laukut ja kassit logolla

Kangaskassit, laukut ja reput ovat tyylikkäitä tapoja tuoda yrityksesi viesti katukuvaan, asiakkaille tai kotiin. Kestävä ja tarpeellinen lahjatuote on myös ekologinen vaihtoehto, koska niiden käyttöikä voi olla vuosia.

Ekologiset kangaskassit logolla

Logopainatettu kangaskassi tuo yrityksesi brändin arkeen, ja se soveltuu lahjaksi tai jakotuotteeksi niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Painettuun kassiin sisällytetty liikelahja toimii erinomaisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden muistamisessa. Myös työntekijöiden lahjakassit ovat hyvä tapa muistaa erilaisissa juhlissa: esimerkiksi pikkujoulut, kesäpäivät, liikematkat tai messut.

Kangaskassi on monipuolinen käyttötuote: se on hyvä lahjakassi, jumppakassi, ostoskassi tai moderni olkalaukku. Katso valikoimamme ja tilaa helposti painatettuna yrityksesi väreihin!

Laadukkaat ja kestävät laukut verkosta

Painatetut tai brodeeratut laukut ovat tavanomaista kangaskassia arvokkaampia, ylellisiä liikelahjoja tai työntekijöiden lahjoja. Tietokonelaukut ja tietokonereput ovat puolestaan tarpeellinen, lähes työvaatteeseen rinnastettava tarvike erityisesti liikkuvaa työtä tekeville työntekijöille. Läppäriä hyvin suojaava laukku tai tietokonereppu vähentää kannettavien koneiden huoltokuluja, ja brändisi näkyy asiakkailla, julkisessa liikenteessä ja kaikkialla missä työntekijäsi liikkuvatkaan.

Näytä lisää

Laukut, kassit ja reput painatettuna

Näytetään tulokset 1–16 / 152

Monipuolinen laukkuvalikoima yrityksille

Verkkokaupassamme on erityisesti yrityksille suunnattu valikoima kasseja, laukkuja ja reppuja, joihin tehtävällä painatuksella tai brodeerauksella saat yrityksesi viestin jalkautettua toimistoihin, asiakkaille ja työntekijöiden arkeen.

  • Kangaskassit: Perinteinen ja ekologinen kangaskassi on käytännöllinen ostoskassi tai lahjatuote, jolla tuot yrityksesi näkyviin arjessa.
  • Tietokonelaukut ja tietokonereput: Kannettavien tietokoneiden suojaamiseen soveltuvat laukut ja reput vähentävät tietokoneiden rikkoontumista, ja saat logosi näkyviin erityisesti liikkuvassa työssä.
  • Kylmälaukut: Kankaiset, hyvin eristetyt kylmälaukut säilyttävät niin kylmän kuin kuumankin erilaisilla retkillä ja piknikeillä. Ne ovat toimivia laukkuja myös pakasteiden kotiinkuljetuksessa.
  • Urheilukassit ja salikassit: Kankaiset, vahvat ja ekologiset kassit ovat suosittuja yrityslahjoja, ja soveltuvat käytännöllisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden palkitsemiseen.
  • Heijastinreput: Heijastinreppu on jokasyksyinen ja talvinen hittituote, joka on tarpeellinen ja näyttävä tuote. Yrityksesi lahjoittama heijastinreppu logolla on huomioonottavainen, turvallisuutta lisäävä tuote.

Suurimmassa osassa valikoimamme laukuista ja kasseista on painatettavissa. Osaan laukuista saa suurenkin painatuksen (esimerkiksi kangaskassit), ja vastaavasti osassa tuotteissa on erillinen painatettava alue. Myös kassien ja laukkujen brodeeraaminen on mahdollista – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tietokonelaukuissa on aina suojakankaan lisäksi pieni toppaus, joka pehmustaa ja suojaa erilaisilta iskuilta. Tällöin esimerkiksi läppäreiden näyttöjen tai kulmien hajoaminen on keskimäärin vähäisempää. Edulliset tietokonelaukut vähentävät lisäksi huoltokuluja.

Heijastinreppu ja heijastimella varustetut laukut näkyvät erittäin hyvin auton valokeilassa. Niiden heijastinpinta-ala on suuri, ja kolmiulotteisen muotonsa ansiosta ne näkyvät useasta eri kulmasta. Heijastinreppu on moderni ja muodikas yrityslahja!

Kankaiset kylmälaukut ovat erittäin käteviä laukkuja kylmien tuotteiden lyhytaikaiseen säilytykseen. Ne eivät pidä kylmää niin hyvin kuin esimerkiksi styroxiset kylmälaukut, mutta ne ovat kevyempiä ja käytännöllisempiä. Pakasteiden kotiinkuljetus tai piknik-juomien viileänä pitäminen on kankaisten kylmälaukkujen toimivimmat käyttökohteet.

Kangaskassi on kestävä ja ekologinen tuote, jota voi käyttää lukuisia kertoja. Tavanomaiseen muovipussiin verrattuna, kangaskassin ekologisuus tulee esille vasta toistuvien käyttökertojen muodossa. Kangaskasseissa, samoin kuin muovipusseissa, käytetään nykyisin paljon kierrätysmateriaaleja, joten niiden hiilijalanjälki on varsin pieni. Kertakäyttöiseksi kangaskassia ei kannata kuitenkaan hankkia.


Miten tilaan kangaskassin tai laukun painatuksella?

Marlean yritystuotteiden verkkokaupasta tilaaminen on tehty yrityksen ehdoilla – tuotevalikoima on huolellisesti valittu laadukkaista tuotteista, ja painoaineiston lähettäminen verkkokauppaan on tehty mahdollisimman helpoksi. Mikäli tarvitset apua tai neuvoja – ole yhteydessä asiakaspalveluumme, p. 050 413 8277!

Hinta: Alkaen 0,40 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: