Kangaskassit painatuksella

Puuvillaiset kangaskassit ovat klassisia yritysten painotuotteita. Kangaskassi painatuksella on edullinen, helppo ja monikäyttöinen tapa tuoda brändiäsi esille ja varmistaa näkyvyys myös yrityksen toimitilojen ulkopuolella. Kangaskassit sopivat monipuolisesti kaikenlaiseen vapaa-ajankäyttöön ja toimivat käytännöllisinä liikelahjoina sekä työntekijöille, asiakkaille että yhteistyökumppaneille.

Ekologisesta puuvillasta valmistetut kangaskassit

Ekologiset, sertifioidut kangaskassit ovat yksi suosituimmista yritysten mainostuotteista, eivätkä syyttä – ne tarjoavat edullisen tavan lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja tuoda brändisi viesti esille mieleenpainuvassa muodossa. Kangaskassit logolla ja muulla omalla painatuksella jalkautuvat vahvasti katukuvaan, jolloin yrityksesi näkyy juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat.

Näytä lisää

Osta kangaskassit verkosta – katso valikoima!

Näytetään kaikki 16 tulosta

Kangaskassit omalla kuvalla

Kangaskassit ja mainoskassit omalla kuvalla tai muulla yrityksesi viestillä liikkuvat näppärästi työpaikalta niin ruokakauppaan ja muualle ostoksille, jumppiin ja treeneihin sekä kouluun ja kirjastoon. Tyylikkäät kassit istuvat kaikenikäisten tyyliin, jolloin koko perhe voi hyödyntää yrityksesi monipuolisia kangaskasseja. Kangaskassi logolla sopii myös liikkuvassa työssä työhön liittyvien tarvikkeiden ja papereiden kuljettamiseen, jolloin työntekovälineet kulkevat aina paikasta toiseen yrityksesi väreissä ja tunnuksissa.

Valikoimamme laadukkaat kangaskassit voidaan painaa usealla eri tavalla, esimerkiksi siirtokuvapainatuksella, tekstiilipainatuksella tai brodeerauksella. Verkkokaupastamme tilaat kangaskassit eri pituisilla hihnoilla ja useissa eri väreissä, jolloin voit aina valita juuri yrityksesi brändin näköisen vaihtoehdon. Tutustu valikoimaan!

Tavanomaiseen muovikassiin verrattuna, yksittäisen kangaskassin valmistukseen tarvittavan materiaalin ja energian määrä on huomattavasti suurempi. Kangaskassia voidaan kuitenkin käyttää lukuisia kertoja, jolloin sen hiilidioksidijalanjälki muodostuu ennen pitkää pienemmäksi kuin tyypillisesti kertakäyttöisen muovikassin.


Miten tilaan kangaskassin logolla tai painatuksella?

Kangaskassin tilaaminen omalla logolla tai painatuksella on yksinkertaista ja helppoa – ja aina avulias asiakaspalvelumme auttaa sopivan tuotteen ja painatuksen valinnassa! Lue alta viiden vaiheen ohjeet kangaskassin tilaamiseen!

Hinta: Alkaen 0,82 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: