Mukit painatuksella

Muki yrityksen logolla tai kahvikuppi painatuksella on lähes jokaisen yrityksen perustarvike, joita tarvitaan niin toimistoilla kuin yrityslahjoiksi. Muki logolla on tarpeellinen tuote yritysten kahvitiloissa, neukkareissa ja keittiöissä, joissa ne voivat olla sekä työntekijöiden että asiakkaiden käytössä.

Muki omalla kuvalla

Muki logolla tai muulla kuvalla on sekä hyvä liikelahja, että yritykselle yhtenäistä brändiä luova toimistotarvike. Lähes kaikki yritykset painattavat jossain vaiheessa toimistoihinsa kahvimukeja joissa on yrityksen logo tai tuotebrändi. Logomukit toimivat hyvin myös asiakaspalvelutilanteesa.

Logo kahvikuppiin

Logolla varustettu kahvikuppi on monesti hieman perinteistä kahvikuppia suurempi ja suoralaitainen. Silloin siihen saa painatettua yrityksen brändin näyttävästi ja kestävästi. Logomukin voikin lähes poikkeuksetta pestä tavallisessa astianpesukoneessa ilman ongelmia, ja ne kestävät pitkään käyttöä.

Näytä lisää

Laadukkaat mukit logolla

Näytetään tulokset 1–16 / 95

Muki omalla painatuksella

Erityisesti yritykset ja yhdistykset hyödyntävät mukeja omalla painatuksella omassa viestinnässään ja brändin luomisessa. Mukeja painatetaan usein myös erilaisia tapahtumia tai tilaisuuksia varten, jossa niitä voidaan joko myydä muistoksi tai lahjoittaa liikelahjana.

Take away -muki logolla

Muoviset vahvemmat take away -mukit omalla painatuksella ovat tyypillinen liikelahja, josta on saajalle oikeasti hyötyä. Muoviset, tiskikoneen kestävät ja ohuesti eristävät take away mukit ovat edullisia ja kevyitä, joten ne sopivat myös matkakäyttöön erinomaisesti. Osa näistä retki/matkamukeista on kevyesti eristäviä termosmukeja, joissa on tiivis kansi. Ne soveltuvatkin mainosti matkakäyttöön ja autoiluun.

Muki autoon ja retkelle

Auto- ja retkimukeja yhdistää yleensä kapeahko, kompakti muotoilu, jolloin ne sopivat hyvin auton mukitelineeseen. Samalla ne sujahtavat näppärästi laukkuun, reppuun tai repun verkkotaskuun. Retki- ja automukit ovat yleensä joko kevyesti eristäviä muovimukeja, tai tehokkaammin eristäviä pieniä rosteri- tai alumiinitermareita joissa on juomiseen soveltuva kansi. Myös kaikki nämä saa merkattuna

Yksilöi mukit painatuksella

Kun tarpeesi on muki painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna yrityksesi tai yhdistyksesi logolla tai muulla kuvalla. Saat mukeihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Muki omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin työntekijälle, jakotuotteeksi kuin yrityslahjaksikin. Samalla laadukas ja kestävä muki luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Suurin osa painatetuista mukeista kestää astianpesukonetta ongelmitta.

Kaikki keraamiset ja suurin osa rosterisista ja muovisista mukeista sovltuvat hyvin tiskikoneeseen, mutta alumiinikuoriset mukit tai puu/korkkipinnoitetut mukit kannattaa pestä käsin.


Miten tilaan mukit painatuksella?

Mukien tilaaminen painatuksella tai logolla Marlean verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Valitse haluamasi mukimalli, lisää haluamsi määrä tarjouskoriin ja lähetä tarjouspyyntö. Lähetä meille myös logo tai muu painoaineisto osoitteeseen myynti@marlea.fi, niin saat sähköpostiin tarjouksen!

Hinta: Alkaen 2,40 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: