Fleece omalla logolla

Takaa yrityksesi näkyvyys myös kylminä kuukausina ja ilahduta työntekijöitä lämpimällä fleecetakilla! Tilaat monipuoliset fleecetakit yrityksesi logolla tai muulla tekstillä siististi kuvioituna. Pörröiset ja pehmeät fleecet sopivat sekä työntekijöillesi että ihaniksi liikelahjoiksi asiakkaillesi.

Fleecetakki omalla logolla

Yhtenäisen väriset takit ja näkyvät logot tuovat brändiäsi luonnollisesti ja tehokkaasti esille. Pörröiset materiaalit, kuten fleecetakki, eivät toimi järkevästi painettuna, joten siksi suosittelemme mieluummin siistiä brodeerausta tai muuta merkkaustapaa. Brodeerauksen ansiosta lopputulos on laadukas ja välittää myös asiakkaillesi oikeanlaisen kuvan yrityksesi korkeista laatustandardeista. Myös ommeltavat kangasmerkit, nahkamerkit ja muut merkkaukset toimivat fleecen yhteydessä hyvin. Laadukasta ja mukavaa fleeceä asiakkaasi käyttävät mielellään vapaa-ajalla, jolloin yrityksesi brändi on huomaamattomasti koko ajan näkyvillä.

Näytä lisää

Parhaat fleecet painatuksella

Näytetään kaikki 12 tulosta

Fleece logolla työvaatteena

Ihanan pehmoiset fleecet lämmittävät toimiston ilmastoidussa ympäristössä ja työmaalla käydessä. Laadukkaimmat fleecetakkimme kestävät useita pesukertoja, joten ne sopivat erittäin hyvin työvaatteiksi. Työpäivien lisäksi fleecet ovat sopivia työtakkeina, välikausitakkeja vapaa-ajan ulkoiluun ja muuhun käyttöön.

Laajasta valikoimastamme löydät niin monipuoliset fleecetakit miehille useissa eri kokovaihtoehdoissa, kuin tyylikkäät ja istuvat fleecetakit naisille monissa väreissä.
Valikoimaamme kuuluvat myös sopivasti tyylikkyyttä ja urheilullisuutta yhdistävät tech fleecet, jotka siirtävät tehokkaasti kosteutta iholta poispäin ja kuivuvat nopeasti, mikä tekee niistä erinomaisia työtakkeja fyysisempiin työtehtäviin. Lisäksi ne suojaavat tuulelta, joten ne ovat mitä parhaimpia vaihtoehtoja viileämpiin kesäpäiviin työmaalla tai kylmiin pakkaspäiviin sisätiloissa työskennellessä.

Fleece-työvaatteet on helppo tilata koko tiimille Marlealta, ja huomaathan, että suurempia määriä tilatessa voit myös saada kokonaishinnasta määräalennusta.

Ota vain rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä tilaat kätevästi myös muut työvaatteet, kuten kauluspaidat, t-paidat, pikeepaidat ja tyylikkäät housut.

Yksilöi fleece painatuksella

Kun tarpeesi on fleece logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat fleece takkeihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Fleece omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas fleecetakki luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Fleecet suosituimmilta merkeiltä – Craft ja Printer

Craft fleecet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä vaatteita, joiden kestävyys ja helppo puhdistus tuulettamalla vähentää niiden ympäristökuormaa. Ne ovat näyttäviä ja toimivia työvaatteita.

Printer fleecet ovat hieman Craftia edullisempia, mutta silti laadukkaita ja toimivia fleecetakkeja, jotka on lähtökohtaisesti suunniteltu painettavaksi tai brodeerattavaksi.

Fleece on pehmeä ja lämmin polyesterikangas, jonka tyypillinen muoto tulee erittäin voimakkaasta nukkaamisesta. Koska fleece on nukkauksesta johtuen hyvin pörröistä, se eristää lämpöä erinomaisesti ja kuivuu nopeasti.

Fleecen valmistukseen käytetään pelkästään keinokuituja, joiden valmistaminen vie energiaa. Lisäksi fleecen pesusta irtoaa runsaasti mikromuoveja. Voidaankin sanoa, että fleece ei ole millään tapaa ympäristöystävällinen materiaali.

Laadukas ja kestävä fleece kestää käyttöä vuosia, ja sen puhdistamiseen riittää usein pyyhkiminen ja tuuletus. Tämä vähentää merkittävästi fleecestä aiheutuvaa ympäristökuormaa.


Miten tilaan painatuksen fleeceen?

Fleecen tilaus merkkauksella

Marlealta on helppo tilata yrityksen fleecetakit oman yrityksen logolla merkattuna. Lue alta viiden kohdan ohjeet tilaukseen!

Hinta: Alkaen 29,95 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Brodeeraus
Työkalut: