Ulkomainostelineet

Ulkomainostelineet ovat erinomainen väline liiketilojen ja tapahtumien mainostamiseen. Ne tarjoavat yrityksille tehokkaan ja näkyvän tavan saada asiakkaiden huomio. Ulkomainostelineitä on monenlaisia ja eri tarkoituksiin sopivia, joten niitä voi hyödyntää monipuolisesti eri ympäristöissä.

Näytetään kaikki 14 tulosta

Alk. 135,00  alv 0%
Alk. 106,00  alv 0%
Alk. 106,00  alv 0%
Alk. 138,00  alv 0%
Alk. 95,00  alv 0%
Alk. 115,00  alv 0%
Ale! Alk. 423,20 
Ale! Alk. 317,80 
Alk. 296,20 
Alk. 134,40  alv 0%
Alk. 254,00  / kpl

Erilaisia ulkomainostelineitä

  1. Roll-up-telineet: Helppokäyttöisiä ja siirreltäviä, sopivat erinomaisesti messuille ja tapahtumiin.
  2. A-telineet: Nämä mainostelineet ovat yleisiä jalkakäytävillä ja kauppakeskuksissa, ja ne on helppo taittaa kokoon kuljetusta varten.
  3. Isot mainostelineet ulos: Näyttäviä ja korkeita mainostelineitä, jotka kiinnittävät huomion jo kaukaa.
  4. Seinämainostelineet ulos: Nämä mainostelineet voidaan kiinnittää suoraan seinään tai aitaan, ja ne sopivat erityisesti pysyviin ulkomainoskampanjoihin.
  5. Valomainokset: Valaistut mainostelineet auttavat mainoksen erottumaan erityisesti pimeässä.

Ulkomainostelineiden suunnittelussa ja valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota niiden kestävyyteen ja säänkestävyyteen. Laadukkaat ja kestävät materiaalit, kuten alumiini ja teräs, varmistavat, että mainostelineet kestävät käyttöä ja säätä pitkään. Myös painatuksen laatu on tärkeä tekijä mainoksen näyttävyyden kannalta. Voit kysyä apua suunnitteluun Marlean asiakaspalvelusta

Mainosteline ulos – Tärkeät seikat mitä huomioida

  1. Selkeä mainos: On tärkeää, että mainoksen grafiikka ja teksti erottuvat hyvin taustasta. Yksinkertainen ja lyhyt viesti usein toimii parhaiten.
  2. Valaistus: Jos mainosteline on pimeässä paikassa tai sitä käytetään yöaikaan, on tärkeää varmistaa, että se on hyvin valaistu. Näin se näkyy paremmin ja sen viesti tavoittaa kohderyhmän.
  3. Kustannustehokkuus: Budjetin ja kustannustehokkuuden huomioiminen on myös tärkeää. Muista ottaa huomioon mainostelineen hankinta-, ylläpito- ja sijoittelukustannukset. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja suunnitellaan yhdessä budjettiisi sopiva mainosteline ulos.

Marlean suurimpia mainostusvälineitä ovat banderollit eli mainoslakanat, jotka sopivat materiaalista riippuen sisälle ja ulkokäyttöön. Banderollin sijainti myös määrittää sen kiinnitystavan ja telinetarpeen. Katso valikoimasta myös ympäristöystävälliset vaihtoehdot.

Muista, että mainosteline on yrityksen brändin jatkumo ja se edustaa yritystäsi, joten sen on oltava yhtä ammattimainen ja laadukas kuin yrityksesi.