Beach flagit

Beachflagia voi käyttää niin liiketilasi edustalla, ulkotapahtumissa, messuilla, kauppakeskuksissa kuin missä tahansa muissa tapahtumissa.

Beach flag -liput ovat keveytensä ansiosta helposti siirrettävissä, ja ne pysyvät voimakkaassakin tuulessa pystyssä melko kevyellä jalustalla. Marlean valikoimassa on useita erilaisia ja erikokoisia beachflageja, jotka kestävät laatunsa ansiosta aikaa. Valitse brändillesi sopivat mainostuotteet ja pyydä tarjous!

Beach flag lippu jalustalla

Erilaisten jalkavaihtoehtojen ansiosta beach flagit ovat helppo pystyttää epätasaisellekin alustalle. Koska lippu kääntyy jalustassa aina tuulen myötäisesti, se ei kaadu helposti vaan pysyy pystyssä myös tuulenpuuskissa.

Beach flag painatuksella

Beach Flag logo- tai nimipainatuksella sopii kaikenlaisiin tapahtumiin sisälle ja ulos, liiketiloihin, asiakaspalvelupisteisiin ja moniin muihin tilanteisiin. Beach Flagien pystytys on niin helppoa, että se onnistuu yksin. Myös niiden kantaminen paikasta toiseen on kätevää, sillä keveyden lisäksi ne taittuvat pieneen tilaan. Voit siis tuoda tapahtumaan tai myyntipaikalle useammankin lipun, minkä ansiosta brändisi jää entistä paremmin mieleen.

Beach flag lippu kulkee kevyesti mukana

Beach Flag -tyyppinen lippu taittuu pieneen tilaan, ja se on kätevä kuljettaa mukana. Lipussa on tukivarrelle tarkoitettu kanava, johon tukivarsi pujotetaan. Sen jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin kiinnittää varsi jalustaan – lippusi on pystyssä ja valmiina nappaamaan asiakkaiden katseet! Liput toimivat huomion kiinnittämisen lisäksi myös kävijöiden ohjaukseen – niistä on helppo muodostaa portteja ja käytäviä. Viestisi jää myös parhaiten mieleen, kun lippuja on useampi kappale rivissä.

Beach flag sisätiloihin

Sisätiloissa Beach Flag kannattaa ehdottomasti tuoda messuosastolle tai myyntipaikalle huomion herättäjäksi. Koska Beach Flagin hinta on niin edullinen, voit helposti painattaa useammankin lipun kerralla yrityksellesi. Useamman Beach Flagin eli sisätilalipun avulla voit myös rajata omaa myynti- tai messualuettasi kätevällä ja brändisi näköisellä tavalla, jolloin yrityksesi logolla tai muulla viestillä varustellut Beach Flagit erottuvat jo kaukaa. Yksi erittäin toimiva ja suosittu beach flagin käyttötapa on muodostaa kahdesta tai useammasta flagista sisäänkäyntiportti, tai reunustaa olemassa oleva sisäänkäynti houkuttelevammaksi!

Beach flagin suomenkielinen nimi on Rantalippu. Beach flageja kutsutaan toisinaan myös yhdyssanalla beachflag, vaikka nimi alunperin kuuluukin kirjoittaa erikseen. Beach Flag lippu onkin yleiskuvaus kaikille vastaaville, tuulen myötä kääntyville, omalla jalallan seisoville ja integroidun joustavan lipputangon sisältäville lipuille.

Näytä lisää

Parhaat beach flag -liput kaikissa ko’oissa

Näytetään tulokset 1–16 / 27

Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 149,00  / kpl
Alk. Alk. 135,00  / kpl
Alk. Alk. 135,00  / kpl
Alk. Alk. 135,00  / kpl
Alk. Alk. 189,00  / kpl
Alk. Alk. 169,00  / kpl
Alk. Alk. 169,00  / kpl
Alk. Alk. 169,00  / kpl

Beach flag on suosittu tuote sekä sisälle että ulos

Beach flagit ovat erittäin suosittuja mainosvälineitä, sillä ne tarjoavat tehokkaan ja huomiota herättävän tavan viestiä brändistä, tuotteista tai tapahtumista. Niiden suuri etu on niiden visuaalinen vetovoima – korkeat ja värikkäät liput kiinnittävät yleisön huomion sekä sisä- että ulkotiloissa. Beach flagien suunnitteluvaihtoehdot ovat lähes rajattomat, mikä mahdollistaa niiden räätälöinnin brändin tai viestin mukaan.

Lisäksi niiden käyttömahdollisuudet ovat monipuoliset. Ne soveltuvat niin ulko- kuin sisätiloihin, esimerkiksi messuille, kauppakeskuksiin tai yritysten toimitiloihin. Niiden helppo siirrettävyys ja asennus tekevät niistä käytännöllisiä – ne voidaan pystyttää nopeasti ilman erityisiä työkaluja tai asiantuntemusta. Tämä on erityisen tärkeää tapahtumissa, joissa aikataulu on tiukka.

Monipuolinen beachflag on myös kustannustehokas

Beach flagit ovat myös kestäviä ja säänkestäviä, mikä tekee niistä hyvän investoinnin. Ne kestävät tuulta, sadetta ja auringonvaloa, säilyttäen värinsä ja muotonsa pitkään. Tämä tarkoittaa, että ne voidaan käyttää useita kertoja, tarjoten pitkäaikaista näkyvyyttä pienellä investoinnilla.

Niiden monipuolisuus tulee esiin myös erilaisten muotojen ja kokojen kautta. Ne voidaan suunnitella eri muotoisiksi, kuten pisaran tai suorakulmion muotoisiksi, ja ne voidaan sijoittaa erilaisiin asetelmiin, kuten porteiksi, käytäviksi tai rivistöiksi. Tämä mahdollistaa luovat ratkaisut erilaisten tilojen ja tapahtumien brändäykseen.

Kokonaisuutena beach flagit tarjoavat tehokkaan, monipuolisen ja kustannustehokkaan tavan mainostaa. Niiden visuaalinen vetovoima, helppokäyttöisyys ja kestävyys tekevät niistä varteenotettavan valinnan minkä tahansa yrityksen tai tapahtuman markkinointiin.

Näin saat beach flagista parhaan tehon irti – Käyttöesimerkkejä eri tilanteisiin

Beach flagit ovat erinomainen tapa mainostaa ja vetää huomiota brändisi puoleen missä ja milloin tahansa. Tässä joitakin esimerkkejä beach flagien käyttömahdollisuuksista:

 1. Messut ja tapahtumat: Beach flagit ovat erinomainen tapa erottua messuilla ja tapahtumissa, sillä ne houkuttelevat huomiota ja tekevät yrityksestä helposti tunnistettavan.
 2. Ravintolat ja hotellit: Beachflagit sopivat hyvin ravintoloiden ja hotellien käyttöön, sillä ne on helppo valmistaa brändiä mukaileviksi ja käyttää esimerkiksi asiakkaiden ohjaamiseen oikeaan paikkaan.
 3. Urheilutapahtumat: Beach flageja voi käyttää urheilutapatumissa itse tapahtuman ja sen sponsoreiden mainostamiseen ja informoimaan kävijöitä.
 4. Rannat ja ulkotilat: Beachflagilla mainostat yritystä rannoilla ja muissa ulkotiloissa tyylillä, sillä ne on tehty säänkestäviksi.
 5. Autojen myyntipaikat: Beach flagit käyvät myös autonmyyntipaikoille, sillä ne auttavat erottumaan kilpailijoista ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita paikalle.
 6. Konsertit ja festivaalit: Erottuvana katseenvangitsijana beach flag on täydellinen tuote konsertin tai festivaalin mainostamiseen tai yleisön ohjaamiseen. Laadukas beachflag pysyy pystyssä maastossa kuin maastossa.

Beach flagin käyttömahdollisuudet ovatkin lähes rajattomat, ja voit valita juuri sen kokoisen ja mallisen lipun kuin haluat tai käyttötarkoitukseesi sopii. Lisätietoja vaihtoehdoista ja apua oikean beach flagin saat asiakaspalvelustamme.

Beach flag messuosastolla

Messuosastolla beach flagit toimivat huomion herättäjinä, jotka eivät vie paljoa tilaa. Salkolippuihin yhdistyy myös hyvä tapahtuman fiilis – niitä on totuttu näkemään sellaisssa paikoissa, joissa tapahtuu jotain kiinnostavaa!

Valikoimastamme löydät runsaan valikoiman erilaisia sisätilalippuja sekä beach flag -lippuja. Tutustu erilaisiin muotoihin, kuten perinteisiin neliömäisiin, pisaramaisiin, hainevää muistuttaviin ja surffilaudan siiven muotoisiin flageihin. Sopivan muodon valintaan vaikuttaa ulkonäön lisäksi mainoslipun käyttötarkoitus. Hainevän muotoiset liput kestävät kovaa tuulta ulkotiloissa, kuten urheilutapahtumissa, kun taas neliömäisiin lippuihin mahtuvat parhaiten mutkikkaat tekstit ja graafiset ulkoasut.

Beach Flag -lipun muodon lisäksi valittava on tietysti myös värit, koko ja haluttu painatus. Laajasta mainoslippu-valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia koko- ja värivaihtoehtoja, jotka kaikki on tietysti saatavilla halutulla painatuksella. Näin voit luoda täysin yrityksesi tai brändisi näköiset beachflagit tehokasta markkinointia varten.

Erilaiset beachflagit

Marlean valikoimassa on valittavissa useita erimuotoisia ja erikokoisia beach flageja sekä rantalippuja:

 • Blokki-lippu on perinteinen neliömäinen viiri, johon on helppo suunnitella graafinen ulkoasu. Blokit ovat erityisesti suuressa koossa arvokkaan näköisiä lippuja, joilla luodaan tunnelmaa esimerkiksi näyttelyssä, gaalassa tai konserttien auloissa. Blokki soveltuu hyvin myös lavastukseen, koska sen muoto on klassinen eikä erotu erityisesti mainos- tai messutuotteeksi.
 • Pisara-lippu on virtaviivainen, moderni lippu, johon hyvällä suunnittelulla saa erittäin näyttävän ja huomiota herättävän designin. Pisara kestää erinomaisesti tuulta muotonsa ansiosta, ja on kenties suosituin lippumalli.
 • Surffi-lippu on purjelaudan siiven muotoinen, moderni beach flag, joka hieman pisaraa neliömäisempänä antaa lisää pinta-alaa ja mahdollistaa monipuolisemman suunnittelun. Surffi kuuluu aina rantamainontaan, mutta se luo hyvää ja rentoa fiilistä myös esimerkiksi urheilukilpalussa, erilaisissa välinevuokraamoissa ja laskettelurinteessä.
 • Hainevä-lippu on muodoltaan ikään kuin blokin ja surffin välistä – näyttävä ja hyvin navakkaakin tuulta kestävä beach flag mainos. Suuremmalla pinta-alallaan se erottuu paremmin, ja käyttökohteita on lukuisia – vaikkapa suksi- tai lumilautavuokraamo, katuravintola tai pop-up -myyntipiste.

Muita mainostelineitä

Beach flagien lisäksi Marlean valikoimassa on myös aina suosittu roll up, erilaiset perinteiset ja modernit katuständit, suuret ilmatäytteiset mainospallot ja messuteltat,messuseinät sekä lukuisat muut messujen ja tapahtumien mainostuotteet messuille ja tapahtumiin.

Beach Flagin painoaineiston toimitus on helppoa: Voit ladata painoaineiston laatimisohjeen tuotekohtaisesti tuotesivuilta. Kun tilaat tuotteen, voit lisätä valmiin painoaineiston tarjouspyyntöön.

Beach flageja on useissa eri kokovaihtoehdoissa. Esimerkiksi Pisara -mallin korkeusvaihtoehdot:

 • 2,1 m
 • 2,8 m
 • 3,5 m
 • 4,6 m

 

Kaikki myymämme beach flagit soveltuvat nimensä mukaisesti ulkokäyttöön. Ne ovat UV-suojattuja, joka takaa pitkän käyttöiän ja painatuksen kirkkaat värit myös pidemmässä ulkokäytössä.

Beach flageihin löytyy valikoimastamme useita erilaisia jalkoja eri käyttötarkoituksiin:

 • Pieni laatta
 • Pinottava säiliö
 • Pieni ristijalka
 • Suuri ristijalka
 • Maapiikki
 • Maaruuvi (muovia, esim. pehmeälle hiekalle)
 • Auton renkaan alle tuleva jalusta
 • Seinäteline

Marlealta tilatuissa beach flageissa on porrastettu toimituskulu – alkaen 25 eurosta. Yksittäisillä tuotteilla ei ole erikseen määriteltyjä toimituskuluja, vaan kulu lasketaan ostoskorissa ja kassalla kappalemäärään mukaisesti jokaisen eri tuoteryhmän sisällä.

Beach flag hinnat ovat alkaen 62,30€ mutta sen hintaan vaikuttaa mm. lipun koko sekä muut lisävarusteet.


Beach flagin painatus ja ostaminen?

Beach Flagin ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollismman helpoksi – kun valitset ja lipun koon, voit ladata suoraan tuotesivuilta sekä painoaineiston toteutusohjeen, että itse painoaineiston suoraan tilaukseen. Suuremmat aineistot voi toimittaa esim. WeTransferilla.

Hinta: Alkaen 59,63 €
Kesto: 20 minuuttia
Varusteet: Jalustat ja tuet
Työkalut: