Beach flag on edullinen mainoslippu

Rannoilta alun perin tutut beach flag -liput ovat helppo ja edullinen mainosratkaisu näkyvyyden kasvattamiseksi. Beach flageja voi käyttää niin liiketilasi edustalla, ulkotapahtumissa, messuilla, kauppakeskuksissa tai missä tahansa muissa tapahtumissa. Liput ovat keveytensä ansiosta helposti siirreltävissä, ja ne pysyvät voimakkaassakin tuulessa pystyssä melko kevyellä jalustalla.

Beach flag lippu jalustalla

Erilaisten jalkavaihtoehtojen ansiosta beach flagit ovat helppo pystyttää epätasaisellekin alustalle. Koska lippu kääntyy jalustassa aina tuulen myötäisesti, se ei kaadu helposti vaan pysyy pystyssä myös tuulenpuuskissa.

Beach flag painatuksella

Beach Flag logo- tai nimipainatuksella sopii kaikenlaisiin tapahtumiin sisälle ja ulos, liiketiloihin, asiakaspalvelupisteisiin ja moniin muihin tilanteisiin. Beach Flagien pystytys on niin helppoa, että se onnistuu yksin. Myös niiden kantaminen paikasta toiseen on kätevää, sillä keveyden lisäksi ne taittuvat pieneen tilaan. Voit siis tuoda tapahtumaan tai myyntipaikalle useammankin lipun, minkä ansiosta brändisi jää entistä paremmin mieleen.

Beach flag lippu kulkee kevyesti mukana

Beach Flag -tyyppinen lippu taittuu pieneen tilaan, ja se on kätevä kuljettaa mukana. Lipussa on tukivarrelle tarkoitettu kanava, johon tukivarsi pujotetaan. Sen jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin kiinnittää varsi jalustaan – lippusi on pystyssä ja valmiina nappaamaan asiakkaiden katseet! Liput toimivat huomion kiinnittämisen lisäksi myös kävijöiden ohjaukseen – niistä on helppo muodostaa portteja ja käytäviä. Viestisi jää myös parhaiten mieleen, kun lippuja on useampi kappale rivissä.

Beach flag sisätiloihin

Sisätiloissa Beach Flag kannattaa ehdottomasti tuoda messuosastolle tai myyntipaikalle huomion herättäjäksi. Koska Beach Flagin hinta on niin edullinen, voit helposti painattaa useammankin lipun kerralla yrityksellesi. Useamman Beach Flagin eli sisätilalipun avulla voit myös rajata omaa myynti- tai messualuettasi kätevällä ja brändisi näköisellä tavalla, jolloin yrityksesi logolla tai muulla viestillä varustellut Beach Flagit erottuvat jo kaukaa. Yksi erittäin toimiva ja suosittu beach flagin käyttötapa on muodostaa kahdesta tai useammasta flagista sisäänkäyntiportti, tai reunustaa olemassa oleva sisäänkäynti houkuttelevammaksi!

Beach flagin suomenkielinen nimi on Rantalippu. Beach flageja kutsutaan toisinaan myös yhdyssanalla beachflag, vaikka nimi alunperin kuuluukin kirjoittaa erikseen. Beach Flag lippu onkin yleiskuvaus kaikille vastaaville, tuulen myötä kääntyville, omalla jalallan seisoville ja integroidun joustavan lipputangon sisältäville lipuille.

Näytä lisää

Osta beach flag suoraan verkkokaupasta – tilaa beach flag lippusi nyt meiltä!

Näytetään tulokset 1–16 / 27

Alk. 109,00  alv 0% / kpl
Alk. 99,30  alv 0% / kpl
Alk. 99,30  alv 0% / kpl
Alk. 99,30  alv 0% / kpl
Alk. 59,63  alv 0% / kpl
Alk. 135,50  alv 0% / kpl
Alk. 125,50  alv 0% / kpl
Alk. 125,50  alv 0% / kpl
Alk. 125,50  alv 0% / kpl

Suosittu Beach Flag -lippu

Beach Flagit ovat erittäin suosittuja mainostusvälineitä – niillä on helppo kiinnittää yleisön huomio niin sisä- kuin ulkotiloissa. Eri kokoisista ja muotoisista beach flageista on helppo muodostaa näyttäviä portteja, käytäviä, rivistöjä ja seinämiä myös silloin, kun asennuspaikan maasto on epätasaista.

Beachflag käyttöesimerkkejä – näin saat beachflagista parhaan tehon

Beach flagit ovat erinomainen tapa mainostaa ja saada huomiota esimerkiksi ulkotapahtumissa ja ulkotiloissa. Tässä joitakin esimerkkejä beach flagien käyttömahdollisuuksista:

 1. Messut ja tapahtumat: Beach flagit ovat erinomainen tapa erottua messuilla ja tapahtumissa, sillä ne houkuttelevat huomiota ja tekevät yrityksestä helposti tunnistettavan.
 2. Ravintolat ja hotellit: Beach flagit sopivat hyvin ravintoloiden ja hotellien käyttöön, sillä ne voivat olla osa ravintolan tai hotellin brändiä ja auttavat ohjaamaan asiakkaita oikeaan paikkaan.
 3. Urheilutapahtumat: Beach flagit sopivat hyvin urheilutapahtumiin, sillä ne ovat helppoja siirtää paikasta toiseen ja auttavat markkinoimaan urheilutapahtumaa ja sen sponsoreita.
 4. Rannat ja ulkotilat: Beach flagit ovat erinomainen tapa mainostaa yritystä rannoilla ja muissa ulkotiloissa, sillä ne houkuttelevat huomiota ja ovat helppoja siirtää paikasta toiseen.
 5. Autojen myyntipaikat: Beach flagit sopivat hyvin autonmyyntipaikkojen käyttöön, sillä ne auttavat erottumaan muista autojen myyntipaikoista ja houkuttelevat potentiaalisia asiakkaita paikalle.
 6. Konsertit ja festivaalit: Beach flagit ovat erinomainen tapa markkinoida konsertteja ja festivaaleja, sillä ne ovat helppoja siirtää paikasta toiseen ja auttavat houkuttelemaan ihmisiä tapahtumaan.

Beach flagit ovat siis todella monipuolinen ja helposti siirrettävä mainosmateriaali, jota voidaan käyttää lähes kaikkialla ulkotiloissa.

Beach flag messuosastolla

Messuosastolla beach flagit toimivat huomion herättäjinä, jotka eivät vie paljoa tilaa. Salkolippuihin yhdistyy myös hyvä tapahtuman fiilis – niitä on totuttu näkemään sellaisssa paikoissa, joissa tapahtuu jotain mielenkiintoista!

Verkkokaupastamme löydät runsaan valikoiman erilaisia sisätilalippuja sekä beach Flag -lippuja. Tutustu erilaisiin muotoihin, kuten perinteisiin neliömäisiin, pisaramaisiin, hainevää muistuttaviin ja surffilaudan siiven muotoisiin flageihin. Sopivan muodon valintaan vaikuttaa mainoslipun käyttötarkoitus. Hainevän muotoiset liput kestävät kovaa tuulta ulkotiloissa, kuten urheilutapahtumissa, kun taas neliömäisiin lippuihin mahtuvat parhaiten monimutkaisetkin tekstit ja graafiset ulkoasut.

Beach Flag mainoslipun muodon lisäksi valintaan vaikuttavat tietysti myös värit, koko ja haluttu painatus. Laajasta mainoslippu valikoimastamme löydät runsaasti erilaisia koko- ja värivaihtoehtoja, jotka kaikki ovat tietysti saatavilla halutulla painatuksella. Näin voit luoda täysin yrityksesi tai brändisi näköiset Beach Flagit tehokasta markkinointia varten.

Erilaiset beach flagit

Verkkokauppamme valikoimassa on valittavissa useita erimuotoisia ja erikokoisia beach flageja sekä rantalippuja:

 • Blokki lippu on perinteinen neliömäinen viiri, johon on helppo suunnitella graafinen ulkoasu. Blokit ovat erityisesti suuressa koossa arvokkaan näköisiä lippuja, joilla luodaan tunnelmaa esimerkiksi näyttelyssä, gaalassa tai konserttien auloissa. Blokki soveltuu hyvin myös lavastukseen, koska sen muoto on klassinen eikä erotu erityisesti mainos- tai messutuotteeksi.
 • Pisara lippu on virtaviivainen, moderni lippu, johon hyvällä suunnittelulla saa erittäin näyttävän ja huomiota herättävän designin. Pisara kestää erinomaisesti tuulta muotonsa ansiosta, ja on kenties suosituin lippumalli.
 • Surffi lippu on purjelaudan siiven muotoinen, moderni beach flag, joka hieman pisaraa neliömäisempänä antaa lisää pinta-alaa ja mahdollistaa monipuolisemman suunnittelun. Surffi kuuluu aina rantamainontaan, mutta se luo hyvää ja rentoa fiilistä myös esimerkiksi urheilukilpalussa, erilaisissa välinevuokraamoissa ja laskettelurinteessä.
 • Hainevä lippu on muodoltaan ikäänkuin blokin ja surffin välistä – näyttävä ja hyvin navakkaakin tuulta kestävä beach flag mainos. Suuremmalla pinta-alallaan se erottuu paremmin, ja käyttökohteita on lukuisia – vaikkapa suksi- tai lumilautavuokraamo, katuravintola tai pop-up -myyntipiste.

Muita mainostelineitä

Beach flagien lisäksi Marlean verkkokaupan valikoimassa on myös aina suositut roll up, erilaiset perinteiset ja modernit katuständit, suuret ilmatäytteiset mainospallot ja messuteltat, messuseinät sekä lukuisat muut messujen ja tapahtumien mainostuotteet messuille ja tapahtumiin.

Beach Flagin painoaineiston toimitus on helppoa: Voit ladata painoaineiston laatimisohjeen tuotekohtaisesti tuotesivuilta. Kun tilaat tuotteen, voit lisätä tilauksen yhteydessä valmiin painoaineiston suoraan verkkokauppaan.

Beach flageja on useissa eri kokovaihtoehdoissa. Esimerkiksi Pisara -mallin korkeusvaihtoehdot:

 • 2,1 m
 • 2,8 m
 • 3,5 m
 • 4,6 m

 

Kaikki myymämme beach flagit soveltuvat nimensä mukaisesti ulkokäyttöön. Ne ovat UV-suojattuja, joka takaa pitkän käyttöiän ja painatuksen kirkkaat värit myös pidemmässä ulkokäytössä.

Beach flageihin löytyy valikoimastamme useita erilaisia jalkoja eri käyttötarkoituksiin:

 • Pieni laatta
 • Pinottava säiliö
 • Pieni ristijalka
 • Suuri ristijalka
 • Maapiikki
 • Maaruuvi (muovia, esim. pehmeälle hiekalle)
 • Auton renkaan alle tuleva jalusta
 • Seinäteline

Marlea-verkkokaupasta tilatuissa beach flageissa on porrastettu toimituskulu – alkaen 25 eurosta. Yksittäisillä tuotteilla ei ole erikseen määriteltyjä toimituskuluja, vaan kulu lasketaan ostoskorissa ja kassalla kappalemäärään mukaisesti jokaisen eri tuoteryhmän sisällä.

Beach flag hinnat ovat alkaen 62,30€ mutta sen hintaan vaikuttaa mm. lipun koko sekä muut lisävarusteet.


Beach flagin painatus ja ostaminen?

Beach Flagin ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollismman helpoksi – kun valitset ja lipun koon, voit ladata suoraan tuotesivuilta sekä painoaineiston toteutusohjeen, että itse painoaineiston suoraan tilaukseen. Suuremmat aineistot voi toimittaa esim. WeTransferilla.

Hinta: Alkaen 59,63 €
Kesto: 20 minuuttia
Varusteet: Jalustat ja tuet
Työkalut: