Hupparit painatuksella

Laadukkaat hupparit omalla painatuksella yrityksesi väreissä, logoilla ja kuvilla
Hupparit sopivat erinomaisesti yritystekstiileiksi tai työvaatteiksi- kun painatat huppariin yrityksesi logon tai esimerkiksi tuotteen nimen, niitä voi käyttää sekä toimivina, teknisinä työvaatteina, työntekijöiden huomioimisessa tai liikelahjoina.

Laadukas huppari painatuksella tai brodeerauksella

Hupparien värivalikoima on erittäin laaja, samoin kuin kokovalikoima. Marlealla on kymmeniä eri hupparimalleja, joista on saatavilla vastaavasti kymmeniä eri perusvärejä. Kun hankit työntekijöillesi yrityksesi brändin väriset, yhtenäiset hupparit, yrityskuvasi parantuu työntekijöiden vaatetuksen avulla.

Laadukkaat hupparit painatuksella ovat myös erittäin suosittuja rentoja työvaatteita, jotka soveltuvat myös hieman viileämpiin olosuhteisiin. Kesällä ne toimivat hyvänä työvaatteena kylmemmälläkin kelillä. Myös voimakkaasti ilmastoiduissa toimistoissa, joissa tehdään staattista työtä, tarvitaan pitempää ja lämpimämpää vaatetusta.

Marlean oman tuotteiston lisäksi valikoimassamme on tunnettuja hupparimerkkejä, kuten Craft vaatteet, Printer ja reilun kaupan sertifioitu ja ekologinen cottover-mallisto.

Katso myös muut vaatteet logolla täydentämään saumattomasti yrityksen työvaatteita.

Näytä enemmän

Laadukkaat hupparit painatuksella – tutustu valikoimaan

Näytetään tulokset 1–16 / 44

Hupparit logo painatuksella – mallit ja koot

Huppareissa on varaa valita – malleja on kymmeniä, useissa eri väreissä sekä kokovaihtoehdoissa. Selaa valikoimaamme, ja etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva huppari painatuksella – ekologinen huppari, vetoketjulla tai ilman, taskuilla ja haluamillasi logoilla.

Hupparin materiaali kannattaa valita käyttötarve ja yrityksen periaatteet huomioiden. Monikerroksiset laadukkaat premium-hupparit ovat lämpimiä, ihanan pehmeällä fleecellä vuorattuja paksuja vaatteita, jotka pitävät kohtuullisesti jopa tuultakin. Ohuemmat laadukkaat hupparit painatuksella ovat vastaavasti edullisempia, ja sopivat paremmin vaikkapa sisäkäyttöön työvaatteeksi.

Laadukas huppari painatuksella on moderni ja rento työvaate

Marlean laaja huppari valikoima on myös hyvin edullinen. Toimituskulujen porrastus mahdollistavat suurenkin tilauksen tekemisen ilman, että kokonaiskulut pääsevät karkaamaan korkeiksi.

Hupparin painatus, mitä huomioida?

Hupparin painatus on suosittu tapa personoida ja brändätä huppareita. Tässä muutamia huomioitavia asioita hupparin painatusta suunnitellessa:

  1. Hupparin kangas: Ennen kuin valitset hupparin painatuksen, tarkista millaisesta kankaasta huppari on tehty. Jotkut kankaat, kuten polyesteri, eivät sovellu kaikentyyppisille painatuksille, joten valitse kangas, joka on painatuksen kannalta sopiva.
  2. Painatusmenetelmä: On olemassa erilaisia painatusmenetelmiä, kuten silkkipainatus, siirtopainatus ja digipainatus. Valitse menetelmä, joka sopii parhaiten hupparin kangasmateriaaliin ja suunniteltuun painatukseen.
  3. Suunnittelu: Hupparin painatukseen sopivat parhaiten yksinkertaiset ja selkeät logot tai tekstit. Varmista, että suunniteltu painatus on selkeästi luettavissa ja että se näkyy hupparin kangasmateriaalissa hyvin.
  4. Värit: Valitse painatuksessa käytettävät värit huolella. Varmista, että värit sopivat hupparin väriin ja että ne ovat selkeitä ja erottuvia.
  5. Painatuksen koko: Mieti tarkkaan, minkä kokoisen painatuksen haluat huppariin. Suuret painatukset voivat olla näyttäviä, mutta liian suuri painatus voi myös vääristää hupparin muotoa ja olla epämiellyttävä käyttää.
  6. Pesuohjeet: Muista tarkistaa pesuohjeet ennen hupparin painatusta. Jotkut painatusmenetelmät vaativat erityisiä pesuohjeita, joten varmista, että tiedät, miten hupparia tulee pestä ja kuivata sen jälkeen, kun se on painettu.

Noudattamalla näitä vinkkejä, voit varmistaa, että hupparin painatus on laadukas, kestävä ja näyttävä. Voit kysyä myös neuvoa Marlean asiakaspalvelusta!

Yksilöi huppari painatuksella

Kun tarpeesi on laadukas huppari painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat huppareihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Huppari omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas huppari omalla tekstillä tai logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Laadukas huppari sopii rentoon työympäristöön erittäin hyvin – ohuet hupparit sopivat sisäkäyttöön ja kevyeen ulkotyöhön, kun vastaavasti paksummat premium-hupparit ovat monikäyttöisiä myös ulkotöissä.

Osa mallistosta painottaa erityisesti eettisyyttä, alkaen luomupuuvillasta, joka on 100% Reilun Kaupan mukaisesti sertifioitua. Löydät malliston hakusanalla Cottover.

Joissain tuotteissamme on erittäin suuri värivalikoima – joitain huppareita ja collegeja on saatavilla jopa yli viidessätoista värissä. Laaja perusvärien valikoima mahdollistaa brändisi mukaisen vaatteen siten, että siihen voidaan tuotaa laadukas ja erottuva painatus.

Marlealla on monipuoliset tilausvaihtoehdot. Perusajatus vaatteiden tilauksessa on se, että kun olet valinnut haluamasi vaatemallin ja värin, voit lisätä haluamasi määrän eri kokovaihtoehtoja suoraan ostoskoriin. Tällöin voit toimittaa myös useammalle eri pohjavärille sopivat painoaineistot suoraan oikeiden vaatteiden yhteyteen.

Kyllä saa, huppariin voi painattaa esimerkiksi: logon, kuvan, tekstin tai vaikka vain numeroita.


Näin valitset hupparin paitatuksella

Marlean laajassa valikoimassa on kymmeniä erimallisia huppareita painatuksella, joiden ominaisuuksissa ja väreissä on varaa valita. Myös kokovaihtoehtoja löytyy pieni- ja suurikokoisille työntekijöille!

Hinta: Alkaen 16,00 €
Kesto: Valitse haluamasi malli
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: TeSTI