Matkakassit ja -laukut

Matkalaukut ja kassit ovat monipuolisia laukkuja, joilla on matkustamisen lisäksi käyttöä ihan normaalissa arjessa. Matkalaukuissa ja matkakasseissa on runsaasti yksityiskohtia jotka tekevät niistä erityisesti reissukäyttöönsali- tai urheilukassia toimivia – valikoimasta löydät sekä kantokahvat että olkanauhat, lukittavat vetoketjut tai teleskooppikahvat ja pyörät.

Lentokonelaukku painatuksella

Lentokonelaukut on mitoitettu siten, että ne ovat käsimatkatavaran kokoisia. Tällöin voit pitää lentokonelaukkuasi koko ajan mukana myös lentokoneessa, eikä erillistä matkatavarakäsittelyä tai ruumaan menevää laukkua tarvita. Lentokonelaukuissa on myös lähes poikkeuksetta pyörät (2-4 kpl) sekä teleskooppikahva, jonka avulla laukkua on helppo vetää perässä. Perässä vedettävän, pyörillä olevan käsimatkalaukun toinen nimitys on trolley.

Suuret matkalaukut ja kassit liikelahjaksi

Välillä reissuun tarvitsee enemmän tavaraa mukaan, tai halutaan säästää perheen laukkujen lukumäärässä. Tällöin suuret liikelahja matkalaukut ja matkakassit pyörillä ovat suosituimmat tuotteet. Ne ovat erittäin käytännöllisiä, koska niihin mahtuu todella suuri määrä kevyttä tavaraa, kuten vaatteita. Suurimmat valikoimamme laukut ovat jopa 200 litran tilavuuksisia (ulkomitat 90x45x50cm) joille erinomainen käyttötarkoitus on myös lätkäkassi – sinne mahtuu suuremmatkin tavarat ja varusteet kerralla.

Matkakassi pyörillä

Pyörillä varustettu pehmeä matkakassi on erinomainen tapa kuljettaa suuritilavuuksista tavaraa. Matkakassit pyörillä ovat erittäin tilavia, ja niissä on perässä vetämistä helpottavia ominaisuuksia. Matkakassi pyörillä on myös erinomainen urheilukassi, johon mahtuu suuremmatkin urheiluvaatteet, -suojat ja tarvikkeet. Valitessa kannattaa miettiä myös painatusta tai merkkausta, jolloin saat tilaamasi tuotteen valmiiksi yritystä tai vaikkapa urheiluseuraa edustavana.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Näytä lisää

Matkalaukut ja kassit yrityksen logolla – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 61

Monipuoliset matkakassit pyörillä Marlealta yrityslahjaksi

Valikoimamme yrityslahja matkalaukkuja on saatavilla mm. seuraavissa koko- ja värivaihtoehdoissa:

  • 24 litraa – ulkomitat 48x22x26 cm – harmaa
  • 28 litraa – ulkomitat 50x27x23 cm – tumman harmaa
  • 29 litraa – ulkomitat 46x25x25 cm – musta
  • 45 litraa – ulkomitat 54x31x27 cm – punainen, musta tai sininen
  • 65 litraa – ulkomitat 66x30x35 cm – punainen, sininen ja musta
  • 200 litraa – ulkomitat 90x45x50 cm – tumman sininen

Trolleyt eli perässä vedettävät matkalaukut

Marlealla on myös hyvä valikoma perässä vedettäviä matkalaukkuja, joissa on 2-4 pyörää ja teleskooppinen vetokahva. Trolleyt ovat erityisesti lentomatkailussa erittäin suosittuja, koska pienemmät koot menevät yleensä käsimatkatavaroina.

  • Pieni lentolaukku 32 litraa, ulkomitat 35x54x19 cm – tumman harmaa
  • 20″ trolley neljällä pyörällä, ulkomitat 40x20x56 cm – useita eri tehostevärejä
  • ProLine -vaakamuotoinen lentolaukku 30 litraa, ulkomitat 45x20x39 cm – musta
  • Suuri matkatrolley 77 litraa, ulkomitat 74x37x34 litraa, musta (ei sovellu käsimatkatavaraksi)

Yksilöi matkakassit tai laukut liikelahjaksi painatuksella

Kun tarpeesi on matkakassi tai laukku logolla, muista että saat kaikki Marlean laukut ja kassit merkattuna. Saat kaikkiin matkalaukkuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Matkalaukku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi, yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas kassi tai laukku painettuna luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kun haluat räätälöidä yrityksellesi logopainatetun matkalaukun tai trolleyn, tutustu valikoimaamme ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Yleisimmät mitat lentokoneen käsimatkatavaroille ovat 55 x 40 x 23 cm, tai tuumissa 22″ x 16″ x 9″. Yleensä käsimatkatavaran lisäksi matkustamoon voi ottaa pienen käsilaukun, tietokonelaukun tai repun jonka ulkomittojen maksimi on 40 x 30 x 15 cm (16″ x 12″ x 6″) ja yhteispaino 7-10 kilogrammaa.

Tarkasta kuitenkin aina etukäteen käsimatkatavaran maksimikoot ja painot lentoyhtiösi sivuilta.

Mallistomme suurin, jättimäinen 200-litrainen Silver Line -matkakassi vetää suuremmankin perheen vaatteet ja tavarat ongelmitta. Laukun ympäri ylettyvät kiristysremmit tuovat laukulle lisävahvuutta painavia tavaroita kuljetettaessa.

Valikoimamme 17″ Cabin Trolley on ABS-muovista valmistettu, kovapintainen matkalaukku, joka on erinomainen valinta lentomatkalle. Se on käsimatkatavaroiden mittoihin mahtuva, ja varustettu yhdistelmälukolla joka osaltaan suojaa arvokkaitakin matkatavaroitasi.

Useat kankaiset matkalaukut ja erityisesti perässä vedettävät trolleyt sisältävät myös kannettavalle tietokoneelle sopivan taskun. Esimerkiksi kätevä ja pienikokoinen 16″ Urban Line trolley sisältää kaksi päällekkäistä ulkotaskua, jolloin ulompi tasku muodostaa hyvän pehmusteen kannettavalle tietokoneelle.

Black Line Double Decker on suuri, 76-litrainen kangaspintainen matkakassi, jonka voi kääntää myös pystyasentoon. Pystyasennossa matkalaukkua voi vetää perässä kuten tavallista trolleyta. Laukku aukeaa puolesta välistä vetoketjulla, jolloin pääset helposti käsiksi niin kansi- kuin pohjapuolen tavaroihin.


Näin ostat matkalaukun logopainatuksella

Yrityksen logopainatettu matkalaukku

Marlean yritystuotteiden verkkokaupasta on vaivatonta ja nopeaa tilata yritykselle logopainatetut, käytännölliset ja näyttävät matkalaukut ja matkakassit. Katso alta vaiheittainen ohje esimerkiksi logoaineiston lähettämisestä, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 12,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: