Matkakassit ja matkalaukut pyörillä

Matkalaukut ja kassit ovat monipuolisia laukkuja, joilla on matkustamisen lisäksi käyttöä ihan normaalissa arjessa. Matkalaukuissa ja matkakasseissa on runsaasti yksityiskohtia jotka tekevät niistä reissukäyttöön normaalia sali- tai urheilukassia toimivampia – esimerkiksi sekä kahtokahvat että olkanauhat, lukittavat vetoketjut tai teleskooppikahvat ja pyörät.

Lentokonelaukut

Lentokonelaukut on mitoitettu siten, että ne ovat käsimatkatavaran kokoisia. Tällöin voit pitää lentokonelaukkuasi koko ajan mukana myös lentokoneessa, eikä erillistä matkatavarakäsittelyä tai ruumaan menevää laukkua tarvita. Lentokonelaukuissa on myös lähes poikkeuksetta pyörät (2-4 kpl) sekä teleskooppikahva, jonka avulla laukkua on helppo vetää perässä. Perässä vedettävän, pyörillä olevan käsimatkalaukun toinen nimitys on trolley.

Suuret matkalaukut ja kassit

Välillä reissuun tarvitsee enemmän tavaraa mukaan, tai halutaan säästää perheen laukkujen lukumäärässä. Tällöin suuret matkalaukut ja matkakassit ovat erittäin käytännöllisiä, koska niihin mahtuu todella suuri määrä kevyttä tavaraa, kuten vaatteita. Suurimmat valikoimamme laukut ovat jopa 200 litran tilavuuksisia (ulkomitat 90x45x50cm) joille erinomainen käyttötarkoitus on myös lätkäkassi – sinne mahtuu suuremmatkin tavarat ja varusteet kerralla.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Näytä lisää

Matkalaukut ja kassit yrityksen logolla – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 22

Monipuoliset matkakassit Marlean verkkokaupasta

Valikoimamme matkalaukkuja on saatavilla mm. seuraavissa koko- ja värivaihtoehdoissa:

Trolleyt eli perässä vedettävät matkalaukut

Verkkokaupassamme on myös hyvä valikoma perässä vedettäviä matkalaukkuja, joissa on 2-4 pyörää ja teleskooppinen vetokahva. Trolleyt ovat erityisesti lentomatkailussa erittäin suosittuja, koska pienemmät koot menevät yleensä käsimatkatavaroina.

Kun haluat räätälöidä yrityksellesi logopainatetun matkalaukun tai trolleyn, tutustu valikoimaamme ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Yleisimmät mitat lentokoneen käsimatkatavaroille ovat 55 x 40 x 23 cm, tai tuumissa 22″ x 16″ x 9″. Yleensä käsimatkatavaran lisäksi matkustamoon voi ottaa pienen käsilaukun, tietokonelaukun tai repun jonka ulkomittojen maksimi on 40 x 30 x 15 cm (16″ x 12″ x 6″) ja yhteispaino 7-10 kilogrammaa.

Tarkasta kuitenkin aina etukäteen käsimatkatavaran maksimikoot ja painot lentoyhtiösi sivuilta.

Mallistomme suurin, jättimäinen 200-litrainen Silver Line -matkakassi vetää suuremmankin perheen vaatteet ja tavarat ongelmitta. Laukun ympäri ylettyvät kiristysremmit tuovat laukulle lisävahvuutta painavia tavaroita kuljetettaessa.

Valikoimamme 17″ Cabin Trolley on ABS-muovista valmistettu, kovapintainen matkalaukku, joka on erinomainen valinta lentomatkalle. Se on käsimatkatavaroiden mittoihin mahtuva, ja varustettu yhdistelmälukolla joka osaltaan suojaa arvokkaitakin matkatavaroitasi.

Useat kankaiset matkalaukut ja erityisesti perässä vedettävät trolleyt sisältävät myös kannettavalle tietokoneelle sopivan taskun. Esimerkiksi kätevä ja pienikokoinen 16″ Urban Line trolley sisältää kaksi päällekkäistä ulkotaskua, jolloin ulompi tasku muodostaa hyvän pehmusteen kannettavalle tietokoneelle.

Black Line Double Decker on suuri, 76-litrainen kangaspintainen matkakassi, jonka voi kääntää myös pystyasentoon. Pystyasennossa matkalaukkua voi vetää perässä kuten tavallista trolleyta. Laukku aukeaa puolesta välistä vetoketjulla, jolloin pääset helposti käsiksi niin kansi- kuin pohjapuolen tavaroihin.


Näin ostat matkalaukun logopainatuksella

Yrityksen logopainatettu matkalaukku

Marlean yritystuotteiden verkkokaupasta on vaivatonta ja nopeaa tilata yritykselle logopainatetut, käytännölliset ja näyttävät matkalaukut ja matkakassit. Katso alta vaiheittainen ohje esimerkiksi logoaineiston lähettämisestä, tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 12,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: