Esitetelineet – ammattimaisen ja siistin esittelyn avain

Esitetelineet ovat erittäin käteviä välineitä esitteiden, lehtisten ja muiden painotuotteiden esillepanoon sekä säilytykseen. Ne auttavat luomaan siistin ja ammattimaisen ilmeen toimistoihin, myymälöihin, messuosastoille ja muihin julkisiin tiloihin. Esitetelineitä on saatavana monenlaisia, joten voit valita juuri tarpeisiisi sopivan mallin.

Esitetelineet edullisesti verkkokaupasta – Osta esiteteline!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Erimalliset esitetelineet

Tässä muutama esimerkki erilaisista esitetelineistä ja niiden käyttötarkoituksista:

  • Pöytätelineet: Pöytätelineet ovat pieniä ja kompakteja mainostelineitä, jotka sopivat hyvin esimerkiksi toimistoihin tai myyntitiskille. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi lomakkeiden tai asiakirjojen esillepanoon.
  • Lattiatelineet: Lattiatelineet ovat suurempia telineitä, jotka soveltuvat hyvin messuille, tapahtumiin tai toimistoihin. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi julisteiden, mainosten tai esitteiden esillepanoon.
  • Kiinteät esitetelineet: Kiinteät esitetelineet ovat pysyviä ja kestäviä telineitä, jotka voidaan kiinnittää seiniin tai lattiaan. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi museoiden, gallerioiden tai kauppakeskusten infotauluina.
  • Pyörivät esitetelineet: Pyörivät esitetelineet ovat telineitä, jotka voidaan pyörittää 360 astetta. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kirjastoissa, joissa kirjat ja lehdet on helppo sijoittaa telineeseen ja pyörittää asiakkaan valitsemaa kirjaa esiin.
  • Taskutelineet: Taskutelineet ovat pieniä telineitä, jotka sisältävät useita taskuja esimerkiksi esitteille, lehtisille tai korteille. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa tai toimistoissa, joissa tarvitaan kätevää ja siistiä tapaa esitellä materiaaleja.

Haitarimallin kokoontaittuva esiteteline lattialle

Modernit esitetelineet ovat kevyitä, mutta silti tukevasta alumiinirungosta koostuvia, edustavia hyllyköitä. Ne taittuvat pieneen tilaan suoraan omaan kantolaukkuunsa. Marlean valikoimaan on valittu ainoastaan laadukkaimmat telineet, mutta hinta on silti pystytty pitämään alhaisena.

Lattialla seisovat esitetelineet

Esiteteline lattialle omalla jalallaan pystyssä pysyvä esiteteline on erittäin kätevä tuote mainostamiseen, koska siinä oleva esite on helppo vaihtaa. Sopivalla korkeudella varustettu esiteteline mahdollistaa helpon asiakkaan opastamisen, esimerkiksi siirtymään oikeaan jonoon tai muuten keräämään huomiota. Lattialla olevat esitetelineellä on myös helppo tuoda esille vaikkapa päivän erikoisuuksia tai antaa lisätietoja kohteesta. Erityisen suosittuja esitetelineet ovat museoissa ja taidenäytteilyissä, koska niiden viimeistelty ulkoasu tarjoaa huolitellun ja tyylikkään ilmiasun arvokkaaseenkin ympäristöön.

Kokoontaittuva esiteteline on suosittu messukaluste

Helposti kokoontaittuva, omassa kuljetuslaukussaan mukana kulkeva esiteteline on erittäin suosittu messukaluste, jolla saat yrityksesi esitteet helposti ja näyttävästi esille. Esitetelineiden yleisimmät koot on tarkoitettu A5, A4 tai A3 kokoisille esitteille.

Esiteteline pöydälle

Pöydälle sijoitettava esiteteline on tyypillisesti lattiamallia kevytrakenteisempi, yksinkertainen teline josta asiakas voi poimia haluamansa esitteen. Ne ovat suosittuja myös messuosastoilla ja asiakaspalvelupisteillä, sekä yleiseen mainostustarpeeseen. Pöytämallin esitetelineet ovat edullisia ja yleisiä tuotteita, joita on saatavilla eri kokoisille esitteille, yleisimmän ollessa A4 esiteteline.

Esiteteline seinälle

Seinälle sijoitettava esiteteline on yleensä metallinen tai muovinen teline, jossa esitteet ovat hyvin esillä ja josta esitteitä on helppo poimia mukaansa. Seinämallin esitetelineet ovat lähes poikkeuksetta A4-kokoisia, jolloin niitä voidaan käyttää myös esim. aikakauslehtien esillepanossa.

Miten hyödyntää esitetelineitä?

Esitetelineitä voi hyödyntää monella eri tavalla eri tilanteissa. Tässä muutama esimerkki:

  • Messuilla ja tapahtumissa: Esitetelineet ovat erinomaisia tapoja esitellä yrityksen tuotteita ja palveluita. Voit sijoittaa esitetelineitä messuosastolle tai tapahtumapaikan aulaan, jotta ne kiinnittävät huomion ja houkuttelevat ihmisiä tutustumaan yritykseesi.
  • Toimistossa: Voit käyttää esitetelineitä esimerkiksi asiakirjojen, lomakkeiden tai mainosten esille laittamiseen toimistolla. Tällä tavoin voit helpottaa työskentelyä ja parantaa toimiston visuaalista ilmettä.
  • Koulutuksissa ja seminaareissa: Esitetelineet ovat käteviä, kun haluat pitää esityksen tai koulutuksen ja haluat esitellä tärkeitä asiakirjoja tai muita materiaaleja yleisölle. Voit asettaa esitetelineitä koulutuspaikan lähelle, jotta materiaalit ovat helposti saatavilla.
  • Julkisissa tiloissa: Esitetelineet ovat hyvä tapa jakaa tietoa julkisissa tiloissa, kuten kirjastoissa, museoissa tai kauppakeskuksissa. Voit käyttää niitä esimerkiksi mainosten, infomateriaalien tai tapahtumakalentereiden esillepanoon.

Esitetelineitä voi käyttää monella eri tavalla, joten niiden hyödyntäminen riippuu aina tilanteesta ja tarpeesta. Tärkeintä on valita oikeanlainen esiteteline tarkoitukseen ja pitää se siistinä ja helposti luettavana.

Nykyaikaiset esitetelineet ovat alumiinirunkoisia, koska tukeva alumiiniprofiili on sekä näyttävää että kevyttä. Aiemmin teräs oli suosittu materiaali, mutta teräsrunkoiset ja teräshyllyiset esitetelineet olivat selvästi painavampia.

Esitetelineet ovat yleensä tarkoitettu sisätiloihin, ja ulos tarkoitetuissa esitetelineissä tulee olla esimerkiksi esitteitä kiinni pitäviä ominaisuuksia. Ulkokäyttöön tarkoitettuja esitetelineitä kysytään erittäin harvoin, mutta niitä on kuitenkin saatavilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Kuinka ostan esitetelineen?

Esitetelineen ostaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa! Voit valita haluamasi telineen, lisätä sen ostoskoriin ja saat laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna. Lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alk. 114 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Esitteet
Työkalut: