Esitetelineet

Esitetelineet ovat erittäin käteviä välineitä esitteiden, lehtisten ja muiden painotuotteiden esillepanoon sekä säilytykseen. Ne auttavat luomaan siistin ja ammattimaisen ilmeen toimistoihin, myymälöihin, messuosastoille ja muihin julkisiin tiloihin.

Haitarimallinen esiteteline taittuu helposti kasaan ja siihen saa useita esitteitä kerralla. Yhdellä jalalla seisovat esitetelineet ovat taas täydellisiä opasteita ja kevyitä kuljettaa. Valitse tarpeisiisi sopiva esiteteline tai kysy meiltä lisätietoja.

Esitetelineet kaikkiin tiloihin ja tapahtumiin

Näytetään kaikki 6 tulosta

Alk. 203,00  alv 0%
Alk. 236,00 
Alk. 198,00 
Varasto loppu
Alk. 186,00 

Erilaiset esitetelineet

Marlean valikoimassa on erityisesti messuille ja muihin sisätapahtumiin sopivia esitetelineitä. Lattiateline auttaa ohjaamaan ihmisiä, ja haitaritelineeseen saa useita esitteitä kerralla näytille. Telineitä on erikokoisille esitteille, joten sopiva tuote löytyy varmasti.

Tässä muutama esimerkki erilaisista esitetelineistä ja niiden käyttötarkoituksista:

 • Pöytäteline: Esiteteline pöydälle on pieni ja kompakti mainosteline, joka sopii hyvin toimistoihin tai myyntitiskille. Sitä voi käyttää esimerkiksi lomakkeiden tai asiakirjojen esillepanoon.
 • Lattiateline: Esiteteline lattialle soveltuu hyvin messuille, tapahtumiin tai toimistoihin. Sitä voi käyttää esimerkiksi julisteiden, mainosten tai esitteiden esillepanoon.
 • Kiinteä esiteteline: Kiinteät esitetelineet ovat kestäviä telineitä, jotka voi kiinnittää seinään tai lattiaan. Kiinteitä esitetelineitä käytetään esimerkiksi museoiden, gallerioiden tai kauppakeskusten infotauluina.
 • Haitariteline: Haitaritelineet ovat kokoontaittuvia lattialle sijoitettavia telineitä. Niihin saa telineestä riippuen erikokoisia esitteitä näytille koko telineen korkeudelta.
 • Pyörivä esiteteline: Pyörivät esitetelineet ovat telineitä, jotka pyörivät 360 astetta akselinsa ympäri. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi kirjastoissa, joissa kirjat ja lehdet on helppo sijoittaa telineeseen ja pyörittää asiakkaan valitsemaa kirjaa esiin.
 • Taskuteline: Taskutelineet ovat pieniä telineitä, jotka sisältävät useita taskuja esimerkiksi esitteille, lehtisille tai korteille. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi ravintoloissa, hotelleissa tai toimistoissa, joissa tarvitaan kätevää ja siistiä tapaa esitellä materiaaleja.

Esiteteline lattialle haitarimallina

Haitarimalliset, modernit esitetelineet ovat kevyitä, tukevasta alumiinirungosta koostuvia, edustavia hyllyköitä. Ne taittuvat “haitarina” pieneen tilaan, suoraan omaan kantolaukkuunsa. Jykevintä Marlean haitaritelineistä voi myös käyttää pöytänä tai tiskinä, mikä on erityisesti messuilla kätevä lisä.

Haitarimalliseen esitetelineesen saa useita esitteitä näkyville, ja erikokoisille esitteille on myös omat vaihtoehtonsa. Lattialle tuleva haitarimallinen esiteteline kulkeutuu kantolaukussaan kätevästi tapahtumasta ja paikasta toiseen, joten se on hyvin pitkäikäinen esiteteline.

Yhdellä jalalla seisova esiteteline

Lattialle sijoitettava, yhdellä jalalla seisova esiteteline on erittäin kätevä tuote mainostamiseen, koska siinä oleva esite on helppo vaihtaa. Sopivalle korkeudelle setettu esiteteline mahdollistaa helpon asiakkaan opastamisen, esimerkiksi mikä on oikea jono, tai mitkä tiedot hänen pitäisi varata käsille.

Seisovalla esitetelineellä on myös helppo tuoda esille vaikkapa päivän erikoistarjouksia tai antaa lisätietoja kohteesta. Erityisen suosittuja esitetelineet ovat museoissa ja taidenäyttelyissä, koska niiden viimeistelty ulkoasu tarjoaa huolitellun ja tyylikkään ilmiasun arvokkaaseenkin ympäristöön.

Miten hyödyntää esitetelineitä?

Esitetelineitä voi hyödyntää monella eri tavalla eri tilanteissa. Tässä muutama esimerkki:

 1. Messuilla ja tapahtumissa: Esitetelineet ovat erinomaisia tapoja esitellä yrityksen tuotteita ja palveluita. Voit sijoittaa esitetelineitä messuosastolle tai tapahtumapaikan aulaan, jotta ne kiinnittävät huomion ja houkuttelevat ihmisiä tutustumaan yritykseesi.
 2. Toimistossa: Voit käyttää esitetelineitä esimerkiksi asiakirjojen, lomakkeiden tai mainosten esille laittamiseen toimistolla. Tällä tavoin voit helpottaa työskentelyä ja parantaa toimiston visuaalista ilmettä.
 3. Koulutuksissa ja seminaareissa: Esitetelineet ovat käteviä, kun haluat pitää esityksen tai koulutuksen ja haluat esitellä tärkeitä asiakirjoja tai muita materiaaleja yleisölle. Voit asettaa esitetelineitä koulutuspaikan lähelle, jotta materiaalit ovat helposti saatavilla.
 4. Julkisissa tiloissa: Esitetelineet ovat hyvä tapa jakaa tietoa julkisissa tiloissa, kuten kirjastoissa, museoissa tai kauppakeskuksissa. Voit käyttää niitä esimerkiksi mainosten, infomateriaalien tai tapahtumakalentereiden esillepanoon.

Esitetelinettä tarvitaan useissa tilanteissa, ja monet niistä on helppo ottaa mukaan tai muuten siirrellä tarpeen tullen. Tärkeintä on valita oikeanlainen esiteteline tarkoitukseen ja pitää se siistinä ja helposti luettavana.

Esiteteline informaation jakamiseen

Esitetelineet ovat monipuolinen ja tehokas tapa jakaa tietoa eri ympäristöissä. Ne tarjoavat selkeän ja visuaalisesti houkuttelevan tavan informoida asiakkaita tai vierailijoita, oli sitten kyseessä kaupallinen näyttely tai yrityksen esittely liiketiloissa tai messuilla. Esitteillä voi tuoda esiin tärkeää tietoa tuotteista, palveluista tai projekteista, ja ne auttavat kiinnittämään huomiota ja helpottamaan tiedonvälitystä.

Ravintolat ja kahvilat voivat käyttää esitetelineitä päivittäisten tarjousten ja erikoisruokien esittämiseen. Telineet voivat sisältää kuvia ruoista, hinnat ja erityistietoja, kuten ainesosat tai ruokavaliovaihtoehdot. Tämä auttaa asiakkaita tekemään valintoja ruokalistalla ja lisää ravintolan myyntiä erityisesti suosittujen ruokien kohdalla.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten yksityiset yritykset voivat hyödyntää esitetelineitä informaation jakamiseen ja markkinointiin eri tilanteissa. Ne tarjoavat tehokkaan ja visuaalisesti houkuttelevan tavan esittää tietoa ja houkutella asiakkaita.

Marlean esitetelineet kulkevat helposti mukana

Joskus esitetelineelle on oma kiinteä paikkansa, jossa sen voi säilyttää pitkään, mutta usein sen liikuteltavuus on myös hyödyksi. Marlean esitetelineet on helppo purkaa ja kuljettaa minne tarvitset. Valikoiman esitetelineiden edut ovatkin moninaiset:

 1. Kätevä liikkuvuus: Pakattavat esitetelineet ovat yleensä kevyitä ja helposti kokoontaitettavissa, mikä tekee niiden kuljettamisesta paikasta toiseen vaivatonta. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka osallistuvat erilaisiin messuihin ja tapahtumiin eri kaupungeissa tai jopa eri maissa.
 2. Säästää tilaa: Esitetelineet, jotka voidaan taittaa tai purkaa pienikokoisiksi, säästävät varastointitilaa yrityksen tiloissa. Kun niitä ei käytetä, ne voi taittaa kasaan tai purkaa ja varastoida helposti pieneen tilaan odottamaan seuraavaa käyttökertaa.
 3. Helppo asennus ja purku: Pakattavat esitetelineet yleensä taittuvat tai purkautuvat ilman monimutkaisia työkaluja. Tämä säästää aikaa ja vaivaa niiden asentamisessa ja purkamisessa tapahtumapaikalla.
 4. Kustannustehokkuus: Koska niitä voidaan käyttää uudelleen ja kuljettaa helposti, pakattavat esitetelineet voivat säästää kustannuksia pitkällä aikavälillä verrattuna kertakäyttöisiin tai suurikokoisiin kiinteisiin esitetelineisiin.
 5. Monipuolisuus: Pakattavia esitetelineitä voi käyttää eri tilanteissa ja eri kokoisten materiaalien esittämiseen. Ne ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tarpeisiin.

Pakattavat ja helposti kuljetettavat esitetelineet tarjoavat kätevän ja kustannustehokkaan tavan esittää tietoa ja tuotteita erilaisissa ympäristöissä. Ne säästävät aikaa, vaivaa ja tilaa, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon yrityksille ja organisaatioille, jotka tarvitsevat liikkuvia esittelyratkaisuja.

Valitse haluamasi esitetelineet ja muut mainostuotteet tai kysy meiltä apua tarpeittesi kartoittamiseen. Marlean tiimi auttaa mielellään katsomaan sopivat tuotteet ja tekee niistä reilun tarjouksen toimituksella!

Nykyaikaiset esitetelineet ovat alumiinirunkoisia, koska tukeva alumiiniprofiili on sekä näyttävää että kevyttä. Aiemmin teräs oli suosittu materiaali, mutta teräsrunkoiset ja teräshyllyiset esitetelineet olivat selvästi painavampia.

Esitetelineet ovat yleensä tarkoitettu sisätiloihin, ja ulos tarkoitetuissa esitetelineissä tulee olla esimerkiksi esitteitä kiinni pitäviä ominaisuuksia. Ulkokäyttöön tarkoitettuja esitetelineitä kysytään erittäin harvoin, mutta niitä on kuitenkin saatavilla. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!


Kuinka ostan esitetelineen?

Esitetelineen ostaminen Marlealta on erittäin helppoa! Voit valita haluamasi telineen ja pyytää siitä tarjouksen tarpeitteis perusteella. Tehtyäsi tilauksen saat laskun sähköpostiin tai verkkolaskuna. Lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alk. 114 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Esitteet
Työkalut: