Liikelahjat, mainoskarkit ja heijastimet logolla

Lahjatavarat, laadukkaat yrityslahjat ja jakotuotteet ovat erittäin tehokkaita tuotteita tuoda yrityksen brändiä esille potentiaalisille asiakkaille, työntekijöille ja vapaa-aikaan. Tutustu Marlean verkkokaupan lahjatavaroihin ja muihin logopainatettuihin tuotteisiin – vasemmalta valikosta löydät helposti erilaiset lahjatuotteet lajiteltuna tuoteosastoihin. Löydät tuotteistamme myös hyvät työntekijöiden joululahjat – tutustu valikoimaan!

Heijastin logolla – edullinen liikelahja

Logopainatettu heijastin yrityksen viestillä on ehdoton talvikauden suosikki, joka on liikelahjana omaa luokkaansa. Valokeilassa ja hämärässä hyvin erottuva heijastin on luo turvaa jalankulkijalle ja pyöräilijälle. Heijastin luo yrityksellesi jatkuvaa näkyvyyttä – niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin vapaa-ajalla.

Liikelahjana, mainoslahjana tai jakotuotteena heijastimet ovat kevyitä ja halpoja, joten saat yrityksesi helposti näkyviin laaja-alaisesti. Heijastin on hyvä esimerkki kotimaisista liikelahjoista – se kun on alunperin suomalainen keksintö.

Messukarkit ja mainoskarkit

Maistuva messukarkki on hyvä handout/giveaway -tuote kaikissa yleisötapahtumissa. Yrityksellesi brändätyt, logopainatetut purukumit, suklaaneliöt ja pastillirasiat ovat erittäin toimivia myös erilaisten järjestöjen ja seurojen toimitiloista ja yritysten kahvioista ja asiakaspalvelutiloista. Ne luovat hyvää mielikuvaa yrityksen asiakkaille ja työntekijöille, sekä erilaisille sidosryhmille.

Näytä lisää

Lahjatavarat, liikelahjat ja jakotuotteet verkkokaupasta

Näytetään tulokset 1–16 / 469

Liikelahjat – Juomapullot, mustekynät ja valmiit lahjasetit

Marlean valikoimasta löydät yrityksellesi sopivat yrityslahjat – sekä edulliset jako/giveaway -tuotteet että kalliimmat, asiakasta tai työntekijöitä huomioivat käyttöesineet. Valmiit lahjasetit on pakattu näyttäviin paketteihin, jotka on tarvittaessa helppo postittaa eteenpäin. Valmiit liikelahjapaketit sisältävät esimerkiksi perinteiset ja laadukkaat veitsisetit, pyyhepakkaukset ja torkkupeitot, jotka saat halutessasi yrityksesi mukaan brändättynä – painettuna, kaiverrettuna, lasermerkattuna tai brodeerattuna. Valikoimassamme on myös edulliset mainoslahjat moneen käyttötarkoitukseen.

Valmiit lahjasetit – hyvä valinta liikelahjaksi

Valmiit lahjasetit ovat näyttäviä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja käyttöä kestäviä. Valmiit lahjapaketit sisältävät niin design-tuotteita, kuin trendikkäitä peitteitä, tuoksuja ja keittiötarvikkeita.

  • Laadukkaat ja näyttävät veitsisetit: Pihviveitset, keittiöveitset, kokkiveitset ja retkiveitset
  • Pyyhkeet keittiöön ja kylpyhuoneeseen: Kestävät ja ekologisesta puuvillasta valmistetut pyyhkeet lukuisissa väreissä
  • Tuoksukynttilät ja tuoksutikut: Kylpyhuoneen, parvekkeen ja olohuoneen tunnelmalliset tuoksut
  • Keittiötarvikkeet ja grillaus: BBQ Pihvipuristimet ja pihtisetit, design-kulhot ja valurautapadat

Juomapullo on trendikäs liikelahja

Alumiiniset ja muoviset juomapullot ovat trendikäs valinta liikelahjaksi. Niillä on erittäin suuri käyttöarvo, ja tästä syystä niitä näkeekin niin työpaikoilla kuin vapaa-ajallakin. Ne soveltuvat erinomaisesti retki- ja urheilukäyttöön, lenkille, kuntosalille sekä piknikille. Logopainatettu, yrityksesi värityksellä varustettu juomapullo on toimiva ja edullinen tapa jalkauttaa yrityksesi brändi vapaa-aikaan.

Heijastin logolla on halpa ja hyödyllinen jakotuote, joka sopii kaikkien yrityslahjojen kylkiäiseksi. Jalankulkijan tai pyöräilijän näkyvyys liikenteessä on erittäin tärkeä yleisen turvallisuuden takia, ja yksinkertainen, halpa heijastin voi parhaillaan estää vakaviakin onnettomuuksia.

Ainoastaan termospulloja voi suositella kuumille juomille. Esimerkiksi alumiinipullo sinänsä kestää kiehuvaakin vettä, mutta sen pinta muuttuu polttavan kuumaksi.

Heijastin logolla on erittäin edullinen, kevyt ja hyödyllinen liikelahja. Se soveltuu erinomaisesti giveaway-tuotteeksi – se säilyttää käyttöarvonsa vuosia, jolloin heijastimeen painettu yrityksesi näkyy käyttäjälleen pitkään.

Mainoskyniä on saatavilla valtava valikoima monessa eri hintaluokassa. Edullisimmat mustekynät ovat rungoltaan muovisia, ja siksi erittäin halpoja. Laadukkaammat mainoskynät ovat rakenteeltaan purettavia, joten niihin voi vaihtaa värisäiliön. Ne palvelevat käyttäjäänsä vuosikausia.

Marlean verkkokaupasta löytyy suuren valikoimamme suosituimmat liikelahjat – mikäli et löydä haluamaasi tuotetta suoraan verkkokaupasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – etsitään yhdessä yritysellesi parhaiten sopiva tuote!

Laadukkaat liikelahjat ovat pitkäikäisiä ja hyödyllisiä, jolloin ne ovat samalla ekologisia. Esimerkiksi Kungsham Fairtrade froteepyyhkeet ovat sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifioituja.


Näin ostat liikelahjan verkkokaupasta

Katso vaiheittaiset ohjeet parhaan liikelahjan ostamiseksi Marlean yritystuotteiden verkkokaupasta. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia liikelahjoja painatettuna, brodeerattuna, lasermerkattuna tai muutoin yrityksen logolla varustettuna. Jos et kuitenkaan löydä juuri yrityksellesi sopivaa liikelahjaa – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 0,25 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Lahjapaketointi
Työkalut: