Liikelahjat

Marleasta saat korkealaatuiset, personoidut liikelahjat, jotka vahvistavat brändiäsi ja jättävät positiivisen vaikutelman – kaikki edullisesti ja perille toimitettuna!
Valikoimamme kattaa kaiken perinteisistä mainoslahjoista, kuten heijastimista ja avaimenperistä, aina tyylikkäisiin kotimaisiin tuotteisiin ja tapahtumissa loistaviin edullisiin mainostuotteisiin.

Tilaa mainiot liikelahjat, kuten vaatteet ja muut tekstiilit painatuksella tai brodeerauksella, ja erotu eduksesi. Marlean valikoimasta voit poimia myös ekologiset ja kotimaiset liikelahjat vastuullisuutta arvostaville yhteistyökumppaneillesi. Kysy tarjous ammattitaitoisilta myyjiltämme!

Laadukkaat liikelahjat logolla

Personoidut mainoslahjat jättävät pitkäkestoisen vaikutuksen

Vastaanottajalle personoidut mainoslahjat voivat luoda pitkäaikaisen vaikutuksen asiakkaisiin ja ovat tärkeä osa markkinointistrategiaa. Antaessa lahjan, jossa on asiakkaan nimi, yrityksen logo tai viesti, voi auttaa vahvistamaan asiakassuhdetta ja lisäämään asiakasuskollisuutta. 

Henkilökohtaisia mainoslahjoja on monia erilaisia, jotka sopivat eri budjetteihin. Esimerkiksi mukit tai vesipullot, avaimenperät tai hiirimatot yrityksen logolla ovat edullisia lahjaideoita. Mainoslahjoja & liikelahjoja valitessa on tärkeää ottaa huomioon asiakkaan mieltymykset ja käyttötarkoitus.

Personoidut liikelahjat sopivat kaikkiin tilanteisiin, kuten kiitokseksi ja joululahjaksi. Lisäksi ne voivat auttaa mainostamaan yritystäsi, kun lahjaan on merkitty yhteystietosi, verkkosivusi tai sosiaalisen median käyttäjäsi. Muista, että liikelahjan tai mainoslahjan tarkoitus on ilahduttaa asiakasta ja vahvistaa asiakassuhdetta, joten on tärkeää varmistaa, että lahja on arvostettu ja käytännöllinen.

Paras liikelahja on käytännöllinen

Parhaat liikelahjat ovat sellaisia, jotka ovat todella käytännöllisiä. Lahjan valitseminen ei ole aina helppoa, sillä sen tulisi erottua joukosta, sopia yrityksen tyyliin ja miellyttää lahjan saajaa. Nykypäivänä yrityksissä annetaan vähemmän liikelahjoja, joten niiden merkitys on kasvanut. Tavoitteena on jättää kestävä ja positiivinen vaikutelma yrityksestä. 

Turhilla tavaroilla tätä tavoitetta ei saavuteta, mutta huolella valitulla lahjalla voi olla pitkäkestoisia vaikutuksia liikesuhteisiin. Ihmiset arvostavat eniten hyödyllisiä lahjoja, joita he voivat todella käyttää. Marlea voi auttaa sinua valitsemaan sopivan tuotteen monipuolisesta valikoimastamme!

Näin valitset sopivan liikelahjan – Katso 5 vinkkiä

Liikelahjan valitseminen on hyvä tehdä huolella, sillä se auttaa luomaan positiivisia suhteita asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin ja työntekijöihin. Marlean 5 vinkkiä lahjan valitsemiseen ovat seuraavat:

 1. Mieti vastaanottajaa: Liikelahjan valinnassa on tärkeää miettiä vastaanottajaa. Mikä on heidän keskimääräinen ikänsä, sukupuolensa, ammattinsa ja kiinnostuksen kohteensa? Mitä he arvostavat ja mitä he tarvitsevat? Suosituimmat liikelahjat kiinnostavat ja hyödyttävät vastaanottajaa.
 2. Valitse käytännöllinen tuote: Vastaanottajalle mieluisa liikelahja on käytännöllinen ja hyödyllinen arjessa. Esimerkkejä käytännöllisistä liikelahjoista ovat esimerkiksi mukit, avaimenperät, powerbankit, puhdistusliinat, kynät ja laukut. Tällaiset tuotteet päätyvät käyttöön ja tarjoavat pitkäaikaisen näkyvyyden.
 3. Huomioi brändisi: Brändisi ilme ja arvot voivat myös näkyä liikelahjassa, ja olla linjassa brändisi tyylin ja viestinnän kanssa. Voit myös painattaa tai brodeerata brändisi logon tai nimen lahjaan, jotta se muistuttaa vastaanottajaa brändistäsi.
 4. Valitse laadukas liikelahja: Liikelahjan laatu heijastaa brändiäsi. Valitse tuote, joka kestää käyttöä ja joka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Laadukkaat tuotteet antavat paremman vaikutelman ja lisäävät brändisi arvoa.
 5. Huomioi budjetti: Valitessa liikelahjoja on myös hyvä asettaa ja noudattaa budjettia. Liikelahjat ovat investointi brändisi kasvuun, mikä on hyvä ottaa budjetissa huomioon.

Näiden vinkkien avulla voit valita sopivan liikelahjan, joka vahvistaa brändiäsi, lisää näkyvyyttä ja parantaa suhdettasi asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin tai työntekijöihin. Marlean myyntitiimi auttaa mielellään sopivan liikelahjan valinnassa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Kotimaiset liikelahjat

Suomalaisuus on aina varma valinta liikelahjoissa. Kotimaiset liikelahjat edustavat yleensä liikelahjojen laadukkaampaa ja arvostetumpaa päätä, ja niissä samalla painottuu design ja toiminnallisuus. Valitessa suomalaiset mainostuotteet, liikelahjat mukaan lukien, tuet kotimaista yrittäjyyttä, joka on varmasti myös liikelahjan saajan arvostama piirre.

Kotimaisten tuotteiden valitseminen vähentävät kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä, sillä tuotteet ei kuljeteta pitkiä matkoja. Tämä on linjassa kestävän kehityksen ja ympäristötietoisuuden kanssa. Suomalaiset tuotteet ovat usein korkealaatuisia ja valmistettu tiukkojen standardien mukaisesti. Lahjan saaja voi luottaa tuotteen kestävyyteen ja laatuun.

Kotimaiset mainoslahjat voivat heijastaa paikallista kulttuuria ja perinteitä, mikä voi olla erityisen arvostettua kansainvälisissä suhteissa. Ne voivat toimia kulttuurilähettiläinä ja vahvistaa kansallista identiteettiä.

Ekologiset mainoslahjat

Eettisesti valmistetut, ekologiset liikelahjat ovat nouseva trendi yritysten vastuullisuuden lisääntyessä jatkuvasti. Liikelahjojen ekologisuus muodostuu yleensä kierrätysmateriaalien käytöstä, lopputuotteen kierrätettävyydestä, sekä kestävän kehityksen mukaisesti sertifioidusta liikelahjan tuotannosta.

Ekologinen liikelahja sopii erityisesti seuraaville kohderyhmille:

 • Ympäristötietoiset yritykset ja yksilöt: Organisaatiot ja henkilöt, jotka painottavat kestävää kehitystä ja ympäristövastuuta arvoissaan, arvostavat todennäköisesti ekologisia mainoslahjoja.
 • Vihreitä arvoja edustavat kumppanit: Jos yrityksesi kumppanit tai asiakkaat ovat tunnettuja vihreiden arvojen noudattamisesta, ekologiset tuotteet resonoivat heille hyvin.
 • Uudet sukupolvet: Nuoremmat sukupolvet, kuten millenniaalit ja Z-sukupolvi, arvostavat yleensä kestävyyttä ja ekologisuutta paljon.
 • Ekologisilla aloilla toimivat yritykset: Yritykset, jotka toimivat esimerkiksi uusiutuvan energian, kierrätyksen tai luonnonsuojelun aloilla, arvostavat todennäköisesti lahjoja, jotka heijastavat heidän omia arvojaan.
 • Julkiset organisaatiot ja säätiöt: Monet julkiset toimijat ja säätiöt noudattavat kestävän kehityksen periaatteita ja suosivat ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja.
 • Kansainväliset kumppanit: Joissakin maissa, kuten Pohjoismaissa, ympäristötietoisuus on erityisen korostunutta, joten ekologinen liikelahja olla erityisen sopivia kansainvälisiin suhteisiin.

Puiset liikelahjat ovat perinteinen kestosuosikki

Puinen liikelahja on suosittu useista syistä, jotka liittyvät niiden ainutlaatuiseen luonteeseen, kestävyyteen ja esteettiseen arvoon. Puu on uusiutuva materiaali, ja monet yritykset valitsevat puiset mainoslahjat osoittaakseen sitoutumistaan kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen.

Puu on materiaalina lämmin ja kutsuva, mikä voi luoda positiivisen yhteyden brändiin ja sen arvoihin. Puisia liikelahjoja on saatavilla monissa muodoissa ja tyyleissä, jolloin yritykset voivat valita sellaisen, joka parhaiten heijastaa heidän imagoaan ja viestiään.

Puiset mainoslahjat viestivät käsityön ja perinteiden arvostuksesta, mikä voi olla tärkeää tietyille kohderyhmille. Erityisesti pohjoismaissa, kuten Suomessa, jossa metsät ja puu ovat merkittävä osa kulttuuria ja taloutta, puisten liikelahjojen valinta voi viestiä syvempää yhteyttä paikalliseen kulttuuriin ja ekologisiin arvoihin.

Yksilöi mainoslahja logolla ja painatuksella

Painatuksella liikelahjat muuttuvat pelkästä tuotteesta mainokseksi. Marlealta saat liikelahjoihin haluamasi logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin mainoslahjaksi kuin työntekijöille. Samalla laadukas liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Painatuksen voi valita tuotteen materiaalin mukaan, jotta tuloksesta tulisi mahdollisimman laadukas ja aikaa sekä käyttöä kestävä. Liikelahjat logolla ovat kustannustehokas tapa mainostaa. Painatettuja mainoslahjoja voidaan käyttää monissa eri yhteyksissä, kuten messuilla, tapahtumissa, kokouksissa tai osana asiakassuhdemarkkinointia.

Mainoslahjat voivat myös olla tapa osoittaa kiitollisuutta asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai työntekijöille, mikä edistää hyviä suhteita ja asiakasuskollisuutta. Kun liikelahjat, mainoslahjat tai muut huomionosoitukset ovat käytännöllisiä, luovat ne positiivisen ja pitkäkestoisen muistijäljen brändistä.

Liikelahjojen valikoima on todella suuri. Tutustu siihen täällä ja ota yhteyttä, niin tehdään juuri sinun yrityksellesi sopiva tarjouspaketti.

Suosituimmat liikelahjat ovat:

Kyllä! Marlean valikoma on tarkkaan valittu siten, että tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, jolloin niiden käyttöikä on samalla pitkä.

On, osa Marlean liikelahjoista on kotimaisia. Kotimaisista tuotteista on laadittu valikoima tänne. Voit kysyä lisää tuotteiden valmistusmaasta asiakaspalvelustamme tai katsoa tuotekortista.

Marlealla on suuri valikoima suosituimmat liikelahjat – mikäli et löydä haluamaasi tuotetta suoraan sivuston valikoimasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – etsitään yhdessä yritysellesi parhaiten sopiva tuote!

Laadukkaat liikelahjat ovat pitkäikäisiä ja hyödyllisiä, jolloin ne ovat samalla ekologisia. Esimerkiksi Kungsham Fairtrade froteepyyhkeet ovat sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifioituja. Ekologinen liikelahja on aina kestävä valinta.

Toimitusaika vaihtelee tuotteen ja painatuksen mukaan. Keskimäärin toimitusaika on 2-4 päivää vedoksen hyväksymisestä. Marlea tarjoaa nopean toimituksen liikelahjoille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Oulussa, Porissa, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.


Näin ostat liikelahjan

Katso vaiheittaiset ohjeet parhaan liikelahjan ostamiseksi Marlealta. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia liikelahjoja painatettuna, brodeerattuna, lasermerkattuna tai muutoin yrityksen logolla varustettuna. Jos et kuitenkaan löydä juuri yrityksellesi sopivaa liikelahjaa – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 0,25 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Lahjapaketointi
Työkalut: