Liikelahjat ja Mainoslahjat

Löydät Marleasta korkealaatuiset, personoidut liikelahjat, jotka vahvistavat brändiäsi ja jättävät pysyvän vaikutelman – kaikki edullisesti ja pikatoimituksella! Valikoimamme kattaa kaiken perinteisistä mainos- ja liikelahjoista, kuten heijastimista ja avaimenperistä, aina tyylikkäisiin kotimaisiin tuotteisiin ja tapahtumissa loistaviin edullisiin mainostuotteisiin. Takaamme, että löydät täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen. Älä unohda tutustua monipuoliseen tekstiilivalikoimaamme. Tee valinta, joka erottaa yrityksesi joukosta – valitse lahjat meiltä!

Laadukkaat liikelahjat logolla

Henkilökohtaiset liikelahjat ja mainoslahjat jättävät pitkäkestoisia vaikutuksia

Henkilökohtaiset liikelahjat ja mainoslahjat voivat luoda pitkäaikaisen vaikutuksen asiakkaisiin ja ovat tärkeä osa markkinointistrategiaa. Lahjan antaminen, jossa on asiakkaan nimi, yrityksen logo tai viesti, voi auttaa vahvistamaan asiakassuhdetta ja lisäämään asiakasuskollisuutta. Henkilökohtaisia liikelahjoja on monia erilaisia, jotka sopivat eri budjetteihin. Esimerkiksi mukit tai vesipullot, avaimenperät tai hiirimatot, joissa on yrityksen logo, ovat edullisia lahjaideoita. Lahjan valinnassa on tärkeää ottaa huomioon asiakkaan mieltymykset ja käyttötarkoitus.

Henkilökohtaiset liikelahjat sopivat kaikkiin tilaisuuksiin, kuten kiitoslahjoihin tai joululahjoihin. Lisäksi ne voivat auttaa mainostamaan yritystäsi, kun lahjaan on merkitty yhteystietosi. Muista, että liikelahjan tai mainoslahjan tarkoitus on ilahduttaa asiakasta ja vahvistaa asiakassuhdetta, joten on tärkeää varmistaa, että lahja on arvostettu ja käyttökelpoinen.

Mainoslahjat – Tehokas tapa edistää brändiäsi

Tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia, laadukkaita ja persoonallisia mainoslahjoja, jotka auttavat sinua edistämään yrityksesi brändiä ja luomaan kestäviä asiakassuhteita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Parhaat liikelahjat ovat käytännöllisiä

Parhaimmat liikelahjat ovat sellaisia, jotka ovat todella käytännöllisiä. Lahjan valitseminen ei ole aina helppoa, sillä sen tulisi erottua joukosta, sopia yrityksen tyyliin ja miellyttää lahjan saajaa. Nykypäivänä yrityksissä annetaan vähemmän liikelahjoja, joten niiden merkitys on kasvanut. Tavoitteena on jättää kestävä ja positiivinen vaikutelma yrityksestä. Turhilla tavaroilla tätä tavoitetta ei saavuteta, mutta huolella valitulla lahjalla voi olla pitkäkestoisia vaikutuksia liikesuhteisiin. Ihmiset arvostavat eniten hyödyllisiä lahjoja, joita he voivat todella käyttää. Marlea voi auttaa sinua valitsemaan sopivan tuotteen monipuolisesta valikoimastamme!

Näin valitset sopivan liikelahjan – Katso 5 vinkkiä

Liikelahjan valitseminen on tärkeä osa liiketoimintaa, ja se voi auttaa luomaan positiivisia suhteita asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. Tässä on joitakin vinkkejä sopivan liikelahjan valitsemiseksi:

  1. Mieti vastaanottajaa: Liikelahjan valinnassa on tärkeää miettiä vastaanottajaa. Millainen on heidän ikänsä, sukupuolensa, ammattinsa ja kiinnostuksen kohteensa? Mitä he arvostavat ja mitä he tarvitsevat? Liikelahjan tulisi olla sellainen, joka kiinnostaa ja hyödyttää vastaanottajaa.
  2. Valitse käytännöllinen tuote: Liikelahjan tulisi olla sellainen, joka on käytännöllinen ja hyödyllinen arjessa. Esimerkkejä käytännöllisistä liikelahjoista ovat esimerkiksi mukit, avaimenperät, powerbankit, puhdistusliinat, kynät ja laukut. Tällaiset tuotteet ovat todennäköisemmin vastaanottajan käytössä ja voivat tarjota pitkäaikaisen mainonnan.
  3. Huomioi brändisi: Liikelahjan tulisi edustaa brändiäsi ja sen arvoja. Valitse tuote, joka on linjassa brändisi tyylin ja viestinnän kanssa. Jos mahdollista, voit myös painattaa tai brodeerata brändisi logon tai nimen lahjaan, jotta se muistuttaa vastaanottajaa brändistäsi.
  4. Valitse laadukas liikelahja: Liikelahjan tulisi olla laadukas, koska se edustaa brändiäsi. Valitse tuote, joka kestää käyttöä ja joka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Laadukkaat tuotteet antavat paremman vaikutelman ja lisäävät brändisi arvoa.
  5. Huomioi budjetti: Liikelahjan valinnassa on tärkeää huomioida budjetti. Valitse lahja, joka sopii budjettiisi, mutta älä tingi laadusta tai käytännöllisyydestä. Liikelahja on investointi brändisi kasvuun, joten sen tulisi olla valittu huolella.

Näiden vinkkien avulla voit valita sopivan liikelahjan, joka vahvistaa brändiäsi, lisää näkyvyyttä ja parantaa suhdettasi asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin tai työntekijöihin.

Ekologiset liikelahjat ja mainoslahjat Marleasta

Eettisesti valmistetut, ekologiset liikelahjat ovat nouseva trendi yritysten vastuullisuuden lisääntyessä jatkuvasti. Liikelahjojen ekologisuus muodostuu yleensä kierrätysmateriaalien käytöstä, lopputuotteen kierrätettävyydestä, sekä kestävän kehityksen mukaisesti sertifioidusta liikelahjan tuotannosta. Katso valikoima alatuoteryhmästä!

Kotimaiset liikelahjat ja mainoslahjat

Suomalaisuus on aina varma valinta liikelahjoissa. Kotimaiset liikelahjat edustavat yleensä liikelahjojen laadukkaampaa ja arvostetumpaa päätä, ja niissä samalla painottuu design ja toiminnallisuus. Kun valitset Suomessa valmistetun liikelahjan, tuet kotimaista yrittäjyyttä, joka on varmasti myös liikelahjan saajan arvostama piirre.

Yksilöi liikelahja omalla painatuksella

Kun tarpeesi on liikelahja tai mainoslahja, muista että saat kaikki Marlean mainostuotteet merkattuna. Saat liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin mainoslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Liikelahjojen valikoima on todella suuri. Löydät kaikki liikelahjat verkkokaupan valikoista.

Suosituimmat liikelahjat ovat:

Kyllä! Marlean valikoma on tarkkaan valittu siten, että tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, jolloin niiden käyttöikä on samalla pitkä.

On, osa Marlean liikelahjoista on kotimaisia. Kotimaisista tuotteista on laadittu valikoima tänne. Voit kysyä lisää tuotteiden valmistusmaasta asiakaspalvelustamme tai katsoa tuotekortista.

Marlean verkkokaupasta löytyy suuren valikoimamme suosituimmat liikelahjat – mikäli et löydä haluamaasi tuotetta suoraan verkkokaupasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – etsitään yhdessä yritysellesi parhaiten sopiva tuote!

Laadukkaat liikelahjat ovat pitkäikäisiä ja hyödyllisiä, jolloin ne ovat samalla ekologisia. Esimerkiksi Kungsham Fairtrade froteepyyhkeet ovat sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifioituja. Ekologinen liikelahja on aina kestävä valinta.

Toimitusaika vaihtelee tuotteen ja painatuksen mukaan. Keskimäärin toimitusaika on 2-4 päivää vedoksen hyväksymisestä. Marlea tarjoaa nopean toimituksen liikelahjoille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Oulussa, Porissa, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.


Näin ostat liikelahjan verkkokaupasta

Katso vaiheittaiset ohjeet parhaan liikelahjan ostamiseksi Marlean yritystuotteiden verkkokaupasta. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia liikelahjoja painatettuna, brodeerattuna, lasermerkattuna tai muutoin yrityksen logolla varustettuna. Jos et kuitenkaan löydä juuri yrityksellesi sopivaa liikelahjaa – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 0,25 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Lahjapaketointi
Työkalut: