Laadukkaat liikelahjat logolla

Lahjatavarat, laadukkaat yrityslahjat ja jakotuotteet ovat erittäin tehokkaita tuotteita tuoda yrityksen brändiä esille potentiaalisille asiakkaille, työntekijöille ja vapaa-aikaan. Tutustu Marlean verkkokaupan lahjatavaroihin ja muihin logopainatettuihin tuotteisiin – vasemmalta valikosta löydät helposti erilaiset lahjatuotteet lajiteltuna tuoteosastoihin. Löydät tuotteistamme myös hyvät työntekijöiden joululahjat – tutustu valikoimaan!

Heijastin logolla on edullinen liikelahja

Logopainatettu heijastin yrityksen viestillä on ehdoton talvikauden suosikki, joka on liikelahjana omaa luokkaansa. Valokeilassa ja hämärässä hyvin erottuva heijastin on luo turvaa jalankulkijalle ja pyöräilijälle. Heijastin luo yrityksellesi jatkuvaa näkyvyyttä – niin työntekijöiden kuin asiakkaidenkin vapaa-ajalla.

Liikelahjana, mainoslahjana tai jakotuotteena heijastimet ovat kevyitä ja halpoja, joten saat yrityksesi helposti näkyviin laaja-alaisesti. Heijastin on hyvä esimerkki kotimaisista liikelahjoista – se kun on alunperin suomalainen keksintö.

Messukarkit ja mainoskarkit ovat maistuva liikelahja

Maistuva mainoskarkki on hyvä handout/giveaway -tuote kaikissa yleisötapahtumissa. Yrityksellesi brändätyt, logopainatetut purukumit, suklaaneliöt ja pastillirasiat ovat erittäin toimivia myös erilaisten järjestöjen ja seurojen toimitiloista ja yritysten kahvioista ja asiakaspalvelutiloista. Ne luovat hyvää mielikuvaa yrityksen asiakkaille ja työntekijöille, sekä erilaisille sidosryhmille.

Näytä lisää

Liikelahjat logolla verkkokaupasta

Mainoslahjat – Juomapullot, mustekynät ja valmiit lahjasetit

Marlean valikoimasta löydät yrityksellesi sopivat liike- ja mainoslahjat – sekä edulliset jako/giveaway -tuotteet että kalliimmat, asiakasta tai työntekijöitä huomioivat käyttöesineet. Valmiit lahjasetit on pakattu näyttäviin paketteihin, jotka on tarvittaessa helppo postittaa eteenpäin. Valmiit liikelahjapaketit sisältävät esimerkiksi perinteiset ja laadukkaat veitsisetit, pyyhepakkaukset ja torkkupeitot, jotka saat halutessasi yrityksesi mukaan brändättynä – painettuna, kaiverrettuna, lasermerkattuna tai brodeerattuna. Valikoimassamme on myös edulliset mainoslahjat moneen käyttötarkoitukseen.

Valmiit lahjasetit – hyvä valinta liikelahjaksi

Valmiit lahjasetit ovat näyttäviä ja käytännöllisiä tuotteita, jotka ovat laadukkaita ja käyttöä kestäviä. Valmiit lahjapaketit sisältävät niin design-tuotteita, kuin trendikkäitä peitteitä, tuoksuja ja keittiötarvikkeita.

 • Laadukkaat ja näyttävät veitsisetit: Pihviveitset, keittiöveitset, kokkiveitset ja retkiveitset
 • Pyyhkeet keittiöön ja kylpyhuoneeseen: Kestävät ja ekologisesta puuvillasta valmistetut pyyhkeet lukuisissa väreissä
 • Tuoksukynttilät ja tuoksutikut: Kylpyhuoneen, parvekkeen ja olohuoneen tunnelmalliset tuoksut
 • Keittiötarvikkeet ja grillaus: BBQ Pihvipuristimet ja pihtisetit, design-kulhot ja valurautapadat
 • Termosmuki liikelahja
 • Design liikelahja
 • Liikelahja takki painatuksella
 • Mainoslahjat

Miten valita sopiva liikelahja? Katso 5 vinkkiä

Liikelahjan valitseminen on tärkeä osa liiketoimintaa, ja se voi auttaa luomaan positiivisia suhteita asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja työntekijöiden kanssa. Tässä on joitakin vinkkejä sopivan liikelahjan valitsemiseksi:

 1. Mieti vastaanottajaa: Liikelahjan valinnassa on tärkeää miettiä vastaanottajaa. Millainen on heidän ikänsä, sukupuolensa, ammattinsa ja kiinnostuksen kohteensa? Mitä he arvostavat ja mitä he tarvitsevat? Liikelahjan tulisi olla sellainen, joka kiinnostaa ja hyödyttää vastaanottajaa.
 2. Valitse käytännöllinen tuote: Liikelahjan tulisi olla sellainen, joka on käytännöllinen ja hyödyllinen arjessa. Esimerkkejä käytännöllisistä liikelahjoista ovat esimerkiksi mukit, avaimenperät, powerbankit, puhdistusliinat, kynät ja laukut. Tällaiset tuotteet ovat todennäköisemmin vastaanottajan käytössä ja voivat tarjota pitkäaikaisen mainonnan.
 3. Huomioi brändisi: Liikelahjan tulisi edustaa brändiäsi ja sen arvoja. Valitse tuote, joka on linjassa brändisi tyylin ja viestinnän kanssa. Jos mahdollista, voit myös painattaa tai brodeerata brändisi logon tai nimen lahjaan, jotta se muistuttaa vastaanottajaa brändistäsi.
 4. Valitse laadukas liikelahja: Liikelahjan tulisi olla laadukas, koska se edustaa brändiäsi. Valitse tuote, joka kestää käyttöä ja joka on valmistettu kestävistä materiaaleista. Laadukkaat tuotteet antavat paremman vaikutelman ja lisäävät brändisi arvoa.
 5. Huomioi budjetti: Liikelahjan valinnassa on tärkeää huomioida budjetti. Valitse lahja, joka sopii budjettiisi, mutta älä tingi laadusta tai käytännöllisyydestä. Liikelahja on investointi brändisi kasvuun, joten sen tulisi olla valittu huolella.

Näiden vinkkien avulla voit valita sopivan liikelahjan, joka vahvistaa brändiäsi, lisää näkyvyyttä ja parantaa suhdettasi asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin tai työntekijöihin.

Ekologiset liikelahjat

Eettisesti valmistetut, ekologiset liikelahjat ovat nouseva trendi yritysten vastuullisuuden lisääntyessä jatkuvasti. Liikelahjojen ekologisuus muodostuu yleensä kierrätysmateriaalien käytöstä, lopputuotteen kierrätettävyydestä, sekä kestävän kehityksen mukaisesti sertifioidusta liikelahjan tuotannosta. Katso valikoima alatuoteryhmästä!

Kotimaiset liikelahjat

Suomalaisuus on aina varma valinta liikelahjoissa. Kotimaiset liikelahjat edustavat yleensä liikelahjojen laadukkaampaa ja arvostetumpaa päätä, ja niissä samalla painottuu design ja toiminnallisuus. Kun valitset Suomessa valmistetun liikelahjan, tuet kotimaista yrittäjyyttä, joka on varmasti myös liikelahjan saajan arvostama piirre.

Yksilöi liikelahja omalla painatuksella

Kun tarpeesi on liikelahja, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Liikelahjojen valikoima on todella suuri. Löydät kaikki liikelahjat verkkokaupan valikoista.

Suosituimmat liikelahjat ovat:

Kyllä! Marlean valikoma on tarkkaan valittu siten, että tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä, jolloin niiden käyttöikä on samalla pitkä.

On, osa Marlean liikelahjoista on kotimaisia. Kotimaisista tuotteista on laadittu valikoima tänne. Voit kysyä lisää tuotteiden valmistusmaasta asiakaspalvelustamme tai katsoa tuotekortista.

Marlean verkkokaupasta löytyy suuren valikoimamme suosituimmat liikelahjat – mikäli et löydä haluamaasi tuotetta suoraan verkkokaupasta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – etsitään yhdessä yritysellesi parhaiten sopiva tuote!

Laadukkaat liikelahjat ovat pitkäikäisiä ja hyödyllisiä, jolloin ne ovat samalla ekologisia. Esimerkiksi Kungsham Fairtrade froteepyyhkeet ovat sekä Oeko-Tex®- että Reilun kaupan sertifioituja. Ekologinen liikelahja on aina kestävä valinta.

Toimitusaika vaihtelee tuotteen ja painatuksen mukaan. Keskimäärin toimitusaika on 2-4 päivää vedoksen hyväksymisestä. Marlea tarjoaa nopean toimituksen liikelahjoille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.

Liikelahjat, yrityslahjat sekä mainoslahjat ovat yrityksen antamia lahjoja, jotka annetaan asiakkaille, työntekijöille tai yhteistyökumppaneille.

Liikelahjojen arvo vaihtelee suuresti sen mukaan kenelle kyseinen lahja annetaan. Myös liikelahjan tarkoitus vaikuttaa sen valintaan. Yleisesti liikelahjat maksavat alle 100 euroa.


Näin ostat liikelahjan verkkokaupasta

Katso vaiheittaiset ohjeet parhaan liikelahjan ostamiseksi Marlean yritystuotteiden verkkokaupasta. Valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia liikelahjoja painatettuna, brodeerattuna, lasermerkattuna tai muutoin yrityksen logolla varustettuna. Jos et kuitenkaan löydä juuri yrityksellesi sopivaa liikelahjaa – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 0,25 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Lahjapaketointi
Työkalut: