Sateenvarjo painatuksella

Suomessa tunnetusti sataa ahkerasti ympäri vuoden, ja kesäisin aiheesta riittää vitsailtavaa. Kesä kuivaa minkä kastelee, mutta syksyisin on mukava suojautua hieman tehokkaammin sateelta. Sateenvarjot yrityksesi painatuksella ovat erinomaisia liikelahjoja, sillä ne tulevat varmasti käyttöön. Kestävät ja laadukkaat sateenvarjot palvelevat vuodesta toiseen, jolloin yrityksesi saa lähes ilmaista näkyvyyttä ahkerasti katukuvassa.

Sateenvarjo logolla on hyvä liikelahja

Valikoimastamme löydät sateenvarjovaihtoehtoja, joiden tukeva runko ja kestävä kangas takaavat suojan sateelta sekä kirkkaasti näkyvät painatukset yrityksellesi. Sateenvarjo on siis aina täydellinen liikelahja niin yhteistyökumppaneillesi kuin asiakkaillekin. Vaikka sateenvarjot ovatkin perinteisiä lahjoja, pysyvät ne käytännöllisyytensä ansiosta aina yhtä ajankohtaisina. Sateenvarjot logolla toimivat hienovaraisina markkinointituotteina liikelahjan ohella.

Lasten sateenvarjo

Lasten sateenvarjo painatuksella on näyttävä ja positiivisesti näkyvillä oleva yritystuote, joka herättää hyviä mielikuvia kaikissa jotka sellaisen käytössä näkevät. Lasten sateenvarjot ovat suosittuja myös aurinkovarjona joita näkee usein kiinnitettynä esimerkiksi lastenvaunuihin tai rattaisiin. Jos lapsiperheet ovat yrityksesi kohderyhmää, logolla varustettu lasten sateenvarjo on erinomainen yritystuote ja yrityslahja!

Golf-sateenvarjo

Golfiin tarkoitettu sateenvarjo omalla logolla on erittäin suuren huomioarvon omaava tuote, jotka ovat erittäin suosittuja golfkenttien lisäksi myös arkikäytössä. Omalla logolla varustettu golf-sateenvarjo onkin todella suosittu liikelahja, jolla on myös erittäin suuri käyttöarvo. Golf-sateenvarjo on erittäin kestävä, jopa myrskyn kestävä, laadukas sateenvarjo – tarpeellinen tuote niin kentällä kuin katsomossakin!

Katso myös muut golf-tuotteet – esimerkiksi golfpallot painatuksella!

Näytä lisää

Sateenvarjot omalla painatuksella – valitse alta

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Erilaiset sateenvarjot logolla yrityksesi käyttöön

Edulliset sateenvarjot painatuksella voivat toimia kätevinä apuvälineinä monissa tilanteissa. Perinteiset, normaalin kokoisella, suoralla varrella varustetut sateenvarjot voivat olla kaunis sisustuselementti liiketiloissasi käytännöllisyyden ohella, kun taas pienet ja kokoon taittuvat automaatti-sateenvarjot sopivat vaikkapa matkalle tai huonon sään varalle autoon. Laadukkaat sateenvarjot omalla painatuksella sopivat siis myös yrityksesi työntekijöiden käyttöön ja luovat entistä yhtenäisempää kuvaa yrityksesi brändistä.

Sateenvarjo on erinomainen mainoslahja

Sateenvarjo on erinomainen mainoslahja monestakin syystä. Ensinnäkin, se on käytännöllinen tuote, joka tulee tarpeeseen sateisella säällä. Toiseksi, se on tuote, jota käytetään usein julkisilla paikoilla, jolloin se näkyy myös muille ihmisille ja toimii näin tehokkaana mainoksena.

Isot sateenvarjot painatuksella

Sateenvarjot logolla useissa eri väreissä, täysin brändisi mukaisina tilaat kätevästi netistä. Tutustu Marlean valikoimaan ja painata helposti laadukkaat ja tyylikkäät sateenvarjot työntekijöille, yhteistyökumppaneille ja asiakkaillesi! Laadukas sateenvarjo omalla painatuksella on suosittu tuote niin yrityksen omaan käyttöön, kuin myös toimivana ja kytännöllisenä yrityslahjana.

Iso sateenvarjo tai jätti sateenvarjo mahdollistaa pientä matkasateenvarjoa suuremman painatuksen, ja suurikokoinen sateenvarjo toimii erinomaisesti myös aurinkovarjona tai päivänvarjona. Isot sateenvarjot logolla ovat yleensä manuaalikäyttöisiä, koska niiden ei tarvitse taittua niin pieneen tilaan. Se tekee niistä monesti myös tukevampia ja kestävämpiä vaativaankin käyttöön.

Yrityksen logo sateenvarjoon, mitä huomioida valinnassa?

Kun suunnittelet yrityksen logon lisäämistä sateenvarjoon, on tärkeää ottaa huomioon seuraavat tekijät:

  1. Laatu: Valitse laadukas sateenvarjo, joka kestää pitkään. Laadukkaat sateenvarjot ovat usein hieman kalliimpia, mutta ne kestävät pitkään ja suojaavat tehokkaasti sateelta.
  2. Koko: Valitse sateenvarjo, jossa on tarpeeksi tilaa logoasi varten. Liian pieni logo voi olla vaikea huomata, kun taas liian suuri logo voi näyttää liian hallitsevalta.
  3. Värit: Varmista, että sateenvarjon kangas on tarpeeksi vaalea, jotta logo erottuu selkeästi. Jos logo sisältää monia värejä, harkitse mustavalkoista painatusta, jotta logo näkyy selkeämmin.
  4. Käytettävyys: Valitse sateenvarjo, joka on helppo avata ja sulkea. Varmista myös, että sateenvarjo on riittävän kevyt ja helppo kantaa mukana.
  5. Brändin yhteensopivuus: Varmista, että sateenvarjon värit ja tyyli sopivat yrityksesi brändin kanssa. Näin varmistat, että sateenvarjo edustaa yritystäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Yksilöi sateenvarjot painatuksella

Kun tarpeesi on sateenvarjo logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat sateenvarjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Sateenvarjo omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas sateenvarjo luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Osa sateenvarjoistamme on suunniteltu kestämään navakkaakin tuulta. Monesti tuulen kestävyys korreloi sateenvarjon hinnan kanssa – kalliimmat varjot ovat yleensä arvokkaampia. Katso tuotekohtaisesti tuulenkestävyys.

Kyllä saa! Kaikki Marlean sateenvarjoihin voit painattaa esimerkiksi yrityksen logon tai muun mainostekstin.

Sateenvarjoja on monenlaisia ja kokoisia. Löydät kaikki sateenvarjot logolla Marlealta.


Miten ostan sateenvarjon painatuksella?

Painatuksella tai logolla varustetun sateenvarjon ostaminen Marlealta on helppoa. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme tai ottaa yhteyttä sähköpostilla. Tutustu rauhassa valikoimaamme laadukkaita sateenvarjoja, ja mieti jo etukäteen, millaisen painatuksen haluat sateenvarjoosi. Sateenvarjoissa, kuten monissa muissakin tuotteissa, suurempien määrien tilaaminen kerralla tiputtaa kappalehintaa, ja vastaavasti toimituskulut varjoa kohden muodostuvat edullisemmaksi.

Hinta: Alk. 4,90 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: