Mainostuotteet

Yrityksen kaikki mainostuotteet – monipuolinen valikoima yrityksen mainostamiseen ulko- ja sisätiloissa. Marlealta saat edullisesti esimerkiksi mainoslahjat, liikelahjat, vaatteet, ekologiset mainostuotteet, mainostekstiilit, painotuotteet, tapahtumatuotteet ja lukuisat muut markkinointituotteet, joilla tuoda yrityksesi brändiä esille.

Jakotuotteiden ja lahjojen lisäksi saat Marlealta pysyvät mainostuotteet, kuten kyltit ja banderollit ulkokäyttöön ja sisälle – liikkeen edustalle ja tapahtumiin.

Mainostuotteet omalla logolla

Esittele yritystäsi ja luo pysyvä vaikutelma ainutlaatuisella mainostuotteiden valikoimalla! Kustannustehokkaista vaihtoehdoista ekologisiin vaihtoehtoihin, Marleasta löydät jotain jokaiseen tilaisuuteen – jopa mahdollisuus lisätä logoja tai kuvia. Varmista, että erotut joukosta laadukkailla mainostuotteilla jo tänään!

Vinkki mainostuotteiden käyttöön

Erottele yrityksesi kilpailijoista laadukkailla mainostuotteilla. Miksi et jättäisi henkilökunnalle pysyvää vaikutelmaa yksilöllisillä logoilla koristelluilla kahvimukeilla tai vesipulloilla? Asiakkaille ja asiakkaille voit osoittaa heidän arvonsa antamalla kiitokseksi jotain hyödyllistä, kuten kaiverretun kynäsarjan tai painetun hiirimaton. Tapahtumissa, kuten messuilla, voit varmistaa, että juuri sinun brändisi muistetaan: harkitse erityisten esineiden, kuten mainoskarkkien tai avaimenperien, valitsemista, jotka erottuvat kaikkien muiden tarjonnasta!

Miten hyödyntää mainostuotteita parhaiten?

Mainostuotteet ovat erinomainen tapa markkinoida yritystäsi ja vahvistaa brändiäsi. Tässä muutamia vinkkejä, joilla voit hyödyntää mainostuotteita parhaiten:

 • Tavoita kohderyhmäsi: Ennen kuin valitset mainostuotteita, tunnista kohderyhmäsi ja mieti, millaisia tuotteita he käyttävät ja arvostavat. Valitse mainostuotteita, jotka sopivat kohderyhmäsi tarpeisiin ja mieltymyksiin.
 • Laatu on tärkeää: Laadukkaat mainostuotteet kestävät pidempään ja antavat paremman vaikutelman yrityksestäsi. Valitse tuotteita, jotka kestävät käyttöä ja ovat hyvin suunniteltuja.
 • Yhdistä mainostuotteet osaksi kampanjaa: Mainostuotteet toimivat parhaiten, kun ne ovat osa laajempaa kampanjaa. Yhdistä mainostuotteet esimerkiksi some-kampanjaan tai messuosaston suunnitteluun, jotta ne ovat osa kokonaisuutta ja tukevat kampanjan viestiä.
 • Henkilökohtainen lähestymistapa: Henkilökohtainen lähestymistapa tekee mainostuotteista merkityksellisempiä vastaanottajalle. Lisää asiakkaan tai yhteistyökumppanin nimi tuotteeseen, jolloin se tuntuu henkilökohtaisemmalta.
 • Monipuolisuus: Valitse mainostuotteita, jotka ovat monipuolisia ja soveltuvat erilaisiin tilanteisiin. Esimerkiksi avaimenperät, kynät, muistitikut ja t-paidat ovat suosittuja mainostuotteita, jotka sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin.
 • Brändin yhdenmukaisuus: Huolehdi siitä, että mainostuotteissa käytetty logo, värimaailma ja muut elementit ovat yhdenmukaisia brändisi kanssa. Tämä vahvistaa brändisi tunnistettavuutta ja auttaa luomaan yhtenäisen ja ammattimaisen vaikutelman.
 • Seuraa tuloksia: Seuraa mainostuotteiden vaikutusta markkinointikampanjaan ja reagoi tarvittaessa. Tämä auttaa sinua tekemään parempia päätöksiä tulevien kampanjoiden suhteen ja hyödyntämään mainostuotteita entistä paremmin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että mainostuotteiden hyödyntäminen on erinomainen tapa markkinoida yritystäsi ja vahvistaa brändiäsi. Valitse laadukkaita ja monipuolisia tuotteita, jotka

Laadukkaat yrityksen mainostuotteet omalla painatuksella

Haluatko mainostaa yritystäsi? mainostuotteet painatuksella ovat siihen loistava keino. Marlean avulla voit luoda juuri omiin tarpeisiisi mukautettuja mainostuotteita. Tutustu laajaan mainostuotteiden valikoimaan, joka sisältää runsaasti vaihtoehtoja moniin eri käyttötarkoituksiin. Alta näet Marlean suosituimmat mainostuotteet.

Suosituimmat mainostuotteet

Edulliset mainostuotteet

Edullisille mainostuotteille kuten mainoslahjoille on aina käyttöä. Pienet ja edullisest mainostuotteet soveltuvat esimerkiksi seuraaviin tilaisuuksiin:

 • Tuotepromootio
 • Messut
 • Tapahtumat
 • Asiakaslahjat

Marlean laajasta yritysten mainostuote valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Osa mainostuotteista on ulkokäyttöön soveltuvia. Pääosin kaikki laadukkaat mainostuotteet kestävät kovaa käyttöä vuosia.

Lähes kaikki printit ja käytännössä kaikki laadukkaat mainostuotteet kestävät UV-säteilyä. Tällöin niiden värit pysyvät pitkään kirkkaina myös ulkokäytössä ja kivijalan näyteikkunoissa.

Eri mainostuotteiden paino-ohjeet ja aineistojen pohjat löytyvät jokaisen tuotteen alta. Mikäli painoaineiston ohjetta ei ole, varmista että olet valinnut haluamasi tuotteen koon – painoaineistot voivat olla eri kokoisille tuotteille erilaisia.

Painoaineisto lähetetään pääsääntöisesti samalla, kun tuotetta lisätään ostoskoriin. Monet suuremmat mainostuotteet, kuten isommat mainoslahjat, edellyttävät suurempia painoaineistoja, jotka voi lähettää meille esimerkiksi WeTransferin avulla.

Mainostuotteiden valikoima on suuri, ja mainostuottteen hintaan vaikuttaa niin sen koko, tyyppi kuin mahdollinen logopainatus tai muu brändäys.  Marlealta saat mainostuotteista reilun tarjouksen, joka sisältää toimituksen Suomessa. Valitse haluamasi tuote ja lähetä tarjouspyyntö!


Kuinka ostan mainostuotteet?

Marlean siviustolle on rakennettu useita markkinointituotteiden tilaamista helpottavia työkaluja. Esimerkiksi banderollinen hinnoittelu tapahtuu automaattisesti niiden pinta-alan mukaan, jolloin et maksa turhasta! Myös tuoteosastoittain porrastetut toimituskulut ovat edulliset.

Hinta: Alkaen 15,50 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Mainokset
Työkalut: