Neuleet logolla ja brodeerauksella

Tuo yrityksellesi näkyvyyttä tyylikkäästi myös viileämmällä säällä ja pue työntekijäsi lämpimiin neuleisiin. Valikoima laadukkaita neuleita useissa eri väreissä, erilaisilla kauluksilla ja leikkauksilla verkkokaupastamme. Meiltä löydät niin kestävät miesten neuleet kuin muotoonommellut naisten neuleet. Kaikki neuleet tilaat tietysti oman yrityksesi logolla tai muulla viestillä kuvioituna, kaikissa tarvittavissa kokovaihtoehdoissa.

Neule on lämmin työvaate

Pehmeät ja lämpimät neuleet ovat tyylikkäitä työasuja toimistolle ja tilanteisiin, joissa haluat tiimisi näyttävän yhtenäiseltä, mutta edustavalta. Lämpimiä, mutta hengittäviä neuleita voi käyttää Suomen säässä ympäri vuoden, ja laadukkaan työn ansiosta ne myös kestävät hyvin kulutusta. Yhtenäinen työasu on tehokas tapa tuoda yrityksesi viesti esille ja vahvistaa brändisi sanomaa. Työntekijöiden lisäksi ylelliset neuleet sopivat liikelahjoiksi ja muistoiksi asiakkaille sekä muille sidosryhmille.

Näytä lisää

Neuleet merkattuna tai brodeerattuna – tutustu valikoimaan!

Näytetään kaikki 12 tulosta

Neule painatuksella?

Pehmeissä ja pörröisissä materiaaleissa painatus ei toimi järkevästi, joten suosittelemme neuleille mieluummin siistiä brodeerausta tai merkkausta ommeltavalla kangas- tai nahkamerkillä. Brodeerauksella luot laadukkaan lopputuloksen, joka välittää yrityksesi viestin silti tehokkaasti. Näin asiakkaasi saavat myös korkealaatuisen mielikuvan brändistäsi. Laadukasta ja pehmeää tuotetta on mukava käyttää vapaa-ajallakin, mikä luonnollisesti lisää yrityksesi näkyvyyttä entisestään.