Banderollit

Teetätä näyttävä ja yksilöllinen banderolli yrityksellesi. Banderolli on edullinen tapa mainostaa yritystä, kampanjaa tai tapahtumaa, ja hyvin suunnitellun banderollin avulla saa ohikulkijan huomion kiinnitettyä nopeasti. Meiltä saat banderollit joka tilanteeseen, niin ulkokäyttöön kuin sisällekin. Banderollin voi teetättää millä tahansa painatuksella ja tekstillä. Suunnittele siis oma banderollisi. Painatamme banderollit valmiista painoaineistosta.

Banderollit ovat liikuteltavia ja siten helppoja ja nopeita koota ja purkaa. Jotkut banderollit ovat täysin rullattavia, ja siten kätevä kantaa mukana. Banderolleja voi yhdistellä ja kääntää, joten niitä on helppo hyödyntää esimerkiksi messuilla tai muissa markkinointitapahtumissa.

Toki banderolleja voi käyttää myös pysyvästi yhdessä paikassa esimerkiksi myymälän sisätiloissa tai ulkopuolella. Näin ollen banderollit soveltuvat niin lyhyisiin kampanjoihin kuin pitkäaikaisempaankin mainontaan. Banderolleja käytetään esimerkiksi valokuvausseinänä.

Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja tilaa nyt banderollit edullisesti meiltä! Katso laadukkaat tuotteemme.

Näytä lisää

Edulliset banderollit ja mainoslakanat

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta

Mikä on banderolli?

Banderollia eli toisilta nimiltään mainoskangas tai mainoslakana. Banderolleja näkyy toki myös fani- ja urheilutapahtumissa, mutta tyypillisesti banderollia käytetään yritysten mainostarkoituksiin.

Banderolli kiinnitetään seinään, tolppien väliin tai omaan banderollitelineeseen/-kehikkoon. Se voidaan kiinnittää naruilla, tarranauhalla ja purje- tai D-renkailla. Keskustellaan yhdessä millaiseen tarpeeseen banderolli tulee, jotta valmistuksessa osataan huomioida paras kiinnitystapa tarpeisiisi.

Banderolli, kangas vai mesh

Banderollin materiaalina käytetään tyypillisesti polyesteria, mutta banderolleja voidaan painaa myös puuvillaiselle kankaalle, pvc-kankaalle, reikäneulokselle (mesh) sekä kuitukankaalle. Toiset materiaalit ovat kevyitä ja läpikuultavia ja paksummista materiaaleista ei valo kuulla läpi. Materiaali kannattaa valita käyttötarkoituksen mukaan.

Sisä- tai ulkokäyttöön sopivat banderollit

Banderolleja on paljon erilaisia materiaaleja, kuten:

  • PVC
  • PVC mesh -verkkomateriaali
  • Reikäkangas
  • Lippukangas
  • Decotex-kangas
  • Airtex-kangas

Banderolleihin voidaan tehdä kiinnitys monella eri tavalla, kuten purjerenkailla, velcronauhoilla, tarranauhoilla, kuumaleikkauksella tai tunnelikiinnityksellä.

Banderollit voidaan tulostaa joko toiselle puolelle tai molemmille puolille riippuen materiaaleista.

Banderolleja käytetään paljon sekä ulkona että sisätiloissa – se on edullinen ja näyttävä tapa mainostaa yritystä tai tuotetta. Sisäkäyttöön tulevat banderollit tulee valmistaa sellaisesta materiaalista, joka täyttää paloluokan B1 – banderollin on oltava paloturvallinen. Kun ollaan valitsemassa banderollia, on todella tärkeää valita oikea materiaali, jotta saadaan hyvä lopputulos. Paikka vaikuttaa valintaan todella paljon: esimerkiksi ulkona pitää huomioida, tuleeko banderolli tuuliselle paikalla vai kiinnitetäänkö banderolli esimerkiksi seinään. Myös lämpötilaerot ja sade edellyttävät oikean banderollimateriaalin valintaa.

Banderollit suunnitellaan aina tiettyyn käyttötarkoitukseen. Mieti, missä kaikkialla aiot banderollia käyttää. Materiaali, koko, kiinnitys ja painatus tulee valita käyttötarpeen mukaan. Autamme mielellämme oikean banderollimateriaalin valinnassa.

Banderollejamme saa haluamassasi koossa. Materiaali vaikuttaa banderollin kokoon. Kysy meiltä lisää!

Banderolliemme hinnat alkavat 75€:sta. Hintaan vaikuttaa painatettavien värien määrä sekä kiinnitystapa. Pyydä tarjous banderollisi hinnasta!

Banderollimme ovat materiaaliltaan säänkestäviä ja soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. On hyvä valita sellainen materiaali, jota aurinko ei niin helposti haalenna.

Mainosbanderollit toimitetaan jopa 3 arkipäivässä tilauksesta. Toimituskulut on porrastettu tuoteryhmittäin, ja toimituskulu lasketaan ostoskorissa ja kassalla!


Kuinka ostaa banderolli?

Banderollien ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Banderollit tilataan neliöhinnoiteltuna, ja voit syöttää tilausvaiheessa banderollisi koon: Leveyden ja korkeuden millimetreinä. Tilausvaiheessa voit myös valita haluamasi lisävarusteet, kuten purjerenkaat ym. Kun tarkastelet tuotteita, tuoteinfosta löytyy myös painoaineiston toimitusohjeet, jotka voit lisätä suoraan tilaukseesi, tai toimittaa erikseen esim. WeTransferin avulla.

Hinta: Alkaen 75 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Purjerenkaat, narut, keder-nauhat ym.
Työkalut: