Banderollit

Osta näyttävä ja yksilöllinen banderolli yrityksellesi. Banderolli on edullinen ja tapa mainostaa yritystä, kampanjaa tai tapahtumaa siten, että se varmasti erottuu suuressa koossa. Hyvin suunnitellun, näyttävän ja kookkaan banderollin avulla saa ohikulkijan huomion kiinnitettyä nopeasti. Marlean verkkokaupasta saat banderollit joka tilanteeseen, niin ulkokäyttöön kuin sisällekin. Mainoslakanan voi toteuttaa käytännössä millä tahansa painatuksella tai tekstillä, ja valittavissasi on useita eri materiaaleja jotka soveltuvat sekä ulkokäyttöön että sisätiloihin. Banderollit on hinnoiteltu pinta-alan mukaan materiaaleittain, ja voit tilata juuri haluamasi korkeuden ja leveyden. Tällöin banderollin hinta pysyy edullisena. Kaikki banderollit sisältävät aina täysväripainatuksen!

Banderolli tapahtumaan tai messuille

Banderollit ovat kevyitä kantaa ja ripustaa, joten niitä on helppo liikutella paikasta toiseen – esimerkiksi tapahtumiin, messuille tai muuhun mainoskäyttöön. Suurin osa banderolleista on täysin rullattavia, jolloin niiden kuljetus on yksinkertaista. Banderolleja voi yhdistellä ja kääntää, joten usean mainoslakanan suuria kokonaisuuksia on helppo hyödyntää esimerkiksi messuilla tai muissa markkinointitapahtumissa. Katso myös kätevät ja modernit beach flagit sekä aina suositut rollupit!

Banderolli sisä- ja ulkokäyttöön

PVC- tai kangasbanderolli soveltuu myös pysyvään mainostukseen, jolloin käytetään tyypillisesti erittäin suuria mainoskokoja. Esimerkiksi myymälän julkisivuun tai otsalautaan voi teettää valtavan, kauas erottuvan mainoksen, jolla voit kertoa mainosviestin esimerkiksi liikkeen ohi ajaville asiakkaille. Kun materiaalin valitsee oikein, mainoslakana kestää myös ulkokäyttöä, tuulta ja sadetta. Koska Marlean verkkokaupasta tilatun banderollin painatus on aina UV-suojatuilla väreillä tehty, mainoslakana soveltuu niin lyhyisiin kampanjoihin kuin pitkäaikaisempaankin mainontaan. PVC umpivinyyli on lisäksi helppo puhdistaa. Vuorostaan kankainen materiaali kestää hyvin pakkasta. Banderollien lisäksi perinteiset tai modernit mainostelineet ja moneen käyttöön soveltuvat mainosmatot ovat käteviä ja edullisia tapoja tuoda viestisi esille sekä sisä- että ulkokäytössä. Monesti kiinteään sisäasennukseen soveltuu paremmin mainoskyltti joka toimii samalla huoneen tauluna tai jopa akustoivana elementtinä. Beach Flag on vuorostaan kevyt, helposti kannettava ja erityisesti ulkona suosittu mainostuote.

Mainoslakana – Mikä on banderollin hinta?

Banderolli on lähes poikkeuksetta hinnoiteltu pinta-alan mukaan, eli neliömetreistä muodostuu mainoslakanan hinta. Materiaalivalinta on toinen hintaan vaikuttava tekijä, samoin kuin mahdollinen kaksipuoleinen tulostus.

Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja tilaa nyt banderollit edullisesti meiltä! Katso laadukkaat tuotteemme, ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme – suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva mainoslakana tai suurempi kokonaisuus!

Näytä lisää

Edulliset banderollit ja mainoslakanat – nyt suosituimmat banderollit alennuksessa!

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Mikä on banderolli?

Banderolli on toisilta nimiltään mainoskangas tai mainoslakana. Banderolleja näkyy paljon myös fani- ja urheilutapahtumissa, mutta tyypillisesti banderollia käytetään yritysten mainostarkoituksiin. Seinälle kiinnitettävän mainostelineen avulla, voi banderollia hyödyntää helposti eri tilanteissa: rakennusten seinät, toimitilat, saneerauskohteiden verhoilu, yleisötapahtumat ja monet muut käyttötarkoitukset, joissa banderollin hinta on myös olennainen valintaperuste.

Banderolli kiinnitetään seinään, aitaan, tolppien väliin, verkkoaitaan tai omaan banderollitelineeseen/-kehikkoon. Se voidaan kiinnittää esimerkiksi naruilla, tarranauhalla ja purje- tai D-renkailla. Keskustellaan yhdessä millaiseen tarpeeseen banderolli tulee, jotta valmistuksessa osataan huomioida paras kiinnitystapa tarpeisiisi.

Voit tehostaa mainoksesi tehoa lisäämällä banderollimainonnan yhteyteen esimerkiksi beach flag -rantaliput tai sisäkäyttöön soveltuvat mainosseinät.

Banderollien materiaalien vertailu

Materiaali Ulkokäyttöön Sisäkäyttöön Kaksipuoleisuus Valoa läpäisemätön Taustavalaisu
Umpivinyyli PVC Erinomainen Hyvä Ei sovellu Kyllä Ei sovellu
Umpivinyyli PVC kaksipuoleinen Erinomainen Hyvä Erinomainen Kyllä Ei sovellu
Verkkovinyyli eli Mesh Erinomainen Kohtuullinen Ei sovellu Ei Ei sovellu
Decotex Ei sovellu Erinomainen Ei sovellu Hyvä Ei sovellu
Lippukangas 117g Erinomainen Hyvä Ei sovellu Ei Ei sovellu
Lippukangas 200g Erinomainen Hyvä Ei sovellu Kohtuullinen Kohtuullinen
Puretex ECO Hyvä Hyvä Ei sovellu Kohtuullinen Ei sovellu
Airtex Magic Kohtuullinen Erinomainen Ei sovellu Kohtuullinen Kohtuullinen
Airtex Magic kaksipuoleinen Kohtuullinen Erinomainen Erinomainen Hyvä Ei sovellu
Airtex Magic block Kohtuullinen Erinomainen Hyvä Kyllä Ei sovellu
Non-woven eco Kohtuullinen Erinomainen Ei sovellu Ei Hyvä
Satiini, kiiltävä Ei sovellu Erinomainen Ei sovellu Kohtuullinen Kohtuullinen
Backlit Hyvä Hyvä Ei sovellu Ei Erinomainen
Reikäkangas Hyvä Hyvä Ei sovellu Ei Ei sovellu
Samba-kangas Ei sovellu Erinomainen Ei sovellu Ei Kohtuullinen

Banderolli, kangas vai mesh / verkko?

Mainos banderollin materiaalina käytetään tyypillisesti polyesteria tai vinyyliä, mutta banderolleja voidaan painaa myös muille materiaaleille:

  • Polyesterikangas Decotex -banderolli  – vahva mutta kevyt kangasmateriaali, jossa on erinomainen kuvanlaatu. Decotex kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita.
  • Satiini-banderolli – sisäkäyttöön soveltuva, kiiltävä kangas jonka painatuslaatu ja värien toisto on omaa luokkaansa. Kiiltävä kangas saa värit hehkumaan hienosti sopivassa valaistuksessa.
  • PVC-kangas-banderolli – umpinainen, paksu kangas joka on erittäin kestävää ja vahvaa – soveltuu hyvin ulkokäyttöön. Painatuslaatu ja värien kirkkaus erinomaisia. PVC-vinyylistä valmistettu banderolli ei päästä valoa lävitseen.
  • Reikäneulos eli mesh-banderolli – läpinäkyvä materiaali sisä- ja ulkokäyttöön, joka kestää hyvin tuulta ja sadetta. Kuvanlaatu on hyvä pienen reikäkoon ansiosta, mutta ei aivan niin kirkas kuin umpimateriaaleilla.
  • Lippukangas-banderolli – kevyin kangasmateriaali sisä- ja ulkokäyttöön – painatuslaatu kohtuullisen hyvä. Lippukangas kestää hyvin pakkasta.
  • Airtex Magic blockout – kaksipuoleinen banderolli – läpinäkymätön eli täysin peittävä materiaali joka soveltuu erinomaisesti kaksipuoliseen painatukseen
  • Kuitukangas-banderolli, joka on kevyt ja edullinen materiaali – suosittu erityisesti väliaikaisessa käytössä jossa banderollin hinta on tärkeä kriteeri.

Painatetusta kankaasta on peräisin myös banderollin toinen nimi “mainoslakana”. Toiset materiaalit ovat kevyitä ja läpikuultavia, jolloin ne soveltuvat myös taustavalaistukseen tai näyteikkunoihin. Paksummista, umpinaisista materiaaleista (esimerkiksi PVC umpivinyyli) ei valo kuulla lainkaan läpi, jolloin niillä voidaan myös pimentää suurempikin tila. Mesh- ja lippukankaat ovat toimivia materiaaleja myös tuulisissa olosuhteissa. Materiaali kannattaa siis valita käyttötarkoituksen mukaan – ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme materiaalin valinnassa!

Banderollit voidaan tulostaa joko vain toiselle puolelle tai molemmille puolille, riippuen materiaaleista – katso painatuksen aineisto ohjeet tuotekohtaisesti.

Banderollien kiinnitys

Banderolleihin voidaan tehdä kiinnitys monella eri tavalla, kuten purjerenkailla, velcronauhoilla, tarranauhoilla, kuumaleikkauksella tai tunnelikiinnityksellä. Yleisin kiinnitystapa on purjerenkaat, joiden läpi banderolli kiinnitetään kehikkoon, verkkoaitaan tai banderollitelineeseen tavallisilla nippusiteillä. Tällöin mainos banderolli on nopea ja helppo kiinnittää ja vaihtaa.

Banderollit sisä- ja ulkokäyttöön

Banderolleja käytetään paljon sekä ulkona että sisätiloissa – se on edullinen ja näyttävä tapa mainostaa yritystä tai tuotetta suuressa koossa. Sisäkäyttöön tulevat banderollit tulee valmistaa sellaisesta materiaalista, joka täyttää paloluokan B1 – banderollin on oltava esimerkiksi messukäytössä tai kiinteässä sisäasennuksessa hyväksytysti paloturvallinen. Kun ollaan valitsemassa banderollia, on todella tärkeää valita oikea materiaali, jotta saadaan hyvä lopputulos. Paikka vaikuttaa valintaan todella paljon: esimerkiksi ulkona pitää huomioida, tuleeko mainos banderolli tuuliselle paikalla vai kiinnitetäänkö banderolli esimerkiksi seinään. Myös lämpötilaerot, auringonpaiste ja sade edellyttävät oikean banderollimateriaalin valintaa.

Isot banderollit työmaa-aitaan tai seinään

Työmaa-aidat ovat yksi isojen banderollien tärkeistä käyttökohteista. Niillä pystytään helposti ja näyttävästi peittämään tavanomainen teräsverkosta valmistettu työmaa-aita, jolloin työmaalle ei näe katutasosta. Myös erilaisten ohjeiden, reittien ja varoitusten esittäminen työmaa-aidoissa tehdään lähes poikkeuksetta banderolleilla. Myös isot banderollit on erittäin nopea kiinnittää työmaa-aitaan tai rakennuksen seinään purjerenkaiden kautta nippusiteillä, jolloin banderollin saa tukevasti ja kestävästi kiinni. Sopivasta materiaalista (esim. PVC umpivinyyli tai osittain läpinäkyvä mesh-verkkovinyyli) valmistettu banderolli kestää tyypillisesti koko työmaan kestoajan. Mikäli banderollit esimerkiksi aitaa siirtäessä vahingoittuvat, niiden uusiminenkin on edullista.

Marlea myy ja asentaa sekä pienet, että isot banderollit niin sisälle kuin ulos. Katso kattava banderolli valikoima ja osta sopiva banderolli netistä.

Henrik Hulden

SUURKIITOS nopeasta ja hyvin toimivasta palvelusta. Banderolli tuli jo eilen aamulla, on jo kiinnitetty paikalleen ja herättää kiinnostusta ja ihastusta.
Parhain terveisin,
Henrik

Banderollit suunnitellaan aina tiettyyn käyttötarkoitukseen. Mieti, missä kaikkialla aiot banderollia käyttää, tuleeko banderollin kestää voimakasta kelivaihtelua, ja miten kauan banderollin tulee kestää käyttöä. Materiaali, koko, kiinnitys ja painatus tulee valita käyttötarpeen mukaan. Autamme mielellämme oikean banderollimateriaalin valinnassa.

Banderollejamme saa haluamassasi koossa. Valitsemasi materiaali vaikuttaa banderollin maksimikokoon – osa mainoslakanoiden materiaaleista on ommeltavissa tai hitsattavissa toisiinsa suurempia kokoja varten. Kysy meiltä lisää!

Banderolliemme hinnat alkavat niinkin matalalta kuin 16 € / m2 alv 0%. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi painatettavien värien määrä, materiaali sekä kiinnitystapa.  Pyydä tarjous banderollisi hinnasta ja lataa aineisto ohjeet!

Suurin osa banderolleistamme on materiaaliltaan säänkestävää, ja ne soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. Esimerkiksi umpivinyyli ja verkkovinyyli sekä lippukangas ovat erinomaisia ulkokäyttöön soveltuvia materiaaleja, jotka kestävät pitkäaikaistakin käyttöä, UV-säteilyä ja pakkasta.

Mainosbanderollit toimitetaan jopa 3 arkipäivässä tilauksesta. Voit aina varmistaa tarkan toimitusajan asiakaspalvelustamme. Toimituskulut on porrastettu tuoteryhmittäin, ja toimituskulu lasketaan sekä ostoskorissa että kassalla!


Miten valitsen sopivan banderollin?

Eri materiaaleista valmistettujen banderollien ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Jokaisessa banderollituotteessa on kuvattuna sen tärkeimmät käyttökohteet, soveltuuko banderolli sisä- vai ulkokäyttöön ym.

Banderollit tilataan neliömetrien mukaan hinnoiteltuna, ja voit syöttää tilausvaiheessa banderollisi koon: Leveys ja korkeus millimetreinä. Tilausvaiheessa voit myös valita haluamasi lisävarusteet, kuten purjerenkaat, narukanavat, velcro- tai kedernauhan ym. Kun tarkastelet tuotteita, tuoteinfosta löytyy myös painoaineiston toimitusohjeet, jotka voit lisätä suoraan tilaukseesi, tai toimittaa erikseen esim. WeTransferin avulla.

Hinta: Alkaen 75 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Purjerenkaat, täysväripainatus
Työkalut: