Banderollit

Osta näyttävä personoitu banderolli yrityksellesi. Banderolli on edullinen ja tyylikäs tapa mainostaa yritystä, kampanjaa tai tapahtumaa siten, että se varmasti erottuu. Hyvin suunnitellun ja kookkaan banderollin avulla saa ohikulkijan huomion kiinnitettyä nopeasti. Marlealta saat banderollit joka tilanteeseen, niin ulkokäyttöön kuin sisälle.

Mainoslakanan voi toteuttaa käytännössä millä tahansa painatuksella tai tekstillä, ja valittavissasi on useita eri materiaaleja jotka soveltuvat joko ulos tai sisälle. Banderollit on hinnoiteltu pinta-alan mukaan materiaaleittain, ja voit tilata juuri haluamasi korkeuden ja leveyden. Tällöin banderollin hinta pysyy edullisena. Kaikki banderollitilaukset sisältävät täysväripainatuksen!

Banderollit tapahtumaan tai messuille

Banderollit ovat kevyitä kantaa ja ripustaa, joten niitä on helppo liikutella paikasta toiseen – esimerkiksi tapahtumiin, messuille tai muuhun mainoskäyttöön. Suurin osa banderolleista on täysin rullattavia, jolloin niiden kuljetus on yksinkertaista.
Banderolleja voi yhdistellä ja kääntää, joten usean mainoslakanan suuria kokonaisuuksia on helppo hyödyntää esimerkiksi messuilla tai muissa markkinointitapahtumissa. Katso myös kätevät ja modernit beach flagit sekä aina suositut roll upit!

Banderollit sisä- ja ulkokäyttöön

PVC- tai kangasbanderolli soveltuu myös pysyvään mainostukseen, jolloin tyypillinen valinta on myös suuri koko. Esimerkiksi myymälän julkisivuun tai otsalautaan voi teettää valtavan, kauas erottuvan mainoksen, jolla voit kertoa mainosviestin esimerkiksi liikkeen ohi ajaville asiakkaille. Kun materiaalin valitsee oikein, mainoslakana kestää myös ulkokäyttöä, tuulta ja sadetta.

Marlealta tilatun banderollin painatus on aina UV-suojatuilla väreillä tehty, mainoslakana soveltuu niin lyhyisiin kampanjoihin kuin pitkäaikaiseen mainontaan. PVC-umpivinyyli on lisäksi helppo puhdistaa, miksi se on suosittu banderolli ulkokäyttöön. Vuorostaan kankainen materiaali kestää hyvin pakkasta. Banderollien lisäksi perinteiset tai modernit mainostelineet ja moneen käyttöön soveltuvat mainosmatot auttavat tuomaan viestisi esille sekä sisä- että ulkokäytössä. Monesti kiinteään sisäasennukseen soveltuu paremmin mainoskyltti, joka toimii samalla huoneen tauluna tai jopa akustoivana elementtinä. Beach Flag on vuorostaan kevyt, helposti kannettava ja erityisesti ulkona suosittu mainostuote.

Mikä on banderollin hinta?

Banderolli on lähes poikkeuksetta hinnoiteltu pinta-alan mukaan, eli neliömetreistä muodostuu mainoslakanan hinta. Materiaalivalinta on toinen hintaan vaikuttava tekijä, samoin kuin mahdollinen kaksipuolinen tulostus.

Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja tilaa banderollit edullisesti meiltä! Katso laadukkaat tuotteemme, ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme – suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva mainoslakana tai suurempi kokonaisuus!

Näytä lisää

Edulliset banderollit ja mainoslakanat – nyt suosituimmat banderollit alennuksessa!

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Alk. 19,90  / m²
Alk. 19,90  / m2
Alk. 37,00  / m2
Alk. 24,90  / m2
Alk. 24,90  / m2
Alk. 39,90  / m²
Alk. 36,50  / m²
Alk. 42,50  / m2
Alk. Alk. 47,50  / m2
Alk. 24,00  / m2
Alk. 24,00  / m2
Alk. 27,50  / m2
Alk. 39,90  / m2
Alk. 22,00  / m2

Mikä on banderolli?

Banderolli on toisilta nimiltään mainoskangas tai mainoslakana. Banderolleja näkyy paljon myös fani- ja urheilutapahtumissa, mutta tyypillisesti banderollia käytetään yritysten mainostarkoituksiin. Seinälle kiinnitettävän mainostelineen avulla, voi banderollia hyödyntää helposti eri tilanteissa: rakennusten seinät, toimitilat, saneerauskohteiden ve

Parhaat banderollit jokaiseen käyttötarkoitukseen

Mainoslakanan materiaalina käytetään tyypillisesti polyesteria tai vinyyliä, mutta banderolleja voidaan painaa myös muille materiaaleille:

  • Polyesterikangas Decotex -banderolli – Vahva mutta kevyt kangasmateriaali, jossa on erinomainen kuvanlaatu. Decotex kestää hyvin erilaisia sääolosuhteita.
  • Satiini-banderolli – Sisäkäyttöön soveltuva, kiiltävä kangas jonka painatuslaatu ja värien toisto on omaa luokkaansa. Kiiltävä kangas saa värit hehkumaan hienosti sopivassa valaistuksessa.
  • PVC-kangas-banderolli – Umpinainen, paksu kangas joka on erittäin kestävää ja vahvaa – paras banderolli ulkokäyttöön. Painatuslaatu ja värien kirkkaus erinomaisia. PVC-vinyylistä valmistettu banderolli ei päästä valoa lävitseen.
  • Reikäneulos eli mesh-banderolli – läpinäkyvä materiaali sisä- ja ulkokäyttöön, joka kestää hyvin tuulta ja sadetta. Kuvanlaatu on hyvä pienen reikäkoon ansiosta, mutta ei aivan niin kirkas kuin umpimateriaaleilla.
  • Lippukangas-banderolli – kevyin kangasmateriaali sisä- ja ulkokäyttöön – painatuslaatu kohtuullisen hyvä. Lippukangas kestää hyvin pakkasta.
  • Airtex Magic blockout – kaksipuoleinen banderolli – läpinäkymätön eli täysin peittävä materiaali joka soveltuu erinomaisesti kaksipuoliseen painatukseen
  • Kuitukangas-banderolli, joka on kevyt ja edullinen materiaali – suosittu erityisesti väliaikaisessa käytössä jossa banderollin hinta on tärkeä kriteeri.

Painatetusta kankaasta on peräisin myös banderollin toinen nimi “mainoslakana”. Toiset materiaalit ovat kevyitä ja läpikuultavia, jolloin ne soveltuvat myös taustavalaistukseen tai näyteikkunoihin. Paksummista, umpinaisista materiaaleista (esimerkiksi PVC-umpivinyyli) ei valo kuulla lainkaan läpi, jolloin niillä voidaan myös pimentää suurempikin tila. 

Mesh- ja lippukankaat ovat toimivia materiaaleja myös tuulisissa olosuhteissa. Materiaali kannattaa siis valita käyttötarkoituksen mukaan, miksi on aina hyvä tietää ennalta, tuleeko banderolli ulkokäyttöön vai sisälle. Ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme materiaalin valinnassa!

Banderollit voidaan tulostaa joko vain toiselle puolelle tai molemmille puolille, riippuen materiaaleista – katso painatuksen aineisto ohjeet tuotekohtaisesti.

PVC-vapaa banderolli

PVC-vapaa banderolli tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille PVC-pohjaisille mainosbanderolleille. PVC, eli polyvinyylikloridi, on suosittu materiaali mainosbannerien valmistuksessa sen kestävyyden ja joustavuuden vuoksi. Kuitenkin PVC:n valmistus ja hävittäminen aiheuttavat ympäristöongelmia, kuten haitallisten kemikaalien vapautumista ja vaikeuksia kierrätyksessä. PVC-vapaat banderollit valmistetaan yleensä muista, ympäristöystävällisemmistä materiaaleista, kuten PE (polyeteeni) tai biohajoavista komposiiteista, jotka ovat sekä kestäviä että kierrätettäviä, vähentäen näin ympäristön kuormitusta.

 

Näiden vaihtoehtoisten materiaalien käyttö ei ainoastaan suojaa ympäristöä vähentämällä haitallisia päästöjä ja edistämällä kestävää kehitystä, vaan se tarjoaa myös yrityksille mahdollisuuden osoittaa sitoutumisensa ympäristövastuuseen. PVC-vapaa banderolli voidaan painaa laadukkaasti ja ne ovat visuaalisesti yhtä näyttäviä kuin perinteiset PVC-bannerit, tarjoten siten tehokkaan välineen viestinnälle ja markkinoinnille. Yhä useammat yritykset ja järjestöt valitsevat ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja osana vastuullisuusstrategiaansa, mikä auttaa vähentämään ekologista jalanjälkeä ja edistämään positiivista muutosta yhteiskunnassa.

Banderollit sisä- ja ulkokäyttöön

Banderolleja käytetään paljon sekä ulkona että sisätiloissa – se on edullinen ja näyttävä tapa mainostaa yritystä tai tuotetta suuressa koossa. Sisäkäyttöön tulevat banderollit tulee valmistaa sellaisesta materiaalista, joka täyttää paloluokan B1 – banderollin on oltava esimerkiksi messukäytössä tai kiinteässä sisäasennuksessa hyväksytysti paloturvallinen.

Banderollia valitessa on todella tärkeää valita oikea materiaali, jotta lopputulos olisi halutunlainen ja pitkäkestoinen. Paikka vaikuttaa valintaan todella paljon: esimerkiksi ulkona pitää huomioida, tuleeko mainosbanderolli tuuliselle paikalla vai kiinnitetäänkö banderolli esimerkiksi seinään. Myös lämpötilaerot, auringonpaiste ja sade on hyvä ottaa huomioon banderollimateriaalin valinnassa.

Banderollien kiinnitys

Banderolleihin voidaan tehdä kiinnitys monella eri tavalla, kuten purjerenkailla, velcronauhoilla, tarranauhoilla, kuumaleikkauksella tai tunnelikiinnityksellä. Yleisin kiinnitystapa on purjerenkaat, joiden läpi banderolli kiinnitetään kehikkoon, verkkoaitaan tai banderollitelineeseen tavallisilla nippusiteillä. Tällöin mainosbanderolli on nopea ja helppo kiinnittää ja vaihtaa.

Isot banderollit työmaa-aitaan tai seinään

Työmaa-aidat ovat yksi isojen banderollien parhaista käyttökohteista. Niillä pystytään helposti ja näyttävästi peittämään tavanomainen teräsverkosta valmistettu työmaa-aita, jolloin työmaalle ei näe katutasosta. Myös erilaisten ohjeiden, reittien ja varoitusten esittäminen työmaa-aidoissa tehdään lähes poikkeuksetta banderollilla. Myös suuret banderollit on erittäin nopea kiinnittää työmaa-aitaan tai rakennuksen seinään purjerenkaiden kautta nippusiteillä, jolloin banderollin saa tukevasti ja kestävästi kiinni. Sopivasta materiaalista (esim. PVC umpivinyyli tai osittain läpinäkyvä mesh-verkkovinyyli) valmistettu banderolli kestää tyypillisesti koko työmaan kestoajan. Mikäli banderollit esimerkiksi aitaa siirtäessä vahingoittuvat, niiden uusiminenkin on edullista.

Marlea myy ja asentaa sekä pienet, että isot banderollit niin sisälle kuin ulos. Katso kattava banderolli valikoima ja pyydä tarjous.

Henrik Hulden

SUURKIITOS nopeasta ja hyvin toimivasta palvelusta. Banderolli tuli jo eilen aamulla, on jo kiinnitetty paikalleen ja herättää kiinnostusta ja ihastusta.
Parhain terveisin,
Henrik

Banderollit suunnitellaan aina tiettyyn käyttötarkoitukseen. Mieti, missä kaikkialla aiot banderollia käyttää, tuleeko banderollin kestää voimakasta kelivaihtelua, ja miten kauan banderollin tulee kestää käyttöä. Materiaali, koko, kiinnitys ja painatus tulee valita käyttötarpeen mukaan. Autamme mielellämme oikean banderollimateriaalin valinnassa.

Banderollejamme saa haluamassasi koossa. Valitsemasi materiaali vaikuttaa banderollin maksimikokoon – osa mainoslakanoiden materiaaleista on ommeltavissa tai hitsattavissa toisiinsa suurempia kokoja varten. Kysy meiltä lisää!

Banderolliemme hinnat alkavat niinkin matalalta kuin 16 € / m2 alv 0%. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi painatettavien värien määrä, materiaali sekä kiinnitystapa.  Pyydä tarjous banderollisi hinnasta ja lataa aineisto ohjeet!

Suurin osa banderolleistamme on materiaaliltaan säänkestävää, ja ne soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. Esimerkiksi umpivinyyli ja verkkovinyyli sekä lippukangas ovat erinomaisia ulkokäyttöön soveltuvia materiaaleja, jotka kestävät pitkäaikaistakin käyttöä, UV-säteilyä ja pakkasta.

Mainosbanderollit toimitetaan jopa 3 arkipäivässä tilauksesta. Voit aina varmistaa tarkan toimitusajan asiakaspalvelustamme. Toimituskulut on porrastettu tuoteryhmittäin, ja toimituskulu lasketaan sekä ostoskorissa että kassalla!


Miten valitsen sopivan banderollin?

Eri materiaaleista valmistettujen banderollien ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Jokaisessa banderollituotteessa on kuvattuna sen tärkeimmät käyttökohteet, soveltuuko banderolli sisä- vai ulkokäyttöön ym.

Banderollit tilataan neliömetrien mukaan hinnoiteltuna, ja voit syöttää tilausvaiheessa banderollisi koon: Leveys ja korkeus millimetreinä. Tilausvaiheessa voit myös valita haluamasi lisävarusteet, kuten purjerenkaat, narukanavat, velcro- tai kedernauhan ym. Kun tarkastelet tuotteita, tuoteinfosta löytyy myös painoaineiston toimitusohjeet, jotka voit lisätä suoraan tilaukseesi, tai toimittaa erikseen esim. WeTransferin avulla.

Hinta: Alkaen 75 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Purjerenkaat, täysväripainatus
Työkalut: