Työtakki painatuksella

Takit yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä työmaalla – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työtakit, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean valikoimasta saat mm. softshell-takit painatuksella, untuvatakit painatuksella ja hybriditakit painatuksella – kaikki työtakit edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Työtakkeja omalla logolla

Näytetään tulokset 1–16 / 56

Työtakki painatuksella esimerkkejä

Työtakki omalla painatuksella on hyödyllinen ja toimiva tapa lisätä yrityksesi tunnettuutta. Tässä on joitakin esimerkkejä työtakin käyttömahdollisuuksista:

  1. Työvaatteet: Voit käyttää työtakkia logollasi yrityksesi työvaatteena työntekijöillesi. Tämä luo yhtenäisen ilmeen ja auttaa tunnistamaan työntekijät.
  2. Markkinointi: Voit jakaa työtakkeja logollasi markkinointimateriaalina messuilla, tapahtumissa tai asiakastilaisuuksissa. Tämä antaa mahdollisuuden lisätä brändisi tunnettuutta.
  3. Rakennustyömaat: Työtakkeja logollasi voidaan käyttää myös rakennustyömailla tai muilla työpaikoilla, joissa on paljon ihmisiä. Tämä auttaa tunnistamaan eri yritykset ja luo yhtenäisen ilmeen.
  4. Lahjat: Voit jakaa työtakkeja logollasi lahjana asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai työntekijöillesi. Tämä on helppo ja edullinen tapa kiittää heitä heidän tuestaan.

Huomiovärillinen takki yritykselle – lisää työturvallisuutta ja työmukavuutta

Työtakit oman yrityksesi logolla ja viestillä painatettuna, ovat tehokas tapa tuoda sekä yritystäsi esiin työmailla, mutta samalla parannat työturvalisuutta ja työergonomiaa. Takkeja on saatavilla perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina, mutta myös heijastimin varustettuna lähes kaikissa väreissä. Katso muut takit painatuksella täältä sekä kaikki työvaatteet painatuksella täältä.