Mainostekstiilit

Mainostekstiilit on tärkeä osa brändin esille tuomista – esimerkiksi yhtenäiset, yrityksen mainosvaatteet, lippikset ja muut yritysvaatteet logo painatuksella. Saat kasvatettua yrityksesi näkyvyyttä ja erottuvuutta, kun työntekijöilläsi on yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut t-paidat, hupparit, colleget, lippalakit ja muut työajan ja vapaa-ajan vaatteet.

Laaja valikoima erilaisia mainostekstiilejä

Marlean verkkokaupassa on laaja valikoima erilaisia yrityksille soveltuvia mainostekstiilejä, joiden tyypillinen käyttökohde on joko työvaate sisäkäyttöön, paksummat työvaatteet ulkokäyttöön tai työmaille. Mainostekstiileissä painatus tai brodeeraus ovat tärkeitä elementtejä, joilla tuot brändiäsi esille. Tämän vuoksi Marlean verkkokaupassa painatuksen lisääminen vaatteisiin on luotu erittäin helpoksi – tutustu vaatteiden tuotekategorioihin ja tuotteisiin.

Mitä huomioida mainostekstiilin valinnassa?

Mainostekstiilin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin asioihin:

 1. Tarkoitus: Mieti, mikä on mainostekstiilin käyttötarkoitus. Onko kyseessä lahja- tai myyntituote, vai käytetäänkö sitä yrityksen sisäisessä käytössä työvaatteena tai muuna tarkoituksena.
 2. Brändi: Mieti, millainen brändi yritykselläsi on ja millaiset tekstiilit sopivat siihen. Tämä auttaa valitsemaan oikean värimaailman ja tyylin.
 3. Laatu: Valitse kestävät ja laadukkaat tekstiilit, jotka kestävät useita pesuja ja käyttökertoja. Tällöin mainostekstiilin käyttöikä on pidempi, ja yrityksesi brändi näkyy pidemmän aikaa.
 4. Painatus- tai brodeerausmenetelmä: Päätä, haluatko painatuksen vai brodeerauksen. Painatus on nopeampi ja edullisempi vaihtoehto, mutta brodeeraus antaa tekstiilille ylellisemmän ja kestävämmän vaikutelman.
 5. Käyttöaika: Mieti, missä ja milloin mainostekstiiliä käytetään. Esimerkiksi huppari sopii paremmin syksyyn ja talveen, kun taas t-paita on sopivampi kesäaikaan.
  Koko: Valitse mainostekstiilin koko huolella. On tärkeää, että se sopii kaikille käyttäjille, joten valitse useampia kokoja, jos mainostekstiili jaetaan useille ihmisille.
 6. Suunnittelu: Suunnittele mainostekstiilin ulkonäkö huolella. Tee selväksi, minkä yrityksen logolla ja tekstillä mainostekstiili on varustettu, jotta brändi on helposti tunnistettavissa.

Logopainatus mainostekstiileihin

Yrityksen logon ja viestin voi painattaa lähes mihin tahansa tekstiiliin esimerkiksi: t-paidat, hupparit, lippalakit ja housut ovat tyypillisiä yrityksen työvaatteita, joihin brändin mukainen painatus soveltuu erinomaisesti.

Mainostekstiilin brodeeraus

Brodeerauksella tekstiilit tuovat yrityksesi logon esille laadukkaalla ja huomiota herättävällä tavalla. Brodeeraus sopii monenlaisiin vaatteisiin, joissa painatus ei tikkauksen takia ole järkevää.

Painatusohjeet ja hinnasto

Mainostekstiilit sopivat henkilöstölle – Katso vaihtoehdot

Mainostekstiilit kattaa erilaiset yrityksen tyypilliset työvaatteet sekä vapaa-ajan vaatteet ja liikelahjoiksi soveltuvat vaatteet kaikki tietysti omalla painatuksella. Tuotevalikoimassamme on esimerkiksi:

 • T-paita omalla logolla: perinteinen ja monikäyttöinen työvaate, jota tarvitaan lähes jokaisella työpaikalla. T-paitoja on kymmeniä eri malleja ja värejä, joihin saa yrityksen mukaisen painatuksen.
 • Huppari omalla logolla: Lämpimät ja mukavat, modernit työvaatteet voidaan brodeerata tai painattaa yrityksen väreihin sopivaksi.
 • Fleece omalla logolla: Ylellisen pehmeät ja lämpimät fleecetakit. Fleeceä ei voi järkevästi painattaa, mutta brodeerauksella saat viestisi esille.
 • Kauluspaita omalla logolla: Toimistotyöntekijän ja myyjien suosikkivaate, jonka saa sekä painatuksella että brodeerattuna
 • Pikeepaita omalla logolla: Perinteinen lyhythihainen, kauluksellinen paita johon saa brodeerauksen tai painatuksen
 • Neule omalla logolla: Lämpimät ja pehmeät neuleet, jotka voidaan brodeerata
 • Takit painatukslla: Sekä ulkokäyttöön että sisälle soveltuvat vaatteet, jotka ovat suosittuja myös vapaa-ajan käytössä.
 • Lippalakit omalla logolla ja pipo omalla logolla: Lippis on suosittu vaate erityisesti nuoremmilla työntekijöillä. Lippiksen painatus tekee perinteisestä lippalakista modernin työvaatteen.
 • Liivit omalla painatuksella
 • Housut: Myös erilaiset housut ovat osa modernia työvaatetusta. Valikoimassamme on esimerkiksi painatuksella varustettuja collegehousuja, joilla saat tuotua brändiäsi esille myös vapaa-aikana.
 • Huomioväri vaatteet
 • Työvaatteet painatuksella
 • Ekologiset mainostekstiilit

Mainostekstiilit tuovat näkyvyyttä brändillesi

Mainostekstiilit ja mainosvaatteet ovat yleisiä termejä, joita käytetään vaatteista ja asusteista joihin on yleensä laitettu jokin painatus kuten yrityksen logo. Suosituimpia mainosvaatteita on ehdottomasti t-paidat ja hupparit yrityksen logo painatuksella. Mainostekstiilejä käytetään mm. yritysten, yhdistysten, bändien tai urheiluseurojen yhtenäisen ilmeen luomiseen.

Ekologiset mainostekstiilit

Ekologiset mainostekstiilit kuten vaatteet ovat pääosin valmistettu tavanomaisesta puuvillasta. Ekologisesti valmistetuille tekstiileille on myönnetty siitä kertova sertifikaatti. Valitsemalla ympäristöystävällisen mainostekstiilin mainostuotteeksi teet aina ekoteon joka antaa positiivisen viestin yrityksestä.

Olemme laatineet painatuksesta erillisen hinnaston, jonka voit lukea täältä.

Lähes kaikki mainostekstiilit saa painatuksella. Poikkeuksen tästä tekee esimerkiksi tikatut liivit ja takit, joissa tikkaus heikentää painatuksen laatua ja erottuvuutta. Vastaavasti fleece ja muut pörröiset materiaalit eivät toimi painatettuna, joten ne on järkevämpää brodeerata.