Golf-tuotteet painatuksella

Säväytä seuraavassa asiakastapaamisessa tai ilahduta tiimiäsi kesälomalle sopivalla yrityslahjalla. Marlealta tilaat kätevästi hauskat golfpallot painatuksella ja muut golf-tuotteet omalla logolla, yrityksen nimellä tai muulla brändillesi sopivalla kuvioinnilla. Golfpallot omalla logolla ovat kekseliäs ja mieleenpainuva liikelahja, muisto työntekijöille sekä hauska tapa yleisesti tehostaa yrityksen brändiä. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman golf-logotuotteita, jotka voidaan kaikki painattaa millä tahansa yrityksesi viestillä. Näin saat helposti todella laajaa näkyvyyttä unohtamattomalla tavalla.

Kaikkien golftuotteiden hinnat (pl. Muumi-tuotteet) sisältävät oman logon painatuksen! Katso tarkemmin tuotekorteilta

Tutustu golf-logotuotteiden valikoimaan ja tilaa golf pallot omalla logolla

Näytetään tulokset 1–16 / 32

Golfpallot omalla logolla

Golfpallot omalla painatuksella on hauska idea liike- tai mainoslahjaksi. Kaikki Marlean myymät golfpallot sisältävät aina yrityksen oman logon tai muun halutun painatuksen! Minimitilausmäärä golfpalloissa on tyypillisesti vain 10 laatikkoa (yhteensä 120 logolla varustettua golfpalloa), ja kaikkiin hintoihin kuuluu laadukas ja kestävä logon neliväripainatus.

Golf-lahjapakkaus on hyvä liikelahja

Tilaamalla Marlealta tietysti golf-logopallot sekä golf-tiit painatuksella, ja tilaamalla laadukkaat lahjapakkaukset, saat tyylikkäät liikelahjat valmiissa yrityksesi logolla varustetussa paketissa. Meiltä saat myös muita golftuotteita, kuten greenihaarukoita ja pallomerkkareita, joten muistathan kurkata samalla koko valikoiman! Meiltä löydät myös tiimillesi sopivat golfvaatteet painatuksella ja muut vapaa-ajan vaatteet. Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit lisäksi aina räätälöidä valmiita kokonaisuuksia juuri yrityksellesi sopivaan muotoon.

BioGolf-pallot ovat yhtä hyviä ja kestäviä palloja kuin tavanomaisetkin pallot, vaikka ne ovatkin 100% kierrätysmateriaalista valmistettuja. Pallot ovat laadukkaita ja hyviä pelivälineitä – joskin painatukseltaan niin hienoja että ne saattavat päätyä yrityksesi logon kanssa vitriiniin. Katso muut ekologiset liikelahjat täältä.


Golfpallot ja muut golftuotteet painatuksella - näin tilaat!

Marlean verkkokaupasta on helppo tilata golftuotteet, griinihaarukat ja pallot yritykselle, joihin painetaan yrityksen, kerhon tai urheiluseuran logo. Näyttävät lahjapakkaukset ja laadukkaat tuotteet on helppo tilata – lue alta vinkit!

Hinta: Alkaen 1,58 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: