Lompakot painatuksella

Korttikotelo tai rahapussi omalla logolla on tyylikäs lahja, ja saat kaikki Marlean liikelahjatuotteet merkattuna. Saat korttikoteloihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Lompakko tai rahapussi omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas korttikotelo yrityslahjana tuo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Rahapussit ja luottokorttikotelot painatuksella

Löydät Marleasta laajan valikoiman korkealaatuisia ja tyylikkäitä lompakoita sekä luottokorttikoteloita, joihin voit lisätä oman painatuksen. Tarjoamme sekä yksilöllisiä että yrityksille suunnattuja ratkaisuja, joten valikoimastamme löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiselle.

Valikoimamme koostuu eri materiaaleista ja väreistä valmistetuista tuotteista, kuten:

  1. Nahkalompakot: Laadukkaat nahkalompakot ovat ajaton valinta ja sopivat erinomaisesti niin itselle kuin lahjaksi. Valitse haluamasi väri ja lisää painatus omalla logolla, nimellä tai muulla henkilökohtaisella viestillä.
  2. Kestävästä kankaasta valmistetut lompakot: Kestävät ja kevyet kangaslompakot sopivat erinomaisesti arkipäivän käyttöön. Valitse mieluisa kuosi ja lisää haluamasi painatus.
  3. Luottokorttikotelot: Tarjoamme monipuolisen valikoiman luottokorttikoteloita, jotka on suunniteltu suojaamaan korttejasi ja pitämään ne järjestyksessä. Valitse metallinen, nahkainen tai kankainen kotelo ja lisää oma painatuksesi.
  4. Matkustuslompakot ja passikotelot: Matkusta tyylillä näiden tyylikkäiden matkustuslompakoiden ja passikoteloiden avulla. Lisää oma painatuksesi ja pidä matkustusasiakirjasi järjestyksessä ja helposti saatavilla.
  5. Yrityslahjat: Etsitkö yrityksellesi sopivaa lahjaa työntekijöille tai asiakkaille? Tutustu yrityksille suunnattuun valikoimaamme, johon kuuluu lompakoita ja luottokorttikoteloita eri materiaaleista, väreistä ja hinnoista.

Tilaa lompakot ja luottokorttikotelot painatuksella helposti ja vaivattomasti. Valitse haluamasi tuote, määrä ja painatus, niin toimitamme ne suoraan ovelle. Tarjoamme nopeat toimitusajat ja kilpailukykyiset hinnat. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua tilauksen tekemisessä.