Leatherman

Leatherman on erittäin tunnettu ja arvostettu monitoimityökalumerkki, joka kilpailee suosiollaan ja laatutasollaan lähinnä sveitsiläisen Victorinoxin ja myöskin Oregonissa majaansa pitävän Gerberin kanssa. Edullisemmista monitoimityökaluista (esim. Kiinassa valmistetut Bahco ja Stanley), Leathermanin erottaa äärimmäisen korkea laatu ja huippuunsa hiottu käytettävyys. Leatherman-monitoimityökalu onkin erittäin arvostettu liikelahja, ja suosittu työntekijöiden merkkipäivänä annettava lahja.

Alkuperäinen Leatherman SuperTool

Suorastaan legendaarinen Leathermanin SuperTool on alkuperäinen monitoimityökalu, joka taittuu pieneen tilaan. SuperToolin tärkein esille taittuva työkalu on jämäkät pihdit, joiden ansiosta se poikkeaa selvästi esimerkiksi klassisesta Victorinoxin linkkarista. Alunperin armeijakäyttöön suunniteltu SuperTool on pihtien ja muiden työkalujen ansiosta saavuttanut järkkymättömän suosion monessa eri käytössä ja ammatissa.

Leatherman on roudareiden suosikki

Roudarit on selkeä Leatherman-työkalujen kohderyhmä – sellainen löytyy jokaiselta roudarilta vyökotelosta tai työhaalareiden taskusta. Aluperäisen Supertoolin lisäksi esimerkiksi Leatherman Wave ja Rebar ovat muodostuneet synonyymeiksi laadukkaille ja kestäville monitoimityökaluille.

Näytä lisää

Leatherman-monitoimityökalut

Näytetään tulokset 1–16 / 69

Leathermanin historia

Leatherman on perustettu vuonna 1983, omistajansa Tim Leathermanin toimesta. Aiemmin monitoimityökalut olivat veitsen ympärille rakennettuja linkkuveitsiä, mutta Tim Leatherman oli huomannut taittopihtien tarpeellisuuden jo aiemmin, sekä todennut että sellaisia ei ole markkinoilla.

Leatherman PST (1983) – ensimmäinen Leatherman

Ensimmäinen, alkuperäinen Leatherman PST (Pocket Survival Tool) julkaistiin samana vuonna, joskin Tim Leatherman oli kehittänyt jo useita vuosia pihtien ympärille rakennettua monitoimityökalua vuonna 1975 saamansa idean perusteella.

Alkuperäinen Leatherman PST oli suuri menestys, ja sen tuotanto lopetettiin vasta vuonna 2004.

PST:n jälkeen Leatheman kehitti pienemmän, taskukokoisen MiniToolin, jonka tuotanto lopetettiin myös vuonna 2004.

Leatherman SuperTool (1994)

Legendaarinen SuperTool esiteltiin vuonna 1994 entistä järeämpänä versiona alkuperäisestä PST:stä, ja sitä pidetäänkin yleisesti alkuperäisenä versiona nykyaikaisesta Leatherman-monitoimityökalusta. Supertool on saavuttanut klassikon aseman, ja alkuperäistä mallia on valmistettu miljoonia, joista epäilemättä suuri osa on edelleen käytössä.

SuperToolia seurasivat eri versiona edelleen valmistettavat Wave (1998) ja Crunch (1999).

Leathermanilla on nykyään tuotannossaan kymmeniä erittäin laadukkaita, ammatti- ja sotilaskäyttöön soveltuvia malleja, jotka ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen suosion. Leatherman on tunnettu ja arvostettu merkki, joka tekee Leatherman-monitoimityökalusta erittäin toimivan, huippuluokan liikelahjan jolle kaikilla on oikea käyttötarve.

Yksilöi leatherman painatuksella

Kun tarpeesi on leatherman logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat leatherman tuotteisiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Leatherman omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukkaat leatherman tuotteet logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Muut työkalut painatuksella

Marleasta saat laadukkaat työkalut omalla painatuksella mainoslahjaksi tai henkilöstölle yrityksen omaan käyttöön.

Leathermanin Signal -sarja on suunniteltu erityisesti retkeilijöiden tarpeita silmälläpitäen. Eräkäyttöä varten tavallisesta SuperToolista tai Wavesta poiketen, Signalin varusteista löytyy esimerkiksi:

  • Tuluspuikko
  • Vasara
  • Hätäpilli

Toki Signalissa on Leathermanille tyypilliset laadukkaat kärkipihdit, veitset, sahat ja kaikkiaan pari kymmentä erilaista työkalua.

 

Käytännössä kaikki Leathermanin pihdilliset monitoimityökalut ovat lähes saman kokoisia. Rev on 9,7 cm pitkä, siinä missä esimerkiksi Wave tai Sidekick ovat 10 cm pitkiä.

Pihdittömissä Leathermaneissa on vuorostaan painotettu veitsen toimivuutta, joten niiden veitsi- ja kahvaosat ovat riittävän kookkaat monipuolista käyttöä ajatellen. Ne eivät ole kokoontaitettuna juurikaan monitoimityökaluja pienemiä.

Kyllä saa! Kaikkiin Marlean tuotteet saa merkkauksella. Joten voit tilata myös Leatherman tuotteet omalla painatuksella.


Miten tilaan Leathermanin yritykselle?

Leatherman-monitoimityökalujen tilaaminen Marlealta on tehty yritykselle mahdollisimman helpoksi. Voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme, joka auttaa sopivan mallin valinnassa sekä suosittelee monitoimityökalun merkkauksessa – Leathermaneissa se on yleensä kaiverrus tai lasermerkkaus. Lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: 52,34 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Vyökotelo
Työkalut: