Työvaatteet painatuksella edullisesti verkkokaupasta

Yrityksen vaatetus on tärkeä osa brändin esilletuomista – esimerkiksi yhtenäiset, yrityksen logopainatetut työvaatteet, työtakit, työpaidat ja muut yritysvaatteet. Saat kasvatettua yrityksesi näkyvyyttä ja erottuvuutta, kun työntekijöilläsi on yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut työvaatteet.

Tekstiilipainatuksen ohje – siirtokuvapainatus
Tekstiilipainatuksen hinnasto

Logopainatus työvaatteeseen

Yrityksen logon ja viestin voi painattaa lähes mihin tahansa työvaatteeseen – t-paidat, työpaidat, hupparit, lippalakit ja työhousut ovat tyypillisiä yrityksen työvaatteita, joihin brändin mukainen painatus soveltuu erinomaisesti.

Näytä lisää

Yrityksen työvaatteet logolla verkkokaupasta

Millaiset yritysvaatteet tarvitset?

Usein työpaikan markkinointiosastolla mietitään, millaiset yritysvaatteet sopivat henkilökunnalle tai mikä olisi yhdistävä työasuste työntekijöille. Onko paita omalla logolla hyvä työvaate vai olisiko lippis painatuksella parempi? Sinun ei tarvitse miettiä sillä Marlean asiakaspalvelu on apunasi. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun työvaatteiden logopainatukseen tai brodeeraukseen.

Työtakki painatuksella

Työtakit painatuksella tai yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä työpaikalla – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työvaatteet, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean verkkokaupan valikoimasta löytyy mm. softshell-työtakit painatuksella, untuvatakit painatuksella ja hybriditakit painatuksella – kaikki työtakit edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Työpaita painatuksella on aina tarpeellinen työvaate

T-paita painatuksella on etenkin kesäisin moderni työpaita, joka on samalla rento mutta sopivalla painatuksella tyylikäs työvaate. T-paidan päällä voi pitää kauluspaitaa, ja avonainen kauluspaita yhdistettynä yrityksen väreihin ja brändiin painettuun T-paitaan, on hyvin yleinen näky erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja toimistoissa. Katso työpaidat painatuksella täältä.

Yksilöi työvaatteet omalla painatuksella

Kun tarpeesi on työvaate omalla logolla, muista että saat kaikki Marlean työvaatteet merkattuna. Saat kaikkiin työvaatteisiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Työvaate omalla painatuksella on erinomainen markkinointikeino jolla yritys saa näkyvyyttä työmaalla. Samalla laadukkaat ja kestävät työvaatteet luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Katso myös muut vaatteet painatuksella täältä.

Logo painatuksen hintaan vaikuttaa värien määrä sekä logon koko. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Painatustekniikoita on useita kuten:

  • Brodeeraus
  • Siirtokuvapainatus
  • Kuumapainatus
  • Silkkipainatus
  • Kuumasiirtokalvo
  • Sublimaatiopainatus

Miten valitset työvaatteet yritykselle?

Työvaatteiden valinta yritykselle on hyvin toimialakohtaista – toimistotyöhön ei välttämättä sovellu rakennuspuolen raskaat vaatteet tai kirkkaat huomiovärit. Lue alta miten valitset ja tilaat työvaatteet logolla tai muulla painatuksella yrityksellesi!

Hinta: Alkaen 3,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus työvaatteeseen
Työkalut: