Työvaatteet painatuksella

Yrityksen vaatetus on tärkeä osa brändin esilletuomista – esimerkiksi yhtenäiset, yrityksen logolla painatetut työvaatteet, kuten paidat, takit ja lippikset antavat yrityksestä ammattimaisen kuvan. Yrityksesi näkyvyys kasvaa ja erottuu edukseen, kun työntekijöilläsi on yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut työvaatteet.

Yhtenäinen ilme työntekijöiden kesken lisää työntekijöiden yhdenvertaisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Brändätyt vaatteet auttavat myös asiakkaita tunnistamaan työntekijät ja luottamaan heidän asiantuntevuuteensa. Lisäksi ne auttavat painamaan yrityksesi ilmeen asiakkaiden mieleen.

Tekstiilipainatuksen ohje – siirtokuvapainatus
Tekstiilipainatuksen hinnasto

Logopainatus työvaatteeseen

Yrityksen logon ja viestin voi painattaa lähes mihin tahansa työvaatteeseen – t-paidat, työpaidat, hupparit, lippalakit ja työhousut ovat tyypillisiä yrityksen työvaatteita, joihin brändin mukainen painatus soveltuu erinomaisesti.

Näytä lisää

Yrityksen työvaatteet painatuksella

Mitä työvaatteita valitessa kannattaa ottaa huomioon

Yrityksen työvaatteet on hyvä valita huolella, sillä ne kertovat paljon yrityksestä. Oikeanlaiset painatetut työvaatteet voivat merkittävästi edistää yrityksen brändi-ilmettä ja työntekijöiden tyytyväisyyttä. Työvaatteiden vaatimuksen vaihtelevat luonnollisesti myös alasta riippuen, mutta yleisesti on hyvä ottaa huomioon seuraavat asiat:

 1. Laatu ja kestävyys: Varmista, että valitsemasi vaatteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Työvaatteet altistuvat usein kovalle käytölle, joten niiden on kestettävä pesua ja jokapäiväistä käyttöä menettämättä muotoaan tai väriään.
 2. Materiaali: Valitse materiaali työn luonteen ja olosuhteiden mukaan. Esimerkiksi ulkotyössä kannattaa suosia hengittäviä ja säänkestäviä materiaaleja, kun taas sisätyössä voi painottaa mukavuutta ja joustavuutta.
 3. Brändin mukainen suunnittelu: Valitse värejä ja tyylejä, jotka sopivat yhteen yrityksesi brändi-ilmeen kanssa. Logon ja muiden graafisten elementtien on hyvä olla selkeitä ja helposti tunnistettavia.
 4. Painatusmenetelmä: Valitse painatusmenetelmä huolellisesti. Esimerkiksi silkkipainatus sopii suurille erille ja yksinkertaisille designeille, kun taas brodeeraus antaa ylellisen ja kestävän lopputuloksen pienemmille yksityiskohdille.
 5. Mukavuus ja istuvuus: Työvaatteiden on oltava mukavia ja hyvin istuvia, jotta ne eivät häiritse työskentelyä. Varmista, että vaatteet sopivat työntekijöiden erilaisille vartalotyypeille.
 6. Käyttötarkoitus ja toiminnallisuus: Huomioi vaatteiden käyttötarkoitus – esimerkiksi taskujen tarve, helppohoitoisuus ja liikkumisen vapaus ovat tärkeitä tekijöitä.
 7. Ympäristöystävällisyys ja eettisyys: Harkitse ekologisia ja eettisesti tuotettuja vaihtoehtoja. Tämä voi olla osa yrityksesi vastuullisuusstrategiaa ja parantaa brändikuvaa.
 8. Kustannustehokkuus: Vertaile hintoja ja mieti pitkän aikavälin kustannuksia. Edullinen alkuhinta ei välttämättä tarkoita säästöjä, jos vaatteet kuluvat nopeasti ja tarvitsevat jatkuvaa uusimista.
 9. Toimitusaika ja -ehtojen joustavuus: Parhaiten saat selville toimittajan ehdot ja muut tilaukseen liittyvät yksityiskohdat ottamalla yhteyttä toimittajaan. Näin saat usein myös parhaan tarjouksen juuri sinun yrityksesi tarvitsemista työvaatteista.

Marlealta saat tyylikkäät ja käytännölliset työvaatteet painatuksella kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Valikoimastamme löydät niin ekologiset kuin tekniset vaatteet sekä päällysvaatteet, lippikset ja pipot, joihin teemme haluamasi painatukset tai brodeerauksen.

Työvaatteiden painatuksen valinta

Erityisesti uusissa yrityksissä saatetaan pohtia, millaiset yritysvaatteet henkilökunnalle kannattaisi hankkia tai mikä olisi sopiva yhdistävä asuste työntekijöille. Onko paita omalla logolla hyvä työvaate vai olisiko lippis painatuksella parempi? Vaihtoehtoja on usein paljon.

Marlean asiakaspalvelu auttaa valitsemaan oikeat työvaatteet ja painatuksen. Yhdessä voimme kartoittaa tarpeesi ja tehdä valinnat niin brändisi värimaailman kuin logosi tyylin ja alasi perusteella. Marlea toimittaa työvaatteet sinulle mihin tahansa Suomessa edullisesti ja nopeasti. Kysy tarjous!

Suosituimmat painatustekniikat työvaatteisiin

 • Siirtokuvapainatus: Tämä menetelmä käyttää erityisiä siirtokuvia, jotka voidaan kiinnittää vaatteisiin lämpöprässin avulla. Siirtokuvapainatus soveltuu erinomaisesti pienille, tarkoille yksityiskohdille ja on helppo toteuttaa pienissä erissä.
 • Doming: Doming-tekniikassa käytetään kirkasta hartsia, joka levitetään painetun kuvan päälle luoden 3D-efektin. Doming tarjoaa syvyyden ja kiillon, joka tekee painatuksista näyttäviä.
 • Silkkipainatus: Silkkipainatuksessa käytetään erityistä verkkoa, joka toimii mallina musteen siirtämiseksi kankaalle, ja soveltuu erityisen hyvin suurille painoserille ja tarjoaa kestävän ja laadukkaan tuloksen.
 • Sublimaatiopainatus: Sublimaatiopainatuksessa muste siirretään paperilta kankaalle lämpöprässin avulla. Tekniikka sopii parhaiten synteettisille kankaille, kuten polyesterille, ja mahdollistaa elävät, yksityiskohtaiset kuvat.
 • Tampopainatus: Tampopainatuksessa käytetään pehmeää silikonityynyä siirtämään muste esineen pinnalle. Tämä menetelmä on erityisen hyvä epätasaisille tai kaareville pinnoille. 
 • Brodeeraus: Brodeeraus on korkealaatuinen vaihtoehto, jossa kuva tai teksti ommellaan suoraan kankaalle. Brodeeraus sopii erinomaisesti yrityslogojen ja monimutkaisten kuvien lisäämiseen vaatteisiin, tuoden niihin tekstuuria ja syvyyttä.

Näin suunnittelet painatukset työvaatteisiin

Työvaatteiden painatuksella voidaan lisätä yrityksen brändiä ja ammattimaisuutta, mutta samalla on tärkeää huomioida, että painatukset kestävät pitkään ja pysyvät hyvinä myös useiden pesukertojen jälkeen. Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa huomioida työvaatteiden painatuksessa:

 1. Valitse sopiva painatusmenetelmä: Työvaatteisiin voidaan tehdä painatuksia monella eri menetelmällä, kuten silkkipainatus, siirtopainatus ja brodeeraus. Valitse menetelmä, joka sopii parhaiten vaatteen materiaaliin ja tyyliin.
 2. Valitse sopiva vaatteen materiaali: Valitse vaatteen materiaali huolella, jotta se kestää käyttöä ja useita pesukertoja. Työvaatteisiin käytetään yleensä kestäviä materiaaleja, kuten polyesteriä tai puuvillaa.
 3. Suunnittele selkeä ja yksinkertainen painatus: Työvaatteisiin sopivat yksinkertaiset ja selkeät painatukset, jotka ovat helposti luettavissa ja erottuvat vaatteen materiaalista.
 4. Painatuksen sijoitus: Mieti tarkkaan, mihin kohtaan vaatetta painatus sijoitetaan. Yleisesti ottaen logot ja bränditiedot sijoitetaan usein selkään tai rintaan.
  Kestävyys: Työvaatteiden painatusten tulee kestää pitkään ja pysyä hyvinä useiden pesukertojen jälkeen. Varmista, että valitset kestävät ja laadukkaat painatusmateriaalit.
 5. Pesuohjeet: Muista tarkistaa pesuohjeet ennen painatusta, jotta voit valita sopivat painatusmateriaalit. Työvaatteet pestään yleensä usein, joten varmista, että painatus kestää useita pesukertoja.

Nämä asiat huomioiden voit luoda laadukkaita ja ammattimaisia painatuksia työvaatteisiin. On myös tärkeää muistaa, että työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen imagoa, joten niiden tulee olla mukavat ja käytännölliset käyttää työtehtävissä. Voit myös kysyä apua Marlean asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa.

Tilaa työvaatteet joista voit olla ylpeä

Anna yrityksellesi kilpailuetu, jota se tarvitsee menestyäkseen painettujen työvaatteiden avulla. Hoitoalan henkilökunnasta, toimistotyöntekijöistä ja rakennushenkilökunnasta metsäalan ammattilaisiin – näytä yrityksesi logo!

Laadukas työvaate painatuksella takaa ammattimaisen ulkoasun ja antaa asiakkaille lisää luottamusta, kun he eivät vain näe vaan myös tuntevat brändisi uskottavuuden. Anna tiimillesi yhtenäiset kasvot jo tänään ja varmista, että jokainen erottuu vertaisistaan millä tahansa työmaalla tai tapahtumassa.

Työpaita logolla ja takki painatuksella

T-paita painatuksella on etenkin kesäisin moderni työpaita, joka on samalla rento mutta sopivalla painatuksella tyylikäs työvaate. T-paita on helppo yhdistää muihin vaatekappaleisiin, mikä tekee siitä monipuolisen vaihtoehdon erilaisiin työtilanteisiin.

T-paidan päällä voi pitää kauluspaitaa, ja avonainen kauluspaita yhdistettynä yrityksen väreihin ja brändiin painettuun T-paitaan, on hyvin yleinen näky erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja toimistoissa. Kauluspaidat tarjoavat siistin ja ammattimaisen ilmeen, minkä lisäksi ne ovat monikäyttöisiä. Katso työpaidat painatuksella täältä.

Työtakit painatuksella tai yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä työpaikalla ja sen ulkopuolelka – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työvaatteet, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean valikoimasta löytyy mm. softshell-työtakit painatuksella, untuvatakit painatuksella ja hybriditakit painatuksella – kaikkiin Suomen sääolosuhteisiin.

Yksilöi työvaatteet omalla painatuksella

Kun hankinnassa on työvaate omalla logolla, muista että saat kaikki Marlean työvaatteet merkattuna. Kaikkiin työvaatteisiin voi lisätä yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Työvaate omalla painatuksella on erinomainen markkinointikeino jolla yritys saa näkyvyyttä työmaalla. Samalla laadukkaat ja kestävät työvaatteet luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Katso myös muut vaatteet painatuksella täältä.

Logo painatuksen hintaan vaikuttaa värien määrä sekä logon koko. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Painatustekniikoita on useita kuten:

 • Brodeeraus
 • Siirtokuvapainatus
 • Kuumapainatus
 • Silkkipainatus
 • Kuumasiirtokalvo
 • Sublimaatiopainatus

Marlea tarjoaa nopean toimituksen painetuille työvaatteille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.


Miten valitset työvaatteet yritykselle?

Työvaatteiden valinta yritykselle on hyvin toimialakohtaista – toimistotyöhön ei välttämättä sovellu rakennuspuolen raskaat vaatteet tai kirkkaat huomiovärit. Lue alta miten valitset ja tilaat työvaatteet logolla tai muulla painatuksella yrityksellesi!

Hinta: Alkaen 3,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus työvaatteeseen
Työkalut: