Työvaatteet painatuksella edullisesti verkkokaupasta

Yrityksen vaatetus on tärkeä osa brändin esilletuomista – esimerkiksi yhtenäiset, yrityksen logopainatetut työvaatteet, työtakit, työpaidat ja muut yritysvaatteet. Saat kasvatettua yrityksesi näkyvyyttä ja erottuvuutta, kun työntekijöilläsi on yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut työvaatteet.

Tekstiilipainatuksen ohje – siirtokuvapainatus
Tekstiilipainatuksen hinnasto

Logopainatus työvaatteeseen

Yrityksen logon ja viestin voi painattaa lähes mihin tahansa työvaatteeseen – t-paidat, työpaidat, hupparit, lippalakit ja työhousut ovat tyypillisiä yrityksen työvaatteita, joihin brändin mukainen painatus soveltuu erinomaisesti.

Näytä lisää

Yrityksen työvaatteet logolla verkkokaupasta

Millaiset painatukset haluat työvaatteisiin?

Usein työpaikan markkinointiosastolla mietitään, millaiset yritysvaatteet sopivat henkilökunnalle tai mikä olisi yhdistävä työasuste työntekijöille. Onko paita omalla logolla hyvä työvaate vai olisiko lippis painatuksella parempi? Sinun ei tarvitse miettiä sillä Marlean asiakaspalvelu on apunasi. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun työvaatteiden logopainatukseen tai brodeeraukseen. Marlea toimittaa työvaatteet sinulle mihin tahansa suomessa edullisesti ja nopeasti. Kysy tarjous!

Suosituimmat painatustekniikat työvaatteisiin:

Työvaatteet painatuksella – mitä huomioida?

Työvaatteiden painatuksella voidaan lisätä yrityksen brändiä ja ammattimaisuutta, mutta samalla on tärkeää huomioida, että painatukset kestävät pitkään ja pysyvät hyvinä myös useiden pesukertojen jälkeen. Tässä muutamia asioita, jotka kannattaa huomioida työvaatteiden painatuksessa:

 1. Valitse sopiva painatusmenetelmä: Työvaatteisiin voidaan tehdä painatuksia monella eri menetelmällä, kuten silkkipainatus, siirtopainatus ja brodeeraus. Valitse menetelmä, joka sopii parhaiten vaatteen materiaaliin ja tyyliin.
 2. Valitse sopiva vaatteen materiaali: Valitse vaatteen materiaali huolella, jotta se kestää käyttöä ja useita pesukertoja. Työvaatteisiin käytetään yleensä kestäviä materiaaleja, kuten polyesteriä tai puuvillaa.
 3. Suunnittele selkeä ja yksinkertainen painatus: Työvaatteisiin sopivat yksinkertaiset ja selkeät painatukset, jotka ovat helposti luettavissa ja erottuvat vaatteen materiaalista.
 4. Painatuksen sijoitus: Mieti tarkkaan, mihin kohtaan vaatetta painatus sijoitetaan. Yleisesti ottaen logot ja bränditiedot sijoitetaan usein selkään tai rintaan.
  Kestävyys: Työvaatteiden painatusten tulee kestää pitkään ja pysyä hyvinä useiden pesukertojen jälkeen. Varmista, että valitset kestävät ja laadukkaat painatusmateriaalit.
 5. Pesuohjeet: Muista tarkistaa pesuohjeet ennen painatusta, jotta voit valita sopivat painatusmateriaalit. Työvaatteet pestään yleensä usein, joten varmista, että painatus kestää useita pesukertoja.

Nämä asiat huomioiden voit luoda laadukkaita ja ammattimaisia painatuksia työvaatteisiin. On myös tärkeää muistaa, että työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen imagoa, joten niiden tulee olla mukavat ja käytännölliset käyttää työtehtävissä. Voit myös kysyä apua Marlean asiakaspalvelusta!

Laadukkaat työvaatteet omalla painatuksella huokuvat ammattimaisuutta

Anna yrityksellesi kilpailuetu, jota se tarvitsee menestyäkseen painettujen työvaatteiden avulla. Hoitoalan henkilökunnasta, toimistotyöntekijöistä ja rakennushenkilökunnasta metsäalan ammattilaisiin – näytä yrityksesi logo! Laadukas työvaate painatuksella takaa ammattimaisen ulkoasun ja antaa asiakkaille lisää luottamusta, kun he eivät vain näe vaan myös tuntevat brändisi uskottavuuden. Anna tiimillesi yhtenäiset kasvot jo tänään ja varmista, että jokainen erottuu vertaisistaan millä tahansa työmaalla tai tapahtumassa.

Työtakki painatuksella

Työtakit painatuksella tai yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä työpaikalla – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työvaatteet, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean verkkokaupan valikoimasta löytyy mm. softshell-työtakit painatuksella, untuvatakit painatuksella ja hybriditakit painatuksella – kaikki työtakit edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Työpaita painatuksella on aina tarpeellinen työvaate

T-paita painatuksella on etenkin kesäisin moderni työpaita, joka on samalla rento mutta sopivalla painatuksella tyylikäs työvaate. T-paidan päällä voi pitää kauluspaitaa, ja avonainen kauluspaita yhdistettynä yrityksen väreihin ja brändiin painettuun T-paitaan, on hyvin yleinen näky erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja toimistoissa. Katso työpaidat painatuksella täältä.

Yksilöi työvaatteet omalla painatuksella

Kun tarpeesi on työvaate omalla logolla, muista että saat kaikki Marlean työvaatteet merkattuna. Saat kaikkiin työvaatteisiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Työvaate omalla painatuksella on erinomainen markkinointikeino jolla yritys saa näkyvyyttä työmaalla. Samalla laadukkaat ja kestävät työvaatteet luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Katso myös muut vaatteet painatuksella täältä.

Logo painatuksen hintaan vaikuttaa värien määrä sekä logon koko. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Painatustekniikoita on useita kuten:

 • Brodeeraus
 • Siirtokuvapainatus
 • Kuumapainatus
 • Silkkipainatus
 • Kuumasiirtokalvo
 • Sublimaatiopainatus

Marlea tarjoaa nopean toimituksen painetuille työvaatteille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.


Miten valitset työvaatteet yritykselle?

Työvaatteiden valinta yritykselle on hyvin toimialakohtaista – toimistotyöhön ei välttämättä sovellu rakennuspuolen raskaat vaatteet tai kirkkaat huomiovärit. Lue alta miten valitset ja tilaat työvaatteet logolla tai muulla painatuksella yrityksellesi!

Hinta: Alkaen 3,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus työvaatteeseen
Työkalut: