Kylmälaukut

Näppärät ja monikäyttöiset kylmälaukut kulkevat helposti mukana arjessa, harrastuksissa, retkillä ja piknikeillä. Kylmälaukussa eväät on helppo kuljettaa kylminä perille työpaikalle, treeneihin ja vaikkapa kisamatkoille. Myös pakasteet säilyvät kaupasta kotiin paremmin, kun ne pakkaa kylmälaukkuun. Yrityksesi logolla tai painatuksella varusteltu kylmälaukku kulkee siis kätevästi mukana niin työpaikalle kuin vapaa-ajan rientoihin.

Kankainen kylmälaukku painatuksella sopii retkella

Kankaiset kylmälaukut pehmeästä materiaalista löydät laajasta valikoimastamme useissa eri väreissä ja malleissa. Yhdelle pullolle suunnitellut, pieneen tilaan taittuvat pussit sekä reppumalliset kylmälaukut ovat käteviä arjessa, kun taas perinteiset laatikkomaiset kylmälaukut sopivat suuren tilansa ansiosta hetkiin, joissa pakattavaa on hieman enemmän. Tällaiset piknikeille ja retkille sopivat kylmälaukut sopivat ihaniksi liikelahjoiksi tärkeimmille asiakkaille tai yhteistyökumppaneille, kun taas arkisemmat kylmälaukut voivat ilahduttaa työntekijöiden kiireistä arkea.

Näytä lisää

Näytetään tulokset 1–16 / 38

Kylmälaukku logolla – käyttöesimerkkejä

Kylmälaukku logo painatuksella on käytännöllinen ja tehokas tapa markkinoida yritystäsi. Tässä muutamia ideoita, joilla voit hyödyntää kylmälaukkua markkinointitarkoituksessa:

  • Kilpailut ja lahjoitukset: Voit järjestää kilpailuja, joissa voittajat saavat yrityksen logolla varustetun kylmälaukun palkinnoksi. Voit myös lahjoittaa kylmälaukkuja asiakkaille tai yhteistyökumppaneille kiitokseksi yhteistyöstä.
  • Tapahtumat ja festivaalit: Jos yrityksesi osallistuu tapahtumiin tai festivaaleille, voit käyttää kylmälaukkuja juomien ja välipalojen säilyttämiseen. Tällöin yrityksesi logo ja nimi näkyvät kylmälaukussa tapahtuman aikana.
  • Työntekijöiden lahjat: Voit antaa yrityksen logoa kantavan kylmälaukun lahjaksi työntekijöille esimerkiksi kesän alkamisen tai lomien alkaessa.
  • Mainostuotteena: Voit myös myydä kylmälaukkuja yrityksen logoa kantavilla mainoksilla. Tämä on erinomainen tapa saada lisätuloja ja markkinoida yritystäsi samalla.
  • Asiakaspalvelu: Jos yrityksesi tarjoaa asiakaspalvelua ulkona tai asiakkaiden kotona, kylmälaukku on kätevä tapa säilyttää juomia ja välipaloja. Kylmälaukkuun lisättävä logo ja nimi tekee sen helpommin tunnistettavaksi yrityksesi omaksi.

Kylmälaukut ovat käytännöllisiä ja suosittuja tuotteita, joita useat yritykset käyttävät markkinointivälineinä. Yrityksen logolla ja nimellä varustettu kylmälaukku on erinomainen tapa markkinoida yritystäsi ja samalla tarjota asiakkaille kätevä ja hyödyllinen tuote.

Logolla varustettu kylmälaukku

Kylmälaukku omalla logolla on käytännöllinen lahja niin työntekijöille, asiakkaille kuin muille sidosryhmille. Näin brändisi saa hieman ylimääräistä näkyvyyttä tyylikkäällä ja monikäyttöisellä tavalla. Tutustu koko valikoimaamme ja katso kaikki upeat kylmälaukkumallit!

Yksilöi kylmälaukku painatuksella

Kun tarpeesi on kylmälaukku logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kylmälaukkuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kylmälaukku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas kylmälaukku logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Piknik-käyttöön, retkelle tai matkalle tarkoitetut kevyet kankaiset kylmälaukut ovat varsin hyviä pitämään ruuat ja juomat kylminä. Ne eivät kuitenkaan vedä vertoja esimerkiksi styroksista tai polyuretaanista valmistetuille kylmälaukuille. Parhaimmillaan kankaiset kylmälaukut ovat silloin, kun valmiiksi kylmät juomat nautitaan parin tunnin sisällä.


Näin ostat kylmälaukun painatuksella yritykselle

Kylmälaukun voi merkkauttaa monella eri tapaa, laukkumallista riippuen. Yleisimmät tavat ovat joko suora painatus kylmälaukussa olevaan painatuskohtaan, tai kangas- nahka- tai kumimerkit liimattuna ja ommeltuna kylmälaukkuun. Katso alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alkaen 1,70 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kangasmerkki, nahkamerkki
Työkalut: