Näytetään kaikki 11 tulosta

Ilmatäytteiset maalikaaret ja tuuliukot

Ilmatäytteiset kaaret ja teltat sekä näyttävät tuuliukot ovat moderneja ja funktionaalisia huomion kerääjiä, jotka soveltuvat erinomaisesti yrityksesi brändin esiintuomiseen. Ilmatäytteiset kaaret, seinät ja teltat ovat kevyitä ja kestäviä, ja niihin voidaan painattaa yrityksesi logo, brändi tai viesti. Tuuliukot erottuvat kauas, ja herättävät heti potentiaalisen asiakkaan huomion.

Tuuliukot eli skydancerit

Kookkaat ja korkeat tuuliukot erottuvat jo kaukaa, ja suurempienkin väkijoukkojen yli. Ne herättävät liikkeellä ja korkeudellaan heti huomion ja mielenkiinnon – ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin ulkotapahtumiin, niin liikeiden eteen kuin rannalle ja yleisötilaisuuksiin.

Ilmatäytteiset kaaret ja maalit

Ilmatäytteiset kaaret ja pylväät toimivat erinomaisina maaleina esimerkiksi urheilukisoissa tai kilpailuissa. Ne ovat kokoisekseen kevyitä siirrellä, ja ne kasaantuvat kuin itsekseen – kytket vaan puhaltimen johdon verkkovirtaan niin kaaret ja tolpat täyttyvät. Koska ilmatäytteiset kaaret ja seinät ovat kookkaita, ne tulee kiinnittää alustaan tukevasti. Maalikaariin saa lisävarusteina myös erilaisia jalustoja.

Näytä lisää

Ilmatäytteiset maalikaaret ja skydancerit verkkokaupasta

Ilmatäytteiset teltat, kaaret, tuuliukot ja seinät ovat erittäin suosittuja mainostusvälineitä suurissa tapahtumissa, festareilla, yleisötilauksissa ja urheilukisoissa: niillä on helppo kiinnittää yleisön huomio niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Ilmatäytteisistä kaarista, palloista ja seinistä on helppo muodostaa näyttäviä portteja, seinämiä ja rivistöjä moneen käyttötarkoitukseen.

Ihmisjoukkojen yli nousevat pylväät ja suuret kaaret toimivat huomion herättäjinä, samoin kuin näyttävät ja eläväiset skydancerit. Ne eivät vie paljoa tilaa, ja ovat kokoonsa nähden kevyitä – pienempien täytettävien kaarien ja telttojen kuljetus ja pystytys onnistuu jopa yksin. Luo tunnelmaa ilmatäytteisillä elementeillä – oman yrityksesi väreissä ja painatuksilla!

Erilaiset ilmatäytteiset yritystuotteet

Verkkokauppamme valikoimassa on valittavissa useita eri tarkoituksiin soveltuvia ilmatäytteisiä tuotteita:

  • Tuuliukko eli skydancer on korkea ja elävästi heiluva huomion herättäjä, johon saa haluamasi painatuksen.
  • Maalikaari on moderni kaarielementti joka soveltuu sisäänkäynteihin, ulosmenoporteille sekä erilaisten kisojen maaleiksi. Niihin saa monipuolisesti eri värejä ja painatuksia.
  • Iglu on nimensä mukainen ilmatäytteinen teltta, jonka pystytys on erittäin helppoa. Se muodostaa tunnelmallisen ja näyttävän, sateelta ja auringolta suojaavan tilan. Iglu on myös talvella lämmin – ilmatäytteisenä se ei kuitenkaan kestä lumikuormaa.
  • Pallot ja pylväät ovat edullisia elementtejä, joilla tuot viestisi isojenkin ihmisjoukkojen keskelle huomiota herättävästi.

Miten ostat ilmatäytteisen kaaren, seinän tai pylvään?

Ilmatäytteisten tuotteiden ostaminen Marlean verkkokaupasta on helppoa – kun valitset haluamasi ilmatäytteisen tuotteen, voit valita samalla haluamasi koon, ja ladata suoraan tuotesivuilta painoaineiston suoraan tilaukseen. Suuremmat painoaineistot voi toimittaa esim. WeTransferilla.

Hinta: Alkaen 295 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Moottorit
Työkalut: