Ilmatäytteinen mainos

Ilmatäytteinen mainos

Ilmatäytteiset mainokset kuten kaaret ja teltat sekä näyttävät tuuliukot ovat moderneja ja funktionaalisia huomion kerääjiä, jotka soveltuvat erinomaisesti yrityksesi brändin esiintuomiseen. Ilmatäytteiset kaaret, seinät ja teltat ovat kevyitä ja kestäviä, ja niihin voidaan painattaa yrityksesi logo, brändi tai viesti. Tuuliukot erottuvat kauas, ja herättävät heti potentiaalisen asiakkaan huomion.

Tuuliukot eli skydancerit ovat suosituimpia ilman täytteisiä mainoksia

Kookkaat ja korkeat tuuliukot erottuvat jo kaukaa, ja suurempienkin väkijoukkojen yli. Ne herättävät liikkeellä ja korkeudellaan heti huomion ja mielenkiinnon – ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin ulkotapahtumiin, niin liikeiden eteen kuin rannalle ja yleisötilaisuuksiin.

IGLU-teltta

IGLU-teltat ovat nimensä mukaisesti iglumaisia, intiimejä ja tunnelmallisia telttoja. Ne ovat todella kevyitä eivätkä ne vie paljon tilaa, joten niitä on helppo kuljettaa omassa kuljetuslaukussaan tapahtumien välillä. Näyttävien telttojen pystytys onnistuu kätevästi yksinkin, sillä teltta täyttyy ilmalla vaivattomasti moottoroidun puhaltimen avulla. Yrityksesi logon tai muun painatuksen esille tuominen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Ilmatäytteiset kaaret ja maalit

Ilmatäytteiset kaaret ja pylväät toimivat erinomaisina maaleina esimerkiksi urheilukisoissa tai kilpailuissa. Ne ovat kokoisekseen kevyitä siirrellä, ja ne kasaantuvat kuin itsekseen – kytket vaan puhaltimen johdon verkkovirtaan niin kaaret ja tolpat täyttyvät. Koska ilmatäytteiset kaaret ja seinät ovat kookkaita, ne tulee kiinnittää alustaan tukevasti. Maalikaariin saa lisävarusteina myös erilaisia jalustoja.

Näytä lisää

Ilmatäytteiset mainokset verkkokaupasta

Näytetään kaikki 11 tulosta

Alk. noin 964,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 1200,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 997,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 564,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 531,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 564,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 831,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 1297,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 1584,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin 499,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa

Ilmatäytteiset mainokset kuten teltat, kaaret, tuuliukot ja seinät ovat erittäin suosittuja mainostusvälineitä suurissa tapahtumissa, festareilla, yleisötilauksissa ja urheilukisoissa: niillä on helppo kiinnittää yleisön huomio niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Ilmatäytteisistä kaarista, palloista ja seinistä on helppo muodostaa näyttäviä portteja, seinämiä ja rivistöjä moneen käyttötarkoitukseen.

Ihmisjoukkojen yli nousevat pylväät ja suuret kaaret toimivat huomion herättäjinä, samoin kuin näyttävät ja eläväiset skydancerit. Ne eivät vie paljoa tilaa, ja ovat kokoonsa nähden kevyitä – pienempien täytettävien kaarien ja telttojen kuljetus ja pystytys onnistuu jopa yksin. Luo tunnelmaa ilmatäytteisillä elementeillä – oman yrityksesi väreissä ja painatuksilla!

Erilaiset ilmatäytteiset mainostuotteet

Verkkokauppamme valikoimassa on valittavissa useita eri tarkoituksiin soveltuvia ilmatäytteisiä mainos tuotteita:

  • Tuuliukko on korkea ja elävästi heiluva huomion herättäjä, johon saa haluamasi painatuksen.
  • Wind dancer on myös elävästi heiluva huomion herättäjä, johon saa haluamasi painatuksen.
  • Ilmatäytteinen maalikaari on moderni kaarielementti joka soveltuu sisäänkäynteihin, ulosmenoporteille sekä erilaisten kisojen maaleiksi. Niihin saa monipuolisesti eri värejä ja painatuksia.
  • Iglu on nimensä mukainen ilmatäytteinen teltta, jonka pystytys on erittäin helppoa. Se muodostaa tunnelmallisen ja näyttävän, sateelta ja auringolta suojaavan tilan. Iglu on myös talvella lämmin – ilmatäytteisenä se ei kuitenkaan kestä lumikuormaa.
  • Pallot ja pylväät ovat edullisia elementtejä, joilla tuot viestisi isojenkin ihmisjoukkojen keskelle huomiota herättävästi.

Ilmatäytteiset mainokset kuten esimerkiksi teltat luovat suljetun tilan, joka suojaa ulkotiloissa auringolta, sateelta ja viimalta. Näin voit luoda kestävän ja monipuolisen kohtaamispaikan, jossa esitellä tuotteitasi ja viihdyttää asiakkaitasi. Kun tarvitaan teltta sisälle, sopivat ilmatäytteiset telttamme myös siihen tarkoitukseen – miten olisi vaikkapa ylellinen lounge-tila asiakkaillesi?

Verkkokaupastamme löydät erilaiset ilmatäytteiset mainokset useissa eri koko- ja värivaihtoehdoissa halutulla painatuksella. Voit myös itse päättää tarpeisiisi sopivan määrän irrotettavia seiniä haluamallasi painatuksella. Kaikkiin pintoihin voidaan painaa yrityksesi viesti, tai voit valita edullisen, yksivärisen kokonaisuuden. Koko teltta on siis täysin kustomoitavissa, jolloin voimme luoda varmasti halutun lopputuloksen. Katso verkkokauppamme valikoima ja tutustu näihin lyömättömiin katseenvangitsijoihin!

Iglu-teltta on tunnelmallinen ilmatäytteinen teltta, joka on helppo kuljettaa tapahtumasta toiseen kuljetuslaukun avulla. Iglun pystytys onnistuu nopeasti; teltta täyttyy moottoroidun puhaltimen tuottamalla ilmanpaineella. Igluun saa painettua yrityksen logon, tai tehtyä vaikka näyttävän täysin teltan ympäri printatun mainoksen.


Miten ostat ilmatäytteisen kaaren, seinän tai pylvään?

Ilmatäytteisten tuotteiden ostaminen Marlean verkkokaupasta on helppoa – kun valitset haluamasi ilmatäytteisen tuotteen, voit valita samalla haluamasi koon, ja ladata suoraan tuotesivuilta painoaineiston suoraan tilaukseen. Suuremmat painoaineistot voi toimittaa esim. WeTransferilla.

Hinta: Alkaen 295 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Moottorit
Työkalut: