Messuseinät

Messuseinä on suuri ja näyttävä, kevytrakenteinen elementti, joka soveltuu messuosaston lisäksi myös toimitiloihin, näyttelytilaan ja erilaisiksi tilanjakajiksi. Messuseinän avulla tuot oman brändisi esille huomiota herättävästi ja helposti – ne taittuvat hämmästyttävän pieneen tilaan ja esimerkiksi messupöydän sisään. Tutustu mainos- ja messuseinävalikoimaan ja pyydä tarjous!

Monipuoliset mainosseinät

Messuseiniä on nykyään todella monta eri muotoa ja kokoa, joita kaikkia yhdistää helppo pystytys ja purkaminen. Messuseinät ovat kevytrakenteisia, omilla jaloilla ja telineillä tukevasti seisovia elementtejä, joiden käyttötarkoitukset ovat lukuisat. Voit rakentaa mainosseinällä näyttävän aulatilan, messuosaston tai käyttää mainosseinää sisustuselementtinä tilanjakamiseen.

Mainosseinät myös akustoivat toimitiloja – erityisesti kaarevien mainosseinien kolmiulotteinen rakenne vähentää tehokkaasti tilan kaikuvuutta ja muuta meteliä.

Messuseinän lisäksi messuosaston peruskalustoon kuuluu yleensä mainoskyltit ja messupöydät. Katso myös ilmatäytteiset mainosseinät!

Marlea Wall Mix & Match -sarja on monipuolinen ja edullinen messuseinä

Mix & Match -sarjan messuseinät ovat kevyitä ja edullisia seinäkkeitä, jotka kytkeytyvät toisiinsa voimakkaiden magneettien avulla. Niistä on helppo rakentaa suuria ja näyttäviä kokonaisuuksia edullisesti, jotka on helppo kasata ja purkaa ilman työkaluja. Kevyen alumiinirungon ansiosta ne kulkevat helposti myös mukana.

Näytä lisää

Messuseinät edullisesti ja nopeasti

Näytetään tulokset 1–16 / 51

Messuosaston seinät – Tehokkaat seinäratkaisut ja niiden merkitys

Messuseinä on perinteinen messuosaston elementti, jolla saadaan helposti näyttävä, huomiota herättävä ja suuri elementti osastolle. Kulmittain asennetun messuseinän taakse voidaan piilottaa helposti kantolaukut ja tarvikkeet, sekä lähes poikkeuksetta erilaisten anto- ja jakelutuotteiden ja esitteiden pahvilaatikot.

LED-taustavalaistulla mainosseinällä voit rakentaa erittäin näyttävän messuosaston tai näyttelytilan – se sopii mainosti tilanjakajaksi, ja voit yhdistellä valolaatikoita myös todella suureksi kokonaisuudeksi yhtenäisellä, tasaisella valaistuksella ja kankaalla.

Messuosaston seinät ovat tärkeä osa osaston suunnittelua ja toteutusta. Ne toimivat paitsi tilanjakajina ja rakenteellisina elementteinä, myös tehokkaina viestinnän välineinä. Seinien avulla yritykset voivat esitellä tuotteitaan ja palveluitaan, luoda brändi-identiteettiä sekä houkutella kävijöitä osastolle.

Seinämateriaalit ja -ratkaisut

Erilaiset materiaalit ja seinäratkaisut mahdollistavat erilaisten tavoitteiden saavuttamisen. Yleisimpiä seinämateriaaleja ovat esimerkiksi kangas, pleksi, puu ja metalli. Modulaariset seinäratkaisut, kuten alumiiniprofiilit, ovat joustavia ja helposti muunneltavissa olevia vaihtoehtoja. Ne mahdollistavat erilaisten seinäelementtien yhdistämisen ja nopean asennuksen.

Graafiset elementit ja valaistus

Seinien graafiset elementit, kuten logot, kuvat ja teksti, ovat olennaisia osia messuosaston viestinnässä. Valaistuksen avulla voidaan korostaa tiettyjä osia seinistä ja luoda haluttu tunnelma. LED-valaistus on energiatehokas ja monipuolinen vaihtoehto, joka mahdollistaa erilaisten valotehosteiden luomisen.

Interaktiivisuus

Interaktiiviset seinät voivat lisätä messuosaston vetovoimaa ja tarjota kävijöille mieleenpainuvan kokemuksen. Esimerkiksi kosketusnäytöillä varustetut seinät mahdollistavat tuotteiden ja palveluiden esittelyn dynaamisesti ja osallistavasti.

Akustiikka ja yksityisyys

Messuosastolla akustiikka on tärkeä tekijä, sillä melu voi häiritä keskusteluja ja asiakaspalvelua. Akustisia seinäelementtejä, kuten äänenvaimennuslevyjä tai akustisia paneeleita, voidaan käyttää melun vähentämiseen. Myös yksityisemmät tilat voidaan luoda osastolle esimerkiksi sermeillä tai modulaarisilla seinäratkaisuilla.

Messuseinä ulkokäyttöön

Kaikki mainosseinät eivät sovellu ulkokäyttöön, koska sisätiloihin tarkoitetut messuseinät ovat kevyitä ja suuria samoin kuin vaikkapa perinteiset roll up -telineet – ne eivät kestä tuulta tai sadetta. Ulkokäyttöön soveltuvat mainosseinät ovatkin varsin harvinaisia ja erikseen tilattavia tuotteita. Tyypillisesti ulkokäytössä sovelletaan erilaisia kiinteästi asennettavia banderolleja, beach flageja tai mainostelineitä.

Messuseinien ominaisuuksia

Messuseinäsarja Rakenne Valaistus Jatkettavuus Paino Kuvakangas Paloluokitus Kaksipuolisuus
Marlea Wall Ulkoinen putkirakenne Ulkoinen Jatkettava, näkyvä rako Kevyt Kangas B1 Kaksipuolinen
Led Go Koteloitu alumiiniprofiili Sisäinen LED Erillinen Kohtuullinen Kangas B1 Kaksipuolinen
Marlea Mainosseinä Putkirunko Ulkoinen Erillinen Kevyt Stretch-kangas B1 Kaksipuolinen
Kaareva messuseinä Putkirunko Ulkoinen Erillinen Kohtuullinen Stretch-kangas B1 Kaksipuolinen
Mix & Match Putkirunko Ulkoinen Jatkettava, lähes saumaton Kohtuullinen Stretch-kangas B1 Kaksipuolinen
Messuseinä Stretch Putkirunko Ulkoinen Jatkettava Kevyt Stretch-kangas B1 Kaksipuolinen
Messuseinä Pop-up Kokoontaittuva putkirunko Ulkoinen Erillinen Kevyt Kyllä B1 Yksipuolinen
Valaistu messuseinä Koteloitu alumiiniprofiili Sisäinen LED Erillinen Kohtuullinen Stretch-kangas B1 Kaksipuolinen
Messuseinä PVC Kokoontaittuva putkirunko Ulkoinen Erillinen Kevyt PVC Ei Yksipuolinen

Toimiston sisustus ja tilanjako mainosseinällä

Marlea Wall Mix & Match -sarjan messuseinämodulit sopii erinomaisesti tilanjakoon, koska se on kevyt, helppo kasata ja kaikki seinäkkeet kiinnittyvät helposti toisiinsa voimakkailla magneeteilla. Sen kaksipuolinen tulostus mahdollistaa tilanjaon siten, että kummallakin puolella voi olla oma teemansa. Kaareva messuseinä sopii hyvin myös toimistojen kulmiin, jolloin niiden taakse voidaan piilottaa esimerkiksi tietoliikennetavaroita, johtoja tai vaikka kaiuttimia.

Kevyt seinäke sisätiloihin

Kevyt ja halpa messuseinä on hyvä tilanjakaja sisätiloihin, ja se kulkee tarvittaessa myös tapahtumiin ja messuille. Koottava messuseinä messuseinämoduli on käytännöllinen, tyypillisesti putkirunkoinen kevyt seinäke, jonka päälle laitetaan napakka stretch-kangas. Tilanjakaja stretch mainosseinä onkin nykyään suosituin messuseinä kangas, siinä missä aiemmin käytettiin runsaasti esimerkiksi magneettilistoilla kiinnittyviä PVC-kuvavuotia.

Mainosseinät eivät pääsääntöisesti sovellu ulkokäyttöön. Ulkokäyttöön parempia vaihtoehtoja ovat kiinteästi asennettavat banderollit, mainostelineet sekä modernit rantaliput / beach flagit.

Osa messuseinistä ovat modulaarisia eli ne kytkeytyy toisiinsa lähes saumattomasti, joten voit rakentaa messuseinistä todella suuria ja näyttäviä kokonaisuuksia. Voit myös tilata suoraan kokonaisia messuseinäsettejä asiakaspalvelumme kautta.

Kaikkiin messuseiniin voi tilata ja vaihtaa helposti uuden kankaan. Tällöin voit käyttää samaa messuseinän runkoa useaan eri käyttötarkoitukseen. Kankaan tilaus erikseen löytyy jokaisen tuotteen tiedoista selkeästi erottuvana linkkinä.

Jokaisen messuseinän tiedoista löydät linkin painoaineiston tuottamisen ohjeisiin. Mikäli aineiston latauslinkkiä ei heti näy, valitse haluamasi mainosseinän koko tai muoto, jolloin saat juuri oikean painoaineiston tuottamisen ohjeen.

Painoaineiston lähetys on tehty erittäin helpoksi – kun pyydät tuotteesta tarjouksen, voit samassa yhteydessä lisätä tuotekohtaisen painoaineiston. Painoaineiston maksimikoko on 128 megatavua. Esimerkiksi suurten mainosseinien aineisto voi olla tiedostokooltaan suurempaa, jolloin voit käyttää esimerkiksi WeTransferia aineiston lähettämiseksi.

Kyllä on! Messuseinämodulileista voit rakentaa haluamasi muotoisen rakenteen.


Kuinka tilaat mainosseinän?

Mainosseinän tilaaminen Marlean verkkokaupasta on erittäin helppoa ja vaivatonta. Painoaineiston tuotekohtaiset ohjeet sekä painoaineiston toimitus on tehty verkkokaupassamme todella näppäräksi. Maksaminen laskulla ja tilauksen porrastetut tuoteryhmäkohtaisest toimituskustannukset helpottavat rahaliikennettä ja yrityksesi kirjanpitoa. Lue alta ohjeet mainosseinän tilaamiseksi!

Hinta: Alkaen 220 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kantolaukut sisältyvät hintaan
Työkalut: