Puiset liikelahjat – Laadukas lahja

Puiset liikelahjat ovat olleet nouseva trendi jo vuosia, kun yritysten vastuullisuus muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi. Puusta valmistetut liikelahjat ovat hyvä valinta, jos etsit ekologista liikelahjaa. Puusta valmistetuilla liikelahjoilla viestität yrityksesi vastuullisuudesta.

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Miksi valita puinen liikelahja?

Puinen liikelahja on valinta, joka erottuu ja tekee vaikutuksen vastaanottajaan useasta syystä:

  1. Ekologinen valinta: Puu on uusiutuva luonnonvara, joka on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä. Puinen liikelahja on siksi ekologinen ja kestävä valinta.
  2. Luonnonläheisyys: Puu on luonnollinen ja kaunis materiaali, joka antaa lahjalle ainutlaatuisen tunnelman ja ulkonäön. Puinen liikelahja voi olla kauniisti käsitelty ja personoitu, joten se antaa lahjalle arvostetun ja persoonallisen tunteen.
  3. Pitkäikäinen: Puinen liikelahja voi olla erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Se voi kestää vuosia ja jopa sukupolvia, mikä tarkoittaa, että lahjan vastaanottaja voi pitää sitä pitkään muistona.
  4. Uniikki: Puinen liikelahja voi olla uniikki ja persoonallinen, sillä puu on ainutlaatuinen materiaali. Jokainen puinen liikelahja voi olla hieman erilainen, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja erottuvan lahjan.
  5. Lahjan arvo: Puinen liikelahja voi olla arvostettu ja korkea-arvoinen lahja, joka osoittaa antajan arvostavan vastaanottajaa. Se voi myös viestiä lahjan vastaanottajalle antajan huolenpidosta ympäristöstä ja ekologisuudesta.

Yhteenvetona, puinen liikelahja on kaunis, ekologinen, persoonallinen ja pitkäikäinen lahja, joka viestii antajan arvostuksesta ja huolenpidosta ympäristöstä.

Puutuote toimii myös mainoslahjana

Puusta valmistetaan monenlaisia liike- ja mainoslahjoja. Puinen liikelahja on mitä parhain valinta niin henkilökunta- kuin yhtestyökumppanilahjaksi. Jos etsit määrätynlaista puusta valmistettua liikelahjaa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme tuotteen valinnassa. Voit myös katsoa muut liikelahjat täältä.

Kyllä saa! Kaikkiin Marlean puisiin mainoslahjoihin voit merkata haluamasi logon tai kuvan.

Kyllä on! Puu on erittäin ekologinen valinta.


Miten ostan puisen liikelahjan verkosta?

Puisessa liikelahjassa, samoin kuin lähes kaikissa liikelahjoissa, on tärkeää että sen saa merkattua yrityksesi logolla tai viestillä. Tällöin kestävässä puutuotteessa yrityksesi näkyy hyvin, ja koska puiset liikelahjat ovat erittäin kestäviä ja hyödyllisiä, yrityksesi logo näkyy lisäksi usein ja pitkään. Lue alta vinkit puisen liikelahjan ostamiseksi!

Hinta: Alkaen 11,50 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logomerkkaus
Työkalut: