Puiset liikelahjat

Puiset liikelahjat ovat olleet nouseva trendi jo vuosia, kun yritysten vastuullisuus on muodostunut yhä tärkeämmäksi. Puusta valmistetut liikelahjat ovat hyvä valinta, jos etsit vastuullista liikelahjaa.
Puusta valmistetuilla liikelahjoilla viestit yrityksesi olevan nykyaikainen ja ajattelevan niin ympäristöä kuin lahjan vastaanottajaa.

Suomessa puu on arvostettu raaka-aine, ja siitä valmistetut tuotteet sopivat liikelahjaksi niin paikallisille kuin kansainvälisille yhteistyökumppaneille. Painattamalla tai kaiverruttamalla yrityksen logon puiseen liikelahjaan toimii se oivasti myös mainoslahjana, ja takaa positiivisen muistijäljen brändistäsi.

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Miksi valita puinen liikelahja?

Puinen liikelahja on valinta, joka erottuu ja tekee vaikutuksen vastaanottajaan useasta syystä:

 • Ekologinen valinta: Puu on uusiutuva luonnonvara, joka on ympäristöystävällinen ja kierrätettävä. Puinen liikelahja on siksi ekologinen ja kestävä valinta.
 • Luonnonläheisyys: Puu on luonnollinen ja kaunis materiaali, joka antaa lahjalle ainutlaatuisen tunnelman ja ulkonäön. Puinen liikelahja voi olla kauniisti käsitelty ja personoitu, joten se antaa lahjalle arvostetun ja persoonallisen tunteen.
 • Pitkäikäinen: Puinen liikelahja voi olla erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Se voi kestää vuosia ja jopa sukupolvia, mikä tarkoittaa, että lahjan vastaanottaja voi pitää sitä pitkään muistona.
 • Uniikki: Puinen liikelahja voi olla uniikki ja persoonallinen, sillä puu on ainutlaatuinen materiaali. Jokainen puinen liikelahja voi olla hieman erilainen, mikä tekee siitä ainutlaatuisen ja erottuvan lahjan.
 • Lahjan arvo: Puinen liikelahja voi olla arvostettu ja korkea-arvoinen lahja, joka osoittaa antajan arvostavan vastaanottajaa. Se voi myös viestiä lahjan vastaanottajalle antajan huolenpidosta ympäristöstä ja ekologisuudesta.

Puinen liikelahja on kaunis, ekologinen, persoonallinen ja pitkäikäinen lahja, joka viestii antajan arvostuksesta ja huolenpidosta ympäristöstä. Puu on erityisesti suomalaisille tärkeä materiaali, joten puinen liikelahja on erinomainen valinta niin kotimaisille kuin ulkomaisille liikekumppaneille.

Puutuote toimii myös mainoslahjana

Puusta valmistetaan monenlaisia liike- ja mainoslahjoja. Puiset liikelahjat ovat mitä parhaimpia valintoja lahjaksi niin henkilökunnalle kuin yhteistyökumppaneille. Jos etsit määrätynlaista puusta valmistettua liikelahjaa voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme mielellämme tuotteen valinnassa. Näet muut liikelahjat täältä.

Puuhun voidaan kaivertaa logoja, viestejä tai muita personoituja elementtejä, mikä tekee niistä ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia lahjoja. Puutuotteet voivat vaihdella esineistä, kuten avaimenperistä ja kynistä, suurempiin esineisiin, kuten leikkuulautoihin kaiuttimiin.

Puiset liikelahjat ovat käytännöllisiä, ja käytännöllinen lahja osoittaa, että olet ottanut vastaanottajan tarpeet huomioon ja pyrkinyt antamaan heille jotain hyödyllistä ja arvostettua. Käytännöllinen lahja, jota voidaan käyttää pitkällä aikavälillä, pitää yrityksesi mielissä vastaanottajan arjessa, jolloin yrityksesi nimi tai logo tulee näkyväksi säännöllisesti.

Kuinka valita parhaat puiset liikelahjat?

Valittaessa parhaita puisia liikelahjoja on tärkeää ottaa huomioon vastaanottajien tarpeet ja mieltymykset. Tässä on muutamia vinkkejä:

 1. Tutustu vastaanottajiin: Selvitä, millaisista puisista tuotteista vastaanottajat voisivat pitää. Jokainen arvostaa erilaisia esineitä, joten varmista, että lahja sopii vastaanottajan makuun ja tyyliin.
 2. Valitse kestävä puu: Jos mahdollista, valitse lahjaksi käytettyä tai sertifioitua kestävästi hankittua puuta. Ekologiset ja kestävät vaihtoehdot voivat lisätä lahjan arvoa.
 3. Personointi: Lisää lahjaan henkilökohtainen kosketus. Painata siihen esimerkiksi vastaanottajan nimi tai yrityksen logo, mikä tekee siitä yksilöllisen ja muistettavan.
 4. Huomioi käytännöllisyys: Valitse lahja, joka on käytännöllinen ja hyödyllinen vastaanottajalle. Tällaiset lahjat todennäköisemmin säilyvät pitkään käytössä.
 5. Brändin heijastus: Jos lahja annetaan liiketoimintatarkoituksiin, varmista, että se heijastaa yrityksesi arvoja ja brändiä. Lahjan tulisi olla linjassa yrityksen imagon kanssa.
 6. Laatu ennen kaikkea: Valitse laadukkaita puisia tuotteita, jotka kestävät aikaa. Laatu heijastaa myös antajan huolenpitoa vastaanottajasta.
 7. Tarkastele budjettia: Pidä mielessä lahjabudjettisi, mutta älä tingi laadusta. On mahdollista löytää laadukkaita puisia lahjoja eri hintaluokissa.
 8. Harkitse käytännön käyttötarkoitusta: Valitse puiset lahjat, joilla on monipuolinen käyttötarkoitus. Esimerkiksi puiset keittiötarvikkeet, kaiuttimet tai toimistotuotteet voivat olla käytännöllisiä ja tervetulleita lahjoja.

Muista, että lahjan on hyvä olla huolella valittu vastaanottajaa ajatellen. Näin varmistat, että se on merkityksellinen ja arvostettu. Jos haet erityisesti suomalaisia tuotteita, näet kaikki kotimaiset liikelahjat täältä.

Puutuotteisiin sopivat painatustekniikat

Painatustekniikan valinta puutuotteisiin riippuu useista tekijöistä, kuten materiaalista, tuotteen tyypistä, budjetista ja halutusta lopputuloksesta. Perinteisen kaiverruksen ja laserkaiverruksen lisäksi puisiin liikelahjoihin saan logon tai muun painatuksen toisilla tekniikoilla.

Jos pohdit valitsemallesi tuotteelle sopivaa painatustekniikkaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme joko sivuston chatin tai sähköpostin välityksellä, tai soittamaan meille! Autamme mielellämme valitsemaa täydelliset liikelahjat ja muut mainostuotteet juuri sinun yrityksellesi ja tekemään niistä sopivan tarjouspaketin.

Kyllä saa! Kaikkiin Marlean puisiin mainoslahjoihin voit merkata haluamasi logon tai kuvan.

Kyllä on! Puu on erittäin ekologinen valinta.


Miten ostan puisen liikelahjan verkosta?

Puisessa liikelahjassa, samoin kuin lähes kaikissa liikelahjoissa, on tärkeää että sen saa merkattua yrityksesi logolla tai viestillä. Tällöin kestävässä puutuotteessa yrityksesi näkyy hyvin, ja koska puiset liikelahjat ovat erittäin kestäviä ja hyödyllisiä, yrityksesi logo näkyy lisäksi usein ja pitkään. Lue alta vinkit puisen liikelahjan ostamiseksi!

Hinta: Alkaen 11,50 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logomerkkaus
Työkalut: