Zippo

Tunnetut, erittäin laadukkaat ja varmasti toimivat Zippo-sytyttimet ovat erinomainen liikelahja yrityksille. Zippo-sytkäri on paikallaan vapaa-ajalla, mökillä tai retkeillessä, ja kaikissa muissakin tilateissa joissa pitää saada sytytettyä tuli. Zippo toimii testatusti myös kovassa tuulessa. Zippo-valikoimassa myös esim. kätevät kädenlämmittimet, plasmatoimiset sisukset ja varaosat!

Zippo plasmasisus sytyttimeen

Zippon uudella plasmasisuksella voit modernisoida aiemman bensakäyttöisen sytkärisi. Plasmasisus on USB-johdolla ladattava, liekitön ja polttoaineeton sytytinpäivitys, joka toimii taattuun Zippo-tyyliin varmasti kovassakin tuulessa.

Zippo-sytyttimen kaiverrus

Mallistomme lähes kaikkiin vakiomallisiin Zippo-sytyttimiin voidaan lisätä kaiverruksia – osa sytkäreistä sisältää jo itsessään erilaisia koristeluita, mutta niihinkin voidaan lisätä kaiverrus esimerkiksi päätyyn tai kylkeen. Sileäkuoriset sytyttimet voidaan merkitä myös esimerkiksi kestävällä, laadukkaalla tarralla, lasermerkkaamalla tai kaiverruksella – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Näytä lisää

Zippo-sytytin on pykälää parempi liikelahja – tutustu tuotteisiin!

Näytetään tulokset 1–16 / 32

Tietoa Zippo-sytyttimistä

Zippo-sytyttimet ovat olleet olemassa jo yli 90 vuotta! Legendaarisen maineensa nämä amerikkalaiset sytyttimet ovat saaneet toisen maailmansodan aikaan, jolloin ne olivat jatkuvassa käytössä jenkkiarmeijalla ympäri maailmaa. Luotettavaksi osoittautuneet Zippo-sytkärit ovatkin olleet siitä asti tunnettuja joka puolella – unohtamatta legendaarista kilausta kun kuoren avaa tai sulkee!

Zippo mainoslahjana

Toisen maailmansodan jälkeen, yritykset ottivat Zippo-sytyttimet aktiiviseen mainostuskäyttöön. Tunnetut brändit kuten Harley Davidsson, kaiverruttivat Zippo-kuoriin omia logoja ja mainoslauseita, suosion ollessa suurimmillaan 1960-1970 -luvuilla. Aluksi monet erityisesti pienemmät yritykset maalauttivat Zippo-sytkäreitä omiin väreihinsä, ja Zippo-sytkäreitä on käytetty myös pienten taidemaalausten kankaina. Zippo on siis erinomainen idea esimerkiksi mainoslahjana!

Zippo-museo

Kyllä! Zippo-museo on ihan olemassa oleva asia. Zippo-museossa Pennsylvaniassa on esillä todella suuri kokoelma erilaisia Zippo-sytkäreitä sekä Case (W. R. Case & Sons Cutlery Co) veitsiä.

Vuonna 2012 Zippo valmisti 500. miljoonannen sytyttimensä, suurten juhlallisuuksien myötä! Vuonna 2018 Zippo sai virallisen tavaramerkin erittäin tunnistettavalle avausäänelleen.

Toinen erittäin tunnettu, samaan tuoteryhmään löyhästi asettuva, mutta historialtaan selvästi uudempi tuotemerkki on valikoimastamme löytyvä monitoimityökalujen kuningas Leatherman.

Yksilöi Zippo painatuksella

Kun tarpeesi on Zippo logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat Zippo tuotteisiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Zippo omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukkaat Zippo sytyttimet luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Vanhan Zippo-sytyttimen bensakäyttöisen sisuksen voi korvata uudella plasmatoimisella sisuksella, joka ladataan tavallisesta USB-liittimestä. Plasmasytyttimessä on erittäin kuuma, pieni jatkuva kipinä joka sytyttää tulen nopeasti ja tehokkaasti.

Kyllä saa, kaikkiin Marlean  liikelahjoihin saat haluamasi merkkauksen.


Miten ostan Zippo-sytyttimet yritykselle?

Zippo-sytyttimet on helppo ja vaivaton tilata Marlean verkkokaupasta. Voit ostaa Zippo-sytkärit joko ihan sellaisenaan jos haluat teettää itse merkkauksen (esim. kultasepän kaiverrus tai yrityksen tarra) tai voit kysyä asiakaspalvelustamme tarjouksen erilaisista merkkauksista. Tutustu legendaarisiin Zippo-tuotteisiin verkkokaupassa ja tilaa alla olevien vinkkien avulla!

Hinta: Alk 29,11 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Vyökotelo, kivet, bensa
Työkalut: