Valmiit lahjasetit

Lahjasetti on valmiiksi mietitty lahjapakkaus – se on toimiva kokonaisuus josta jää hyvä mielikuva pitkäksi aikaa. Lahjasetit pakataan aina kauniiseen, funktionaaliseen ja helposti postitettavaan lahjapakkaukseen. Suurimpaan osaan tuotteista saa painatuksen, lasermerkkauksen tai muun merkinnän, jolloin saat yrityksesi näkyviin aina, kun lahjapakkauksen tuotteita käytetään.

Suuren kysynnän vuoksi tuotteiden toimitusaika voi olla normaalia pidempi. Pyydämme, että tarkastatte tuotteiden saatavuuden asiakaspalvelustamme.

Valmiit lahjapaketit ovat hyvä liikelahja

Lahjasetit koostuvat valmiiksi paketoiduista, hyödyllisistä ja laadukkaista tuotteista. Perinteisin esimerkki valmiista lahjasetistä on pihviveitset tai froteepyyhkeet, mutta erilaisten lahjasettien valikoimassa on nykyään myös paljon erilaisia design-tuotteita, sekä muita kodin ja keittiön hyödyllisiä käyttötavaroita.

Tuoksukynttilät ja tuoksutikut moderniin sisustukseen

Tunnelmalliset tuoksukynttilät ja moderniin sisustukseen sopivat tuoksutikut eli diffuuserit ovat erityisesti joulukauden suosikkeja. Kesää kohti suosittelemme erilaisia grillaussettejä ja BBQ-tuotteita!

Näytä lisää

Ota yhteyttä ja kerro, kuinka voimme auttaa!

Näytetään tulokset 1–16 / 56

Lahjasetti – lisää tehoa liikelahjaan kortilla

Kun lisäät lahjapaketin mukaan räätälöidyn, yrityksesi näköisen tervehdyskortin, liikelahjasta muodostuu heti entistä parempi viesti lahjan kohteelle. Voit valita tervehdyksen lahjaakettiin mukaan joko valmiista korteistamme, tai teettämällä kokonaan oman kortin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Tarvittaessa lahjat voidaan säilyttää varastollamme ja toimittaa suoraan lahjan saajille sovittuna ajankohtana toimituslistan mukaan.

Monipuoliset lahjapaketit

Kun haluat kiittää asiakasta tai työntekijää hyödyllisellä ja pitkään kestävällä tavalla, laadukas lahjasetti on hyvä valinta liikelahjaksi. Funktionaaliset lahjasetit ovat hyviä käyttötavaroita, ja samalla ekologisia valintoja liikelahjoissa – niiden pitkäikäisyys ja tarpeellisuus toimii vastakohtana turhalle mainoskrääsälle.

Kestävät ja ekologiset liikelahjat:

  • Grillitarvikkeet, BBQ: Grillaus on joka kesän suosikki, ja ehdoton liikelahja kesälomien alkaessa. Valikoimassamme pihviveitset, grillauspihdit ja pihvipuristimet – tutustu tuoteryhmässä!
  • Froteepyyhkeet: Oeko-tex -sertifioidut, Reilun Kaupan puuvillasta valmistetut pyyhkeet ovat aina varma valinta liikelahjaksi – pyyhkeitä tarvitaan aina. Pyyhkeille on pyhitetty jopa oma päivänsä – Douglas Adamsin muistoksi järjestettävä pyyhepäivä.
  • Valurautapadat: Järeämpi liikelahja, jonka ruuanlaitto-ominaisuudet ovat arvostettuja jo vuosisatojen ajan.

Valikoimamme juomapullot ovat hyviä lahjasettejä – niissä on saatavilla useita eri pohjavärejä, ja niihin saa painatuksen tai merkkauksen. Juomapulloja on useita erilaisia – katso myös termospullot painatuksella ja muut juomapullot omalla painatuksella

Pyyhepäivä on oikeasti olemassa! Pyyhepäivää vietetään joka vuoden toukokuun 25. päivä. edesmenneen kirjailijan, Douglas Adamsin kunniaksi. Kirjassaan Linnunradan käsikirja liftareille, kerrotaan pyyhkeestä näin:

Pyyhe, kirjassa sanotaan, on ehkä kaikkein käyttökelpoisin esine peukalokyytiläisen tavaroista. Ensinnäkin sillä on käytännöllistä arvoa: Siihen voi kääriytyä matkatessaan Jaglan Betan kylmien kuiden pinnalla. Sen päällä voi maata Santraginus V:n hohtavilla marmorihiekkarannoilla ja hengittää merien juovuttavia tuoksuja. Sen alle voi nukahtaa Kakrafoonin erämaassa punaisten aurinkojen lempeässä loisteessa. Sitä voi käyttää purjeena pikku lautassaan purjehtiessaan myötävirtaan pitkin Mothin raskasvetisiä jokia.

Tärkeintä pyyhkeessä ovat kuitenkin sen edustamat henkiset arvot. Jos kulkuri (= ei-peukalokyytiläinen) huomaa että peukalokyytiläisellä on pyyhe tallella, hän olettaa jostain tuntemattomasta syystä automaattisesti että tällä on mukanaan myös hammasharja, pesurätti, saippua, peltirasiallinen keksejä, juomaleili, kompassi, kartta, narukerä, hyttyssuihke, sadeasu, avaruuspuku ja muuta pientä. Kaiken lisäksi kulkuri lainaa mielellään pyyhkeen omistajalle minkä tahansa edellä mainituista esineistä tai jotain muuta minkä peukalokyytiläinen voi väittää vahingossa “kadottaneensa”. Kulkurit ovat sitä mieltä, että kuka tahansa, joka pystyy liftaamaan Linnunrataa pitkin ja poikin, ottamaan sitä niskasta ja ravistelemaan sitä, pysyttelemään hengissä epämääräisissä paikoissa, taistelemaan läpi ylivoimaisten esteiden ja olemaan koko ajan selvillä siitä missä hänen pyyhkeensä on, on selvästikin mies jota ei parane jättää pois laskuista.

Pyyhkeen avulla voi myös pelastua traalilaisen sontiaismolottajan kynsistä

Ylellinen spa-setti sisältää kaksi ekologisesta puuvillasta valmistettua, nopeasti kuivuvaa hamam-pyyhettä, shampoon ja saippuan. Hamam-pyyhkeet ovat kevyitä ja imukykyisiä, luomupuuvillasta valmistettuja ylellisiä pyyhkeitä, jotka soveltuvat hyvin myös retkelle tai mökille.

Erittäin laadukas Orreforsin valmistama pizzakivi ja käytännöllinen pizzalasta sopivat pizzauunin lisäksi myös avotulella paistamiseen. Pizzasetin merkkaus yrityksesi mukaisesti on mahdollista – Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Hyvät veitset ovat kokin tärkeimmät työvälineet. Laadukkaat Jon Eliasonin muotoilemat design-veitset ovat toimivia keittiön työkaluja. Lasermerkkauksella tai kaiverruksella saat yrityksesi logon ja viestin näkyviin hillitysti, mutta mieleenjäävästi joka kerta kun veitsiä käytetään.


Miten ostan valmiin lahjasetin?

Marlean valmiiden lahjasettien valikoima on huolellisesti etukäteen valittu, jolloin voit olla varma liikelahjan toimivuudesta, käyttökelpoisuudesta ja lahjan arvosta sekä saajalle että liikelahjan antajalle. Valmis lahjapaketti säästää huomattavan määrän vaivaa, ja varmistaa liikelahjan arvokkuuden sen saajalle.

Hinta: Alkaen 6,00 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Lasermerkkaus tai kaiverrus
Työkalut: