Mainoskyltit

Mainosta yritystäsi tai sisusta toimistoasi näyttävällä mainoskyltillä. Marlealta saat monipuoliset mainoskyltit, niin ulos kuin sisätiloihin. Kestävät ja kirkasväriset kyltit valmistetaan laadukkaasta materiaalista, joka kestää säätä kuin säätä, ja pysyy hyvän näköisenä pitkään. Mainoskylttejä on saatavana sekä yksi- että kaksipuolisina sekä useista eri materiaaleista. Kaikki mainoskyltit sisältävät aina täysväripainatuksen.

Mainoskyltin painatus

Painatamme kyltit meille toimitetusta, valmiista painomateriaalista, joten mainoskyltin viesti on täysin räätälöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Mainoskyltin suunnittelussa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota kyltin väriin ja tekstiin, jotta viesti olisi mahdollisimman selkeä ja sen näkyvyys on hyvä, esimerkiksi kontrastin ja luettavuuden suhteen. Tällöin mainoskyltti kiinnittää huomion tehokkaasti ja toimii osana yrityksesi brändiä.

Myös mainoskyltin muoto ja koko on oleellinen osa kokonaisuutta, joten siksi kyltit leikataan haluamaasi muotoon, toimittamasi aineiston mukaisesti. Tällöin mainoskyltin hinta pysyy edullisena, koska et maksa ylimääräisestä materiaalista tai tyhjästä painatuksesta.

Kyltin materiaali kannattaa valita asennuspaikan ja käyttötarkoituksen mukaan. Mainoskyltin materiaalivaihtoehtoja on mm. kennolevy, kartonki, Kapa-levy, PVC, alumiini, tai sisustamiseen erittäin hyvin sopiva edullinen akustiikkalevy. Mainostaulun materiaali määrittää myös mainoskyltin kiinnitysratkaisun. Jos mainoskylttiin tarvitaan teline, se on saatavissa erikseen. Huolehdimme käyttötarkoitukseesi sopivasta kiinnityksestä, jotta kyltti pysyy varmasti tukevasti paikoillaan – kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Muut mainoskyltit

Mainoskyltiksi voidaan laskea myös banderolli, joka on erilaisille kankaille tai vinyyleille painatettu mainoskyltti. Banderollit vaativat aina jonkunlaisen kannakkeen tai ripustuksen, mutta vastaavasti ne ovat kevyitä, kestäviä ja edullisia. Katso halvat banderollit täältä!

Roll up on myös käytännöllinen ja näppärä mainoskyltti, joka on erittäin helppo pystyttää. Roll-upit ovat messuilta tuttuja rullautuvia mainoskylttejä, jotka rullautuvat näppärästi kasaan kuljetusta varten.

Messuseinät ovat omalla rungollaan varustettuja, helposti kasattavia suuria mainoksia, jotka ovat suosittuja messujen lisäksi esimerkiksi tilanjakajana tai toimistoissa.

Mainostaulut ovat vastaavankaltaisia tuotteita kuin mainoskyltit, mutta niiden käyttötarkoitus on yleensä hieman eri – tutustu tuotteisiin oheisesta linkistä!

Tilaa mainoskylttisi edullisesti meiltä! Katso alta mainoskylttien eri materiaalit.

Näytä lisää

Mainoskyltti sisä- tai ulkokäyttöön

Näytetään kaikki 14 tulosta

Alk Alk. 45,00  alv 0% / m²
Alk. Alk. 45,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 75,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 42,50  alv 0% / m2
Alk. Alk. 55,00  alv 0% / m2
Varasto loppu
Alk. Alk. 0,00  / m2
Alk. Alk. 66,25  alv 0% / m2
Alk. Alk. 45,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 79,00  / m2
Alk. Alk. 85,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 99,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 50,00  / m2
Alk. Alk. 49,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 129,00  / m2

Mainoskylttien käyttökohteet

Mainoskylttejä käytetään sekä yritysten sisä- että ulkotiloissa kiinnittämään huomiota, tai luomaan viihtyvyyttä ja näyttävyyttä sisustuksen osana. Mainoskylttejä voidaan myös hyödyntää muuhun markkinointiin, kuten messuilla ja muissa tapahtumissa. Mainoskyltin ei tarvitse aina olla suoranainen mainos, vaan kylttejä voidaan käyttää esimerkiksi opasteisiin, tienvarsikyltteihin ja varoituskyltteihin. Opastavakin mainoskyltti voi luoda yritykselle lisää asiakkaita, kun se on brändätty sopivasti.

Mainoskylttien materiaalivertailu

Mainoskyltin materiaali Ulkokäyttöön Sisäkäyttöön Paino Jäykkyys Kaksipuolisuus Taustavalaisu
PVC eli muovikyltti Erinomainen Hyvä Kohtuullinen Taipuisa Kyllä Ei sovellu
Kennolevy Hyvä Hyvä Kohtuullinen Jäykkä Kyllä Ei sovellu
Alumiinikomposiitti Erinomainen Hyvä Kohtuullinen Taipuisa Kyllä Ei sovellu
Kartonki Ei sovellu Erinomainen Kevyt Jäykkä Kyllä Ei sovellu
Re-board Ei sovellu Erinomainen Kevyt Jäykkä Kyllä Ei sovellu
Akustiikkalevy Ei sovellu Erinomainen Painava Taipumaton Ei Ei sovellu
Kapalevy Hyvä Hyvä Kevyt Jäykkä Kyllä Ei sovellu
Pleksilevy Kohtuullinen Hyvä Kevyt Taipuisa Ei Kyllä
Viscom-levy Kohtuullinen Hyvä Kevyt Jäykkä Kyllä Ei sovellu

Vaihtoehtoja mainoskyltille

Mainoskyltit soveltuvat parhaiten joko kiinteään tai puolikiinteään asennukseen. Niitä varten on olemassa myös erilaisia telineitä ja jalkoja, jolla esimerkiksi kaksipuolisen mainoskyltin voi pystyttää keskelle tilaa. Muihin käyttökohteisiin soveltuu hyvin myös muut Marlean mainostuotteet, esimerkiksi:

Mainoskyltin suunnittelu

Kyltti voi yksinkertaisuudessaan sisältää esimerkiksi yrityksen nimen, logon ja aukioloajat tai sitten se voi olla huoneentaulumainen listaus esimerkiksi ohjeista tai muusta pidemmästä tekstistä. Kyltti voi olla esimerkiksi pihakartta, opastetaulu tai työmaakyltti. Kylttejä voi teetättää samalla kertaa useita, jolloin toimituskulu on kylttiä kohti pienempi ja saat kaikki kyltit kerralla nopealla toimituksella.

Mainoskyltti toimii myös sisustuksen osana – esimerkiksi akustiikkalevylle painettu mainoskyltti vaimentaa toimiston tai kodin ääniä, ja toimii samalla näyttävänä sisustuselementtinä. Akustiikkalevy onkin suosittu mainoskyltin pohjamateriaali, jonka suosio kotien ja toimistojen sisustuksessa kasvaa koko ajan.

Muotoon leikatut kyltit voivat olla näyttäviä mainoksia tai koristeita, tai sisustuksen osia niin kotona kuin työpaikallakin.

Mainoskylttejämme saa haluamassasi koossa niin isona kuin pienenä. Haluttu materiaali vaikuttaa mainoskyltin mahdolliseen kokoon sekä hintaan. Osasta materiaaleista on saatavana useampaa eri vahvuutta, riippuen miten jämäkkä kyltistä halutaan. Kysy meiltä lisää!

Mainoskylttejämme saa eri paksuisena materiaalista riippuen. Käyttötarkoitus ja materiaali määrittää sopivan paksuuden. Ota yhtettä ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme!

Mainoskylttiemme hinnat muodostuvat pinta-alan mukaan. Minimitilaus materiaalista riippuen on tyypillisesti 50 euroa, koska sen alle painatuskustannukset ovat suhteessa turhan arvokkaat. Hintaan vaikuttaa materiaalin ja koon lisäksi painatettavien värien määrä sekä haluttu kiinnitystapa. Pyydä tarjous mainostaulun hinnasta!

Mainoskylttimme toimitetaan nopeasti, noin 7-14 arkipäivässä hyväksytystä aineistosta. Porrastetut toimituskulumme ovat edulliset tilauksesi koosta riippumatta – etenkin kun ne tulevat kappalerahtina suoraan yrityksesi ovelle!

Suurin osa mainoskylttiemme materiaaleista ovat säänkestäviä ja soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. Osa kuitupohjaisista materiaaleista eivät kestä ulkokäyttöä kosteuden takia. Vahvemmat, metalli- tai muovipohjaiset kylttimateriaalit kestävät hyvin vesisadetta, lunta, tuulta sekä auringonpaahdetta.


Mainoskyltit - tilausohje

Mainoskyltin ostaminen Marlean verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Valitse haluamasi mainoskyltin materiaali valikoimastamme, jonka jälkeen pääset syöttämään mainoskyltin leveyden ja korkeuden, ja haluamasi mainoskylttien lukumäärän. Tämän jälkeen voit ladata aineiston toimitusohjeen, ja ladata myös ohjeiden mukaisen valmiin painoaineiston suoraan tuotteen valinnan yhteyteen. Toimituskulumme ovat porrastettuja tuoteryhmittäin, joten saat suurenkin tilauksen valmiiksi toimitettuna edullisesti.

Hinta: Alkaen 25 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: