Mainoskynät

Mainoskynä on suosittu liikelahja, ja tarpeellinen tavara myös jokaisessa toimistossa. Valikoimassamme on yli 300 erilaista kynää – tutustu hurjaan kynävalikoimaamme, tilaa kynät omalla painatuksella ja mainosta yritystäsi laadukkailla mainoskynillä.

Kuulakärkikynät yrityksen logolla

Kuulakärkikynät ovat jokaisen toimiston perustarvikkeita, jotka ovat hyödyllisiä myös perinteisinä jakotuotteina tapahtumissa, messuissa tai muussa asiakkaiden palkitsemisessa. Tutustu kuulakärkikynien valikoimaamme alatuoteryhmässä Kuulakärkikynät omalla logolla

Lyijykynät omalla painatuksella

Perinteiset lyijykynät on helppo merkata yrityksen brändin mukaisesti esimerkiksi lasermerkkaamalla. Ekologiset lyijykynät ovat suosittu valinta yrityksen brändin esilletuomiseen myymälöissä, messuilla tai tapahtumissa. Katso valikoimamme täältä.

Näytä lisää

Kynä painatuksella – tutustu valikoimaan

Näytetään tulokset 1–16 / 199

Mitä huomioida mainoskynän valinnassa?

Mainoskynän valinta on tärkeä osa yrityksen markkinointistrategiaa. Tässä joitakin asioita, jotka kannattaa huomioida mainoskynän valinnassa:

 1. Kynän laatu: Valitse laadukas kynä, joka kestää käytössä ja jättää hyvän vaikutelman. Laadukkaat kynät ovat usein pidempikestoisia ja tarjoavat paremman kirjoituskokemuksen, mikä antaa positiivisen kuvan yrityksestä.
 2. Materiaali: Valitse kynä, joka on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista. Kynän ulkonäkö ja tuntu ovat tärkeitä, joten valitse materiaali, joka sopii brändiisi ja tarjoaa hyvän käyttökokemuksen.
 3. Kynän väri: Valitse kynän väri, joka sopii yrityksesi brändiin ja viestii haluamaasi viestiä. Esimerkiksi, jos brändisi väri on punainen, valitse punainen kynä tai vähintäänkin kynä, jossa on punaisia elementtejä.
 4. Logon painatus: Logon painatus on tärkeä osa mainoskynän suunnittelua. Valitse kynä, johon logo voidaan painaa selkeästi ja joka tarjoaa hyvän näkyvyyden brändillesi.
 5. Kynän tyyppi: Mainoskyniä on monenlaisia, kuten kuulakärkikyniä, geelikyniä ja lyijykyniä. Valitse kynä, joka sopii brändiisi ja käyttötarkoitukseesi.
  Kynän hinta: Hinta on tärkeä tekijä mainoskynän valinnassa. Valitse kynä, joka sopii budjettiisi ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle.
 6. Kynän käyttötarkoitus: Mieti, kenelle kynät ovat tarkoitettu ja missä niitä käytetään. Esimerkiksi, jos kynät ovat tarkoitettu työntekijöille, valitse laadukkaampi kynä, joka antaa ammattimaisen vaikutelman.

Yhteenvetona, mainoskynän valinnassa on tärkeää huomioida kynän laatu, materiaali, väri, logon painatus, kynän tyyppi, hinta ja käyttötarkoitus. Kun nämä tekijät otetaan huomioon, löydät helposti sopivan mainoskynän yrityksesi brändiin ja markkinointistrategiaan.

Laaja kynävalikoima yrityksille

Yritykset tarvitsevat mainoskyniä moneen eri tarkoitukseen, joista omien työntekijöiden kirjoitustarpeet toimistoissa ovat vain pieni osa. Jokaisella meillä on kotona useita mainoskyniä, joista huonolaatuiset ovat kuivettuneet eivätkä enää piirrä. Sen sijaan vuodesta toiseen piirtävät laadukkaat kuulakärkikynät painatuksella jäävät todella positiivisesti käyttäjänsä mieleen. Parhaat mainoskynät kestävät todella pitkää käyttöä.

Miksi mainoskynä on hyvä valinta markkinointiin?

Jos haluat, yritystä esiin tehokkaastii tai edullisen liikelahjan on mainoskynä erinomainen valinta. Nipullinen kyniä neuvotteluhuoneen pöydällä antaa logolla näkyvyyttä mukavasti. Toinen vaihtoehto on laittaa kynä mukaan jokaiseen kankaiseen mainoskassiin asiakkaalle tai käytä mainoskyniä jakotuotteena messuilla. Työntekijät voivat myös käyttää mainoskyniä asiakastapaamisille. Mainoskynät ja messutapahtumat ovat aina loistava valinta markkinointiin.

Mainoskynät painatuksella – tutustu valikoimaan

Yksilöi mainoskynät painatuksella

Kun tarpeesi on mainoskynä logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat mainoskyniin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Mainoskynä omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas mainoskynä luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Erilaisia mainoskyniä voi merkata yrityksen logolla tai muulla painatuksella monella tapaa. Tässä kaksi yleisintä tapaa:

 • Lasermerkkaus sopii puu- tai metallirunkoisille kynille sekä mustekynien klipseihin
 • Painatus soveltuu muovipintaisille tai maalilintaisille kynille

Kaikki valikoimamme mainoskynät ovat laadukkaita.

Valikoimamme kattaa seuraavanlaisia mainoskyniä:

 • Kuulakärkikynät painatuksella
 • Lyijykynät painatuksella
 • Mustekynät painatuksella
 • Värikynät painatuksella
 • Yliviivaustussit painatuksella
 • Ekologiset kuulakärkikynät painatuksella

Mainoskyniä valmistetaan useista eri materiaaleista kuten: puusta, metallista tai erilaisista muoveista. Nykyään suosittuja yrityslahjoja on myös erilaiset ekologiset materiaalit, sekä tietysti kierrätysmuovit.

Mainoskynän materiaalilla on myös vaikutusta sen hintaan.

Kalliimmat mainoskynät ovat yleensä materiaaliltaan parempia kun halvat mainoskynät.

Mainoskynän hinta vaihtelee sekä materiaalin että tilausmäärän mukaan. Esimerkiksi 100 mainoskynää maksaa yksikköhinnaltaa enemmän kuin 1000 mainoskynää. Kynien alkaen hinta on 0.09€/kpl


Miten ostan kynän painatuksella verkosta?

Kynän ostaminen painatuksella on Marlealta helppoa. Tutustu rauhassa valtavaan kynävalikoimaan, ja ota aina tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 0,15 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: