Toimistotarvikkeet

Toimistotarvikkeet yrityksesi painatuksella viimeistelevät yhtenäisen brändimielikuvan ja jättävät pysyvän muistijäljen mukaan jaettavana mainoslahjana. Laadukkaat, brändisi mukaiset toimistotarvikkeet saat Marlealta valmiiksi painatettuna.
Perinteisimpiä, yrityksen logolla, nimellä tai muulla varusteltuja toimistotarvikkeita ovat kynät, kahvikupit ja hiirimatot. Valikoimastamme löydät myös erikoisemmat konttoritarvikkeet. Pyydä toimistotarvikkeista tarjous ja tilaa ne painatuksella edullisesti.

Kynät, paperit, post-it -laput omalla painatuksella

Edullisimpia, painettavia toimistotarvikkeita ovat tavanomaiset mainoslahjat, kuten kynät, kumit ja paperitavara. Käytännölliset liikelahjat ovat ekologinen valinta, sillä ne eivät jää nurkkiin pyörimään tai lennä lähimpään roskakoriin.
Yritystuotteet logolla varustettuna jättävät edustavan jäljen yrityksestäsi, vaikka asiakas kävisikin vain lyhyessä palaverissa toimipisteelläsi. Laadukkaiden toimistotarvikkeidemme painojälki ei haalistu hetkessä, vaan tuotteet palvelevat vielä pitkän ajan jälkeenkin.

Näytä lisää

Tutustu toimistotarvikkeiden valikoimaan ja painata oma logo

Näytetään tulokset 1–16 / 194

Kaikki toimistotarvikkeet yrityksille

Toimistoympäristössä säväyttävän, viimeistellyn vaikutelman voi luoda helposti panostamalla hieman enemmän toimistotarvikkeisiin. Pieni satsaus esimerkiksi painattamalla leimasimet omalla logolla tuo ammattimaista mielikuvaa yrityksestäsi kaikkiin dokumentteihin, ja erityisesti kirjekuoret omalla logolla ovat lähes välttämätön panostus kaikille paljon postittaville yrityksille. Yrityksesi painatuksella varustellut yrityslahjat piristävät ja tuovat yhteenkuuluvuuden tunnetta myös kotoa käsin työskenteleville. Kotikonttorin kruunaavat kynien lisäksi vaikkapa teippirulla omalla logolla.

Yksilöi konttoritarvikkeet painatuksella

Kun tarpeesi on toimistarvike, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat toimistotarvikkeisiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Muistikirja painatuksella tai vihko omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.