Mainostaulut

Mainosta yritystäsi julkisivussa, kadun varrella, tai vaikka sisätiloissa näyttävällä mainostaululla. Verkkokauppamme kestävät ja kirkasväriset kyltit valmistetaan laadukkaista materiaaleista, joissa on valinnan varaa eri hintaluokissa ja eri käyttötarkoituksiin. Voi tilata mainostaulun joka kestää säätä kuin säätä – mainostauluja saa sekä yksi- että kaksipuolisina. Kaikki mainostaulut sisältävät aina täysväripainatuksen!

Mainostaulun koko ja muoto

Painetut mainostaulut leikataan aina haluamaasi kokoon, toimittamasi aineiston mukaisesti. Juuri oikeilla mitoilla tehdynmainostaulun hinta on halpa, koska et joudu maksamaan ylimääräisestä materiaalista. Pienet opastaulutkaan eivät käy kalliiksi, koska myös opastaulun hinta määräytyy ainoastaan materiaalin ja pinta-alan mukaan.

Mainostaulun painatustavat

Mainostaulut painetaan aina koko pinta-alaltaan, joten maionstaulusi on räätälöitävissä aina täysin yrityksesi tarpeisiin.Mainostaulun suunnittelussa luettavuus ja selkeys on ensiarvoisen tärkeää, joten väreihin ja tekstiin kannattaa kiinnittää huomiota. Hyvin erottuva, helposti luettava ja kontrastiltaan riittävä mainoskyltti kiinnittää potentiaalisen asiakkaan huomion tehokkaasti kauempaakin!

Mainostaulun materiaalit

Mainostaulun materiaalien ensisijainen valinta on niiden asennuspaikan ja käyttötavan mukainen. Ulkokäyttöön soveltuvat materiaalit ovat vahvoja ja raskaampia, Sisäkäyttöön soveltuu kevyemmät materiaalit, jotka esimerkiksi kartonkipohjaisena ovat ekologisia ja edullisia. Kennolevy, PVC tai alumiini soveltuvat hyvin ulkokäyttöön pidemmäksikin aikaa.

Voimme tarjota ja neuvoa erilaisille mainoskylteille sopivista kiinnityksistä; kysy lisää asiakaspalvelustamme!.

Kankaiset tai vinyyliset mainostaulut

Näppärät ja nopeat roll up banderollit ovat monesti käteviä mainostaulun korvikkeita, joita on helppo siirtää paikasta toiseen. Erityisesti messuilla ja tapahtumissa suositut roll-upit ovat mainostauluja, jotka rullautuvat kasaan ja nousevat pystyyn sekunneissa.

Banderollit, ovat vinyylille, verkkovinyylille tai kankaille painatettuja mainostauluja. Niiden etuna kiinteään mainostauluun on kokoontaitettavuus ja keveys, mutta ne edellyttävät aina erillistä kiinnitystä esimerkiksi nippusiteillä tai erilliseen kehikkoon. Beach flag ovat myös suosittuja sisä- ja ulkomainoksia, jotka kulkevat kevyesti pienessä tilassa mukana eri tapahtumiin.

Näytä lisää

Mainostaulut sisä- ja ulkokäyttöön – tutustu materiaaleihin

Näytetään kaikki 14 tulosta

Alk Alk. 45,00  alv 0% / m²
Alk. Alk. 45,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 75,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 42,50  alv 0% / m2
Alk. Alk. 55,00  alv 0% / m2
Varasto loppu
Alk. Alk. 0,00  / m2
Alk. Alk. 66,25  alv 0% / m2
Alk. Alk. 45,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 79,00  / m2
Alk. Alk. 85,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 99,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 50,00  / m2
Alk. Alk. 49,00  alv 0% / m2
Alk. Alk. 129,00  / m2

Mainostaulun käyttökohteita

Mainostaulujen tyypillisimmät käyttökohteet ovat yritysten sisä- että ulkotiloissa kiinnittämään asiakkaiden huomiota. Niillä voidaan luoda myös opastusta ulko- ja sisätiloissa, tai niillä voidaan sisustaa esimerkiksi toimistoja ja liiketiloja.  Mainostaulut soveltuvat myös monipuoliseen markkinointiin messuilla ja muissa tapahtumissa. Myös erilaiset varoitustaulut ja tienvarsitaulut ovat tärkeä käyttökohde. Myös varoittava tai opastava mainostaulu voi tuoda potentiaalisia asiakkaita, kun brändi on mietitty yhteneväiseksi.

Tienvarsi-mainostaulu

Mainostaulu ulos tienvarteen on tehokas tapa mainostaa. Monissa liiketiloissa on valmiina mainostaulun pylväät, joihin voidaan helposti kiinnittää yrityksen oma mainostaulu. Tienvarsi mainostaulu on edullinen, nopea ja näyttävä tapa erottua myös liikenteessä ohi ajavalle.

Vaihtoehtoja mainostaululle

Vaihtelevaan käyttöön soveltuu moni kokoontaittuva tai siirreltävä mainostusratkaisu paremmin kuin mainostaulu, joka on lähtökohtaisesti suunniteltu vähintään puolikiinteään asennukseen.

  • Mainosseinä: Suuret kokoontaittuvat seinäkkeet sisäkäyttöön ja telttoihin
  • Ilmatäytteiset teltat ja kaaret: Suuret maalikaaret ja monikäyttöiset teltat ja katokset erityisesti yleisötapahtumiin
  • Mainoslakanat eli banderollit: Suuret ulkomainonnan ja sisätilojen mainoslakanat, joiden hinta on pieni verrattuna mainoksen kokoon
  • Mainosteline: Vaihdettavilla kuvilla varustetut liikuteltavat mainokset
  • Roll up: Perinteiset messujen ja esittelytilojen kokoonrullautuvat ja helposti mukana kulkevat mainokset
  • A-Telineet: Näyttäviä kadunvarsin mainoksia taulu muodossa.

Mainostaulu voi toimia myös sisustuksessa – akustolevystä tehty mainostaulu vaimentaa äänien heijastuksia, ja on suosittu erityisesti avotoimistojen ja neuvottelutilojen seinillä.


Näin tilaat mainostaulun verkosta

Mainostaulun tilaaminen Marlean verkkokaupasta on helppoa ja edullista. Toimitamme valmiin mainostaulun rahtina suoraan yritykseesi, jolloin noutamiseen ei kulu ylimääräistä työaikaa. Lue alta vaiheittaiset ohjeet mainostaulun tilaamiseksi!

Hinta: Alk. 25 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: