Messukassit painatuksella

Messukassit logolla ovat yksi messujen perustuotteista. Messukassit ovat tyylikkäitä tapoja tuoda yrityksesi viesti messuilla asiakkaille. Tästä kestävästä ja tarpeellisesta jakotuotteesta on myös ekologiset vaihtoehdot.

Ekologiset messukassit logolla

Logopainatettu messukassi tuo yrityksesi brändin esille messuilla ja tapahtumissa, ja se soveltuu myös liikelahjaksi tai jakotuotteeksi niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Painettuun messukassiin sisällytetty liikelahja toimii erinomaisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden muistamisessa.

Messukassi on siis todella monipuolinen käyttötuote. Katso valikoimamme ja tilaa helposti painatettuna yrityksesi väreihin!

Näytä lisää

Laadukkaat ja kestävät messukassit omalla painatuksella verkosta

Näytetään kaikki 2 tulosta

Alk. Alk. 1,28 
Alk. 4,90 

Marlean monipuolinen messukassi valikoima yrityksille

Marlealla on erityisesti yrityksille suunnattu valikoima messukasseja, joihin tehtävällä painatuksella tai brodeerauksella saat yrityksesi viestin jalkautettua messuilla ja tapahtumissa.

Esimerkkejä muista kasseista, jotka soveltuvat myös messukäyttöön.

  • Kangaskassit painatuksella: Perinteinen ja ekologinen kangaskassi on käytännöllinen ostoskassi tai lahjatuote, jolla tuot yrityksesi näkyviin arjessa.
  • Urheilukassit ja salikassit painatuksella: Kankaiset, vahvat ja ekologiset kassit ovat suosittuja yrityslahjoja, ja soveltuvat käytännöllisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden palkitsemiseen.
  • Puuvillaiset mainoskassit logolla: Ekologisesta puuvillasta valmistetut mainoskassit ovat erittäin suosittuja painotuotteita, jotka soveltuvat lähes kaikille yrityksille.
  • Narureput omalla painatuksella: Narureput yrityksesi painatuksella sopivat niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin potentiaalisille asiakkaillekin annettavaksi.

Messukassit markkinointivälineenä

Messukassi voi toimia erinomaisena markkinointivälineenä, sillä se kulkee messuvieraan mukana koko messujen ajan ja mahdollisesti myös sen jälkeen. Messukassit ovat myös yleisiä ja käytännöllisiä lahjoja messuilla, joten ne ovat hyvä tapa jakaa brändisi nimeä ja lisätä näkyvyyttäsi.

Kun suunnittelet messukassin käyttöä markkinointivälineenä, muista pitää se linjassa brändisi ilmeen ja arvojen kanssa. Kassin tulisi olla selkeästi brändätty, jotta se erottuu joukosta ja herättää huomion. Kassin värit ja design tulisi olla houkutteleva, jotta messuvieraat haluavat käyttää kassiasi myös messujen jälkeen.

Voit myös harkita erilaisten kampanjoiden tai tarjousten yhdistämistä messukassiin, esimerkiksi tarjoamalla alennuskuponkeja tai mainoslahjoja kassien sisällä. Tämä voi houkutella messuvieraita tutustumaan tarkemmin brändiisi tai tuotteisiisi.

Kaiken kaikkiaan messukassit ovat hyödyllinen ja käytännöllinen markkinointiväline, joka voi auttaa lisäämään brändisi näkyvyyttä messuilla ja sen jälkeen.

Ympäristöystävällinen messukassi painatuksella on oiva jakotuote tapahtumiin

Messukassi voi olla myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, kun käytetään kierrätettyä tai kestävää materiaalia kassissa. Tämä lisää brändisi vastuullisuusvaikutusta ja voi olla houkutteleva tekijä messuvieraille, jotka ovat yhä tietoisempia ympäristöasioista.

Marleassa on laaja valikoima ympäristöystävällisiä messukasseja, joihin voit merkata oman logon. Monet kangaskasseista ja laukuista on valmistettu luomu- tai kierrätyspuuvillasta, ja niillä on myönnetty arvostettu Reilu Kauppa-sertifikaatti. Messukassit sopivat erinomaisesti jakolahjoiksi esimerkiksi messuille tai tapahtumiin. Valikoimassa on myös mainoslaukkuja ja mainoskasseja, joiden materiaalina on kierrätetty PET-muovi tai kierrätyspolyesteri. Sertifikaatin omaavat laukut ovat hyvä valinta jos haluat ekologisen liikelahjan.

Yksilöi messukassit logo painatuksella messuille

Kun tarpeesi on messukassi logolla, muista että saat kaikki Marlean kassit, pussit ja laukut merkattuna. Saat messukasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, brodeeraukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kassit painatuksella tai mainospussit omalla logolla on erinomainen markkinointikeino messuilla joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin tai jakolahjaksi messuosastolle. Samalla laadukas messukassi luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Täältä löydät muut mainostuotteet messuille ja tapahtumiin.

Messukassi jakotuotteeksi tapahtumiin

Messukassit omalla logolla ovat suosittu mainoslahja, brändituote sekä jakotuote tapahtumiin. Tapahtumissa jaettavat messukassit ovat tehokas tapa parantaa yrityksen tunnettuutta. Kassien yleensä verrattain suurelle pinta-alalle tulevat mainokset takaavat näkyvyyden myös myöhemmin esimerkiksi katukuvassa.