Mainoskarkit logolla – hyvä yrityslahja

Mainoskarkit, mainostikkarit, mainossuklaat ja pastilliaskit ja muut pikkusyötävät ovat erinomainen tapa tuoda yritystäsi esille monessa tilanteessa. Marlean verkkokaupan valikoimasta saat myös muut mainosmakeiset, purukumit, suklaat ja esimerkiksi onnenkeksit yrityksesi brändin mukaisella etiketillä ja logolla.

Marlea pystyy toimittamaan osan mainoskarkeista edullisesti ja nopeasti parhaimmillaan jopa alle viikossa. Jos tarvitset erityisen nopean toimituksen ota yhteyttä suoraan asiakaspalveluun.

Mainospurukumit ja pastillit

Omaan yritysilmeeseen painetut mainospurukumit ja pastillit ovat nykyaikainen tapa tuoda yritystäsi hienovaraisesti esille niin, että se jää asiakkaan tai yhteistyökumppanin mieleen. Marlean verkkokaupasta löydät myös kattavan valikoiman muita syötäviä yritystuotteita tukemaan yrityksesi tai tuotteesi markkinointia ja mainontaa.

Mainoskarkit messuille

Laadukkaat ja herkulliset mainoskarkit ovat perinteinen valinta lahjaksi tai jakotuotteeksi messuilla, seminaareissa ja muissa yleisötapahtumissa. Niiden käyttö ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan tapahtumiin – usein ne löytyvät yritysten, järjestöjen ja seurojen toimitiloista. Tällöin ne ilahduttavat sekä yrityksen omaa henkilökuntaa että yrityksen asiakkaita.

Näytä lisää

Makeiset ja mainoskarkit omalla logolla – tutustu alta tuotteisiin!

Näytetään kaikki 8 tulosta

Suosituimmat mainoskarkit

Mainosmakeiset ovat todella kustannustehokas tapa markkinointiin ja mainostamiseen, siksi ne ovatkin todella suosittuja. Mainoskarkkeja on monenlaisia ja makuisia. Suosituimpia karkkeja logo painatuksella ovat esimerkiksi:

 • Perinteiset karkit
 • Karkkirasiat
 • Tikkarit
 • Purukumit
 • Suklaa

Mainossuklaa on hienostunut liikelahja

Oman yrityksesi väreillä ja logolla painatettu mainossuklaa on maistuva ja näyttävä liikelahja, joka on samalla erittäin hienostunut annettava. Kotimainen mainoskarkki on vielä ekologinen valinta. Omalla logolla varustetulla suklaaneliöllä on monta käyttökohdetta, esimerkiksi:

 • Ravintolat ja kahvilat: jälkiruokakahvin kylkiäinen
 • Hotellit: Hienostunut tapa tervehtiä huoneeseen saapuvaa asiakasta
 • Messut: Näyttävä ja mieleenpainuva handout-makeinen
 • Toimistot ja liiketilat: Asiakaspalvelupisteen makea herkku, työntekijöiden kahvihuoneen piristys
 • Tapahtumat: Massasta erottuva tapa huomioida potentiaalista asiakasta tai yhteistyökumppania

Mainospurukumi – moderni mainosmakeinen

Erittäin suositut mainospurukumit ovat omalla painatuksella varustettuja mainosmakeisia. Niiden etu moneen muuhun mainoskarkkiin on niiden pitkäikäisyydessä – purukumipaketti kulkee pitkään ihmisten mukana käsilaukussa tai taskussa, tuoden yrityksesi näkyviin pitkään. Purukumipakkaus on myös suurikokoinen pinta-alaltaan, joten siihen saa painatettua näyttävän ja selkeän yritysviestin.

Yksilöi mainosmakeiset omalla painatuksella

Kun tarpeesi on mainosmakeinen logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin mainosmakeisiin yrityskohtaiset logopainatukset ja merkinnät edullisesti ja nopeasti. Mainosmakeinen omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla herkulliset suomalaiset mainosmakeiset luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Mainoskarkkien painatukseen liittyy usein aloituskustannus, koska makeiset ovat tuoretuotteita. Käärepapereiden ja pakkausten painatuksen jälkeen itse karkkien paketointi tehdään tilauksesta. Tarkasta tuotekohtaisesti mainoskaramellien aloituskustannukset ja aloitusajat.

Mainoskarkeissa on tuotteesta riippuen erilaisia tilausaikoja, jotka on kuvattu tuotekorteilla. Nopeampi tilaus (tyypillisesti 5pv – 2 vko) on yleensä hieman kalliimpi kuin standarditilaus (yleensä 4 viikkoa). Katso tuotekohtaisesti tilausajat ja tilauskustannukset!

Jos siis haluat mainoskarkit nopeasti valitse express toimitus!

Kyllä saa! kaikkiin mainoskarkkeihin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon tai mainostekstin.

Mainoskarkkeja on monenlaisia. Suosituimmat mainokarkit ovat:

 • Kotimaiset mainoskarkit
 • Suklaa mainoskarkit
 • Purukumit painatuksella
 • Karkkirasiat painatuksella
 • Karkkipussit painatuksella
 • Tikkari painatuksella

Mainoskarkkien ostaminen yritykselle

Marlea-verkkokaupasta on helppo ostaa yritysellesi mainoskarkit, mainossuklaat ja purukumit, useassa eri makuvaihtoehdossa. Saat kaikki mainoskarkit painatettuna yrityksesi väreillä, logolla tai muulla haluamallasi viestillä. Laadukas mainosmakeinen on nykyaikainen tapa tuoda yrityksesi viestiä esille mieleenpainuvassa muodossa!

Hinta: Alkaen 0,25 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: