Ekologiset liikelahjat

Ekologiset liikelahjat ovat olleet nouseva trendi jo vuosia, kun yritysten vastuullisuus muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi. Marlean ekologisten liikelahjojen valikoimaan on nostettu kestävästi kehitettyjä tuotteita, joissa käytetään uusiutuvia materiaaleja, kierrätysmateriaalia ja jotka voidaan kierrättää tavanomaista liikelahjaa paremmin. Tuotteiden laadukkuus muodostaa myös osan ekologisuutta, laadukkaan tuotteen selvästi pidemmän elinkaaren kautta.

Ekologiset kynät painatuksella

Yrityksen logolla painatettu ekologinen kynä on todennäköisesti kaikista perinteisin ja yleisin liikelahja. Puu- tai kuitupohjaiseesta pintamateriaalista tai kierrätysmuovista tehtynä varustettuna, painatettu kynä on sekä ympäristöystävällinen valmistaa, että täysin kierrätettävissä.

Ekologiset pyyhkeet yritykselle

Ekologiset pyyhkeet valmistetaan yleensä kierrätyspuuvillasta, jolloin niiden hiilijalanjälki on uusiomateriaalista valmistettuun pyyhkeeseen verrattuna erittäin pieni. Kierrätyspuuvillaiset pyyhkeet eivät myöskään sisällä mikromuoveja, toisin kuin esim. fleecet ja jotkut kangassekoitteet. Pyyhkeiden yleisin merkkaustapa on perinteinen brodeeraus sen kestävyyden vuoksi, mutta myös erilaiset kangasmerkit ja nahkamerkit ovat suosittuja ekologisten pyyhkeiden merkkaustapoja.

Ekologiset vaatteet painatuksella

Vaatteiden ekologisuus muodostuu useasta seikasta, joista ekologiset kierrätysmateriaalit ja laadukkaan työvaatteen pitkä käyttöikä ovat merkittävimpiä. Kun ekologiseen vaatteeseen lisätään laadukas painatus, se kestää kovaakin käyttöä ja lukuisia pesukertoja haalistumatta. Katso ekologiset vaatteet painatuksella

Näytä lisää

Tutustu ekologisten liikelahjojen valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 111

Mitä huomioida ekologisen liikelahjan valinnassa? 5 vinkkiä

Ekologiset liikelahjat ovat hyvä valinta, sillä ne viestivät yrityksen vastuullisuudesta ja ympäristötietoisuudesta. Tässä on joitakin ekologisia liikelahjaideoita:

  1. Kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet: Valitse tuotteita, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten paperista, pahvista tai muovista. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat kierrätyspaperista valmistetut muistikirjat, muovipulloista valmistetut juomapullot tai pahvilaatikoista valmistetut kynäsetit.
  2. Luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet: Valitse tuotteita, jotka on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten puusta, bambusta tai luomupuuvillasta. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat puiset kynät, bambusta valmistetut juomapullot tai luomupuuvillaiset kangaskassit.
  3. Energiatehokkaat ja uusiutuvaa energiaa käyttävät tuotteet: Valitse tuotteita, jotka ovat energiatehokkaita tai jotka käyttävät uusiutuvaa energiaa. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat aurinkopaneelilaturit tai LED-valot.
  4. Elämyslahjat: Elämyslahjat ovat hyvä valinta, sillä ne eivät tuota jätettä eivätkä kuluta luonnonvaroja. Esimerkkejä tällaisista lahjoista ovat esimerkiksi retkilahjakortit tai ruokailulahjakortit.
  5. Siemenet ja istutuslahjat: Siemenet ja istutuslahjat ovat hauskoja ja hyödyllisiä lahjoja, jotka lisäävät vihreyttä ja hyödyllisiä kasveja ympäristöön. Esimerkkejä tällaisista lahjoista ovat siemenpussit tai istutuslahjakortit.

Valitessasi ekologisia liikelahjoja, muista myös tarkistaa tuotteen todellinen ympäristövaikutus. Tuotteen valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden ja tuotantoprosessien lisäksi voit myös tarkistaa, ovatko tuotteet sertifioituja, kuten esimerkiksi FSC-sertifioitu puu. Näillä vinkeillä voit valita ekologisia ja vastuullisia liikelahjoja, jotka vahvistavat brändiäsi ja tukevat ympäristöystävällistä toimintaa.

Ekologisuus ja sertifikaatitCottover Collegepaita ekologisuus sertifikaatit

Erityisesti vaateteollisuudessa valvotaan tuotteiden ekologisuutta erilaisten sertifikaattien avulla. Esimerkiksi Öeko-Tex on tunnettu ekologisuutta ja tuotannon hiilijalanjälkeä valvova taho, joka myöntää erilaisia sertifikaatteja myös työvaatteille, pyyhkeille ja muille kangastuotteille.

Ekologinen Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Mallistossa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Eko sertifioidut liikelahjat täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.

Eettiset liikelahjat

Ekologisuuden lisäksi myös eettisyys ja vastuullisuus on kasvava trendi, joka heijastuu myös mainos- ja liikelahjoihin. Liikelahjojen eettinen tuotanto on tärkeää, koska liikelahjat ovat monesti verrattain edullisia tuotteita joiden tuotanto on keskittynyt lähes poikkeuksetta erilaisiin halpatyömaihin kuten kaukoitään tai kolmansiin maihin. Eettistä tuotantoa liikelahjoihinkin sertifioivat mm. Reilu Kauppa ja FairTrade.

Ekologiset mainoslahjat on suosittuja lahjoja asiakkaille ja henkilöstölle – Katso esimerkkejä

Ekologinen mainoslahja voi olla esimerkiksi kierrätetyistä juomapulloista valmistettu tai  luomupuuvillasta valmistettu mainostekstiili tai jokin muu laadukas ja ekologinen mainoslahja. Kaikkiin Marlean ekologisiin tuotteisiin saat oman painatuksen, tekstin tai yrityksen logon.

Yksilöi ekologiset liikelahjat painatuksella

Kun tarpeesi on ekologinen liikelahja logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin ympäristöystävällisiin liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Ekologinen liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ekologinen liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Öeko-Tex on todennäköisesti tunnetuin ekologisesta vaate- ja kangastuotannosta kertova sertifikaatti, jolla on erittäin tiukat myöntämiskriteerit.

FairTrade valvoo enimmäkseen eettisyyttä, mutta ekologisuus ja eettisyys kulkevat todella usein käsi kädessä, etenkin alkutuotannon osalta.


Miten ostan varmasti ekologiset liikelahjat verkosta?

Kun tarkastat verkkokaupassa myytyjen ekologisten liikelahjojen sertifikaatit, tuotekuvaukset ja varmistat että verkkokauppa on kotimainen, voit olla jo varsin huoletta että valitsemasi tuotteet ovat ekologisia. Marlean ekologisten liikelahjojen valikoima on huolellisesti poimittu, ja sisältää sekä eettisiä, ekologisia mutta myös innovatiivisia liikelahjoja moneen tarpeeseen.

Hinta: Alk 0,28 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logon painatus
Työkalut: