Ekologiset liikelahjat

Ekologiset liikelahjat ovat olleet nouseva trendi jo vuosia, kun yritysten vastuullisuus muodostuu jatkuvasti tärkeämmäksi. Marlean ekologisten liikelahjojen valikoimaan on nostettu kestävästi kehitettyjä tuotteita, joissa käytetään uusiutuvia materiaaleja, kierrätysmateriaalia ja jotka voidaan kierrättää tavanomaista liikelahjaa paremmin. Tuotteiden laadukkuus muodostaa myös osan ekologisuutta, laadukkaan tuotteen selvästi pidemmän elinkaaren kautta.

Ekologiset kynät painatuksella

Yrityksen logolla painatettu kynä on todennäköisesti kaikista perinteisin ja yleisin liikelahja. Puu- tai kuitupohjaiseesta pintamateriaalista tai kierrätysmuovista tehtynä varustettuna, painatettu kynä on sekä ympäristöystävällinen valmistaa, että täysin kierrätettävissä.

Ekologiset pyyhkeet yritykselle

Ekologiset pyyhkeet valmistetaan yleensä kierrätyspuuvillasta, jolloin niiden hiilijalanjälki on uusiomateriaalista valmistettuun pyyhkeeseen verrattuna erittäin pieni. Kierrätyspuuvillaiset pyyhkeet eivät myöskään sisällä mikromuoveja, toisin kuin esim. fleecet ja jotkut kangassekoitteet. Pyyhkeiden yleisin merkkaustapa on perinteinen brodeeraus sen kestävyyden vuoksi, mutta myös erilaiset kangasmerkit ja nahkamerkit ovat suosittuja ekologisten pyyhkeiden merkkaustapoja.

Ekologiset työvaatteet

Työvaatteiden ekologisuus muodostuu useasta seikasta, joista ekologiset kierrätysmateriaalit ja laadukkaan työvaatteen pitkä käyttöikä ovat merkittävimpiä. Kun ekologiseen työvaatteeseen lisätään laadukas painatus, se kestää kovaakin käyttöä ja lukuisia pesukertoja haalistumatta.

Näytä lisää

Tutustu ekologisten liikelahjojen valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 81

Ekologisuus ja sertifikaatit

Erityisesti vaateteollisuudessa valvotaan tuotteiden ekologisuutta erilaisten sertifikaattien avulla. Esimerkiksi Öeko-Tex on tunnettu ekologisuutta ja tuotannon hiilijalanjälkeä valvova taho, joka myöntää erilaisia sertifikaatteja myös työvaatteille, pyyhkeille ja muille kangastuotteille.

Eettiset liikelahjat

Ekologisuuden lisäksi myös eettisyys on kasvava trendi, joka heijastuu myös liikelahjoihin. Liikelahjojen eettinen tuotanto on tärkeää, koska liikelahjat ovat monesti verrattain edullisia tuotteita joiden tuotanto on keskittynyt lähes poikkeuksetta erilaisiin halpatyömaihin kuten kaukoitään tai kolmansiin maihin. Eettistä tuotantoa liikelahjoihinkin sertifioivat mm. Reilu Kauppa ja FairTrade.

Yksilöi ekologiset liikelahjat painatuksella

Kun tarpeesi on ekologinen liikelahja logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin ympäristöystävällisiin liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Ekologinen liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ekologinen liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Öeko-Tex on todennäköisesti tunnetuin ekologisesta vaate- ja kangastuotannosta kertova sertifikaatti, jolla on erittäin tiukat myöntämiskriteerit.

FairTrade valvoo enimmäkseen eettisyyttä, mutta ekologisuus ja eettisyys kulkevat todella usein käsi kädessä, etenkin alkutuotannon osalta.


Miten ostan varmasti ekologiset liikelahjat verkosta?

Kun tarkastat verkkokaupassa myytyjen ekologisten liikelahjojen sertifikaatit, tuotekuvaukset ja varmistat että verkkokauppa on kotimainen, voit olla jo varsin huoletta että valitsemasi tuotteet ovat ekologisia. Marlean ekologisten liikelahjojen valikoima on huolellisesti poimittu, ja sisältää sekä eettisiä, ekologisia mutta myös innovatiivisia liikelahjoja moneen tarpeeseen.

Hinta: Alk 0,28 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logon painatus
Työkalut: