Ekologiset mainoslahjat

Ekologiset liikelahjat ovat nouseva trendi yritysten vastuullisuuden kasvaessa jatkuvasti. Marlean valikoimassa on erityisesti painotettu ympäristöystävällisiä ja kestävästi kehitettyjä tuotteita, jotka valmistetaan uusiutuvista materiaaleista tai kierrätetystä materiaalista.
Ekologinen mainoslahja ei ainoastaan viesti yrityksen arvoista, vaan se on helpompi kierrättää kuin tavanomaiset liikelahjat. Laadukkaat ja kestävät tuotteet ovat myös ekologisia, sillä niiden pidempi elinkaari vähentää ympäristövaikutuksia.

Ekologiset liikelahjat edullisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 47

Mitkä ovat ekologisia mainoslahjoja? 4 esimerkkiä

Ekologinen mainoslahja on järkevä valinta, sillä se viestii yrityksen vastuullisuudesta ja ympäristötietoisuudesta. Tässä on joitakin ekologisia liikelahjaideoita:

  1. Kierrätysmateriaaleista valmistetut tuotteet: Ekologiset tuotteet on usein valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten paperista, pahvista tai muovista. Esimerkkejä tällaisista mainoslahjoista ovat kierrätyspaperista valmistetut muistikirjat, muovipulloista valmistetut juomapullot tai pahvilaatikoista valmistetut kynäsetit.
  2. Luonnonmateriaaleista valmistetut tuotteet: Luonnonmateriaaleista, kuten puusta, bambusta tai luomupuuvillasta valmistetut tuotteet ovat myös usein elologisia. Esimerkkejä tällaisista liikelahjoista ovat puiset kynät, bambusta valmistetut juomapullot tai luomupuuvillaiset kangaskassit.
  3. Energiatehokkaat ja uusiutuvaa energiaa käyttävät tuotteet: Ekologinen mainoslahja voi olla energiatehokas tai jotka käyttää uusiutuvaa energiaa. Esimerkkejä tällaisista tuotteista ovat aurinkopaneelilaturit tai LED-valot.
  4. Elämyslahjat: Elämyslahja on ekologinen liikelahja, sillä se ei tuota jätettä tai kuluta luonnonvaroja. Esimerkkejä tällaisista lahjoista ovat esimerkiksi retkilahjakortit tai ruokailulahjakortit.

Valitessasi ekologisia liikelahjoja on hyvä tarkistaa tuotteen todellinen ympäristövaikutus. Tuotteen valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden ja tuotantoprosessien lisäksi voit myös tarkistaa, ovatko tuotteet sertifioituja, kuten esimerkiksi FSC-sertifioitu puu. Näillä vinkeillä voit valita ekologisia ja vastuullisia mainoslahjoja, jotka vahvistavat brändiäsi ja tukevat ympäristöystävällistä toimintaa.

Ekologisuus ja sertifikaatit – Varmista liikelahjojesi ympäristöystävällisyys
Cottover Collegepaita ekologisuus sertifikaatit

Erityisesti vaateteollisuudessa valvotaan tuotteiden ekologisuutta erilaisten sertifikaattien avulla. Esimerkiksi Öeko-Tex on tunnettu ekologisuutta ja tuotannon hiilijalanjälkeä valvova taho, joka myöntää erilaisia sertifikaatteja myös työvaatteille, pyyhkeille ja muille kangastuotteille.

Ekologinen Cottover-mallisto on Joutsen-, GOTS- ja Öko-Tex-merkitty. Mallistossa käytetty puuvilla on 100 % ekologista ja sillä on Reilun kaupan sertifiointi. Eko sertifioidut liikelahjat täyttää kyseisen sertifiointiorganisaation kriteerit ja on käynyt läpi riippumattoman tarkastuksen.

Eettiset liikelahjat – Välitä yrityksen arvoista ja tekojen seurauksista

Ekologisuuden lisäksi myös eettisyys ja vastuullisuus on kasvava trendi, joka heijastuu myös mainos- ja liikelahjoihin. Liikelahjojen eettinen tuotanto on tärkeää, koska liikelahjat ovat monesti verrattain edullisia tuotteita joiden tuotanto on keskittynyt lähes poikkeuksetta erilaisiin halpatyömaihin kuten kaukoitään tai kolmansiin maihin. Eettistä tuotantoa liikelahjoihinkin sertifioivat mm. Reilu Kauppa ja FairTrade.

Yksilöi ekologiset mainoslahjat painatuksella

Saat kaikki Marlean ekologiset mainoslahjat logolla tai muulla painatuksella. Voit pyytää tuotteisiin logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Ekologinen liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ekologinen liikelahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Vaatteet tai muut mainostekstiilit voi painattaa tai brodeerata kantamaan yrityksen logoa, iskulausetta tai muuta brändiin kuuluvaa. Erityisesti brodeeraus kestää hyvin useita pesuja, ja tuotteen pitkä käyttöikä lisää sen ekologisuutta. Jos mainoslahjan ekologisuus tai paras merkkaustapa mietityttää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme – autamme mielellämme parhaiden mainoslahjojen valinnassa!

Öeko-Tex on todennäköisesti tunnetuin ekologisesta vaate- ja kangastuotannosta kertova sertifikaatti, jolla on erittäin tiukat myöntämiskriteerit.

FairTrade valvoo enimmäkseen eettisyyttä, mutta ekologisuus ja eettisyys kulkevat todella usein käsi kädessä, etenkin alkutuotannon osalta.


Miten ostan ekologiset liikelahjat luotettavasti verkosta?

Kun tarkastat myytyjen ekologisten liikelahjojen sertifikaatit, tuotekuvaukset ja varmistat että kauppa on kotimainen, voit olla jo varsin huoletta että valitsemasi tuotteet ovat ekologisia. Marlean ekologisten liikelahjojen valikoima on huolellisesti poimittu, ja sisältää sekä eettisiä, ekologisia mutta myös innovatiivisia liikelahjoja moneen tarpeeseen.

Hinta: Alk 0,28 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logon painatus
Työkalut: