Pitkähihaiset T-paidat

Tyylikkäät ja laadukkaat työvaatteet yrityksellesi nyt helposti netistä! Yhtenäiset työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksesi antamaa ensivaikutelmaa. Pitkähihaiset t-paidat ovat yksi suosituimmista mainos- ja yritysvaatteista, sillä ne sopivat säähän kuin säähän ja ovat siten äärimmäisen monikäyttöisiä.

Laadukkaat paidat omalla logolla tai muulla yrityksenne painatuksella ovat työvaatteina näkyvä käyntikortti, ja tae koko yrityksenne laadusta. Korkealaatuisia vaatteita käyttää mielellään myös vapaa-ajalla, joten yrityksen viesti jalkautuu myös katukuvaan ja vapaa-aikaan..

Käytännöllinen ja siisti työpaita liikkuvaan työhön

Valikoimaamme kuuluu runsaasti erilaisia malleja ja värejä, joista voit valita yrityksesi työntekijöille sopivimmat. Miesten pitkähihaiset t-paidat ovat mitoitukseltaan hieman suurempia ja rennompia, kun taas muotoonommellut pitkähihaiset t-paidat sopivat erityisesti naisille. Käytännölliset paidat hengittävät ja mahdollistavat hyvin niissä liikkumisen, mutta pitkien hihojen ansiosta ne tarjoavat myös hieman lämpöä ja suojaa käsivarsille.

Pitkähihainen t-paita painatuksella

Pitkähihaisen t-paidan painattaminen ja ostaminen verkosta on helppoa. Mallistomme paidat on huolella valittuja siten, että ne ovat riittävän laadukkaita kestäviksi työpaidoiksi, mutta eivät erityisen kalliita. Siksi ne sopivatkin yrityksille mainiosti, koska logopainatuksella pitkähihainen t-paita on kestävä ja toimiva hankinta joka nostaa yrityksen brändiä ja parantaa yrityksen yleisasua.

Näytä lisää

Pitkähihainen t-paita omalla logolla

Näytetään kaikki 15 tulosta

Tilaa pitkähihainen t-paita omalla logolla

Pitkähihaisia t-paitoja tarvitaan lähes jokaisella työpaikalla. Yhtenäiset paidat omalla logolla auttavat tunnistamaan yrityksesi työntekijät asiakaspalvelutilanteissa niin yrityksen toimipaikalla kuin tapahtumissa ja messuillakin. Monikäyttöiset paidat sopivat myös työmaille, joissa on tärkeää pukeutua kaiken kaikkiaan turvallisesti ja asianmukaisesti. Meiltä löydät lukuisia eri malleja, joista voit valita yrityksellesi ja työntekijöillesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Marlealta saat myös muut mainosvaatteet yrityksellesi – tutustu koko valikoimaan!

Pitkähihaisen t-paidan painatus

Suosituimmat pitkähihaisen T-paidan painatukset ovat sekä etupuolen ja selkäpuolen suuret painatukset, mutta myös rintapainatus ja hihat. Pitkät hihat T-paidassa mahdollistavatkin näyttävän, tyypillisesti tekstimuotoisen painatuksen tekemisen edullisena ja kestävänä siirtokuvana paidan pitkään hihaan, jolloin viesti tulee hyvin näkyviin.

Yksilöi pitkähihainen t-paita painatuksella

Kun tarpeesi on pitkähihainen t-paita logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat lippiksiin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Pitkähihainen t-paita omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas pitkähihainen t-paita luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Yksinkertaisesti ainoastaan hihan pituus. Muista pitkähihaisista paidoista poiketen, pitkähihaisessa T-paidassa on samanlainen pyöreä tai v-mallinen kaula-aukko ja yksinkertainen helma. Muut pitkähihaiset paidat (esim. poolopaita, kauluspaita, colleget) ovat yleensä erilaisella kauluksella ja hihansuilla varustettuja.

Pitkähihainen T-paita sopii erinomaisesti hihapainatukseen, koska hihaan saa mahtumaan vaikka kokonaisen lauseen tai sloganin! Myös selkä- ja rintapainatukset ovat suosittuja.


Miten ostan pitkähihaisen t-paidan painatuksella?

Pitkähihaisen T-paidan ostaminen painatuksella on Marlealta erittäin helppoa. Koska kauppamme on tarkoitettu ensisijaisesti yrityksille, suunnittelemme vedoksen haluamastanne pitkähihaisesta T-paidasta lähettämänne painoaineiston, logon tai tekstin perusteella. Lue alta vinkit onnistuneeseen ostamiseen!

Hinta: Alkaen 6,50 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Hihapainatus
Työkalut: