Pitkähihaiset T-paidat omalla logolla – hyvä työpaita

Tyylikkäät ja laadukkaat työvaatteet yrityksellesi nyt helposti netistä! Yhtenäiset työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksesi antamaa ensivaikutelmaa. Pitkähihaiset T-paidat ovat yksi suosituimmista mainos- ja yritysvaatteista, sillä ne sopivat säähän kuin säähän ja ovat siten äärimmäisen monikäyttöisiä. Laadukkaat paidat omalla logolla tai muulla yrityksenne tunnuksella ovat työvaatteina näkyvä käyntikortti ja tae koko yrityksenne laadusta. Korkealaatuisia vaatteita käyttää mielellään myös vapaa-ajalla.

Käytännöllinen ja siisti työpaita liikkuvaan työhön

Valikoimaamme kuuluu runsaasti erilaisia malleja ja värejä, joista voit valita yrityksesi työntekijöille sopivimmat. Miesten pitkähihaiset t-paidat ovat mitoitukseltaan hieman suurempia ja rennompia, kun taas muotoonommellut pitkähihaiset t-paidat sopivat erityisesti naisille. Käytännölliset paidat hengittävät ja mahdollistavat hyvin niissä liikkumisen, mutta pitkien hihojen ansiosta ne tarjoavat myös hieman lämpöä ja suojaa käsivarsille.

Näytä lisää

Pitkähihainen T-paita merkattuna – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 19

Tilaa pitkähihainen T-paita omalla logolla

Pitkähihaisia t-paitoja tarvitaan lähes jokaisella työpaikalla. Yhtenäiset paidat omalla logolla auttavat tunnistamaan yrityksesi työntekijät asiakaspalvelutilanteissa niin yrityksen toimipaikalla kuin tapahtumissa ja messuillakin. Monikäyttöiset paidat sopivat myös työmaille, joissa on tärkeää pukeutua kaiken kaikkiaan turvallisesti ja asianmukaisesti. Meiltä löydät lukuisia eri malleja, joista voit valita yrityksellesi ja työntekijöillesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Verkkokaupastamme löydät myös muut mainosvaatteet yrityksellesi – tutustu koko valikoimaan!