Reput painatuksella

Yrityksen logolla varustettu reppu on suosittu ja haluttu yritystuote tai liikelahja, jolla on erittäin suuri käyttöarvo. Laadukkaassa repussa yrityksesi logo tai muu painatus erottuu hyvin katukuvassa, ja luo samalla lisäarvoa käyttäjälleen. Valikoimassamme on myös käytännölliset tietokonereput sekä reppumalliset kylmälaukut. Kun kädet jäävät repun ansiosta vapaaksi, on esimerkiksi asiakkaalle siirtyvän työntekijän helpompi ja turvallisempi liikkua.

Näytä lisää

Reput omalla logolla – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 87

Laaja reppumallisto painatuksella suoraan verkosta

Marlean verkkokaupan valikoimassa on kymmeniä erilaisia reppuja omalla painatuksella, jotka on lähtökohtaisesti suunniteltu niin, että niihin on helppo lisätä yrityksen brändäys – esimerkiksi logopainatuksella, kangasmerkillä tai brodeeraamalla. Kysy merkkausvaihtoehdoista lisää asiakaspalvelustamme!

5 vinkkiä miten hyödyntää reppua markkinoinnissa

Reppu on käytännöllinen ja suosittu tuote, joka sopii hyvin markkinointiin. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit hyödyntää reppua markkinoinnissa:

 1. Brändää reppu omalla logolla ja viestilläsi. Reppu toimii liikkuvana mainospintana, joka kulkee mukana asiakkaidesi arjessa ja herättää huomion.
 2. Käytä reppuja tapahtumissa ja messuilla. Voit jakaa niitä kävijöille tai antaa niitä lahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneillesi.
 3. Yhdistä reppu kampanjaasi. Voit esimerkiksi antaa reppuja kampanjapalkintona tai käyttää niitä osana myynninedistämiskampanjaa.
 4. Toteuta ympäristöystävällinen markkinointikampanja. Voit valita reppuja, jotka on valmistettu kestävästä ja ympäristöystävällisestä materiaalista, jolloin voit tuoda esiin yrityksesi vastuullisuusarvoja.
 5. Käytä reppua liikelahjana. Reppu on käytännöllinen mainoslahja, joka pitää sisällään monia käyttötarkoituksia, kuten tietokoneen, kirjojen tai urheiluvarusteiden kuljetuksen.

Reppu painatuksella on siis monipuolinen markkinointityökalu, joka sopii erityisesti liikkuvaan ja aktiiviseen elämäntyyliin liittyvään markkinointiin.

Reppu painatuksella – katso valikoima

 • Sporty Line – urheilullisilla yksityiskohdilla varustettu reppumallisto
 • Pro Line – laadukkailla materiaaleilla ja yksityiskohdilla täydennetyt reput
 • Business Line – hillitty ja toiminnallinen reppu kaikkeen yrityskäyttöön
 • Black Line – laadukkaat, perusmalliset reput kokomustana
 • Active Line – edulliset reput liikkuvaan käyttöön ja työhön
 • Base Line – halvat perusmalliset reput useissa eri väreissä
 • Urban Line – katukuvaan suunnitellut, kevyet ja toiminnalliset reput
 • Club Line – perinteisesti muotoillut, hillityt reput

Lisäksi valikoimassa muita yrityksille soveltuvia reppuja ja laukkuja, sekä tietenkin liikelahjat ja yrityslahjat, sekä messutuotteet ja markkinointitarvikkeet!

Yksilöi reppu omalla painatuksella

Kun tarpeesi on reppu logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat reppuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Reppu omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas reppu luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Verkkokaupan pienimmät reput ovat vain muutaman litran vetoisia narureppuja, kun vastaavasti suurimmat reput voivat olla jopa 50-litraisia, todella suuria ja tilavia reppuja.

Heijastinreppu erottuu erinomaisesti hämärällä tai pimeällä kelillä, ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsille, jotka liikkuvat muun liikenteen vierellä. Heijastinreppu on erinomainen turvaväline jalankulkijoille, pyöräilijöille ja moottoripyörän kanssa.


Repun osto Marlean verkkokaupasta

Juuri sinun yrityksellesi sopivan logopainetun repun ostaminen suoraan verkosta voi tuntua monimutkaiselta, kun reppumallistokin on niin laaja. Lue alta vinkit, miten saat esimerkiksi lisättyä haluamasi painoaineiston suoraan verkkokaupan ostoskoriin, tai mistä toimituskulut muodostuvat. Voit olla aina yhteydessä myös asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 4,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kantohihnat, painatus
Työkalut: