Reppu painatuksella

Yrityksen logolla varustettu reppu on suosittu ja haluttu yritystuote tai liikelahja, jolla on erittäin suuri käyttöarvo. Laadukkaassa repussa yrityksesi logo tai muu painatus erottuu hyvin katukuvassa, ja luo samalla lisäarvoa käyttäjälleen. Valikoimassamme on myös käytännölliset tietokonereput sekä reppumalliset kylmälaukut. Kun kädet jäävät repun ansiosta vapaaksi, on esimerkiksi asiakkaalle siirtyvän työntekijän helpompi ja turvallisempi liikkua.

Tietokonereput

Tietokonereppu on erittäin käytännöllinen apuväline liikkuvaan työhön ja reissuun. Reppu suojelee kallista läppäriä niin fyysisiltä vahingoilta, kuin myös suurilta ja nopeilta lämpötilan vaihteluilta. Tietokonereppujen lokeroinnin ja yksityiskohtien ansiosta, ne ovat erittäin käytännöllisiä työmatkoille, mobiilitoimistoihin ja asiakaskäynteihin.

Tietokonerepun avulla voit tehdä toimistostasi liikkuvan – tilavaan, usealla taskulla varustettuun reppuun mahtuu tietokoneen lisäksi virtalähteet, adapterit, kuulokkeet, laturit ja tarvittavat kaapelit. Liikkuva toimisto pysyy hyvin järjestyksessä, kun tarvittava laukku on oikein valittu.

Reppu kylmälaukulla

Kylmälaukullinen reppu on kesän hittituote! Repussa kulkee näppärästi kaikki viileänä pidettävät ruuat ja juomat, samalla ku reppu jättää kädet vapaaksi esimerkiksi pyöräilyä tai muiden ostosten kantamista varten. Kylmälaukulla varustettu reppu on myös erinomainen kauppakassi silloin kun ostetaan pakasteita – parilla kylmäkallella varustettuna reppu pitää pakasteet jäätyneinä vähän pidemmänkin kotimatkan ajan.

Heijastinreppu

Heijastinreput ovat tyypillisesti pyöreämuotoisia narureppuja, jotka on suurimmaksi osaksi heijastavaa materiaalia. Tällöin ne erottuvat katukuvassa tai autojen valoissa erinomaisesti, ja lisäävät osaltaan liikenneturvallisuutta. Heijastinreppu sopii erinomaisesti myös pyöräilijöille ja moottoripyörällä liikkuville.

Näytä lisää

Reput logopainatuksella yrityksille – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 46

Laaja reppumallisto painatuksella suoraan verkosta

Marlean verkkokaupan valikoimassa on kymmeniä erilaisia reppuja omalla painatuksella, jotka on lähtökohtaisesti suunniteltu niin, että niihin on helppo lisätä yrityksen brändäys – esimerkiksi logopainatuksella, kangasmerkillä tai brodeeraamalla. Kysy merkkausvaihtoehdoista lisää asiakaspalvelustamme!

Marlean reppuvalikoma

  • Sporty Line – urheilullisilla yksityiskohdilla varustettu reppumallisto
  • Pro Line – laadukkailla materiaaleilla ja yksityiskohdilla täydennetyt reput
  • Business Line – hillitty ja toiminnallinen reppu kaikkeen yrityskäyttöön
  • Black Line – laadukkaat, perusmalliset reput kokomustana
  • Active Line – edulliset reput liikkuvaan käyttöön ja työhön
  • Base Line – halvat perusmalliset reput useissa eri väreissä
  • Urban Line – katukuvaan suunnitellut, kevyet ja toiminnalliset reput
  • Club Line – perinteisesti muotoillut, hillityt reput

Lisäksi valikoimassa muita yrityksille soveltuvia reppuja ja laukkuja, sekä tietenkin liikelahjat ja yrityslahjat, sekä messutuotteet ja markkinointitarvikkeet!

Yksilöi reppu omalla painatuksella

Kun tarpeesi on reppu logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat reppuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Reppu omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas reppu luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Verkkokaupan pienimmät reput ovat vain muutaman litran vetoisia narureppuja, kun vastaavasti suurimmat reput voivat olla jopa 50-litraisia, todella suuria ja tilavia reppuja.

Heijastinreppu erottuu erinomaisesti hämärällä tai pimeällä kelillä, ja soveltuu erinomaisesti esimerkiksi lapsille, jotka liikkuvat muun liikenteen vierellä. Heijastinreppu on erinomainen turvaväline jalankulkijoille, pyöräilijöille ja moottoripyörän kanssa.


Repun osto Marlean verkkokaupasta

Juuri sinun yrityksellesi sopivan logopainetun repun ostaminen suoraan verkosta voi tuntua monimutkaiselta, kun reppumallistokin on niin laaja. Lue alta vinkit, miten saat esimerkiksi lisättyä haluamasi painoaineiston suoraan verkkokaupan ostoskoriin, tai mistä toimituskulut muodostuvat. Voit olla aina yhteydessä myös asiakaspalveluumme!

Hinta: Alkaen 4,90 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kantohihnat, painatus
Työkalut: