Juomatarvikkeet, termospullot ja mukit logolla

Juomapullot omalla logolla tai muulla painatuksella ovat käytännöllinen ja edullinen tapa tuoda yrityksen brändi esille. Juomapullot painatuksella sopivat niin tiimillesi työpaikalle ja vapaa-aikaan kuin asiakkaille ja muille sidosryhmille lahjaksi. Tutustu valikoimaamme monipuolisia juomatarvikkeita, jotka kaikki ovat saatavilla brändisi väreissä ja logoissa!

Juomapullot painatuksella työntekijöille

Verkkokaupastamme löydät monipuoliset ja trendikkäät juomatarvikkeet koko tiimillesi. Alumiiniset ja muoviset juomapullot sopivat moniin eri ympäristöihin ja työpaikkoihin. Juomapullo omalla nimellä on hauska tapa muistaa työntekijöitäsi ja luoda yhteenkuuluvuuden tunnetta. Termospullo omalla kuvalla sopii erityisesti talvikeleille ja ulkona työskentelyyn, kun kahvitaukoa varten halutaan lämmintä juotavaa. Urheilujuomapallo painatuksella taas pitää kylmät juomina ja on käytännöllinen tapa tuoda yrityksesi logo näkyväksi työpaikan lisäksi vapaa-ajan harrastuksissa.

Vesipullo omalla logolla

Sporttiset muoviset tai alumiiniset juomapullot ovat erinomaisia vesipulloja, koska ne ovat kestäviä ja helppoja pitää puhtaana. Logolla varustettu, painettu vesipullo onkin hyvä liikelahja tai muu tuote kaikille kohderyhmille, ja ne soveltuvat mihin tahansa urheilutapahtumaan. Vesipullo omalla logolla on suosittu ja pidetty tapa palkita myös työntekijöitä normaalissa arjessa, koska hyvälle vesipullolle on aina käyttöä.

Näytä lisää

Urheilupullot, termokset ja muut juomatuotteet – katso valikoima!

Näytetään tulokset 1–16 / 53

Termospullot omalla kuvalla ja muut liikelahjat

Juomapullot omalla kuvalla sopivat oman yrityksen lisäksi erinomaisesti liikelahjoiksi. Vapaa-ajalla termospullot ilahduttavat retkillä ja piknikeillä, kun taas monipuoliset vesipullot ja urheilujuomapullot sopivat lenkille, kuntosalille sekä muihin sporttisiin hetkiin. Logoilla varustetut juomapullot ja juomatarvikkeet ovatkin edullinen tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä monipuolisissa ympäristöissä.

Juomapullojen lisäksi valikoimastamme löytyvät tyylikkäät kassit pulloille, joihin voidaan tehdä siirtokuvapainatuksella haluttu teksti tai kuvio. Näissä kasseissa voit antaa lahjaksi käytännöllisten juomapullojen lisäksi vaikkapa viinipullon. Kiva, pieni muisto hyvästä asiakkuudesta voi olla myös avaimenperäksi sopiva pullonavaaja, tietysti yrityksesi väreissä.

Termospullo on myös hvä vesipullo omalla logolla, koska se pitää veden joko kylmänä tai kuumana. Näyttävät ja näppärät termospullot ovat lisäksi kestäviä, joten saat niiden avulla yrityksesi brändin näkymään vuodesta toiseen.

Urheilupulloissa korostuu kestävyys ja tavanomaista juomapulloa helpompi mukana pidettävyys. Urheilupulloissa on usein erilaisia ripustustapoja, joilla pullon saa ripustettua esimerkisi vyölenkkiin tai reppuun. Urheilupullot on valmistettu erittäin kestävästä, iskunkestävästä muovista tai alumiinista. Tavallisissa juomapulloissa muovi on suosittu materiaali, mutta myös lasisia juomapulloja löytyy valikoimasta.


Miten ostan juomapullon painatuksella verkosta?

Painatuksella tai logolla varustetun juoma- tai vesipullon tilaaminen Marlean verkkokaupasta on tehty erittäin helpoksi – kun lähetät meille logon tai muun haluamasi painatuksen, laadimme haluamastasi tuotteesta tarvittaessa vedoksen jotta voit varmistua siitä, että pullo näyttää juuri haluamaltasi.

Hinta: Alkaen 0,89 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: