Pikeepaita on paras toimistopaita

Tee yrityksesi näkyväksi tyylikkäiden pikeepaitojen avulla! Valikoimastamme löydät perinteiset, lyhythihaiset pikeepaidat sekä pitkähihaiset, kaulukselliset paidat useissa eri väreissä ja malleissa. Laadukkaat pikeepaidat erilaisilla leikkauksilla sopivat monenlaisiin ympäristöihin, ja monipuolisesta valikoimastamme löydät niin naisten pikeepaidat kuin omat pikeepaidat miehillekin. Pikeepaidat painatuksella ovat klassinen tapa pukea tiimisi tyylikkäästi yrityksesi väreihin ja logoihin.

Pikeepaidat työvaatteina

Pikeepaidat ovat klassisia työvaatteita sisäkäyttöön, kuten toimistoihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Painatus tai brodeeraus voidaan tehdä lähes mihin tahansa kohtaan paidassa, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kaikkien yritysten tarpeisiin. Oli etsinnässä sitten edustava työvaate ravintolaan tai työntekijöitä ilahduttava paita asiakastapaamisiin, sopii pikeepaita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikeepaita omalla logolla auttaa myös löytämään oikean henkilön esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa, joissa haluat jututtaa asiakkaitasi.

Näytä lisää

Edulliset pikeepaidat merkattuna – tutustu paitojen valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 55

Pikeepaidan hoito ja kestävyys

Kestävät pikeepaidat voi huoletta pestä ja silittää normaalin pyykin mukana, jolloin työntekijäsi voivat käyttää paitoja myös työajan ulkopuolella. Pikeepaidat ovat saatavilla tarpeidesi mukaan sekä painatuksella että brodeerauksella, joten voit itse valita yrityksellesi parhaiten toimivan ratkaisun, tai hyödyntää asiantuntevaa asiakaspalveluamme sopivan vaihtoehdon löytämiseksi. Pikeepaidat brodeerauksella ovat myös käytännöllinen vaihtoehto liikelahjaksi tai muistoksi yrityksen sidosryhmille. Kaikki paidat ovat saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa.