Pikeepaita painatuksella on paras työpaita

Tee yrityksesi näkyväksi tyylikkäiden pikeepaitojen avulla! Valikoimastamme löydät perinteiset, lyhythihaiset pikeepaidat sekä pitkähihaiset, kaulukselliset paidat useissa eri väreissä ja malleissa. Laadukkaat pikeepaidat erilaisilla leikkauksilla sopivat monenlaisiin ympäristöihin, ja monipuolisesta valikoimastamme löydät niin naisten pikeepaidat kuin omat pikeepaidat miehillekin. Pikeepaidat painatuksella ovat klassinen tapa pukea tiimisi tyylikkäästi yrityksesi väreihin ja logoihin.

Pikeepaidat työvaatteina

Pikeepaidat ovat klassisia työvaatteita sisäkäyttöön, kuten toimistoihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Painatus tai brodeeraus voidaan tehdä lähes mihin tahansa kohtaan paidassa, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kaikkien yritysten tarpeisiin. Oli etsinnässä sitten edustava työvaate ravintolaan tai työntekijöitä ilahduttava paita asiakastapaamisiin, sopii pikeepaita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikeepaita omalla logolla auttaa myös löytämään oikean henkilön esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa, joissa haluat jututtaa asiakkaitasi.

Näytä lisää

Edulliset pikeepaidat merkattuna – tutustu paitojen valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 53

Pikeepaidat painatuksella

Basic pikee taskullinen

13,90 

Pikeepaidat painatuksella

Active pikeepaita

11,40 

Huomioväri vaatteet

Basic pikee

11,90 

Pikeepaidat painatuksella

C&B Advantage Pikeepaita

45,00 

Pikeepaidat painatuksella

Classic L/S Pikeepaita

22,90 

Huomioväri vaatteet

Classic Lincoln Pikeepaita

16,50 

Pikeepaidat painatuksella

Classic OC Pikeepaita

18,50 

Pikeepaidat painatuksella

Contrast Pikepaita

20,50 

Pikeepaidat painatuksella

Coolchecker Pikeepaita

17,50 

Ekologiset liikelahjat

Cottover Pikeepaita

27,00 

Pikeepaidat painatuksella

Heavy Pikeepaita

23,40 

Pikeepaidat painatuksella

Luxury L/S Pikeepaita

37,50 

Pikeepaidat painatuksella

Luxury stretch pikeepaita

33,00 

Pikeepaidan hoito ja kestävyys

Kestävät pikeepaidat voi huoletta pestä ja silittää normaalin pyykin mukana, jolloin työntekijäsi voivat käyttää paitoja myös työajan ulkopuolella. Pikeepaidat ovat saatavilla tarpeidesi mukaan sekä painatuksella että brodeerauksella, joten voit itse valita yrityksellesi parhaiten toimivan ratkaisun, tai hyödyntää asiantuntevaa asiakaspalveluamme sopivan vaihtoehdon löytämiseksi. Pikeepaidat brodeerauksella ovat myös käytännöllinen vaihtoehto työvaatteeksi, liikelahjaksi tai muistoksi yrityksen sidosryhmille. Kaikki paidat ovat saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa.

Yksilöi pikeepaita painatuksella

Kun tarpeesi on pikeepaita logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat pikeepaitoihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Pikeepaita omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas pikeepaita luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Pikeepaita on lyhythihainen kauluspaita, jossa on matala kaulus ja 2-3 nappia. Pikeepaita ei ole kokonaan napitettu, eli se puetaan samaan tapaan kuin T-paita. Pikeepaita on urheilutaustansa vuoksi valmistettu yleensä hyvin hengittävästä kankaasta. Toisinaan pikeepaidassa on myös rintatasku.

Pikeepaita oli alunperin suunniteltu poolon pelaajien pelipaidaksi. Se sai alkunsa Intiassa ja Isossa-Britanniassa 1900-luvun alkupuolella. Pikeepaita on kuitenkin eri vaate kuin poolopaita, vaikka niillä onkin yhteistä historiaa.


Miten ostan pikeepaidan painatuksella?

Pikeepaidan hankkiminen painatuksella yrityksellesi on helppoa – tutustu tuotteisiin ja katso alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alkaen 11,40 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logo, painatus
Työkalut: