Pikeepaidat painatuksella

Tee yrityksesi näkyväksi tyylikkäiden pikeepaitojen avulla! Valikoimastamme löydät perinteiset, lyhythihaiset pikeepaidat sekä pitkähihaiset, kaulukselliset paidat useissa eri väreissä ja malleissa. Laadukkaat pikeepaidat erilaisilla leikkauksilla sopivat monenlaisiin ympäristöihin, ja monipuolisesta valikoimastamme löydät niin naisten pikeepaidat kuin omat pikeepaidat miehillekin. Pikeepaidat painatuksella ovat klassinen tapa pukea tiimisi tyylikkäästi yrityksesi väreihin ja logoihin.

Pikeepaidat logolla työvaatteina

Pikeepaidat ovat klassisia työvaatteita sisäkäyttöön, kuten toimistoihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Painatus tai brodeeraus voidaan tehdä lähes mihin tahansa kohtaan paidassa, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kaikkien yritysten tarpeisiin. Oli etsinnässä sitten edustava työvaate ravintolaan tai työntekijöitä ilahduttava paita asiakastapaamisiin, sopii pikeepaita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikeepaita omalla logolla auttaa myös löytämään oikean henkilön esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa, joissa haluat jututtaa asiakkaitasi.

Näytä lisää

Edullinen pikeepaita omalla logolla

Näytetään tulokset 1–16 / 51

Alk. 20,90 
Alk. 12,60 
Alk. 15,90 
Alk. 49,00 
Alk. 29,90 
Alk. 29,90 
Alk. 20,90 
Alk. 17,50 
Alk. 29,00 
Alk. 27,50 
Alk. 40,00 

Pikeepaidan hoito ja kestävyys

Kestävät pikeepaidat voi huoletta pestä ja silittää normaalin pyykin mukana, jolloin työntekijäsi voivat käyttää paitoja myös työajan ulkopuolella. Pikeepaidat ovat saatavilla tarpeidesi mukaan sekä painatuksella että brodeerauksella, joten voit itse valita yrityksellesi parhaiten toimivan ratkaisun, tai hyödyntää asiantuntevaa asiakaspalveluamme sopivan vaihtoehdon löytämiseksi. Pikeepaidat brodeerauksella ovat myös käytännöllinen vaihtoehto työvaatteeksi, liikelahjaksi tai muistoksi yrityksen sidosryhmille. Kaikki paidat ovat saatavilla useissa eri kokovaihtoehdoissa.

Pikeepaita painatuksella käyttöesimerkkejä

Pikeepaidalla jossa on painatus on todella monia käyttömahdollisuuksia, tässä on joitakin esimerkkejä:

  1. Työvaatteet: Voit käyttää pikeepaitaa logollasi työvaatteena yrityksesi työntekijöille. Tämä luo yhtenäisen ilmeen ja auttaa tunnistamaan työntekijät.
  2. Markkinointi: Voit jakaa pikeepaitoja logollasi markkinointimateriaalina messuilla, tapahtumissa tai asiakastilaisuuksissa. Tämä antaa mahdollisuuden lisätä brändisi tunnettuutta.
  3. Myyntituote: Voit myös myydä pikeepaitoja logollasi yrityksesi verkkokaupassa tai myymälässä. Tämä antaa asiakkaillesi mahdollisuuden ostaa tuotteesi ja samalla tukee brändisi tunnettuutta.
  4. Urheiluseurat: Pikeepaitoja logollasi voidaan käyttää myös urheiluseurojen pelipaidoissa tai fanituotteina. Tämä antaa mahdollisuuden lisätä joukkueesi tai seurasi tunnettuutta ja luoda yhtenäinen ilme.
  5. Mainoslahjat: Voit jakaa pikeepaitoja logollasi lahjana asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi tai työntekijöillesi. Tämä on helppo ja edullinen tapa kiittää heitä heidän tuestaan.

Pikeepaita brodeerauksella

Pikeepaita brodeerauksella on suosittu työvaate. Brodeeraus on kestävä tapa merkata yrityksen logo tai markkinointiviesti pikeepaitaan. Pikeepaita omalla logolla on poikkeuksetta siisti ja käytännöllinen tapa mainostaa yritystä. Laadukas pikeepaita näyttää hyvältä ja on tietysti mukava päällä. Marlean valikoimasta löytyy pikeepaidat työhön sekä vapaa-aikaan.

Yksilöi pikeepaita painatuksella

Kun tarpeesi on pikeepaita logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat pikeepaitoihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Pikeepaita omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas pikeepaita luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Pikeepaita on lyhythihainen kauluspaita, jossa on matala kaulus ja 2-3 nappia. Pikeepaita ei ole kokonaan napitettu, eli se puetaan samaan tapaan kuin T-paita. Pikeepaita on urheilutaustansa vuoksi valmistettu yleensä hyvin hengittävästä kankaasta. Toisinaan pikeepaidassa on myös rintatasku.

Pikeepaita oli alunperin suunniteltu poolon pelaajien pelipaidaksi. Se sai alkunsa Intiassa ja Isossa-Britanniassa 1900-luvun alkupuolella. Pikeepaita on kuitenkin eri vaate kuin poolopaita, vaikka niillä onkin yhteistä historiaa.


Miten ostan pikeepaidan painatuksella?

Pikeepaidan hankkiminen painatuksella yrityksellesi on helppoa – tutustu tuotteisiin ja katso alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alkaen 11,40 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logo, painatus
Työkalut: