Huomiovärivaatteet

Huomiovärivaatteiden logopainatus on tehokas tapa tuoda brändiä esiin. Huomiovärivaatteita käytetään niin työmailla, järjestyksenvalvonnassa, sponsoroinnissa kuin lenkkipoluilla, ja ne ovatkin oman yrityksen käytön lisäksi erinomaisia liikelahjoja.

Marlean valikoimasta löydä tutut huomiovärit, kuten neonvihreä ja keltainen, sekä muita, kuten pinkki ja oranssi. Heijastimet lisäävät huomiovaatteiden näkyvyyttä entisestään, ja alta voit valita myös heijastinliivit ja -lippikset. Tutustu vaihtoehtoihin, poimi parhaat huomiotuotteet yrityksesi mainostamiseen ja kysy tarjous!

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Huomioväri lisää työturvallisuutta ja -mukavuutta

Huomiovaatteet omalla painatuksella, kuten logolla ja iskulauseella, ovat tehokas tapa tuoda yritystäsi esiin työmailla parantaen samalla työturvallisuutta ja työergonomiaa. Huomiovärivaatteet lisäävät käyttäjän näkyvyyttä päivänvalossa sekä hämärässä ja huonoissa sääolosuhteissa. Tämä on erityisen tärkeää tietyissä ammateissa, kuten rakennustyömailla, teiden kunnossapidossa tai muissa ulkotöissä.

Huomiovaatteita on saatavilla perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina, mutta myös heijastimin varustettuna lähes kaikissa väreissä. Käyttämällä huomiovärejä työntekijät erottuvat selvästi ympäristöstään, mikä vähentää onnettomuusriskiä. Tämä on erityisen tärkeää alueilla, joilla liikkuu raskasta kalustoa tai ajoneuvoja.

Marlealta voit tilata isonkin määrän huomiovaatteita painatuksella. Myyjämme auttavat mielellään katsomaan sopivan paketin perille asti toimitettuna. Kysy vain tarjous!

Erilaisia huomiovärivaatteita painatuksella

Marlean kaikkiin vaatteisiin on mahdollista painattaa oma logo. Tämä koskee myös huomiovärivaatteita. Tällä hetkellä Marlean valikoimista löytyy seuraavanlaisia huomiovärivaatteita:

  • Huomiovärihuppari
  • Huomioväri-työhousut
  • Huomioväri-fleece
  • Huomioväri-softshell takki
  • Huomioväri-college
  • Huomioväri-pitkähihainen paita
  • Huomioväri-t-paita
  • Muut työvaatteet painatuksella

Huomiovärihuppari

Laadukkaat huomiovärihupparit painatuksella ovat myös erittäin suosittuja rentoja työvaatteita, jotka soveltuvat myös hieman viileämpiin olosuhteisiin. Kesällä ne toimivat hyvänä työvaatteena kylmemmälläkin kelillä.

Työn lisäksi huomiovärihuppareita voi käyttää esimerkiksi lenkillä tai muuten vaan. Laadukas huppari on mukava ja monipuolinen vaate Suomen eri sääolosuhteisiin, ja painatuksella se toimiikin oivana mainoksena. Siksi huppari – niin huomiovärillä kuin muuten – on myös hyvä liikelahja.

Työpaita huomioväreissä

Laajasta valikoimastamme löydät monipuoliset huomioväri-työpaidat painatuksella miehille sekä naisille useilla kokovaihtoehdoilla. Marlean valikoimaan kuuluvat myös sopivasti tyylikkyyttä ja urheilullisuutta yhdistävät tech-huomiovärivaatteet, jotka siirtävät tehokkaasti kosteutta iholta pois ja kuivuvat nopeasti, mikä tekee niistä erinomaisia työvaatteita fyysisiin työtehtäviin. Lisäksi ne suojaavat tuulelta, joten ne ovat mitä parhaimpia vaihtoehtoja viileisiin kesäpäiviin työmaalla.

Tekniset vaatteet sopivat myös lenkkipoluille ja muuhun liikuntaan, joten niitä voi käyttää myös työmaan ulkopuolella. Sekä työntekijäsi että liikekumppanisi ja asiakkaasi arvostavat varmasti teknistä paitaa, jonka voit brändätä logolla, iskulauseella tai vaikkapa verkko-osoitteella.