Messutuotteet ja tapahtumatuotteet

Messutuotteiden ja tapahtumatuotteiden verkkokauppa Marlea – tutustu valikoimaamme parhaita messutuotteita sekä erilaisia tapahtumamarkkinoinnin tuotteita. Perinteisten messupöytien, messuseinien ja roll-upien lisäksi saat meiltä ulkokäyttöön soveltuvat tapahtumatuotteet, kuten tuuliukot / wind dancerit, suuret mainospallot ja muut ilmatäytteiset tuotteet, sekä pop-up katokset ja teltat.

Ilmatäytteiset messu- ja tapahtumatuotteet

Kätevästi kokoon menevät ja lähes automaattisesti pystytettävät ilmatäytteiset tuotteet ovat entistä suositumpia erilaisissa tapahtumissa, tai suuremmilla messuosastoilla. Ilmatäytteiset teltat ja iglut ovat jopa täysin painettavissa, jolloin saat yrityksesi brändin todella näyttävästi ja suurella tapaa esille.

Wind Dancerit eli tuuliukot

Wind Dancerit keräävät taatusti huomiota erilaisissa tapahtumissa, festareilla tai missä tahansa jossa tarvitaan liikkuvaa ja kookasta mainontaa! Kysy tarjous ja suunnitteluapua asiakaspalvelustamme!

Pop-up -katokset ja teltat

Nopeasti kokoon pystytettävät, alumiinirunkoiset pop-up -katokset ja teltat ovat erittäin toimivia ja kestäviä katoksia, joiden monikäyttöisyyttä lisää erilaiset irroitettavat seinäosat. Nopeast pikakatokset ovat suosittuja esimerkiksi torilla, erilaisissa tapahtumissa tai vaikkapa varikkotelttoina.

Näytä lisää

Tapahtumatuotteet ja messutarvikkeet verkkokaupasta

Suosituimpia messutuotteita

Messut ovat aina loistava tapa löytää uusia asiakkaita. Yhtenäisellä ja tyylikkäillä vaatteilla voit luoda hyvän kuvan yrityksestä. Myös jakotavaroilla tai liikelahjoilla voit jättää hyvän mielikuvan yrityksestä asiakkaille.

Roll up telineet messukäytössä

Tyylikkäät roll up banderollit ovat erinomainen tapa tulla huomatuksi messuilla, konferensseissa, tapahtumissa, konserteissa tai missä tahansa muussa tapahtumassa. Nopeasti pystytettävät edulliset roll up –banderollit toimitetaan yleensä valmiiksi asennettuna kaikilla tarvittavilla osilla: toimitukseen sisältyvät jalusta, banderolli ja säilytyskotelo. Voit halutessasi tilata roll-upin myös ilman jalustaa tai säilytyskoteloa, eli pelkän uuden grafiikavuodan tai varaosia. Laajasta roll-up -valikoimasta voit etsiä eri tilaisuuksiin, juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat mainokset messuille.

Beach flag on varma valinta messuille

Messutuotteiden tulee näkyvä hyvin sisätiloissa, tästä syystä Beach Flag kannattaa ehdottomasti tuoda jokaiselle messuosastolle, tapahtumapaikalle huomion herättäjäksi. Koska Beach Flagin hinta on niin edullinen, voit helposti painattaa useammankin lipun kerralla yrityksellesi. Useamman Beach Flagin avulla voit myös rajata omaa myynti- tai messualuettasi kätevällä ja brändisi näköisellä tavalla, jolloin yrityksesi logolla tai muulla viestillä varustellut Beach Flagit erottuvat jo kaukaa. Yksi erittäin toimiva ja suosittu beach flagin käyttötapa on muodostaa kahdesta tai useammasta flagista messun tai tapahtuman sisäänkäyntiportti, tai reunustaa olemassa oleva sisäänkäynti houkuttelevammaksi! Beach flag on erinomainen messutuote!

Messuteltat painatuksella tapahtumakäyttöön

Messuteltat ovat erittäin kevyitä, joten niitä on helppoa siirrellä ja kantaa messuilta toiseen. Jopa messutelttojen rungot mahtuvat pieneen tilaan, ja irrallisia kangasseiniä voi asentaa juuri halutun määrän, jolloin teltasta tulee entistä monikäyttöisempi. Esimerkiksi kesäkeleillä voi näin jättää osan seinistä asentamatta, tai vastaavasti telttaan voi lisätä joka kulmaan yrityksesi logolla varustetun seinän. Messuteltat ovat täysin vedenpitäviä ja kangas on UV-suojattu, jolloin painatus säilyy auringossa vuodesta toiseen aivan kuin uutena. Messutetta on must have tuote tapahtumiin sekä messuille!

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman erilaisia messutelttaratkaisuja eri kokovaihtoehdoissa. Tutustu siis kaikkiin vaihtoehtoihimme ja painata juuri teille sopiva messuteltta edullisesti Marlealla.

Näyttävä messuosasto rakennetaan tarkasti harkituilla messutuotteilla

Messuosaston lisäksi yritys tarvitsee messuilla ja tapahtumissa materiaaleja ja tuotteita. Messutiskit, messupöydät, valaisimet, messuseinät, mainostelineet, roll upit, esitteet ja mainosjulisteet ovat kaikki osa tarkoin harkittua kokonaisuutta, joka tulisi suunnitella tarkasti. Katso lisää Marlean messuosasto oppaasta.

Messutuotteet sekä mainostuotteet suoraan verkkokaupasta

Tutustu Marlean yritysverkkokaupan messutuotteiden ja mainostuotteiden valikoimaan – ja vertaa hintoja! Messuosaston ostaminen ja varustelu on Marlean avulla helppoa ja edullista. Banderollit, roll-up-telineet, jakotuotteet messuille ja muut yrityksen brändäykseen tarkoitetut mainostuotteet saat meiltä monesti Suomen halvimpaan hintaan! Lähes kaikki messutuotteemme valmistetaan EU-alueella tai kotimaassa.

Messuosaston suunnitteluun kannattaa varata aikaa, koska se lisää osaston näyttävyyttä ja vähentää pidemmän päälle osaston kustannuksia. Hyvin suunnitellussa messuosastossa otetaan huomioon sen käyttötarkoitus, monipuolisuus ja muokattavuus, sekä kohdattava asiakas. Katso lisää täältä – messuosaston suunnittelu!

Messuosaston rakentamisessa ja purkamisessa korostuu messukalusteiden helppo kasattavuus, eri elementtien liikuttelemisen helppous ja keveys, sekä hyvin suunniteltu kokonaisuus. Lue lisää täältä – messuosaston rakentaminen


Messutuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Messu- ja tapahtumatuotteet ovat yleensä suuria ja näyttäviä elementtejä, joiden suunnitteleminen kannattaa tehdä huolellisesti. Niiden painoaineiston luominen voi olla hyvinkin monimutkaista – esimerkkinä ilmatäytteiset kaarevat teltat – joten voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme, niin valitaan ja suunnitellaan juuri sopiva kokonaisuus yhdessä!

Hinta: Alkaen 144,00 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kantohihnat, painatus
Työkalut: