Messut ja tapahtumat

Messutuotteiden ja tapahtumatuotteiden kauppa Marlea – tutustu valikoimaamme parhaita messutuotteita sekä erilaisia tapahtumamarkkinoinnin tuotteita. Perinteisten messupöytien, messuseinien ja roll-upien lisäksi saat meiltä ulkokäyttöön soveltuvat tapahtumatuotteet, kuten tuuliukot / wind dancerit, suuret mainospallot ja muut ilmatäytteiset tuotteet, sekä pop-up katokset ja teltat.

Ilmatäytteiset messu- ja tapahtumatuotteet

Kätevästi kokoon menevät ja lähes automaattisesti pystytettävät ilmatäytteiset tuotteet ovat entistä suositumpia erilaisissa tapahtumissa, tai suuremmilla messuosastoilla. Ilmatäytteiset teltat ja iglut ovat jopa täysin painettavissa, jolloin saat yrityksesi brändin todella näyttävästi ja suurella tapaa esille.

Wind Dancerit eli tuuliukot

Wind Dancerit keräävät taatusti huomiota erilaisissa tapahtumissa, festareilla tai missä tahansa jossa tarvitaan liikkuvaa ja kookasta mainontaa! Kysy tarjous ja suunnitteluapua asiakaspalvelustamme!

Pop-up -katokset ja teltat

Nopeasti kokoon pystytettävät, alumiinirunkoiset pop-up -katokset ja teltat ovat erittäin toimivia ja kestäviä katoksia, joiden monikäyttöisyyttä lisää erilaiset irroitettavat seinäosat. Nopeast pikakatokset ovat suosittuja esimerkiksi torilla, erilaisissa tapahtumissa tai vaikkapa varikkotelttoina.

Näytä lisää

Tapahtumatuotteet ja messutarvikkeet

Messutuotteiden valinta – mitä ottaa huomioon?

Messutuotteiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, jotta ne toimivat tarkoituksenmukaisesti ja edistävät yrityksen brändiä. Tässä joitakin huomioitavia seikkoja:

 1. Tarkoitus: Mieti ensin, mitä haluat messutuotteilla saavuttaa. Haluatko jakaa tietoa, kerätä asiakasprofiileja, herättää huomiota tai jotain muuta? Tarkoituksen määrittely auttaa valitsemaan sopivan messutuotteen.
 2. Käytännöllisyys: Valitse messutuotteita, jotka ovat käytännöllisiä ja joita ihmiset todennäköisesti käyttävät. Hyödyllisiä esimerkkejä ovat t-paidat, kynät, ,vihkot, lehtiöt ja laukut.
 3. Brändin ilme: Valitse messutuotteet, jotka sopivat yrityksen brändi-ilmeeseen. Esimerkiksi yrityksen värimaailmaa noudattavat tuotteet voivat tukea brändin tunnistettavuutta.
 4. Painatus: Painata messutuotteisiin yrityksen logo tai brändi-ilme, jotta ne edistävät yrityksen brändiä messuilla ja sen jälkeen. Huolehdi, että logo tai muu painatus näkyy selkeästi ja helposti.
 5. Laatu: Valitse laadukkaita messutuotteita, jotka kestävät käyttöä ja antavat ammattimaisen kuvan yrityksestäsi.
 6. Budjetti: Mieti, kuinka paljon voit käyttää messutuotteisiin ja mitä saatavilla olevilla varoilla voi hankkia. Pyydä tarjous!
 7. Jakelutapa: Mieti, miten haluat jakaa messutuotteet. Esimerkiksi, jos haluat antaa niitä käteen, on tärkeää valita helposti ja nopeasti jaettavia tuotteita. Jos taas haluat jakaa niitä messuosaston kautta, voi olla parempi valita isompia ja kestävämpiä tuotteita, jotka herättävät huomiota.

Yhteenvetona, kannattaa miettiä messutuotteiden tarkoitusta, käytännöllisyyttä, brändin ilmettä, painatusta, laatua, budjettia ja jakelutapaa ennen päätöksen tekemistä. Näin varmistat, että messutuotteet edistävät yrityksesi brändiä ja tavoitteita messuilla. Marlea voi auttaa sinua messuosaston suunnittelussa. Ota yhtettä!

Messu- ja jakotuotteet tapahtumiin

Messut ovat aina loistava tapa löytää uusia asiakkaita. Yhtenäisellä ja tyylikkäillä vaatteilla voit luoda hyvän kuvan yrityksestä. Myös jakotavaroilla tai liikelahjoilla voit jättää hyvän mielikuvan yrityksestä asiakkaille.

Suosituimmat messutuotteet

Suosituimmat messutuotteet riippuvat pitkälti tapahtuman tyypistä ja teemasta. Kuitenkin, tässä on muutamia yleisiä messutuotteita, jotka ovat usein suosittuja:

 1. Kynät: Kynät ovat edullisia ja hyödyllisiä tuotteita, joita ihmiset käyttävät päivittäin. Messukynät ovat usein painettu yrityksen nimen tai logon kanssa ja jaettu vieraille.
 2. T-paidat: T-paidat ovat helppo tapa mainostaa yritystä ja tapahtumaa, ja ne ovat suosittuja messuilla, joissa on paljon vierailijoita.
 3. Reput: Reput ovat käytännöllisiä ja usein suurella logolla tai nimellä varustettuja messutuotteita. Ne ovat erityisen suosittuja tapahtumissa, joissa jaetaan paljon esitteitä ja muita mainosmateriaaleja.
 4. Muistitikut: Muistitikut ovat hyödyllisiä ja pienikokoisia, joten ne ovat helppo kuljettaa mukanaan. Ne ovat erityisen suosittuja teknologia- ja liiketoimintamessuilla.
 5. Juomapullot: Juomapullot ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä tuotteita, joita käytetään päivittäin. Ne ovat suosittuja erityisesti terveys- ja hyvinvointitapahtumissa.
 6. Karkkipussit: Karkkipussit ovat edullisia ja helppoja jakaa messuvieraille. Ne ovat erityisen suosittuja lasten tapahtumissa.
 7. Nimikortit: Nimikortit ovat käytännöllisiä tapahtumissa, joissa on paljon verkostoitumista ja uusien ihmisten tapaamista. Ne ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska ne voidaan kierrättää tapahtuman jälkeen.

Huomaa, että tämä on vain pieni valikoima suosituimmista messutuotteista, ja valinta riippuu tapahtuman teemasta, tavoitteista ja budjetista.

Näyttävä messuosasto rakennetaan tarkasti harkituilla messutuotteilla

Messuosaston lisäksi yritys tarvitsee messuilla ja tapahtumissa materiaaleja ja tuotteita. Messutiskit, messupöydät, valaisimet, messuseinät, mainostelineet, roll upit, esitteet ja mainosjulisteet ovat kaikki osa tarkoin harkittua kokonaisuutta, joka tulisi suunnitella tarkasti. Katso lisää Marlean messuosasto oppaasta.

Messutuotteet sekä mainostuotteet helposti Marleasta

Tutustu Marlean messutuotteiden ja mainostuotteiden valikoimaan – ja vertaa hintoja! Messuosaston ostaminen ja varustelu on Marlean avulla helppoa ja edullista. Banderollit, roll-up-telineet, jakotuotteet messuille ja muut yrityksen brändäykseen tarkoitetut mainostuotteet saat meiltä monesti Suomen halvimpaan hintaan! Lähes kaikki messutuotteemme valmistetaan EU-alueella tai kotimaassa.

Messuosaston suunnitteluun kannattaa varata aikaa, koska se lisää osaston näyttävyyttä ja vähentää pidemmän päälle osaston kustannuksia. Hyvin suunnitellussa messuosastossa otetaan huomioon sen käyttötarkoitus, monipuolisuus ja muokattavuus, sekä kohdattava asiakas. Katso lisää täältä – messuosaston suunnittelu!

Messuosaston rakentamisessa ja purkamisessa korostuu messukalusteiden helppo kasattavuus, eri elementtien liikuttelemisen helppous ja keveys, sekä hyvin suunniteltu kokonaisuus. Lue lisää täältä – messuosaston rakentaminen


Messutuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Messu- ja tapahtumatuotteet ovat yleensä suuria ja näyttäviä elementtejä, joiden suunnitteleminen kannattaa tehdä huolellisesti. Niiden painoaineiston luominen voi olla hyvinkin monimutkaista – esimerkkinä ilmatäytteiset kaarevat teltat – joten voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme, niin valitaan ja suunnitellaan juuri sopiva kokonaisuus yhdessä!

Hinta: Alkaen 144,00 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kantohihnat, painatus
Työkalut: