Mainoslippikset painatuksella

Lippis on moderni työvaate – se sopii erityisesti asiakaspalvelutyöhön ja ulkotyöskentelyyn kesällä. Marlean verkkokaupasta saat lippikset logopainatuksella, jolloin tuot yrityksesi brändiä hyvin esille – jopa vapaa-aikana!

Vuorella varustetut talvikelpoiset lippukset ovat myös toimivia työvaatteita – heijastimella varustettu lämmin lippis toimii esimerkiksi varastokäytössä hyvänä työvaatteena.

Baseball-, sportti- vai golflippis?

Erilaisten lippalakkien valikoima on suuri – eri malleja on paljon joilla on omia lempinimiä. Marlean verkkokaupasta löytyy niin armylippikset, premium-jenkkilippikset, golf- ja metsästyslippikset kuin myös klassiset baseball-lippikset verkolla tai ilman.

Kaikkiin lippiksiin saa painatuksen tai brodeerauksen – suuresta osasta lippiksiä löytyy myös kymmeniä pohjavärejä. Yrityksesi brändin värinen lippalakki logoprintillä on erinomainen työvaate!

Näytä lisää

Lippis painatuksella tai brodeerauksella – selaa valikoimaa alta!

Näytetään tulokset 1–16 / 29

Erilaiset lippalakit ja niiden tyylit

Lippiksiä on olemassa montaa eri tyyliä, ja niillä on myös lempinimiä. Itse lipasta on eri kaarevuus-, pituus- ja leveysvaihtoehtoja, mutta karkeasti ne voi lajitella suoriin ja kaareviin, lyhyisiin ja pitkiin. Lisäksi on olemassa erikoistarkoituksiin tehtyjä lippalakkeja, kuten huomioväreillä varustettu metsästäjän lippis, joka on kevyesti vuorattu ja lämmin.

Tässä muutamia yleisimpiä lippismalleja:

  • Snapback on yleisnimitys sellaisille lippiksille, joissa on napsautettava muovinen säätönauha takaraivolla. Katso Snapback lippikset painatuksella.
  • Army-lippis on lyhyellä, vähän kaarevalla lipalla varustettu harmaa, vihreä tai camovärinen lippalakki
  • Sandwich-lippis on perinteinen lippis, jossa on esitaivutettu, useampikerroksinen lippa vahvikepahvilla tai kankaalla.
  • Baseball-lippis on reilusti kaarevalla, puolipitkällä lipalla varustettu lippis, jossa voi olla myös verkkoreunat. Baseball-lippiksessä on yleensä pienet hengitysreiät laella.
  • Trucker-lippis on valkealla etuosalla ja lähes poikkeuksetta logopainatuksella varustettu, monesti suoralippainen lippis.
  • Golf-lippis on hillityllä tasavärillä, ja usein logopainatuksella tai brodeerauksella varustettu perinteinen laadukas lippalakki.
  • Mainoslippis antaa näkyyttä yrityksen logolle tai mainostekstille.

Katso myös talvikäyttöön soveltuvat pipot painatuksella!

Yksilöi mainoslippis painatuksella

Kun tarpeesi on mainoslippis logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat lippiksiin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Lippis omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas lippis luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Suositun metsästäjälippiksen väri on fluoresoiva oranssi – se toimii erittäin tehokkaana huomiovärinä ja erottuu hyvin hämärässä.

Sporttisemmissa lippiksissä on lähes poikkeuksetta hikinauha. Se lisää lippiksen käyttöikää ja käyttömukavuutta lämpimällä kelillä.

Yritys saa määrittää työntekijöidensä pukeutumista yritysvaatteiden osalta, kunhan se ei syrji mitään ihmisryhmää. Joihinkin työasuihin kuuluu kiinteänä osana moderni työlippis, mutta perinteisessä toimistotyössä lippiksiä harvemmin näkee.

Suuressa osassa lippiksiä on säädettävä takapanta, jolloin se soveltuu moneen eri kokoon. Osa lippiksistä on one-size-for-all, mutta ne saattavat sisältää joustavia materiaaleja (esim. sporttilippikset) jolloin sopivuus on hyvä.

Jos mietit mikä merkkaustekniikka on oikea lippikseen voit katsoa painatusoppaasta kaikki merkkaustekniikat.


Miten ostan lippikset yritykselle?

Lippisten ostaminen verkosta on varsin nopeaa ja helppoa – sekä ennen kaikkea edullista! Marlean valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja niin lippiksistä kuin pipoista – tutustu rauhassa valikoimaan ja katso ostamisen ohjeet alta!

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Mitoitus
Työkalut: