Lippikset painatuksella

Lippis on moderni työvaate, joka sopii erityisesti asiakaspalvelutyöhön ja ulkotyöskentelyyn kesällä. Marlealta saat lippikset logolla, joilla tuot yrityksesi brändiä hyvin esille jopa vapaa-aikana!

Talvikäyttöiset lippikset vuorella ovat myös toimivia työvaatteita – heijastimella varustettu lämmin lippis toimii esimerkiksi varastossa hyvänä työvaatteena.

Mainoslippis, baseball-, urheilu- vai golflippis?

Erilaisten lippalakkien valikoima on suuri – eri malleja on paljon joilla on omia lempinimiä. Marlealta saat niin armylippikset, premium-jenkkilippikset, golf- ja metsästyslippikset kuin myös mainoslippikset ja klassiset baseball-lippikset verkolla tai ilman.

Kaikkiin lippiksiin saa painatuksen tai brodeerauksen – suuresta osasta lippiksiä löytyy myös kymmeniä pohjavärejä. Yrityksesi brändin värinen lippalakki logolla on erinomainen työvaate!

Näytä lisää

Valitse paras lippis logolla

Näytetään tulokset 1–16 / 32

Erilaiset lippalakit ja niiden tyylit

Lippiksiä on olemassa montaa eri tyyliä, ja niillä on myös lempinimiä. Itse lipasta on eri kaarevuus-, pituus- ja leveysvaihtoehtoja, mutta karkeasti ne voi lajitella suoriin ja kaareviin, lyhyisiin ja pitkiin. Lisäksi on olemassa erikoistarkoituksiin tehtyjä lippalakkeja, kuten huomioväreillä varustettu metsästäjän lippis, joka on kevyesti vuorattu ja lämmin.

Tässä muutamia yleisimpiä lippismalleja:

 • Snapback on yleisnimitys sellaisille lippiksille, joissa on napsautettava muovinen säätönauha takaraivolla. Katso Snapback lippikset painatuksella.
 • Army-lippis on lyhyellä, vähän kaarevalla lipalla varustettu harmaa, vihreä tai camovärinen lippalakki
 • Sandwich-lippis on perinteinen lippis, jossa on esitaivutettu, useampikerroksinen lippa vahvikepahvilla tai kankaalla.
 • Baseball-lippis on reilusti kaarevalla, puolipitkällä lipalla varustettu lippis, jossa voi olla myös verkkoreunat. Baseball-lippiksessä on yleensä pienet hengitysreiät laella.
 • Trucker-lippis on valkealla etuosalla ja lähes poikkeuksetta logopainatuksella varustettu, monesti suoralippainen lippis.
 • Golf-lippis on hillityllä tasavärillä, ja usein logopainatuksella tai brodeerauksella varustettu perinteinen laadukas lippalakki.
 • Mainoslippis antaa näkyyttä yrityksen logolle tai mainostekstille.

Katso myös talvikäyttöön soveltuvat pipot painatuksella!

Mainoslippiksen suosituimmat painatustavat

Mainoslippiksen suosituimmat painatustavat vaihtelevat hieman sen mukaan, millainen lippis on kyseessä ja millaista painatusta halutaan. Tässä kuitenkin muutamia yleisimpiä painatustapoja mainoslippiksiin:

 • Brodeeraus: Lippis brodeeraus on erittäin suosittu painatustapa mainoslippiksiin. Brodeerauksessa logo tai muu kuva tai teksti ommellaan lippikseen neulan ja langan avulla. Brodeeraus kestää hyvin pesua ja kulutusta, ja se antaa tyylikkään ja laadukkaan vaikutelman.
 • Silkkipainatus: Silkkipainatus on yleinen painatustapa mainoslippiksiin, jossa logo tai teksti painetaan lippikseen erityisellä silkkipainotekniikalla. Silkkipainatus on edullisempi vaihtoehto kuin brodeeraus, mutta se kestää pesua ja kulutusta huonommin.
 • Digipainatus: Digipainatus on moderni painatustapa, joka sopii hyvin monimutkaisten kuvioiden ja väriloistojen käyttöön. Digipainatus on laadukas vaihtoehto mainoslippiksiin, mutta se on yleensä kalliimpi kuin silkkipainatus.

Nämä ovat vain muutamia yleisiä painatustapoja mainoslippiksiin, ja valinta riippuu useista tekijöistä, kuten budjetista, tarkoituksesta ja käytettävissä olevasta ajasta. Voit kysyä lisää asiakaspalvelusta.

Mitä huomioida mainoslippiksen valinnassa?

Mainoslippiksen valitseminen voi olla tärkeä osa markkinointikampanjaa tai yrityksen brändäystä. Seuraavat seikat kannattaa huomioida lippiksen valinnassa:

 • Mieti tarkoitus: Ensimmäinen kysymys, joka sinun tulee kysyä itseltäsi, on, mikä on mainoslippiksen tarkoitus? Onko se tarkoitettu urheilutapahtumaan, yritystapahtumaan vai muuhun käyttöön? Tämä auttaa sinua valitsemaan oikeanlaisen lippiksen, joka sopii käyttötarkoitukseen.
 • Lippiksen tyyli: Valitse lippiksen tyyli, joka sopii brändiisi tai kampanjaasi. On olemassa useita erilaisia lippistyyppiä, kuten baseball-lippis, snapback-lippis, visor-lippis, bucket-hat jne. Valitse tyyli, joka sopii brändisi tyyliin ja yleiseen ilmeeseen.
 • Väri: Värien valitseminen on tärkeää, koska lippis on osa yrityksesi brändiä. Valitse värit, jotka ovat brändisi värejä tai jotka tukevat brändiäsi. Värien on myös oltava yhteensopivia logon kanssa, joka sijoitetaan lippikseen.
 • Materiaali: Valitse materiaali, joka sopii käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi, jos lippistä käytetään ulkona tapahtumassa, valitse materiaali, joka on kestävä ja kestää sään vaihtelut.
 • Logo: Lippiksessä oleva logo on tärkeä osa yrityksen brändiä. Valitse lippis, joka sopii logosi kokoon ja joka antaa tarpeeksi tilaa sijoittaa logo.
 • Koko: Lippiksen koon valitseminen on tärkeää, koska se vaikuttaa siihen, miten lippis istuu päähän. Varmista, että valitset oikean koon, joka sopii käyttäjän päähän mukavasti.
 • Hinta: Lippiksen hinta vaihtelee materiaalin, tyylin ja muiden tekijöiden mukaan. Vertaile eri vaihtoehtoja ja valitse lippis, joka sopii budjettiisi.

Muista, että mainoslippiksen valinta on tärkeä osa markkinointistrategiaa. Huolellinen harkinta ja oikean lippiksen valinta voivat auttaa brändiäsi erottumaan kilpailusta ja vaikuttamaan asiakkaisiin positiivisella tavalla.

Yksilöi mainoslippis painatuksella

Kun tarpeesi on mainoslippis logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat lippiksiin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Lippis omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas lippis luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Suositun metsästäjälippiksen väri on fluoresoiva oranssi – se toimii erittäin tehokkaana huomiovärinä ja erottuu hyvin hämärässä.

Sporttisemmissa lippiksissä on lähes poikkeuksetta hikinauha. Se lisää lippiksen käyttöikää ja käyttömukavuutta lämpimällä kelillä.

Yritys saa määrittää työntekijöidensä pukeutumista yritysvaatteiden osalta, kunhan se ei syrji mitään ihmisryhmää. Joihinkin työasuihin kuuluu kiinteänä osana moderni työlippis, mutta perinteisessä toimistotyössä lippiksiä harvemmin näkee.

Suuressa osassa lippiksiä on säädettävä takapanta, jolloin se soveltuu moneen eri kokoon. Osa lippiksistä on one-size-for-all, mutta ne saattavat sisältää joustavia materiaaleja (esim. sporttilippikset) jolloin sopivuus on hyvä.

Jos mietit mikä merkkaustekniikka on oikea lippikseen voit katsoa painatusoppaasta kaikki merkkaustekniikat.


Miten ostan lippikset yritykselle?

Lippisten ostaminen verkosta on varsin nopeaa ja helppoa – sekä ennen kaikkea edullista! Marlean valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja niin lippiksistä kuin pipoista – tutustu rauhassa valikoimaan ja katso ostamisen ohjeet alta!

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Mitoitus
Työkalut: