Roll-up

Paranna näkyvyyttäsi messuilla, sisätiloissa ja tapahtumissa helposti kokoonrullautuvalla ja kevyesti mukana kuljetettavalla roll upilla.
Mainosten ja messujen kestosuosikki roll up on pystyyn rullautuva banneriteline, joka on kevyt kantaa mukana ja jonka saa laitettua esille hetkessä. Roll-upin voi helposti antaa vaikka yksittäisen myyntiedustajan matkaan – sen avulla saa luotua silmänräpäyksessä yrityksen brändiä henkivän tunnelman tilaan kuin tilaan. Pyydä tarjous ja tilaa roll up!

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Roll-up: eri koot ja mallit

Rollup -telineiden ja mainosten valikoima on laaja ja roll-upeja saa yleisimpien ja suosituimpien kokojen (85 cm, 100 cm, 120 cm) lisäksi valmistettua myös omien mittatoiveiden mukaan. Materiaali kannattaa valita käyttötarve huomioiden – onko kyse yhteen tilaisuuteen tarvittavasta kevyestä roll-upista vai pitääkö sen kestää aikaa, käyttöä ja satoja pystytyskertoja. Laadukas rollup kestää vuosia, ja se on helppo päivittää vaihtamalla toimivan rungon vuotakangas. 

Yleisin rollup-telineen koko on 85 x 200 cm. Suosituin malli on mahdollista saada myös kaksipuolisena. Alumiinirunkoinen kaksipuolinen Roll-up-teline sopii erinomaisesti niin messuille, promootiotapahtumiin, myymälään tai moniin muihin tilanteisiin missä brändisi tarvitsee näkyvyyttä.

Marlealta saat roll upit niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Jos olet hankkimassa roll upia pitkäaikaiseen käyttöön, kartoita kaikki käyttötilanteet, joissa roll up mainosta voisi mahdollisesti tarvita. Näin osaat valita oikeat materiaalit painatusta varten. Ulkotiloissa kankaan pitää kestää sääoloja ja jalustan olla vakaampi. Jatkuvaan ulkokäyttöön roll-up ei ole järkevä valinta: Moderni, tukeva mainosteline tai perinteinen a-mainosteline tai vaikka seinään kiinnitettävät kyltit ovat edelleen varma vaihtoehto.

Roll upin mekaniikka ja osat

Roll up -telineen mekaniikka koostuu useista osista, jotka mahdollistavat sen kasaamisen ja rullan vetämisen esiin sekä palauttamisen sisään. Tässä on yleinen kuvaus kuinka telineet roll up -mekaniikalla toimivat:

 • Telinekehys: Roll upin kehys koostuu yleensä alumiinirungosta, joka on kevyt ja kestävä. Runko rakentuu useista eri osista, jotka voi helposti koota ja purkaa tarpeen mukaan.
 • Rullamekanismi: Roll up -telineessä on mekanismi, joka mahdollistaa rullan vedon esiin ja sen takaisin käärimisen telineen sisään. Tämä mekanismi toimii tavallisesti jousijärjestelmällä, joka pitää rullan tiukasti paikallaan.
 • Ripustusmateriaali: Roll up -mainos kiinnittyy telineeseen yleensä kahdella tapaa: joko muovisilla tarranauhoilla tai kiinnitysprofiililla. Tarranauhat on yleensä helpompi kiinnittää ja irrottaa, kun taas kiinnitysprofiili takaa jämäkämmän ja tasaisemman kiinnityksen.
 • Jalka: Roll upin jalat pitävät sen pystyssä ja tukevasti paikoillaan. Jalka voi olla yksinkertainen tukijalka tai kaksijalkainen teline.
 • Kuljetuslaukku: Roll upin kuljettamista helpottaa yleensä mukana tuleva kuljetuslaukku, jossa telineen osat voi säilyttää ja kuljettaa kätevästi paikasta toiseen.

Näiden osien yhdistelmä mahdollistaa roll up -telineen helpon kokoamisen ja purkamisen sekä rullan sulavan esiin vetämisen ja sisään palauttamisen.

Roll upit joka tilanteeseen – näin valitset oikeanlaisen

Kun valitset roll-uppia, halpa hinta on monesti ratkaiseva tekijä. Roll up mainostelineissä on kuitenkin eroavaisuuksia, jotka on lyhyesti eroteltu alla:

 1. Käyttötarkoitus: Ensimmäinen askel on määrittää, mihin tarkoitukseen roll-up telineitä tarvitaan. Onko kyseessä messuosasto, tuotteen lanseeraus, tapahtuma tai jotain muuta? Tämä auttaa määrittämään, millaisia ominaisuuksia telineen pitäisi sisältää.
 2. Koko: Roll-upeja on saatavilla eri kokoisina, ja sopivuus riippuu monesta tekijästä. Telinettä valitessa on hyvä ottaa huomioon niin osaston tai muun sijainnin koko kuin telineen käyttötarkoitus ja se, kuinka monta telinettä tarvitset.
 3. Laatu: Laadukkaat roll-upit ovat tyylikkäitä, helppoja asentaa ja purkaa, ja ne kestävät useita käyttökertoja. Tilauksen suunnittelu roll upia valitessa on hyvä tehdä pitkäaikaiset mainostarpeet huomioon ottaen.
 4. Brändin mukaisuus: Roll-up telineet ovat osa brändiäsi, joten niiden kannattaa olla yhteneväisiä brändin ulkoasun kanssa. Varmista, että telineet sopivat brändisi ilmeeseen ja että ne on suunniteltu näyttämään ammattimaisilta.
 5. Kuljetus ja varastointi: Laadukkaiden roll-uppien kuljetus ja varastointi on helppoa. Harkitse, millä tavalla pystyt kuljettamaan telineet tarvittaessa paikalleen, ja missä voit säilyttää niitä, jotta osaat valita sopivat roll-upit.
 6. Hinta: Roll-upin hinta vaihtelee tyypin perusteella merkittävästi, joten kannattaa vertailla eri valmistajien hintoja ja tuotteiden ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Usein paras tarjous roll upista ja muista markkinointimateriaaleista tulee pyytämällä.

Roll-up-telineiden hinnasto – Paljon roll up mainos maksaa?

Roll up -runko

Hinta alk.

Koko ja kuvaus

Roll up Economy 79 € alv 0 % Erittäin edullinen perustason rollup.
85 x 200 cm, 100 x 200 cm
Roll up Basic 109 € alv 0 % Edullinen, hyvälaatuinen roll up mainos, joka soveltuu hyvin jatkuvaan käyttöön
85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 150 x 200 cm, 200 x 200 cm
Roll up Vision 169 € alv 0 % Näyttävä telineen alareunasta avautuva, korkealaatuinen roll up mainos
80 x 222 cm, 85 x 222 cm, 100 x 222 cm, 120 x 222 cm, 150 x 222 cm, 200 x 222 cm
Roll up Premium 215 € alv 0 % Erittäin korkealaatuinen premium-tason mainos, jossa tukevin koneisto ja laadukkain kuvavuota
80 x 213 cm, 100 x 213 cm, 120 x 213 cm, 150 x 213 cm, 200 x 213 cm, 240 x 213 cm
Roll up Mini 29 € alv 0 % Sympaattinen pöytämallin roll up teline
A4 ja A3
Kaksipuolinen roll up Basic 199 € alv 0 % Kahdella kuvavuodalla varustettu hyvälaatuinen Basic -mainosteline
85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 150 x 200 cm
Kaksipuolinen roll up ulkokäyttöön 369 € alv 0 % Ulkokäyttöön soveltuva korkealaatuinen ja tukeva roll-up-mainosteline
85 x 200 cm

Helposti pystytettävä roll up mainos auttaa erottumaan tapahtumissa ja myyntitilanteissa

Tyylikkäät roll up banderollit ovat erinomainen tapa tulla huomatuksi messuilla, konferensseissa, kauppakeskuksessa tai missä tahansa muussa tapahtumassa. Nopeasti pystytettävät edulliset roll up -mainokset toimitetaan yleensä valmiiksi asennettuna kaikilla tarvittavilla osilla: toimitukseen sisältyvät jalusta, banderolli ja säilytyskotelo. Voit halutessasi tilata roll-upin myös ilman jalustaa tai säilytyskoteloa, eli pelkän uuden grafiikavuodan tai varaosia. Laajasta roll-up -valikoimasta voit etsiä eri tilaisuuksiin, juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin sopivat mainokset. 

Kaikki valikoimamme roll-up -bannerit ovat laadukkaita ja suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten – silti niiden hinta on halpa. Rollupin sisällön suunnittelu on hyvä tehdä kohderyhmä ja brändi huomioiden, sillä sen avulla voit kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion tuotemerkkiisi tai tuotteeseesi helposti ja nopeasti. 

Roll up painatuksen suunnittelu – mitä kannattaa huomioida?

Marlean valikoiman roll up banderollien painatus on aina parasta mahdollista laatua. Hyvän painolaadun ansiosta voimme tarjota sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia rolluppeja.

Rollupin valinnassa kannattaa muistaa, että vesipohjaiset painatukset soveltuvat vain sisäkäyttöön. Mustetulostimia, joita käytetään suurten bannereiden tulostamiseen, on kahta päätyyppiä: vesipohjaisia sekä liuotinpohjaisia. Vesipohjaiset värit antavat roll up mainokseen parhaan mahdollisen tulostusjäljen. Liuotintulosteet ovat myös hyvänlaatuisia, mutta eivät pääsääntöisesti silti yllä yhtä korkealaatuiseen lopputulokseen, vaikkakin poikkeuksia on.

Eli yleisesti ottaen roll upeissa liuotinpohjaiset tulostukset ovat hieman heikompia laadultaan, mutta ne sopivat paremmin ulkokäyttöön kestävyytensä ansiosta. Yleensä liuotintulostimet ovat myös selvästi edullisempia ja niillä voit tulostaa myös päällystämättömille materiaaleille. Voit lukea lisää Marlean painatusoppaasta.

Tuo brändisi esille missä oletkin – pyydä tarjous jo tänään!

Marlean roll-up -mainokset ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltu. Luotettavalla toimiuksella roll up tuodaan perille asti kaikkialle Suomessa. Huolimatta siitä, onko yrityksesi sijainti sitten Tampere, Helsinki, Lahti tai vaikka Oulu, ovat toimituskulut edulliset. Olipa tarpeesi sitten 1 tai vaikka 300 roll uppia tai kuvavuotaa, kysy paras tarjous asiakaspalvelustamme. Autamme sinua mielellämme täyttämään kaikki mainostarviketarpeesi.

Tutustu myös muuhun valikoimaamme ja pohdi rauhassa mitä kaikkea yrityksesi tarvitsee kiinnittääkseen uusien asiakkaiden huomion, ja vakuuttaakseen nykyiset asiakkaat valinnastaan. Voit tilata Marlealta joko valmiiksi suunnitellut tuotteet tai tuotepaketit, tai sitten pyytää asiantuntija-apuamme sopivien valintaan.

Roll-upin hinta riippuu kiinnitysmekanismista, kuvavuodan materiaalista ja mainoksen koosta. Marlean Roll-upit sisältävät tyypillisesti:

 • Tukeva alumiinirunko
 • Kokoon taittuva pystytanko
 • Vuota painatuksella, UV-suojatut värit takaavat värien kirkkauden esim. näyteikkunoissa
 • Pehmustettu vetoketjullinen kantokassi
 • Yleisimmät leveydet (cm): 120, 100, 85, 80

Kaikki Marlean roll-upit ovat paloturvallisia – ne on valmistettu määräykset täyttävästä materiaalista, ja soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön sisätiloissa.

Roll-upejamme on mahdollista painaa myös kaksipuolisina, jolloin ne toimivat hyvin esimerkiksi tilanjakajana monesta suunnasta katsottuna. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme!

Materiaalin ja käyttötilanteen mukaan kannattaa kiinnittää huomiota myös roll-upin viestiin. Mainostilaa ei kannata täyttää liialla tekstillä, vaan tehokkaampaa on kitetyttää viesti selkeäksi ja ytimekkääksi. Roll-upissa kannattaa käyttää huomiota herättäviä kuvia ja värejä, sekä käyttää riittävän kauas erottuvia fontteja.

Saat valmiin mainoksen toimitettuna yritykseesi parhaimmillaan vain 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta! Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen roll-upeille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa. Mikäli tilauksesi on erittäin kiireellinen, pyydämme varmistamaan toimitusajan asiakaspalvelustamme.

Marlea tarjoaa nopeat toimitukset roll upeille ympäri Suomea, joten voit tilata tuotteita helposti ja vaivattomasti missä päin Suomea tahansa. Toimitamme tilauksesi nopeasti ja turvallisesti perille, oli kyseessä sitten Helsinki, Tampere, Turku tai Oulu.