Roll up telineet ja mainokset

Paranna näkyvyyttäsi messuilla, sisätiloissa ja tapahtumissa helposti kokoonrullautuvalla ja kevyesti mukana kuljetettavalla roll upilla.
Mainosten ja messujen kestosuosikki roll up on pystyyn rullautuva banneriteline, joka on kevyt kantaa mukana ja jonka saa laitettua esille hetkessä. Roll-upin voi helposti antaa vaikka yksittäisen myyntiedustajan matkaan – sen avulla saa luotua silmänräpäyksessä yrityksen brändiä henkivän tunnelman tilaan kuin tilaan. Sen etuna moneen muuhun mainokseen verrattuna on myös varsin edullinen hinta – yleisimmässä 85×200 cm koossa alkaen 69 euroa alv 0%.

Roll-up -telineet edullisesti verkkokaupasta – anna brändisi näkyä!

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Roll-upit: eri koot ja mallit

Rollup -telineiden ja mainosten valikoima on laaja ja roll-upeja saa yleisimpien ja suosituimpien kokojen (85cm, 100cm, 120cm) lisäksi valmistettua myös omien mittatoiveiden mukaan. Materiaali kannattaa valita käyttötarve huomioiden – onko kyse yhteen tilaisuuteen tarvittavasta kevyestä roll-upista vai pitääkö sen kestää aikaa, käyttöä ja satoja pystytyskertoja. Laadukas rollup kestää helposti vuosia, ja vuotakankaan vaihtamalla voit päivittää edelleen toimivan rollup -rungon tähän päivään. Yleisin rollup-telineen koko on 85 x 200 cm.

Suosituin malli on mahdollista saada myös kaksipuoleisena. Alumiinirunkoinen kaksipuoleinen Roll up teline sopii erinomaisesti niin messuille, promootioihin, myymälään tai moniin muihin tilanteisiin missä brändisi tarvitsee näkyvyyttä.

Roll upeja valmistetaan niin sisä kuin ulkotiloihinkin. Jos olet hankkimassa roll upia pitkäaikaisempaan käyttöön, kartoita kaikki käyttötilanteet, joissa roll up mainosta voisi mahdollisesti tarvita. Näin osaat valita oikeat materiaalit painatusta varten. Ulkotiloissa kankaan pitää kestää sääoloja ja jalustan tulee olla vakaampi. Jatkuvaan ulkokäyttöön roll-up ei ole järkevä valinta: moderni tukeva mainosteline tai perinteinen a-mainosteline on edelleen varma vaihtoehto.

Roll up telineen mekaniikka ja osat

Roll up -telineen mekaniikka koostuu useista osista, jotka mahdollistavat sen kasaamisen ja rullan vetämisen esiin sekä sen taas käärimisen sisään. Tässä on yleinen kuvaus roll up -telineen mekaniikasta:

 • Telinekehys: Roll upin runko koostuu yleensä alumiinirungosta, joka on kevyt ja kestävä. Runko koostuu useista eri osista, jotka voidaan helposti koota ja purkaa tarpeen mukaan.
 • Rullamekanismi: Roll up -telineessä on mekanismi, joka mahdollistaa rullan vedon esiin ja sen takaisin käärimisen telineen sisään. Tämä mekanismi koostuu yleensä jousijärjestelmästä, joka pitää rullan tiukasti paikallaan.
 • Ripustusmateriaali: Roll up -mainos kiinnittyy telineeseen yleensä kahdella tapaa: joko muovisilla tarranauhoilla tai kiinnitysprofiililla. Tarranauhat ovat yleensä helpompi kiinnittää ja irrottaa, kun taas kiinnitysprofiili takaa jämäkämmän ja tasaisemman kiinnityksen.
 • Jalka: Roll upin jalat mahdollistavat sen pysymisen pystyssä ja tukevasti paikoillaan. Jalka voi olla yksinkertainen tukijalka tai kaksijalkainen teline.
 • Kuljetuslaukku: Roll upin kuljettamista helpottaa yleensä mukana tuleva kuljetuslaukku, jossa telineen osat voidaan säilyttää ja kuljettaa helposti paikasta toiseen.

Näiden osien yhdistelmä mahdollistaa roll up -telineen helpon kokoamisen ja purkamisen sekä rullan kätevän vetämisen esiin ja takaisin käärimisen telineen sisään.

Roll up mainostelineet – näin valitset oikeanlaisen

Kun valitset roll uppia, halpa hinta on monesti ratkaiseva tekijä. Roll up mainostelineissä on kuitenkin eroavaisuuksia, joita on lyhyesti eritelty seuraavassa alapuolella:

 1. Käyttötarkoitus: Ensimmäinen askel on määrittää, mihin tarkoitukseen roll-up telineitä tarvitaan. Onko kyseessä messuosasto, tuotteen lanseeraus, tapahtuma tai jotain muuta? Tämä auttaa määrittämään, millaisia ominaisuuksia telineen tulisi sisältää.
 2. Koko: Roll-up telineitä on saatavilla eri kokoisina, joten on tärkeää valita oikean kokoinen teline tarpeisiin. Tämä riippuu osastosi koosta, telineen käyttötarkoituksesta ja siitä, kuinka monta telineitä tarvitset.
 3. Laatu: Laadukkaat roll-up telineet ovat kestäviä, helppoja asentaa ja purkaa, ja ne kestävät useita käyttökertoja. Huolehdi, että ostat laadukkaita telineitä, jotka kestävät käyttöä.
 4. Brändin mukaisuus: Roll-up telineet ovat osa brändiäsi, joten ne tulisi olla yhteneväisiä brändin ulkoasun kanssa. Varmista, että telineet sopivat brändisi ilmeeseen ja että ne ovat suunniteltu näyttämään ammattimaisilta.
 5. Kuljetus ja varastointi: Roll-up telineet tulisi olla helppoja kuljettaa ja varastoida. Harkitse, kuinka monta telineitä tarvitset ja kuinka usein niitä käytetään, jotta voit valita oikeanlaisen telineen.
 6. Hinta: Roll-up telineiden hinnat vaihtelevat merkittävästi, joten kannattaa vertailla eri valmistajien hintoja ja ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä. Hintaan vaikuttaa laadun lisäksi myös koko, brändin mukaisuus ja muut ominaisuudet.

Roll up hinnasto – Paljon roll up mainos maksaa?

Roll up runko

Hinta alk.

Koko ja kuvaus

Roll up Economy 79€ alv 0% Erittäin edullinen perustason rollup.
85 x 200 cm, 100 x 200 cm
Roll up Basic 109€ alv 0% Edullinen, hyvälaatuinen roll up mainos, joka soveltuu hyvin jatkuvaan käyttöön
85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 150 x 200 cm, 200 x 200 cm
Roll up Vision 169€ alv 0% Näyttävä telineen alareunasta avautuva, korkealaatuinen roll up mainos
80 x 222 cm, 85 x 222 cm, 100 x 222 cm, 120 x 222 cm, 150 x 222 cm, 200 x 222 cm
Roll up Premium 2150€ alv 0% Erittäin korkealaatuinen premium-tason mainos, jossa tukevin koneisto ja laadukkain kuvavuota
80 x 213 cm, 100 x 213 cm, 120 x 213 cm, 150 x 213 cm, 200 x 213 cm, 240 x 213 cm
Roll up Mini 29€ alv 0% Sympaattinen pöytämallin roll up teline
A4 ja A3
Kaksipuoleinen roll up Basic 199€ alv 0% Kahdella kuvavuodalla varustettu hyvälaatuinen Basic -mainosteline
85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 150 x 200 cm
Kaksipuoleinen roll up ulkokäyttöön 369€ alv 0% Ulkokäyttöön soveltuva korkealaatuinen ja tukeva roll-up-mainosteline
85 x 200 cm

Helposti pystytettävällä roll-upilla on helppo erottua tapahtumissa ja myyntitilanteissa

Tyylikkäät roll up banderollit ovat erinomainen tapa tulla huomatuksi messuilla, konferensseissa, kauppakeskuksessa tai missä tahansa muussa tapahtumassa. Nopeasti pystytettävät edulliset roll up -banderollit toimitetaan yleensä valmiiksi asennettuna kaikilla tarvittavilla osilla: toimitukseen sisältyvät jalusta, banderolli ja säilytyskotelo. Voit halutessasi tilata roll-upin myös ilman jalustaa tai säilytyskoteloa, eli pelkän uuden grafiikavuodan tai varaosia. Laajasta roll-up -valikoimasta voit etsiä eri tilaisuuksiin, juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat mainokset. 

Kaikki valikoimistamme löytyvät roll-up -bannerit ovat laadukkaita ja suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten – silti niiden hinta on halpa. Niiden avulla kiinnität potentiaalisten asiakkaiden huomion brändiisi helposti ja nopeasti.

Roll up painatus – mitä kannattaa huomioida?

Marlean valikoimasta löytyvien roll up banderollien painatus on aina parasta mahdollista laatua. Hyvän painolaadun ansiosta löydät sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia rolluppeja.

Rollupin valinnassa kannattaa muistaa, että vesipohjaiset painatukset soveltuvat aina vain sisäkäyttöön. Mustetulostimia, joita käytetään suurten bannereiden tulostamiseen, on kahta päätyyppiä: vesipohjaisia sekä liuotinpohjaisia. Vesipohjaiset värit antavat roll up mainokseen parhaan mahdollisen tulostus jäljen. Liuotintulostimet ovat myös hyvänlaatuisia, mutta eivät pääsääntöisesti silti yllä yhtä korkealaatuiseen lopputulokseen mutta tässä on poikkeuksia.

Eli yleisesti ottaen roll upeissa liuotinpohjaiset tulostukset ovat hieman heikompia laadultaan, joten ne sopivat paremmin ulkokäyttöön niiden kestävyyden ansiosta. Yleensä liuotintulostimet ovat myös selvästi edullisempia ja siten voit tulostaa myös päällystämättömille materiaaleille.

Roll Up-telineet jokaiseen kohteeseen

Rollup on kustannustehokas vaihtoehto markkinoida messuilla, tilaisuuksissa, pop up myyntipisteissä ja liiketiloissa.  Se toimii myös tarvittaessa pienenä tilanjakajana ja liikenteen ohjaajana esimerkiksi aulatiloissa ja asiakaspalvelutilanteissa. Roll-up -mainoksen saa teetettyä lyhyelläkin varoitusajalla, joten se on hyvä valinta etenkin silloin kun visuaalisen mainonnan tarve on kiireellinen.

Tyypilliset roll upin mainosvuodan leveydet: 80 cm, 85cm, 100 cm ja leveä 120 cm.

Marlean verkkokauppa roll-up -tuotteille on erittäin kilpailukykyinen hinnaltaan. Voimme toimittaa mainostelineesi nopeasti lisäksi Marlea tarjoaa nopean toimituksen roll-upeille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa, tilauksesi kokonaistoimituskulut ovat myös erittäin edulliset – olipa tilausmääräsi 1 tai vaikka 300 roll uppia tai kuvavuotaa! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Roll-upin hinta riippuu kiinnitysmekanismista, kuvavuodan materiaalista ja mainoksen koosta. Marlean Roll-upit sisältävät tyypillisesti:

 • Tukeva alumiinirunko
 • Kokoon taittuva pystytanko
 • Vuota painatuksella, UV-suojatut värit takaavat värien kirkkauden esim. näyteikkunoissa
 • Pehmustettu vetoketjullinen kantokassi
 • Yleisimmät leveydet (cm): 120, 100, 85, 80

Kaikki verkkokaupassamme myytävät roll-upit ovat paloturvallisia – ne on valmistettu määräykset täyttävästä materiaalista, ja soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön sisätiloissa.

Roll-upejamme on mahdollista painaa myös kaksipuolisina, jolloin ne toimivat hyvin esimerkiksi tilanjakajana monesta suunnasta katsottuna. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme!

Materiaalin ja käyttötilanteen mukaan kannattaa kiinnittää huomiota myös roll-upin viestiin. Mainostilaa ei kannata täyttää liialla tekstillä, vaan tehokkaampaa on kitetyttää viesti selkeäksi ja ytimekkääksi. Roll-upissa kannattaa käyttää huomiota herättäviä kuvia ja värejä, sekä käyttää riittävän kauas erottuvia fontteja.

Saat valmiin mainoksen toimitettuna yritykseesi parhaimmillaan vain 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta! Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen roll-upeille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa. Mikäli tilauksesi on erittäin kiireellinen, pyydämme varmistamaan toimitusajan asiakaspalvelustamme.


Roll-upin tilausohjeet

Roll-upin ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollisimman helpoksi. Sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi maksamisen vaihtoehtoja, koska saat tilauksestasi aina laskun – joko sähköpostiin tai suoraan verkkolaskuna. Painoaineiston toimitus on tehty todella helpoksi suoraan verkkokaupan avulla, ja myös hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Toimitusnopeus on parhaimmillaan vain kolme arkipäivää – katso tilausprosessi alta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinta: Alkaen 29 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kantolaukut sisältyvät hintaan
Työkalut: