Liitutaulut

Tutustu Marlean liitutaulu valikoimaan, joka sisältää eri kokoisia, muotoisia ja tyylisiä liitutauluja, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin liiketoimintaympäristöihin – ravintoloista kauppoihin, toimistoihin ja tapahtumiin. Liitutaulumme ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja ympäristöystävällisiä, mikä tekee niistä täydellisen valinnan nykypäivän markkinointitarpeisiin.

Näytetään kaikki 3 tulosta

Alk. 30,00  alv 0%
Alk. 40,00  alv 0%
Alk. 19,00  alv 0%

Hyödynnä liitutaulujen monipuolisuus:

  • Tarjousten ja kampanjoiden esittely: Houkuttele asiakkaita erikoistarjouksilla ja alennuksilla, jotka on helppo kirjoittaa liitutaululle ja päivittää tarpeen mukaan.
  • Luovat menut ja juomalistat: Tee ravintolasi tai kahvilasi menusta houkuttelevampi ja persoonallisempi kirjoittamalla se liitutaululle.
  • Tapahtumien ja esitysten opasteet: Käytä liitutauluja opastamaan asiakkaita ja vieraita eri tiloihin tai kertoaksesi heille tapahtuman ohjelmasta.
  • Inspiroivat ja informatiiviset viestit: Luo positiivista tunnelmaa työpaikalla tai asiakastilassa kirjoittamalla inspiroivia lauseita, muistutuksia tai ohjeita liitutaululle.
  • Brändäys ja somistus: Tee liiketilastasi tai toimistostasi persoonallinen ja mielenkiintoinen lisäämällä liitutaulu, johon on kirjoitettu yrityksesi logo, slogan tai muu brändiin liittyvä elementti.
  • Liitutaulut Ravintolaan: Tyylikkäät ja Käytännölliset Ratkaisut Menun ja Tarjousten Esittelyyn

Olipa kyseessä sitten markkinointi, sisustus tai viestintä, Marlean laaja valikoima liitutauluja ja mainostelineitä tarjoaa sinulle täydellisen ratkaisun. Selaa verkkokauppamme tuotteita ja löydä juuri sinulle sopiva liitutaulu netistä. Tilaa nyt ja saat nopean toimituksen sekä erinomaisen asiakaspalvelun!