T-paidat painatuksella

Painatettu t-paita on muutakin kuin mainospaita – t-paita logolla tai yrityksen viestillä on myös toimiva ja moderni työvaate. Yrityksen logolla varustetut t-paidat ovatkin erittäin yleisiä yritysvaatteita, jotka soveltuvat myös vapaa-aikaan.

T-paidat omalla kuvalla

Painatetut t-paidat toimivat erinomaisina mainospaitoina – värikkäillä t-paidoilla on helppoa ja edullista tuoda esille esimerkiksi erilaisia kampanjoita, yrityksen tuotteita tai palveluita. T-paidat omalla kuvalla ovat suosittuja erilaisissa yritysten tapahtumissa – messut, asiakasomistajapäivät, tuotelanseeraukset, erikoisviikot ja muut kampanjat on helppo tuoda näkyvästi esille t-paitojen avulla.

T-paita omalla logolla työvaatteena

T-paita on etenkin kesäisin moderni työpaita, joka on samalla rento mutta sopivalla painatuksella tyylikäs työvaate. T-paidan päällä voi pitää kauluspaitaa, ja avonainen kauluspaita yhdistettynä yrityksen väreihin ja brändiin painettuun t-paitaan, on hyvin yleinen näky erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja toimistoissa.

Tekninen työpaita

Tekninen t-paita painatuksella soveltuu mainosti kevyeksi ja hyvin hengittäväksi työpaidaksi. Tekniseenkin t-paitaan voidaan lisätä yrityksen brändin mukainen painatus – logo, palvelun tai tuotteen nimi, tai vaikkapa työntekijän nimikointi jääkiekkopaidan tyyliin. Mahdollisuuksia on paljon – Kysy lisää asiakaspalvelustamme

Näytä lisää

T-paidat logolla tai painettuna

Näytetään tulokset 1–16 / 64

T-Paita painatuksella – mitä huomioida valinnassa?

T-paita on yksi suosituimmista mainostekstiileistä, sillä se tarjoaa suuren ja helposti huomattavan pinnan mainospainatukselle. Tässä joitakin asioita, jotka kannattaa huomioida T-paidan painatuksen suunnittelussa:

 1. Materiaali: Valitse T-paita, joka on sopiva käyttötarkoitukseen ja tarkoituksenmukainen yrityksesi brändiin. Esimerkiksi, jos haluat, että T-paita kestää pitkään, kannattaa valita korkealaatuinen materiaali.
 2. Painatuksen koko: Mieti, kuinka suuri painatus haluat T-paitaan. Liian suuri painatus voi peittää koko paidan ja vaikuttaa liian raskaalta, kun taas liian pieni painatus voi jäädä huomaamatta.
 3. Värit: Valitse painatukseen sopivat värit, jotka tukevat yrityksesi brändiä ja ovat selkeästi nähtävillä. Vältä liian monimutkaisia tai vaikeasti luettavia fontteja ja värejä, jotka eivät erotu kankaasta.
 4. T-paitojen laatu: Valitse t-paitojen valmistaja, joka tarjoaa laadukkaita tuotteita. Hyvä laatu tarkoittaa sitä, että T-paita ei kutistu pesussa ja kestää kauemmin, mikä parantaa myös yrityksesi mainetta.
 5. Brändin viestin välittäminen: Mieti, kuinka haluat T-paidan välittävän yrityksesi brändiä ja viestiä. Painatuksessa voi käyttää yrityksen logoa, iskulauseita, tuotetietoja tai muita brändin elementtejä.
 6. T-paidan käyttötarkoitus: Mieti, missä T-paitaa käytetään ja kenelle se on suunnattu. Onko T-paita tarkoitettu työntekijöille, asiakkaille tai tiettyyn tapahtumaan? Tämä auttaa valitsemaan sopivan mallin, koon ja värimaailman.

Yhteenvetona, T-paita on erinomainen valinta mainostekstiiliksi, mutta sen painatuksen suunnittelussa kannattaa huomioida yllä mainitut tekijät, jotta lopputulos on laadukas ja tukee yrityksesi brändiä.

T-paidat yrityksille – lisää logo tai muu painatus

Marlean vaatteiden painatus on luotu lukuisia ominaisuuksia yrityksiä ajatellen. Työvaatteiden osalla yksi tärkeimmistä on painoaineiston lähetys sekä painatuksen kohtien valitseminen, joka on integroitu suoraan tuotekorttiin ja ostoskoriin.

T-paitojen väri- ja kokovalikoima

Lähes kaikki T-paidat ovat saatavissa XS – 4XL -kokoisina. Värivalikoima on erittäin laaja, esimerkiksi klassisessa ja suositussa Regent T-paidassa on jopa 40 eri värivaihtoehtoa:

Hiekka 115, Pinkki 136, Medium Pink 137, Fucsia 140, Pale Pink 141, Viininpunainen 146, Tango punainen 154, Sky blue 220, Atoll blue 225, Duck blue 235, Natural 101, Denim 244, Pale keltainen 261, Khaki 268, Army 269, Emerald 270, Sage vihreä 273, Omenan vihreä 280, Lime 281, Tuhka 300, Lemon 302, Aqua 321, Zinc 330, Pure harmaa 342, Harmaa melange 350, Vaaleanharmaa 380, Hiiren harmaa 381, Tummanharmaa 384, Ruskea 397, Suklaa 398, Aprikoosi 401, Vaalea lila 710, Tumma lila 712, Navy 318, Tuhka 300, Harmaa melange 350, Punainen 145, Kulta 301, Denim 244, Oranssi 400, Pullo vihreä 264, Royal sininen 241, Vihreä 272, Hiiren harmaa 381, Tummansininen 319, Omenan vihreä 280, Musta 309, Aqua 321.

Tutustu myös muihin työpaitoihin – esimerkiksi Huomioväri vaatteet, Craft vaatteetPikeepaidat, pitkähihaiset T-paidat neuleet ja collegepaidat ovat kysyttyjä ja suosittuja nykyaikaisia työvaatteita.

Yksilöi t-paidat painatuksella

Kun tarpeesi on t-paita painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat t-paitoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. t-paita omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas t-paita luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Painatuksen voi lisätä muutamaan kohtaan T-paidoissa suoraan tarjouspyynnössä:

 • Taakse / selkään
 • Eteen
 • Vasen rintapainatus
 • Oikea rintapainatus
 • Vasen hiha
 • Oikea hiha

Erikoisemmissa painatustarpeissa – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Marlea tarjoaa nopean toimituksen painetuille t-paidoille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.


Miten tilaat T-paidan painatuksella?

T-paitojen painatus on helppoa verkkokaupassa – lue alta vinkit miten saat yrityksesi logon tai muun painatuksen haluamaasi kohtaan T-paitaan, ja kuinka tilaat valmiit, näyttävät työpaidat Marlean verkkokaupasta! Voit olla aina yhteydessä myös asiakaspalveluumme, niin voimme suunnitella yhdessä yrityksellesi sopivat T-paidat ja muut työvaatteet.

Hinta: Alkaen 3,55 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: