Yrityslahjat – laukut ja kodin tuotteet painatuksella

Yrityslahjat-osasto kattaa monenlaisia yritykselle sopivia tuotteita, jotka soveltuvat lahjoiksi, työntekijöille, yleiseen yrityksen brändin tehostamiseen sekä vapaa-aikaan. Kassit ja laukut, golf-tuotteet, sateenvarjot ja kodin tuotteet voidaan painattaa yrityksen logolla ja viestillä, jolloin saat helposti laaja-alaista näkyvyyttä mieleenpainuvassa muodossa.

Ekologinen kangaskassi tai laadukas laukku

Perinteiset kangaskassit ovat suosittuja painettuja yritystuotteita, joilla saat oman yrityksesi jalkautettua helposti katukuvaan, käytännöllisessä ja hyödyllisessä muodossa. Kangaskasseilla on monta käyttökohdetta: ostoskassi, vaatekassi, jumppakassi, olkalaukku… monipuolinen kangaskassi on hyvä ja ekologinen yritystuote.

Matkalaukut ja tietokonelaukut painatuksella tai brodeerauksella

Laadukkaammat ja tukevatekoiset laukut firmasi painatuksella luovat huolehtivaa ja hyvää yrityskuvaa, ja ne soveltuvat erinomaisesti liikelahjoiksi tai työntekijöiden huomioimiseen. Tietokonelaukut ja tablettilaukut ovat käytännöllinen ja edullinen tapa vähentää kannettavien tietokoneiden huoltokuluja, ja samalla saat liikkuvan työn myötä vietyä yritysviestisi myös asiakkaille ja koteihin.

Golfpallot painatuksella, teet ja muut golftuotteet

Yrityksen logolla varustettu golfpallo on erinomainen lifestyle-liikelahja! Katso valikoimamme erilaisisista golf-tuotteista, tai kysy asiakaspalvelustamme valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia.

Näytä lisää

Laadukkaat yrityslahjat verkkokaupasta

Näytetään tulokset 1–16 / 423

Laadukkaat kassit, reput ja laukut painatuksella

Marlean verkkokaupassa on suuri valikoima erilaisia yrityslahjoja, joilla yrityksesi saa huomioitua niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin. Katso lifestyle-tuotteiden lisäksi vaatteet!

  • Golf-tuotteet: Logopainatetut golfpallot – katso myös golf-vaatteet
  • Kassit ja laukut: Painatetut kangaskassit, urheilulaukut, putkikassit ja kannettavien tietokoneiden laukut
  • Reput: Narureput, heijastinreput, tietokonereput ja kylmälaukkureput
  • Kylmälaukut: kannettavat kankaiset kylmälaukut retki- ja piknik-käyttöön
  • Kodin tuotteet
  • Keittiö ja kylpyhuone: Logolliset pyyhkeet ja muut yrityksesi mukaan brändätyt tuotteet

Marlean verkkokaupan kangaskassien painatus on erittäin halpaa – löydät painatuksen hinnan ja muita lisätietoja tuotekorteilta!

Marlean verkkokaupan tietokonelaukut ovat pehmustettuja, joten ne vaimentavat erilaisista iskuista aiheutuvia voimia. Todennäköisyys tietokoneen hajoamiselle vähenee esimerkiksi tiputtaessa – mutta paraskaan suojalaukku ei suojele kannettavaa tietokonetta sataprosenttisesti.

Osa laukuistamme on luokiteltu käsimatkatavaraksi sopiviksi laukuiksi, kuten Pro Line -laukku pyörillä. Yrityksen logolla brodeerattuna tai painatettuna, lentokonelaukku tuo yritystäsi hyvin esille ympäri maailman.

Heijastinrepun pinnasta suuri osa on heijastavaa materiaalia, joten se erottuu erinomaisesti auton valokeilassa, niin hämärässä kuin pimeässäkin. Se lisää selvästi käyttäjänsä turvallisuutta kävellessä.

Verkkokaupastamme saat käsipyyhkeet, kylpypyyhkeet ja muut kodin ja kylpyhuoneen tarvikkeet, jotka voidaan brodeerata yrityksesi logolla. Mikäli et löydä haluamaasi tuotetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme p. +358 50 413 8277!


Miten ostan yrityslahjat verkosta?

Marlean verkkokaupasta on helppo ostaa yrityksellesi erilaisia yrityslahjoja kuten reppuja, kangaskasseja, pyyhkeitä tai muita yrityksen logolla tai painatuksella varustettuja, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia tuotteita. Katso alta vaiheittaiset ohjeet, miten tilaat Marlean verkkokaupasta.

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Painatus ja brodeeraus
Työkalut: