Yrityslahjat

Meiltä saat erinomaiset yrityslahjat, jotka voidaan personoida yrityksesi logolla – edullisesti ja nopeasti toimitettuna! Tarjoamme laajan valikoiman perinteisiä mainos- ja liikelahjoja, kuten heijastimia, kasseja, sateenvarjoja ja avaimenperiä, sekä tyylikkäitä kotimaisia vaihtoehtoja ja tapahtumiin sopivia edullisia tuotteita. Tutustu myös monipuoliseen tekstiilivalikoimaamme.

Laadukkaat yrityslahjat painatuksella

Marlealla on suuri valikoima erilaisia yrityslahjoja, joilla yrityksesi saa huomioitua niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin. Katso lifestyle-tuotteiden lisäksi vaatteet painatuksella!

Suosituimmat yrityslahjat logolla

 • Golf-tuotteet: Logopainatetut golfpallot – katso myös golf-vaatteet
 • Kassit ja laukut: Painatetut kangaskassit, urheilulaukut, putkikassit ja kannettavien tietokoneiden laukut
 • Reput: Narureput painatuksella, heijastinreput, tietokonereput ja kylmälaukkureput
 • Kylmälaukut: kannettavat kankaiset kylmälaukut retki- ja piknik-käyttöön
 • Keittiö ja kylpyhuone: Logolliset pyyhkeet ja muut yrityksesi mukaan brändätyt tuotteet
 • Käyttötavarat: Kestävät ja laadukkaat kahvimukit, juomapullot, tai termospullot ovat käytännöllisiä lahjoja, joita työntekijät voivat käyttää päivittäin.
 • Mainoskarkit: Mainoskarkit logolla on hyvä yrityslahja tai jakotuote messuille
 • Lahjakortit: Helppo ja käytännöllinen lahja, joka antaa saajalle mahdollisuuden valita itse mieluisa tuote tai palvelu. Ota yhteyttä ja kysy asiakaspalvelusta.
 • Personoidut lahjat: Yrityksen logolla tai henkilökohtaisella kaiverruksella varustetut lahjat, kuten kynät, avaimenperät tai tekstiilipainatukset, ovat mukavia yksilöllisiä lahjoja.
 • Työkalut: Monitoimityökalut, taskulamput, tai muut käytännölliset työkalut ovat hyödyllisiä lahjoja, jotka työntekijät voivat arvostaa.

Miten hyödyntää yrityslahjoja tehokkaasti – katso 5 esimerkkiä:

Yrityslahjat voivat olla erinomainen tapa edistää brändiäsi, rakentaa suhteita asiakkaisiin tai palkita työntekijöitäsi asiakaslahjalla. Tässä on muutamia tapoja, joilla voit hyödyntää yrityslahjaa:

 1. Asiakassuhteiden rakentaminen: Anna asiakkaillesi lahja, joka auttaa heitä muistamaan yrityksesi ja joka osoittaa arvostuksesi heitä kohtaan. Yrityslahjat voivat olla käytännöllisiä tai persoonallisia, ja niiden tulee heijastaa yrityksesi arvoja.
 2. Markkinointi: Hyödynnä yrityslahjoja markkinoinnin kampanjoissa. Voit esimerkiksi tarjota asiakkaille lahjan oston yhteydessä tai järjestää arvonnan, jossa voittajat saavat yrityksesi lahjan.
 3. Työntekijöiden palkitseminen: Anna työntekijöillesi lahja tunnustukseksi heidän panoksestaan yrityksellesi. Voit antaa lahjan esimerkiksi tärkeän projektin päättyessä tai juhlistaaksesi työntekijän merkkipäivää.
 4. Sidosryhmien kiittäminen: Anna lahja yhteistyökumppaneillesi tai toimittajillesi osoittaaksesi arvostuksesi heitä kohtaan. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta ja vahvistamaan suhteita.
 5. Brändin näkyvyyden lisääminen: Anna lahjoja, jotka kantavat yrityksesi logoa tai tunnusta. Tämä auttaa lisäämään brändin näkyvyyttä ja muistutti lahjan saajaa yrityksestäsi.

Yrityslahjojen hyödyntäminen voi auttaa lisäämään yrityksesi brändin tunnettuutta, rakentaa suhteita asiakkaisiin ja sidosryhmiin sekä palkita työntekijöitä. On tärkeää, että valitset lahjan, joka on tarkoituksenmukainen ja heijastaa yrityksesi arvoja.

Suomalaiset yrityslahjat kotimaisilta valmistajilta

Suomalaisilta valmistajilta löytyy monia erilaisia kotimaisia yrityslahja tuotteita, joista voi valita sopivan vaihtoehdon omalle yritykselle tai asiakkaille. Täältä löydät kotimaiset tuotteet

Valinnanvaraa löytyy paljon lisää riippuen yrityksen toimialasta ja asiakkaista.Voit kysyä lisää Marlean asiakaspalvelusta

Yrityslahjat logolla asiantuntemuksella

Saat sekä mainoslahjat, että yrityslahjat helposti suoraan Marlealta. Marlean asiantunteva palvelu auttaa sinyä löytämään juuri oikeat yrityslahjat tarpeisiinne!

Voit myös katsoa oppaamme parhaan liikelahjan valinnasta.

Yksilöi lahja painatuksella

Kaikkiin marlean yrityslahjoihin saa haluamasi painatuksen. Voit lisätä yrityslahjoihin logon, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Yrityslahja omalla merkkauksella on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin lahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas yrityslahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kyllä, kaikki Marlean yrityslahja tuotteisiin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon.

Yrityslahjojen hinta vaihtelee suuresti. Mutta hyvää yrityslahjaa valitessa hinta ei ole aina tärkein asia, joskus halpa lahja voi olla paras yrityslahja.

Marlea tarjoaa monenlaisia yritys- ja liikelahjoja. Mainiot liikelahjat ovat sekä hauskoja, että ekologisia tuotteita.

Suosituimmat yrityslahjat on:

On Marlea valikoimista löydät myös design yrityslahjat. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kyllä on, voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme tai katsoa kaikki ekologiset liikelahjat täältä.

Tarjoamme nopean toimituksen yrityslahjoille kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä, Oulussa, Turussa, Porissa tai Lahdessa.


Miten ostan yrityslahjat verkosta?

Marlealta on helppo ostaa yrityksellesi erilaisia yrityslahjoja kuten reppuja, kangaskasseja, pyyhkeitä tai muita yrityksen logolla tai painatuksella varustettuja, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia tuotteita. Katso alta vaiheittaiset ohjeet, miten tilaat tuotteet.

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Painatus ja brodeeraus
Työkalut: