Yrityslahjat Painatuksella

Yrityslahjat-osasto kattaa monenlaisia yritykselle sopivia tuotteita, jotka soveltuvat lahjoiksi, työntekijöille, yleiseen yrityksen brändin tehostamiseen sekä vapaa-aikaan. Kassit ja laukut painatuksella, golf pallot logolla, sateenvarjot painatuksella ja kodin tuotteet voidaan painattaa yrityksen logolla ja viestillä, jolloin saat helposti laaja-alaista näkyvyyttä mieleenpainuvassa muodossa.

Ekologinen kangaskassi tai laadukas laukku on hyvä yrityslahja

Perinteiset kangaskassit ovat suosittuja painettuja yritystuotteita, joilla saat oman yrityksesi jalkautettua helposti katukuvaan, käytännöllisessä ja hyödyllisessä muodossa. Kangaskasseilla on monta käyttökohdetta: ostoskassi, vaatekassi, jumppakassi, olkalaukku… monipuolinen kangaskassi on hyvä ja ekologinen yritystuote.

Matkalaukut ja tietokonelaukut painatuksella tai brodeerauksella yrityslahjaksi

Laadukkaammat ja tukevatekoiset laukut firmasi painatuksella luovat huolehtivaa ja hyvää yrityskuvaa, ja ne soveltuvat erinomaisesti liikelahjoiksi tai työntekijöiden huomioimiseen. Tietokonelaukut ja tablettilaukut ovat käytännöllinen ja edullinen tapa vähentää kannettavien tietokoneiden huoltokuluja, ja samalla saat liikkuvan työn myötä vietyä yritysviestisi myös asiakkaille ja koteihin.

Golfpallot painatuksella, teet ja muut golftuotteet

Yrityksen logolla varustettu golfpallo on erinomainen lifestyle-liikelahja! Katso valikoimamme erilaisista golf-tuotteista, tai kysy asiakaspalvelustamme valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia. Valikoimamme logopainatetut golfpallot painatuksellaon saatavilla mm. huippumerkeiltä Callaway, Dixon ja Srixon.

Näytä lisää

Laadukkaat yrityslahjat verkkokaupasta

Laadukkaat yrityslahjat painatuksella

Marlean verkkokaupassa on suuri valikoima erilaisia yrityslahjoja, joilla yrityksesi saa huomioitua niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin. Katso lifestyle-tuotteiden lisäksi vaatteet painatuksella!

  • Golf-tuotteet: Logopainatetut golfpallot – katso myös golf-vaatteet
  • Kassit ja laukut: Painatetut kangaskassit, urheilulaukut, putkikassit ja kannettavien tietokoneiden laukut
  • Reput: Narureput painatuksella, heijastinreput, tietokonereput ja kylmälaukkureput
  • Kylmälaukut: kannettavat kankaiset kylmälaukut retki- ja piknik-käyttöön
  • Keittiö ja kylpyhuone: Logolliset pyyhkeet ja muut yrityksesi mukaan brändätyt tuotteet
  • Juomapullot: Juomapullot omalla logolla tai muulla painatuksella ovat käytännöllinen ja edullinen tapa tuoda yrityksen brändi esille.
  • Mainoskarkit: Mainoskarkit logolla on hyvä yrityslahja tai jakotuote messuille

Yrityslahjat edullisesti suoraan verkkokaupasta

Saat sekä mainoslahjat, että yrityslahjat helposti suoraan Marlean verkkokaupasta. Marlean asiantunteva palvelu auttaa sinyä löytämään juuri oikeat yrityslahjat tarpeisiinne!

Yksilöi yrityslahja omalla painatuksella

Kun tarpeesi on yrityslahja logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat yrityslahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Yrityslahja omalla merkkauksella on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin lahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas yrityslahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kyllä, kaikki Marlean yrityslahja tuotteisiin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon.

Yrityslahjojen hinta vaihtelee suuresti. Mutta hyvää yrityslahjaa valitessa hinta ei ole aina tärkein asia, joskus halpa lahja voi olla paras yrityslahja.

Marlea tarjoaa monenlaisia yritys- ja liikelahjoja. Mainiot liikelahjat ovat sekä hauskoja, että ekologisia tuotteita.

Suosituimmat yrityslahjat on:

On Marlea valikoimista löydät myös design yrityslahjat. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kyllä on, voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme tai katsoa kaikki ekologiset liikelahjat täältä.


Miten ostan yrityslahjat verkosta?

Marlean verkkokaupasta on helppo ostaa yrityksellesi erilaisia yrityslahjoja kuten reppuja, kangaskasseja, pyyhkeitä tai muita yrityksen logolla tai painatuksella varustettuja, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvia tuotteita. Katso alta vaiheittaiset ohjeet, miten tilaat Marlean verkkokaupasta.

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Painatus ja brodeeraus
Työkalut: