Painotuotteet

Yrityksen painotuotteet – käyntikortit, julisteet ja suurtulosteet nyt edullisesti suuremmissa erissä. Erilaiset painotuotteet, esitteet ja flyerit ovat digiaikanakin tarpeellisia tuotteita esimerkiksi messuilla ja tapahtumissa. Näyttävät ja laadukkaille materiaaleille toteutetut painotuotteet kestävät aikaa, ja luovat yrityksen brändistä positiivista mielikuvaa.

Esitteet ja esitetaskut

Tyypillinen A4-kokoinen esite yksi- tai kaksipuolisesti tulostettuna on yleisin esite yrityksissä ja yhdistyksissä, joille on käyttöä niin normaalissa arjessa kuin tapahtumissa ja messuilla.

Mitä huomioida painotuotteiden valinnassa?

Painotuotteiden valinnassa kannattaa huomioida muutamia seikkoja:

  1. Käyttötarkoitus: Ensimmäiseksi on hyvä miettiä, mihin tarkoitukseen painotuotetta tarvitaan. Onko se esimerkiksi mainoslahja, käyntikortti, esite tai juliste? Tämä auttaa valitsemaan oikeanlaisen painotuotteen ja varmistaa, että se palvelee tarkoitustaan hyvin.
  2. Materiaali: Valitse materiaali, joka sopii parhaiten käyttötarkoitukseen ja antaa halutun vaikutelman. Esimerkiksi kartonki on hyvä vaihtoehto käyntikorteille, kun taas PVC-muovi sopii hyvin esimerkiksi henkilökortteihin. Myös paperilaadun paksuus ja kiiltävyys voivat vaikuttaa lopputulokseen.
  3. Suunnittelu: Painotuotteen ulkoasu on tärkeä, sillä se kertoo yrityksen tai tuotteen brändistä ja viestittää halutun tunnelman. Huolellinen suunnittelu ja ammattitaitoinen toteutus voivat tehdä painotuotteesta huomattavasti vaikuttavamman.
  4. Kustannukset: Painotuotteiden hinnat voivat vaihdella suuresti riippuen materiaaleista, koosta, määrästä ja suunnittelusta. Kannattaa harkita, mikä on budjetti ja etsiä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat hyvän vastineen rahoille.
  5. Tilausaika: Jos painotuotetta tarvitaan nopeasti, kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Mikä on painotuote?

Painotuote on tuote, joka on valmistettu painamalla painoväriä tai muuta materiaalia pinnalle. Painotuotteita voi olla monenlaisia, kuten käyntikortit, esitteet, julisteet, kirjat, kalenterit, mainoslahjat ja monet muut. Painotuotteita käytetään yleisesti markkinoinnissa ja brändäyksessä, mutta niitä voidaan valmistaa myös esimerkiksi sisustustarkoituksiin tai erilaisten tapahtumien tarpeisiin.

Painotuotteiden valmistusprosessi voi vaihdella tuotteen ja materiaalin mukaan, mutta yleensä se sisältää suunnittelun, painolaatan tai -tiedoston valmistuksen, painamisen ja viimeistelyn. Painotuotteet voidaan valmistaa monilla eri painomenetelmillä, kuten offset-painatuksella, digipainatuksella, silkkipainatuksella ja monilla muilla painotavoilla. Valittu painomenetelmä riippuu tuotteen tarkoituksesta, materiaalista ja määrästä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Painotuotteiden ominaisuudet

Materiaali Vahvuus Matta vai kiiltävä Värintoisto Läpikuultavuus Viimeistely Laminointi Käyttökohteet
90 g/m2 paperi Tavanomainen Matta Hyvä Kuultaa hieman läpi Offset-lakka Ei sovellu Edulliset flyerit ja esitteet
125 g/m2 paperi Kestävä Kiiltävä Erinomainen Ei kuulla läpi Offset-lakka Ei sovellu Laadukkaat esitteet
300 g/m2 kartonki Erittäin vahva Matta Erinomainen Ei kuulla läpi Offset-lakka Matta tai kiiltävä Paksut esitteet ja taitetut esitteet
350 g/m2 kartonki Erittäin vahva Matta Erinomainen Ei kuulla läpi Offset-lakka Matta tai kiiltävä Käyntikortit