Heijastimet logolla

Heijastimet yrityksen tai yhdistyksen logolla ovat syksyisiä hittituotteita, jotka toimivat erinomaisesti liikelahjoina. Monesti logoheijastimet ovat kiinnitettynä laukuissa ja vaatteissa läpi vuoden, jolloin yrityksesi saa paljon jatkuvaa näkyvyyttä – työntekijöiden ja asiakkaiden vapaa-ajalla.

Laadukkaat ja hyvin erottuvat liikelahja heijastimet luovat turvaa pimeällä liikkuessa, ja pimeä vuodenaika kestää Suomessa kauan. Logopainatetut yrityksen heijastimet antavat yrityksestäsi hyvän ja huolehtivan mielikuvan mainos- tai lahjatuotteena. Turvaa luovat heijastimet ovat lisäksi kevyitä ja halpoja, joten saat yrityksesi brändin edullisesti laajaan levikkiin.

Prismaheijastimet logolla painettuna nopeasti

Muovinen prismaheijastin on perinteinen kova ja kirkas heijastin, joka erottuu erinomaisesti esimerkiksi auton valokeilassa. Takinpielessä, hihassa tai laukussa heiluessaan, se kiinnittää autoilijoiden huomion hyvin, jolloin se luo käyttäjälleen suojaa aina pimeän aikaan.

Heijastimet ovat liikelahjana erinomaisia – ne ovat erittäin käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita, joka ovat kuitenkin edullisia. Niiden käyttöikä on pitkä, joten yrityksesi logo tai viesti painuu käyttäjän mieleen. Heijastimia käytetään usein ympäri vuoden asusteina.

Laadukkaat pehmoheijastimet logo painatuksella

Pehmoheijastimet ovat 3M:n valmistamalla heijastinkalvolla varustettuja, pieniä kankaisia heijastimia. Niitä saa usealla eri perusmuodolla, ja koska painatus tehdään pintakalvon alle, se kestää hyvin käyttöä ja olosuhteita.

Näytä lisää

Heijastimet logopainatuksella edullisesti

Näytetään kaikki 10 tulosta

Alkaen Alk. 0,66  / kpl
Alkaen Alk. 0,97  / kpl
Alkaen Alk. 0,77  / kpl
Alkaen Alk. 0,77  / kpl
Alk. Alk. 208,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 238,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 290,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 258,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 278,00  / 100 kpl
Alk. 8,40 

Muoviset prismaheijastimet monella värillä ja omalla painatuksella

Prismaheijastin logo painatuksella on perinteinen, kovasta läpinäkyvästä muovista valmistettu ripustettava heijastin, joka erottuu erinomaisesti hämärässä ja pimeässä. Sen heijastuvuus perustuu muovin sisällä olevaan prismarakenteeseen, joka heijastaa valoa erinomaisesti takaisin, riippumatta heijastimen asennosta valonlähteeseen nähden. Lisäksi se heiluessaan välkkyy erottuvasti.

Koska prismaheijastimen heijastus tapahtuu heijastimen sisärakenteen prismoista, varsinainen heijastinmuovi voidaan toteuttaa useilla eri väreillä, ilman että se merkittävästi vaikuttaa heijastimen ominaisuuksiin. Prismaheijastimen saakin useissa väreissä, omalla painatuksella ja muodoissa, esimerkiksi:

  • Perinteinen kirkas heijastin omalla logolla: Perinteinen heijastin josta logopainatus erottuu hyvin
  • Eläimen muotoiset heijastimet omalla logolla: Nallet, dinot, koirat, pöllöt ja kissat ovat perinteisiä ja erityisesti lasten suosiossa olevia heijastimia.
  • Neliö-, kolmio-, suorakaide- ja sydänheijastimet omalla logolla: Hyvin erottuvia heijastimia, joiden heijastinpinta-alaan on helppo sovittaa yrityksen logopainatus
  • Punainen, oranssi, sininen, vihreä, pinkki heijastin– prismaheijastimien värivaihtoehtoja on useita, joten yrityksesi brändin väritys voidaan huomioda heijastimessakin.
  • Pehmoheijastin omalla logolla: Yksi suosituimmista jakolahjoista syksyn tapahtumissa.
  • Jousiheijastimet omalla logolla: Todella suosittu liikelahja tai jakotuote.
  • Roikkuvat heijastimet logo painatuksella: Klassikko valinta.

Katso myös heijastinreput ja heijastimella varustetut sport-reput omalla painatuksella!

Heijastinmainoksella saat näkyvyyttä yritykselle

Mainos heijastin on sananmukaisesti turvallinen mainoslahja tai tuote henkilöstön käyttöön, joka toimii samalla mainoksena. Heijastinmainoksia on monenlaisia kuten esimerkiksi: Pehmoheijastin, jousiheijastin, magneettiheijastin ja tarraheijastin omalla logo painatuksella, kaikki nämä tuotteet ovat erinomaisia mainoslahjoja tai jakotuotteita tapahtumiin.

Logo sopii hyvin heijastimeen

Kun tarpeesi on heijastin logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat heijastimiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Heijastin omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas heijastin luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Heijastinvertailu

Heijastinmalli Kiinnitys Logopainatus Heijastavuus
Prismaheijastin Ripustus Moniväri, pintaan Erinomainen
Pehmoheijastin Ripustus Moniväri, sisään Hyvä
Snap-jousiheijastin Hihakiinnitys Pintaan Hyvä
Heijastinliivi Puettava Pintaan Hyvä
Heijastinvaljaat Puettava Painatusalueelle Erinomainen

Heijastin omalla kuvalla on hauska lahjaidea

Heijastimeen voi painaa tarkankin kuvan, mutta kuvallisessa heijastimessa tulisi muistaa aina se, että painatus tai oma kuva ei saa peittää liikaa heijastimen heijastavaa pinta-alaa.

Pehmoheijastin heijastaa siihen kohdistuvan valon erinomaisesti, ja se erottuu valokeilassa hyvin. Pehmeänä ja kolmiulotteisena se erottuu myös useista eri suunnista, joten se ei jää helposti varjoon.

Heijastimissa on eroa hyvinkin paljon, varsinkin osa heijastimista ei ole kovin kirkkaita. Tästä syystä heijastin omalla logolla kannattaa valita huolellisesti. Laadukas jousi- tai pehmoheijastin painatuksella takaa hyvän näkyvyyden pimeissä syysilloissa.

Heijastin on tarpeellinen tuote, joka on lisäksi kevyt, pieni ja edullinen. Siihen saa painatettua yrityksen logon, joka näkyy käyttäjälleen pitkän aikaa – heijastimet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Liikelahjana heijastin on kertakaikkiaan erinomainen!

Pehmoheijastimeen voi painaa logon lisäksi vaikka suuremmankin nelivärikuvan. Painatus ei heikennä heijastimen käyttöominaisuuksia, ja koska painatus tehdään kalvon alle, se on erittäin pitkäikäinen eikä haalistu.

Kyllä saa! Kaikkiin heijastimiin voi painattaa, kuvan, logon tai tekstin.


Näin ostat mainosheijastimen

Mainos- tai yritysheijastimen hankkiminen on helppoa myös muiden yritystuotteiden ohessa. Heijastimien hintaan sisältyy tuotekohtainen painatus, ja painoaineiston lähettäminen eri tuotteille on helppoa. Katso alta vaiheittainen Marlean tilaustapa heijastimille!

Hinta: Alkaen 0,36 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: