Heijastin omalla logolla

Heijastimet yrityksen tai yhdistyksen logolla ovat jokasyksyisiä hittituotteita, jotka toimivat erinomaisesti liikelahjoina. Monesti logoheijastimet ovat kiinnitettynä laukuissa ja vaatteissa läpi vuoden, jolloin yrityksesi saa paljon jatkuvaa näkyvyyttä – työntekijöiden ja asiakkaiden vapaa-ajalla.

Laadukkaat ja hyvin erottuvat heijastimet luovat turvaa pimeällä liikkuessa, ja pimeä vuodenaika kestää Suomessa kauan. Logopainatetut yrityksen heijastimet antavat yrityksestäsi hyvän ja huolehtivan mielikuvan mainos- tai lahjatuotteena. Turvaa luovat heijastimet ovat lisäksi kevyitä ja halpoja, joten saat yrityksesi brändin edullisesti laajaan levikkiin.

Prismaheijastimet

Muovinen prismaheijastin on perinteinen kova ja kirkas heijastin, joka erottuu erinomaisesti esimerkiksi auton valokeilassa. Takinpielessä, hihassa tai laukussa heiluessaan, se kiinnittää autoilijoiden huomion hyvin, jolloin se luo käyttäjälleen suojaa aina pimeän aikaan.

Heijastimet ovat liikelahjana erinomaisia – ne ovat erittäin käytännöllisiä ja tarpeellisia tuotteita, joka ovat kuitenkin edullisia. Niiden käyttöikä on pitkä, joten yrityksesi logo tai viesti painuu käyttäjän mieleen. Heijastimia käytetään usein ympäri vuoden asusteina.

Pehmoheijastimet

Pehmoheijastimet ovat 3M:n valmistamalla heijastinkalvolla varustettuja, pieniä kankaisia heijastimia. Niitä saa usealla eri perusmuodolla, ja koska painatus tehdään pintakalvon alle, se kestää hyvin käyttöä ja olosuhteita.

Näytä lisää

Heijastimet logopainatuksella edullisesti verkkokaupasta

Näytetään kaikki 6 tulosta

Muoviset prismaheijastimet monella värillä

Prismaheijastin logo painatuksella on perinteinen, kovasta läpinäkyvästä muovista valmistettu ripustettava heijastin, joka erottuu erinomaisesti hämärässä ja pimeässä. Sen heijastuvuus perustuu muovin sisällä olevaan prismarakenteeseen, joka heijastaa valoa erinomaisesti takaisin, riippumatta heijastimen asennosta valonlähteeseen nähden. Lisäksi se heiluessaan välkkyy erottuvasti.

Koska prismaheijastimen heijastus tapahtuu heijastimen sisärakenteen prismoista, varsinainen heijastinmuovi voidaan toteuttaa useilla eri väreillä, ilman että se merkittävästi vaikuttaa heijastimen ominaisuuksiin. Prismaheijastimen saakin useissa väreissä, omalla painatuksella ja muodoissa, esimerkiksi:

  • Perinteinen kirkas heijastin: Perinteinen heijastin josta logopainatus erottuu hyvin
  • Eläimen muotoiset heijastimet: Nallet, dinot, koirat, pöllöt ja kissat ovat perinteisiä ja erityisesti lasten suosiossa olevia heijastimia.
  • Neliö-, kolmio-, suorakaide- ja sydänheijastimet: Hyvin erottuvia heijastimia, joiden heijastinpinta-alaan on helppo sovittaa yrityksen logopainatus
  • Punainen, oranssi, sininen, vihreä, pinkki heijastin – prismaheijastimien värivaihtoehtoja on useita, joten yrityksesi brändin väritys voidaan huomioda heijastimessakin.

Katso myös heijastinreput ja heijastimella varustetut sport-reput omalla painatuksella!

Yksilöi heijastimet painatuksella

Kun tarpeesi on heijastin logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat heijastimiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Heijastin omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas heijastin luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Heijastin omalla kuvalla

Heijastimeen voi painaa tarkankin kuvan, mutta kuvallisessa heijastimessa tulisi muistaa aina se, että painatus tai oma kuva ei saa peittää liikaa heijastimen heijastavaa pinta-alaa.

Pehmoheijastin heijastaa siihen kohdistuvan valon erinomaisesti, ja se erottuu valokeilassa hyvin. Pehmeänä ja kolmiulotteisena se erottuu myös useista eri suunnista, joten se ei jää helposti varjoon.

Pehmoheijastin ei välky samaan tapaan kuin kovamuovinen prismaheijastin. Prismaheijastin liikkuvana heijastimena kiinnittää paremmin huomiota juuri välkkymisensä ansiosta.

Heijastimen vaikutus hämärän tai pimeän kelin liikenneturvaan on kiistämätön – hyvin erottuva heijastin parantaa jalankulkijoiden, pyöräilijöiden ja työntekijöiden liikenneturvaa merkittävästi.

Heijastin on tarpeellinen tuote, joka on lisäksi kevyt, pieni ja edullinen. Siihen saa painatettua yrityksen logon, joka näkyy käyttäjälleen pitkän aikaa – heijastimet ovat erittäin kestäviä ja pitkäikäisiä. Liikelahjana heijastin on kertakaikkiaan erinomainen!

Pehmoheijastimeen voi painaa logon lisäksi vaikka suuremmankin nelivärikuvan. Painatus ei heikennä heijastimen käyttöominaisuuksia, ja koska painatus tehdään kalvon alle, se on erittäin pitkäikäinen eikä haalistu.


Näin ostat mainosheijastimen

Mainos- tai yritysheijastimen hankkiminen on helppoa yritystuotteiden verkkokaupastamme. Heijastimien hintaan sisältyy tuotekohtainen painatus, ja painoaineiston lähettäminen eri tuotteille on helppoa. Katso alta vaiheittainen Marlea-verkkokaupan tilaustapa heijastimille!

Hinta: Alkaen 0,36 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: