Pullonavaajat Logolla

Pullonavaajat logo painatuksella yritykselle on moderni liikelahja moneen käyttöön. Pullonavaaja yrityksen painatuksella on erittäin monipuolinen mainostuote. Mainoksen voi painaa vaikkapa tuotteen päälle, mutta tämän lisäksi myös itse tuotteella on käyttöä myös vapaa-ajalla, joten pullonavaaja logolla sopii sekä henkilöstö, että liikelahjaksi.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Pullonavaaja logolla on erinomainen jakolahja

Oikein valittu jakotuote on loistava lisä yrityksen markkinointiin. Voit painattaa pullonavaajan esimerkiksi yrityksen logon ja jakaa niitä messuilla tuleville asiakkaillesi. Katso muut jakotuotteet logolla täältä.

Yksilöi pullonavaajat painatuksella

Kun tarpeesi on pullonavaaja logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat pullonavaajiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Pullonavaaja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas pullonavaaja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Logo painatuksella olevien pullonavaajien hinta vaihtelee paljon mutta alk. hinta on 0,48€/kpl Hintaan vaikuttaa sekä merkkaustapa, että tilausmäärä.

Kyllä, kaikkiin marlean tuotteisiin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon.