Pullonavaaja painatuksella

Pullonavaajat logolla yritykselle on moderni liikelahja moneen käyttöön. Pullonavaaja yrityksen painatuksella on erittäin monipuolinen mainostuote. Mainoksen voi painaa vaikkapa tuotteen päälle, mutta tämän lisäksi myös itse tuotteella on käyttöä myös vapaa-ajalla, joten pullonavaaja logolla sopii sekä henkilöstö, että liikelahjaksi.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Pullonavaaja logolla on erinomainen jakolahja

Oikein valittu jakotuote on loistava lisä yrityksen markkinointiin. Voit painattaa pullonavaajan esimerkiksi yrityksen logon ja jakaa niitä messuilla tuleville asiakkaillesi. Katso muut jakotuotteet logolla täältä.

Logon painattaminen pullonavaajaan

On useita eri painatustekniikoita, joita voidaan käyttää logon painamiseen pullonavaajille. Valittu tekniikka riippuu materiaalista, väreistä ja budjetista. Tässä muutamia suosituimpia painatustekniikoita:

  1. Silkkipainatus: Silkkipainatus on yleinen tekniikka, joka soveltuu monenlaisille materiaaleille, kuten metallille, muoville ja puulle. Silkkipainatus mahdollistaa tasaisen ja kestävän väripinnan.
  2. Tampopainatus: Tämä on erinomainen vaihtoehto epätasaisille tai kaareville pinnoille. Tampopainatus käyttää painolaattaa ja silikonitamppia, joka siirtää värin pullonavaajan pintaan.
  3. Laserkaiverrus: Tämä menetelmä käyttää lasereita kaivertamaan logon suoraan pullonavaajan pintaan, jolloin lopputulos on pysyvä ja tyylikäs. Laserkaiverrus soveltuu erityisesti metalli- ja puupintojen käsittelyyn.
  4. UV-tulostus: UV-tulostus on digitaalinen painatustekniikka, joka soveltuu monenlaisille materiaaleille. Tässä menetelmässä väri kovetetaan ultraviolettivalolla, jolloin saadaan erittäin kestävä ja laadukas lopputulos.
  5. Sublimaatiopainatus: Tämä menetelmä sopii erityisesti alumiinille ja muille lämpöä kestäville materiaaleille. Sublimaatioprosessissa väriaine siirtyy kiinteästä kaasumaiseen tilaan ja takaisin kiinteäksi, mikä mahdollistaa värien sulautumisen materiaalin pintaan.

Valitse näistä painatustekniikoista se, joka parhaiten sopii pullonavaajan materiaaliin ja haluamaasi lopputulokseen. Voit kysyä apua painotekniikan sekä sopivan tuotteen valinnassa asiakaspalvelustamme. 

Yksilöi pullonavaajat painatuksella

Kun tarpeesi on pullonavaaja logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat pullonavaajiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Pullonavaaja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas pullonavaaja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Logo painatuksella olevien pullonavaajien hinta vaihtelee paljon mutta alk. hinta on 0,48€/kpl Hintaan vaikuttaa sekä merkkaustapa, että tilausmäärä.

Kyllä, kaikkiin marlean tuotteisiin voi painattaa esimerkiksi yrityksen logon.