Messutiskit

Messutiski toivottaa potentiaalisen asiakkaan tervetulleeksi messuosastolle tai pop-up-pisteeseen. Niiden sisään saa varastoitua esimerkiksi esitteitä tai jakotuotteita, ja niiden kuvavuota on helppo vaihtaa tilanteen mukaan. Tilaa messutiskit Marlean verkkokaupasta!

Messutiskillä on monta käyttöä

Messutiskit ovat normaalipöytää korkeampia, kevytrakenteisia mutta tukevia tiskejä, jotka on suunniteltu seisontakorkeuteen. Niiden kuvavuota tai kangas on aina B1-luokiteltua palosuojaltaan, joten ne ovat hyväksyttyjä kaikkeen messu- ja tapahtumakäyttöön.

Muita tyypillisiä messukalusteita

Messutiskin lisäksi lähes jokaisella messuosastolla on seuraavia kalusteita:

Näytä lisää

Näyttävät ja edulliset messutiskit verkosta

Näytetään kaikki 6 tulosta

Messutiski toimitilaan

Koottava messutiski toimii myös toimistoissa, asiakaspalvelupisteissä ja yleisenä sisustuselementtinä. Messutiskin avulla yrityksesi brändi erottuu heti yrityksen messuille tai toimipisteeseen sisään tullessa. Messutiskin avulla saa myös jaettua esitteitä ja muita jakotuotteita helposti, myös ilman henkilökuntaa. Messutiskit ovat pitkäikäisiä rakenteita, jotka pysyvät ajan tasalla vaihdettavien kuvavuotien avulla. Katso tarjous!

Myymäläpromootiot

Myymäläpromootioon tarvitaan usein myös esittelypöytiä tuotteiden esittelyyn tai esimerkiksi lomakkeiden tai asiakastietojen kirjaamiseen. Messutiski on myös erittäin hyödyllinen tuote pop-up tilaisuuksissa. Koottava pop-up messupöytä kulkee kätevästi mukana ja on helppo kasata paikan päällä.

Koottava messutiski otsapaneelilla

Otsalaudalla varustettu koottava messutiski näkyy kauas, koska otsalauta nousee messuvieraiden yläpuolelle.

Messutiskit messuosastolla

Näyttävät messuosastot sisältävät aina myös messupöydät tai messutiskit, jonka takana voi seistä ja jonka päälle voi laittaa erilaisia esitteitä tai jakotuotteita.

Näyttävä messutiski magnetic-komponenteilla

Magnetic-messutiski on kätevä alumiinirunkoinen messutiskin osa, jotka kytkeytyvät toisiinsa magneeteilla. Magneettikiinnitys mahdollistaa suuren ja  korkean messutiskin, johon saa sijoitettua jakotuotteita ja esitteitä välihyllylle sisäpuolelle piiloon.


Miten tilaan messutiskin verkkokaupasta?

Messutiskin ostaminen verkkokaupasta on edullista ja helppoa. Katso alta vaiheittaiset ohjeet messutiskin ostamiseksi ja vaihdettavan kuvavuodan painoaineiston toimittamiseksi!

Hinta: Alkaen 295 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: