Messutiskit

Messutiski toivottaa potentiaalisen asiakkaan tervetulleeksi messuosastolle tai pop-up-pisteeseen. Niiden sisään saa varastoitua esimerkiksi esitteitä tai jakotuotteita, ja niiden kuvavuota on helppo vaihtaa tilanteen mukaan. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Näyttävät ja edulliset messutiskit tapahtumiin

Näytetään kaikki 6 tulosta

Alk. 574,00 
Alk. 599,00 
319,00  alv 0%
Alk. 544,00 

Messutiskillä on monta käyttöä

Messutiskit ovat normaalipöytää korkeampia, kevytrakenteisia mutta tukevia tiskejä, jotka on suunniteltu seisontakorkeuteen. Niiden kuvavuota tai kangas on aina B1-luokiteltua palosuojaltaan, joten ne ovat hyväksyttyjä kaikkeen messu- ja tapahtumakäyttöön.

Messutiski toimitilaan

Koottava messutiski toimii myös toimistoissa, asiakaspalvelupisteissä ja yleisenä sisustuselementtinä. Messutiskin avulla yrityksesi brändi erottuu heti yrityksen messuille tai toimipisteeseen sisään tullessa. Messutiskin avulla saa myös jaettua esitteitä ja muita jakotuotteita helposti, myös ilman henkilökuntaa. Messutiskit ovat pitkäikäisiä rakenteita, jotka pysyvät ajan tasalla vaihdettavien kuvavuotien avulla. Katso tarjous!

Messutiskit messuosastolla

Näyttävät messuosastot sisältävät aina myös erilaisia messukalusteita, messupöytiä tai messutiskin, jonka takana voi seistä ja jonka päälle voi laittaa erilaisia esitteitä tai jakotuotteita.

Messutiski on yleensä pöytä tai tiski, joka on suunniteltu esittelemään tuotteita tai palveluita messuosastolla. Messutiski voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puusta, metallista tai muovista, ja se voi olla eri kokoja ja muotoja riippuen esiteltävistä tuotteista ja yrityksen tarpeista.

Messutiski toimii myös esittelypöytänä siten, että se tarjoaa paikan, jossa yritys voi esitellä tuotteitaan tai palveluitaan messuvieraille. Messutiski voidaan varustaa erilaisilla esitysmateriaaleilla, kuten esitteillä, näytteillä, näyttöruuduilla ja tuotteilla, jotka ovat helposti saatavilla vieraiden tarkasteltavaksi.

Messutiskin suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tuotteen tai palvelun esittely tarpeet, kuten esimerkiksi riittävästi tilaa tuotteiden esittelyyn, mahdollisuus vuorovaikutukseen messuvieraiden kanssa, yrityksen brändin esilletuominen ja messuosaston yleisen ilmeen huomioiminen.

Messutiski toimii siis tärkeänä osana messuosastoa ja sen suunnittelussa on huomioitava yrityksen tavoitteet ja messuosaston yleinen ilme.

Messutiskin painatus

Messutiskin painatuksessa on useita seikkoja, jotka on hyvä huomioida, jotta lopputulos olisi mahdollisimman onnistunut. Tässä joitakin Marlean vinkkejä, joita kannattaa ottaa huomioon:

  1. Brändin tunnistettavuus: Messutiskin painatuksessa on tärkeää varmistaa, että yrityksen brändi ja sen elementit, kuten logo, värit ja fontit, ovat selkeästi esillä. Näin yrityksen tunnistettavuus paranee ja se erottuu kilpailijoista.
  2. Viesti: Messutiskin painatuksessa on hyvä miettiä, millaisen viestin haluaa välittää messuvieraille. Viesti voi olla esimerkiksi lyhyt slogani, joka kertoo yrityksen tavoitteista tai tuotteiden eduista.
  3. Selkeys: Messutiskin painatuksen tulee olla selkeä ja helppolukuinen. Valitse fontti, joka on selkeä ja helppolukuinen, jotta messuvieraat voivat lukea tekstin kauempaa.
  4. Tausta: Messutiskin painatuksen taustaväri on tärkeä valinta, sillä se vaikuttaa siihen, miten painatus erottuu taustasta. Kannattaa valita kontrastiväri, jotta teksti ja kuvat erottuvat selkeästi taustasta.
  5. Laatu: Messutiskin painatuksen laatu on tärkeä seikka, sillä huonolaatuiset painatukset voivat vähentää yrityksen ammattimaisuutta. Valitse laadukkaat materiaalit ja käytä ammattilaista painatuksen toteuttamiseen.
  6. Koko: Messutiskin painatuksen koon tulee olla sopiva, jotta teksti ja kuvat ovat helposti luettavissa ja erottuvat selkeästi. Liian pieni tai liian suuri painatus voi olla vaikealukuinen ja vähentää sen tehokkuutta.

Näitä asioita huomioimalla voi varmistaa, että messutiskin painatus on onnistunut ja herättää messuvieraiden huomion. Voit ottaa myös yhteyttä Marlean asiakaspalveluun ja kysyä neuvoa.


Miten tilaan messutiskin?

Messutiskin ostaminen Marlealta on edullista ja helppoa. Katso alta vaiheittaiset ohjeet messutiskin ostamiseksi ja vaihdettavan kuvavuodan painoaineiston toimittamiseksi!

Hinta: Alkaen 295 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: