Takki painatuksella

Takit yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työvaatteet, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean valikoimasta saat mm. softshell-takit painatuksella, untuvatakit painatuksella ja hybriditakit painatuksella – kaikki edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Huomioväritakki yritykselle – lisää työturvallisuutta ja työmukavuutta

Työtakit oman yrityksesi logolla ja viestillä painatettuna, ovat tehokas tapa tuoda sekä yritystäsi esiin työmailla, mutta samalla parannat työturvalisuutta ja työergonomiaa. Takkeja on saatavilla perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina, mutta myös heijastimin varustettuna lähes kaikissa väreissä.

Näytä lisää

Takkeja omalla painatuksella. – tutustu valikoimaan ja painata logo!

Näytetään tulokset 1–16 / 69

Yrityksen brändin tehostaminen – ulkovaatetus

Ulkovaatteet ovat tehokas tapa tuoda yritystäsi esiin myös toimitilojesi ulkopuolella. Marlean takit ja liivit soveltuvat myös työntekijöiden vapaa-ajan käyttöön – ne ovat hyvin toimivia, teknisiä vaatteita jotka sopivat myös liikelahjoiksi ja palkitsemiseen. Löydät Marleasta useita erilaisia mainostakkeja, jotka sopivat useisiin vuodenaikoihin, hintatasoihin tai käyttötarkoitukseen.

Mainostakeista suosituimpia ovat erilaiset softshell takit painatuksella, mutta rinnalle on noussut myös hybriditakit. Ne ovat kevyitä ja mukavia, osittain tikattuja takkeja, jotka ovat keveydestään huolimatta myös sopivan lämpimiä – tai vastaavasti sisätiloissa sopivan viileitä.

Valikoimassamme on myös hupullinen hybriditakki, joka on toimiva, nykyaikainen vaate kevyeen työkäyttöön tai vapaa-aikaan – tutustu tuotteisiimme!

Mainostakit omalla painatuksella ovat erinomainen tapa mainostaa brändiäsi

Marlean mainostakki valikoima kattaa jokaiseen säähän sopivan takin, kaikki tietysti logo brändättynä firman logolla. Takit painatuksella on loistava markkinointi keino jokaiselle yritykselle. Yrityksen logolla varustetut takit ovat myös hyviä työvaatteita henkilölle. Marleasta löydäy laajan valikoiman takkeja suosituimmilta tuotemerkeiltä. Kaikki takit on kustomoitavissa logolla, tekstillä tai mainoksella. Yleensä firman logo takkiin toteutetaan painatuksella tai brodeerauksella.

5 vinkkiä miten hyödyntää mainostakkia markkinoinnissa

Mainostakki on käytännöllinen ja suosittu mainostuote, joka sopii hyvin markkinointiin. Tässä viisi vinkkejä, miten voit hyödyntää mainostakkia markkinoinnissa:

  1. Brändää takki omalla logolla ja viestilläsi. Takki toimii liikkuvana mainospintana, joka kulkee mukana asiakkaidesi arjessa ja herättää huomion.
  2. Käytä takkeja tapahtumissa ja messuilla. Voit jakaa niitä kävijöille tai antaa niitä lahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneillesi.
  3. Yhdistä takki kampanjaasi. Voit esimerkiksi antaa takkeja kampanjapalkintona tai käyttää niitä osana myynninedistämiskampanjaa.
  4. Toteuta kohdennettu markkinointikampanja. Takit voivat olla hyödyllisiä erilaisissa kohderyhmissä, kuten urheiluseuroissa tai ulkoilma-aktiviteetteja harrastaville.
  5. Käytä takkeja työasuna. Jos yrityksesi edustaa esimerkiksi ulkoilma- tai liikunta-alaa, voi olla hyödyllistä, että henkilökuntasi käyttää brändättyjä vaatteita työasuna.

Mainostakki on siis monipuolinen markkinointityökalu, joka sopii erityisesti liikkumiseen ja ulkoiluun liittyvään markkinointiin. Muista kuitenkin varmistaa, että takkien valmistus ja brändäys tehdään vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Untuvatakit painatuksella – ylelliset ja kevyet vapaa-ajan takit

Untuvatakit ovat ihanan kevyitä mutta silti lämpimiä, muodikkaita takkeja moneen käyttöön. Ne saa brodeerattuna tai painatettuna – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Yksilöi takki omalla painatuksella

Kun tarpeesi on takki logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat työtakkeihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Takki omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas mainostakki luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Osa Marlean ulkovaatteista on saatavilla huomioväreissä tai kirkkaissa väreissä niin, että esimerkiksi vetoketjut ovat kontrastiväritettyjä. Tällöin ne lisäävät huomioitavuutta ja parantavat työturvallisuutta.

Takeissa ja jopa painatuksissa voidaan hyödyntää heijastavia materiaaleja, jotka lisäävät merkittävästi vaatetta pitävän työntekijän näkyvyyttä hämärässä ja pimeällä. Huomioväri takeissa on luonnollisesti laajat ja suuret heijastinnauhat.

Takkeja on saatavana todella montaa eri kokoa.

Kyllä saa! Mainostakkien muoto ja valmistusmateriaali asettaa omia rajoituksia painatus tavalla sekä painatuksen koolle. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.


Näin ostat takin painatuksella

Marlealta on helppo ja nopea tilata erilaiset takit, softshell takit ja hybriditakit omalla painatuksella. Tuotteiden valinta, yrityksesi painoaineiston lisääminen tuotteille sekä varsinainen tilaaminen on yksinkertaista – lue alta vaiheittaiset ohjeet!

Hinta: Alkaen 4,30 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Painatukset
Työkalut: