Avaimenperät painatuksella tai merkkauksella

Yrityksille tarkoitetut mainos avaimenperät ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä liikelahjoja, jotka voivat olla myös osa työntekijän asustusta. Avaimenperät voidaan merkata monella eri tapaa, kuten painamalla, nahkamerkkauksella tai brodeeraamalla. Teräksiset tai alumiiniset avaimenperät voidaan myös lasermerkata, jolloin merkkaus on erittäin kestävä.

Avaimenperät yritykselle merkkauksella – tutustu valikoimaan!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Avaimenperä on erinomainen liikelahja

Avaimenperä painatuksella tuo yrityksen näkyville useita kertoja päivän aikana. Avaimenperä logolla, brändillä tai mainostekstillä lisää yrityksen tunnettuutta. Jos haluat valita liikelahjaksi avaimenperän painatuksella, voit katsoa kaikki tuotteet yläpuolelta.

Metalliset avaimenperät

Metalliset mainos avaimenperät ovat kestäviä ja toiminnallisia avaimenperiä, jotka voidaan merkata yrityksen logolla painamalla, kaivertamalla tai vaikkapa lasermerkkaamalla. Metallisten mainos avaimenperien materiaalina on yleensä alumiini keveytensä takia, mutta myös teräksisiä tai jopa titaanisia avaimenperiä on saatavilla – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Avaimenperät pullonavaajalla

Pullonavaajalla varustettu mainos avaimenperä on suosittu klassikko! Koukku- ja lenkkimallin pullonavaajat ovat avainnipussa aina saatavilla, ja lasermerkattuna yrityksesi logo tai nimi jää hyvin käyttäjän mieleen positiivisella tavalla.

Avainnauhat ja kaulanauhat

Painettu tai muutoin merkattu mainos kaulanauha avaimille tai avainkortille kuuluu osana nykyaikaiseen työasustukseen. Moniväriset ja monipuoliset kaulanauhat omalla painatuksella on jaoteltu omaan tuoteosastoonsa – niissä on myös hyvät määräalennukset kun ostat kerralla suuremman erän.

Yksilöi avaimenperä painatuksella

Kun tarpeesi on avaimenperä logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat avaimenperiin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Avaimenperä omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla näyttävä avaimenperä luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Avaimenperän toimitusaika on keskimäärin 2-4 päivää hyväksytystä painoaineistosta.

Kyllä kaikkiin Marlean avaimenperiin voidaan painaa esimerkiksi yrityksen logo. Tästä syystä ne soveltuvat erinomaisesti mainos- ja liikelahjoiksi.


Miten tilaan avaimenperät yritykselle?

Yrityksille tarkoitettujen avaimenperien ja kaulanauhojen tilaaminen verkosta on helppoa. Mikäli tilaus verkosta arveluttaa, voit olla myös aina yhteydessä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme, joka on toteuttanut lukuisia kampanjoita erilaisten avaimenperien ja avainnauhojen muodossa.

Hinta: Alk. 0,27 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Avainrengas
Työkalut: