Avaimenperät painatuksella tai merkkauksella

Yrityksille tarkoitetut avaimenperät ja kaulanauhat ovat käytännöllisiä ja hyödyllisiä liikelahjoja, jotka voivat olla myös osa työntekijän asustusta. Avaimenperät voidaan merkata monella eri tapaa, kuten painamalla, nahkamerkkauksella tai brodeeraamalla. Teräksiset tai alumiiniset avaimenperät voidaan myös lasermerkata, jolloin merkkaus on erittäin kestävä.

Avaimenperät yritykselle merkkauksella – tutustu valikoimaan!

Näytetään kaikki 4 tulosta

Metalliset avaimenperät

Metalliset avaimenperät ovat kestäviä ja toiminnallisia avaimenperiä, jotka voidaan merkata yrityksen logolla painamalla, kaivertamalla tai vaikkapa lasermerkkaamalla. Metallisten avaimenperien materiaalina on yleensä alumiini keveytensä takia, mutta myös teräksisiä tai jopa titaanisia avaimenperiä on saatavilla – kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Avaimenperät pullonavaajalla

Pullonavaajalla varustettu avaimenperä on suosittu klassikko! Koukku- ja lenkkimallin pullonavaajat ovat avainnipussa aina saatavilla, ja lasermerkattuna yrityksesi logo tai nimi jää hyvin käyttäjän mieleen positiivisella tavalla.

Avainnauhat ja kaulanauhat

Painettu tai muutoin merkattu kaulanauha avaimille tai avainkortille kuuluu osana nykyaikaiseen työasustukseen. Moniväriset ja monipuoliset avainnauhat on jaoteltu omaan tuoteosastoonsa – niissä on myös hyvät määräalennukset kun ostat kerralla suuremman erän.

 


Miten tilaan avaimenperät yritykselle?

Yrityksille tarkoitettujen avaimenperien ja kaulanauhojen tilaaminen verkosta on helppoa. Mikäli tilaus verkosta arveluttaa, voit olla myös aina yhteydessä ammattitaitoiseen asiakaspalveluumme, joka on toteuttanut lukuisia kampanjoita erilaisten avaimenperien ja avainnauhojen muodossa.

Hinta: Alk. 0,27 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Avainrengas
Työkalut: